| Autor |
Zpráva |
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 09:45
- Nahlásit
Kalliope
nas jednou Ingous i hledal a plakal, ale ponauceni si z toho taky nevzal... (Vlada ho u cvicaku po tme pustil. Ja jsem jen stihla rict, ze tohle bych neudelala. Ingous hned vystrelil do lesiku, kde je stado srn a lital. Tak jsem sla s detmi po cesticce, piskam a Vlada splhal lesikem do kopce, ze ho treba nekde nahore na plani drapne a... Po nejake dobe jsem se vracela po cesticce zpatky a pes mi bezi naproti celej stastnej. Sem si myslela, ze je spokojenej jak se pekne probehnul. Pak jsme se na cvicaku dozvedeli, ze jakou dobu pobihal kolem plotu a plakal a hledal nas tam). On nezdrhne na dlouho - tak dve minuty, ale i tak trnu hruzou kde koho potka, aby nebyl maler - cojavem jak by reagoval, kdyby pri tom svym litani narazil na velkyho psa?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 11:22
- Nahlásit
Petra_ruza
cojavem jak by reagoval, kdyby pri tom svym litani narazil na velkyho psa?
Udelal by ham.
Jako udelaly vcera cubky na Zrzka.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 11:39
- Nahlásit
Fifi
Jako udelaly vcera cubky na Zrzka
?? - no já vim, že Píďa by udělal ham na sto procent...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 11:47
- Nahlásit
Kalliope
Caply ho na zahrade. Nebylo to moc pekny. O cerny mrchy jsem malem prerazila hrablo na snih, dostaly poradnej vejbuch. Nez jsem je dokopala do kotce, Zrz se schoval kdesi ve stodole. I pres rozsahle patrani jsem ho nenasla, abych ho odvezla na osetreni k vetce. Takze mi nezbyva, nez doufat, ze rceni o poctu kocicich zivotu je pravdive.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:23
- Nahlásit
Fifi
chudaak malej zrzavej - tak dlouho je provokoval, az se mu to vymstilo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:34
- Nahlásit
Petra_ruza
Kdyz smecku vypoustim na zahradu, dycky tam jdu s nima, abych je v pripade pritomnosti kocoura odvolala. Vcera byl vzduch cistej, ve snehu ani slapota, prolitly si to tam a zacaly si hrat s pneu a tak. Tak jsem sla pokracovat v odhazovani snehu na dvur, a behem chvilky jekot..Absolutne nechapu, kde se tam vzal, blb. Vlitla jsem tam, mlada perdelka se toho nezucastnila, Ag jsem okamzite urvala, ale ty dve SVINE cerny.. nechapu, co jim kraplo v palici.
tak dlouho je provokoval, az se mu to vymstilo
Jo, bohuzel. Frajeril, frajeril.. Zatim se na pude neobjevil, tak doufam, ze se nekde v klidu regeneruje. Snad.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:44
- Nahlásit
Fifichudak kocikak, doufam ze to rozchodi..
SVINE cerny.. nechapu, co jim kraplo v palicijo jo to zname takze myslim ze si do smrti(cubini)neporidim ani krecka natoz kocku nebo neco podbnyho.ta moja svina takhle zazdila slepici o plot a bazanta. slepice furt prelitavala plot- i s ustrizenyma kridlama a jednou se psy strasne tesily na zahradu.... normalne tam moc nehctej bejt sami ...a ouha pak koukam z okna jak cuba pripravuje vecu...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 14:09
- Nahlásit
kulala
slepice jsem resila se svym prvnim RTW (Benikem). Pote, co vyvrazdil 1/2 slepic jsem problem konzultovala na cvicaku s Luckou (od te mam ted Ingouse). Radila mi ruzne veci, az jsem jednou prisla s tim, ze je problem vyresen. Ta se dmula pychou, ze prisla na neco genialniho, ale na otazku co ze na nej zafungovalo, jsem odpovedela, ze vyvrazdil zbytek slepic Od te doby doma zadne nemame. Ale kocicky meli moji rtw radi. Benik dokonce s jednou spaval a tezce nesl, kdyz se nam po case ztratila. A Ingousek, kdyz se dostane domu, kde mam kocku, tak ji nechava na pokoji - sice zadna laska, ale ani naopak. Ale beda, jak je nejaka cizacka venku na ulici... Cherryna tuhle jednu malem chytla. Nastesti ji v posledni chvili zdrhla na strom. Ja jsem pak zjistila proc - kocicka mela cerstve ulovenou mysku a asi resila jestli mys nebo pes. Nakonec mys pustila a psovi utekla. Mys se jeste stihla schovat pod auto, protoze by ji na zpatecni ceste urcite ulovila Cherryna...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 14:34
- Nahlásit
Cizí by též zabili, vlastní maj rádi, no jak se to veme. Píďa ji má rád, ale Ejmi irituje, že si s ní nechce hrát. Neublížila by jí, ale zkouší na ní různý fórky, jako, že kolem ní skáče, vyzývá ke hře, ale ve finále vždycky od kočky dostane našustíno. Nechápu, že jí to ještě nepustilo.
Fifi
Zrzka je mi líto, snad bude v pohodě. Zbývá jen doufat, a čekat. Jestli bude kocour zdráv, snad si veme ponaučení, že nemá provokovat ...
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 16:04
- Nahlásit
Petra_ruzano a jsem si vzala cubu jednou do my druhy prace kdyz tam boss nebyl a v kuchyni byl kocour. byla jsem nahore a jenom slysim rachot(jak cuba skace a ukryva se po podlaze) tak se jdu podivat a kocou sedi na lince celej najezenej a cuba ho "naletuje"- v jejim podani- prijde trochu bliz , kocour zasyci a najezi se a cuba dela prasopsa...tak nevim..
s tema slepicema to je fakt dobry ja jsem pak vzala cubu na voditko a sla s ni do vybehu...strcila rypec do kurniku -dostala drzkovou... pak si slepic nevsimala-ale samotnou bych ji tam nenechala a to jsem je mela spolecne s ni od stenete...tak nevimkde sem udala chybu
taky jsem ji zkosela s konem to bylo taky celkem ok dokavad jsem nezacla klusat nebo nedej boze nacvalat to bylo vymalovano. taky u mastale postuchovala ale pak ji to trochu prestalo bavit. kone v boxu ji netankujou tak nevim je to dost nevypocitatelny v tomto smeru
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 15:49
- Nahlásit
Pastelka nikde.... tak ze by?
Kureci maso vcera z pudy zmizelo, takze bud prisel Modrak nebo si dlabnul pacient. Dneska tam maji kocicaci nasupa typu bucek, srdicka a kuratko a vyvar, budu doufat, ze opet misky vymete/ou.
tak se jdu podivat a kocou sedi na lince celej najezenej a cuba ho "naletuje"- v jejim podani- prijde trochu bliz , kocour zasyci a najezi se a cuba dela prasopsa
Tak to by u nas byl smeckovy nalet na linku a bye bye, kocour.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 14:32
- Nahlásit
Miniserial ze zivota. Mam tu ode dneska na tyden na hlidani jednoho perdelika, Bukiska. Obsournik prvni kategorie, zamiloval se do Kremyla.
Neda ji pokoj a neda.
Kremyl uz toho ma docela dost, prvni varovani.
A posledni varovani... Pak uz padla facka na sale.
Budiz ji ke cti, ze jeho opruzovani vydrzela hodinu.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 15:24
- Nahlásit
Fifi
Ta je ale oskliva na maleho nezbedu
Ingouska ta nasich klabonoska taky obcas pekne stve:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 15:39
- Nahlásit
Petra_ruza
Pekny zoubecky. Ja je vyfotit nestihla, krenila se dycky jen chvilicku. Ale ted uz je uctivost sama, po vejprasku. Docela rychle pochopil, ze Dorote se k zadku necucha, staci, aby po nem loupla belmem. Pet psu je uz fakt jako docela moc.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 15:42
- Nahlásit
Petra_ruza
ježiši to je taky skřetí škleb
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 17:26
- Nahlásit
Fifi
nam bohate kolikrat staci i ty dva - natoz tri. Jeste kdyz jsou nekompatibilni
ati
to je ale osklivy pes co?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 18:30
- Nahlásit
Petra_ruza
nam bohate kolikrat staci i ty dva - natoz tri. Jeste kdyz jsou nekompatibilni
Tak tech pet soucasnych je plne kompatibilnich. Vetrelec ma pindika, tak ho nepolykaj. Dokonce si s nim Dorota uz hrala, a TO je uz co rict. Fenu bych takhle rychle do smecky nezaclenila ani omylem.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 19:23
- Nahlásit
Fifi
oni se vzajemne nezerou (jen malicko a obcas), ale ani se moc nedoplnuji. Ingousek je magor do balonku, Terina je zakoukana do Ingouse, cimz ho obcas uz dost rozciluje - ono kdyz mu "samou laskou" porad visi na tvari, tak se neni cemu divit a nase Cherrynka je takovy samorost - nekde si vetsinou sama neco kuti.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 19:32
- Nahlásit
Petra_ruza
podobnou fotku jsem viděla u Lucky na webu, tuším vrh B,prostě je to dědičné
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 19:51
- Nahlásit
Petra_ruza
Tak ja balonek nehazu, doma. Ani kdyz jsou vypusteny ve smecce na cvicaku. To by bylo akorat o prusvih, aby se mi o nej chnaply.
Terina je zakoukana do Ingouse, cimz ho obcas uz dost rozciluje - ono kdyz mu "samou laskou" porad visi na tvari
Takhle Bukis visel dneska na Amyne, ale ne na tvari. Uchyl to uz pochopil, ze kdyz se nehara, tak se nedava.
nase Cherrynka je takovy samorost - nekde si vetsinou sama neco kuti.
To je cela Agata, zije si tak trosku svuj zivot bokem od nas, o zradlo si rekne dusledne, mazleni moc nee, pritom je to milacek. A je ted asi nejvic z fen nasrata - protivna, venku parkrat mavne na svy dite ocasem, kdyz si k ni cuchne, sprdne ho a v baraku je uplne nejprotivnejsi. Asi se boji, ze tu zustane.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 20:11
- Nahlásit
ati
my to rikame porad, ze je to divnej chov
Fifi
to ja doma taky nehazu - ale stal by o nej stejne jen Ingous - Terinka to vetsinou respektuje. Obcas dojde k vymene balonku, protoze ten druhy ma urcite lepsi . Ale o ten provazovy balonek se potahali pekne - to zase jo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 20:27
- Nahlásit
Petra_ruza
To je stejne prca, vlevo stop vyrazny, vpravo nulovy Klabonoska je uchvancajucici!!!
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 20:50
- Nahlásit
Kalliope
Jsem se podívala na tvé stránky a:
Mám tě kvůli těm fotkám praštit??? Teda ta Barunky je hezké,ale co ty moje??
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 21:45 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Fifi
klabonoska ma nahodou moc peknej klabonosik Oni je mivaji casto takovy prestiply a Terka ho ma opravdu pekne klenuty...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 21:55
- Nahlásit
Petra_ruza
klabonoska ma nahodou moc peknej klabonosik
Jak nahodou? Dyk ji chvalim! Celou dobu!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 22:05
- Nahlásit
Fifi
no dyk - ja to jen potvrzuji
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 23:03
- Nahlásit
Petra_ruza
ta je pěkná,mám tyhle pacholky moc ráda
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 10:19
- Nahlásit
/i]FifiUchyl to uz pochopil, ze kdyz se nehara, tak se nedava. to je skvely.. cuba takhle opruzuje kamosky ohare- je na nej uplne vysazena.. jen se na nej podiva a srdicka ji litaj z oci dneska ho uvidi , to zas bude sami sup sem sup tam
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 09:43
- Nahlásit
Foto z Obranářského maratónu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:14
- Nahlásit
Petra_ruza
Pekny fotky Ste se vyradili.
Zjistuji, ze spratecek je neskutecne rozmazlinkovane stvorenicko. Vynucuje si pozornost hlasitym jecenim, vytim a jodlovanim, neni zvykly byt nekde chvili sam, total zavislak na cloveku. A jiz dvakrat se zkusil podivat na linku, predni pacicky nahoru - letel docela daleko. A navic se prsil na cvicaku na samecky. Ale jinak velmi mazlive a mile perdelatko, nic nenici (z toho mela panicka strach), neb na to nema cas a je rad, ze sebou muze flaknout. Jo a uz nechce su.at Amynu, jedna lekce slusneho chovani mu bohate stacila.
|