| Autor |
Zpráva |
kulala
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 16:46
- Nahlásit
Fifi
takova krasna polnacka..to jsou teda hajzli... tady zase vcera projeli na konich na honu se smeckou takze veskery normalni cesty jsou total rozdupany tak ze lezes po kolena v bahne...teda jezdec jsem taky ale tohle me fakt sere hlavne na tech cestach pro pesi.meli by tam jezdit jen za sucha...jakto ze si vzala jenom jednu cubinu???
Pastelka
kolobka nevim kdy bude budu se muset optat. hlavne kdy bude ok to koleno by me fakt zajimalo.. cuba by frcela .. tak vzuscky kousek popobehnu ale pak chodim jak zofrej...
sem musela vykoupat psy po tom dnesnim vylete . to bahno by meli zakazat
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 16:47
- Nahlásit
krvlecna bestie se dozaduje zrasa za ten dnesni vykon jdu nakrajet ovecku
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 16:52
- Nahlásit
kulala
Co sis vlastně udělala s kolenem? Na tahání pěšmo máš sedák? Nebo to máš jen připnutý kolem pasu? JOOO a co sis vlasntně přivezla z domoviny?
jdu nakrajet ovecku to zní hrozně drsně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 16:54
- Nahlásit
Pastelka
že nejsi dostatečně akční a nechceš se od ní nechat v tomhle tahat.
No drobek nakrkla byla, to je fakt. Ale mela vyjizdku po dlouhy dobe, vyradila se v prvnim useku, takze to bylo tak akorat, musim pozvolna, aby ji neslehlo. Ona je schopna se uhnat.
máš taky houby teréňák
No co bys chtela, svetlost 10 cm. Ale za ty prachy jsem spokojena.
Tady je zase blbý, že to moc nemáme po rovině, takovej prostě dost členitej terén, ale co naděláš...
Njo, preci jen, placatec, budes muset byt asi opatrnejsi, aby se ti neuchrochtal, kor do kopce. Novy fotky nejsou? - neb predpokladam, ze zanedlouho nebude cas fotit steka.
kulala
cuba ma zakaz exportu od chovatelky takze bych to nejdrive musela dat zrusit...-
To je co? Jakoze nema export pedigree? Nebo co to znaci?
jesli nebude muset trcet v karantene.
Ta je snad uz zrusena, ne? Dyk psiska z Evropy jezdi na Crufts.
pac koleno je v p*ci
Sem nak nepostrehla, co se ti podarilo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 16:59
- Nahlásit
Pastelka
JOOO a co sis vlasntně přivezla z domoviny?
Novou plombu, myslim, ze si privezla.
kulala
tak vzuscky kousek popobehnu ale pak chodim jak zofrej...
Hele, jako s tim opatrne, si mela vzit zubare a ortopeda v cr jednim vrzem! Ja mela mesic na noze od kycle ke kotniku pevnou ortezu, i jsem v ni spala a modlila jsem se, abych nemusela na kuchani. Nastesti byly vazy jen silne natazeny, ale bolelo to jak svina. takze zadny popobihani, pekne vyztuzit nozku a klid!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 17:12
- Nahlásit
Fifi
drobek nakrkla byla sem si to hned myslela, to je prostě vidět
Ty jo, co já bych za tu kolobku dala....ale asi se budu muset spokojit se starým horalem. Roman mi ho chtěl vyhodit, tak jsem ho bránila zuby nehty na projížďky s čoklidem je náááhodou super. Na to by trekový nebylo. No jo, s placatcem budu muset opatrně do kopečka. To poběží navolno a zapřáhnu holt až na rovince. Musím to nějak vykoumat. Ale zase je to atlet, takže běhání pro něj snad problém nebude. No uvidíme.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 17:47 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
tak to my jsme cokliky dnes pobavili jinym zpusobem
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 17:51
- Nahlásit
kulala
takova krasna polnacka..to jsou teda hajzli... tady zase vcera projeli na konich na honu se smeckou takze veskery normalni cesty jsou total rozdupany
to je snad vsude stejny. Jen co lidi konecne projdou a uslapou rozoranou cesticku po kraji pole, tak se tam projede nejaky chytrak na koni...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 17:57
- Nahlásit
Petra_ruza
Pani! Vam ty bojovy vemena normal zakusujou decka!! Kraaaasny fotky, jako vzdy!
kulala
jakto ze si vzala jenom jednu cubinu???
Neb jsem si prave nebyla jista terenem. Jeden magor na zkusebni jizdu staci.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:01
- Nahlásit
Fifi
http://lhpastelka.rajce.idnes.cz/Gordon_3-4_mesice /#album
tak tady jsou fotky za poslední 3 týdny
bojovy vemena normal zakusujou decka
To jo a fotky jsou fakt príííma
Tak to jsi mě fakt pobavila, že Jeden magor na zkusebni jizdu staci
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:06 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Pastelkato zní hrozně drsně
neboj ovecci plecko jsem koupila smotany v krame cuba je vysazena na ty potvory chlupaty
sedak nemam pac jsem ho tu nikde nenasla ...jake prekvapeni nicmene mam neoprenovej pas a ma takovy dva pasky mezi nohy takze v podstate to je takovej deravej sedak.ted v zime je to ale blby takze si ho zapinam jenom kolem pasu a to co by melo bejt mezi nohama tak krizem kolem pasu...ale je to znat.pac me z toho bolej zada jinak me z toho boli jenom prdel
s kolenem fakt nevim. vratila jsem se z cech pred vanocema a tak strasne me to zacalo bolet ze se mi podlamovala noha... natekli jak svina. vubec nevim z ceho pac jsem nic moc nedala...jediny co me napada je ze me kdysi kopnul kun do tohbo kolena tak jestli se treba casem neco nedojebalo...tak jsem sla po 14 dnech k doktorovi ten mi dal naky prasky a rek ze kdyz me to neprejde do 14 dnu tak to ztunelujem...sla jsem tak za dalsich 14 dni- byla tam doktorka- rekla ze mam natazeny vazy a nazdar bazar a pak me poslala na rehabilitaci l na kterou jsem nesla pac nebudu platit £50 za pul hodiny soukrome. nebo muzu cekat 2 mesice na normos nemocnici...tak jsem na ne nabehla ze chci videt toho doktora co pred vanoce tak me za nim nakonec poslali- ten mi to znova vohnul a me vtom tak kruplo ze se doktor lek a posla me do spitalu na kterej do ted cekam 24 bych mela jit k nakymu ortopedovi tak jsem zvedava pac me to zase solidne boli a natejka....takze na naky vysvetleni uz cekam 2 mesice!! na palici.
Fifi
jezisi to mi ani nerikej. doufam ze se mi v tom nebudou hrabat
ja nemam v cechach uz pojisteni vis...
k tomu exportu- to ti tady muze napsat chovatel do papiru kdyz ti prodava stene- takova pojistka pro ne.. ruzny vecy jako ten export nebo kdyz by mela stenata tak ti je nezapisou jako pairovy pokud bys pred tim nedala chovateli na schvaleni vysledky z rentgenu,... je to celekem pochcopitelny pac tady muze kdo chce co chce... zalezi na chcovateli ja mam zakaz chovu a exportu(kterej mi zrusi kdyz bych jela dom) oni to muzou kdykoliv zrusit
s kolenem fakt nevim. vratila jsem se z cech pred vanocema a tak strasne me to zacalo bolet ze se mi podlamovala noha... natekli jak svina. tak jsem sla po 14 dnech k doktorovi ten mi dal naky prasky a rek ze kdyz me to neprejde do 14 dnu tak to ztunelujem...sla jsem tak za dalsich 14 dni- byla tam doktorka- rekla ze mam natazeny vazy a nazdar bazar a pak me poslala na rehabilitaci
z domoviny jsem si privezla plombu jak si spravne podotkla:lol ak taky jeste vopici no ated vazne- polostahovak triradej,klesticky na drapy, kartac na kozisek, grilovaci koreni a cokoladu
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:08
- Nahlásit
Fifi jo a v karantene jeste klido muze skoncit pokud ti najdou nakej problem ale da se to vychytat....teda aspon podle toho co jsem cetla na netu
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:11
- Nahlásit
Petra_ruzahezky fotky. jo to mas naprostou pravdu. tady jich bylo ale asi tak 25 +smecka bloodhoundu takze si umis predstavit jak to vypada.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:12
- Nahlásit
kulala
taky jeste vopici copak? Na tu zákaz exportu nemáš???
Ono tam u vás to s tou zdravotní péčí je to teda pěkně blbý, viď? Kámoška tam má ségru a kolikrát když vypráví ty story, tak jen čumím. Škoda, mohla sis to nechat prohlídnout tady, to taky můžeš s noho marodit třeba rok ale když nemáš pojištění, tak to docela chápu.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:16
- Nahlásit
Fifi
Pani! Vam ty bojovy vemena normal zakusujou decka!!
hrozny krvelacny bestie to jsou (ty deti )
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:19
- Nahlásit
Pastelkana vopici ma jedine EXPORT aspon mi tentokrate nebylo blbe na letisti
se zdravotni peci je to tu na peknej kosoctverec.. jako kdyzbych s tim mela jit na operaci tak se snad necham doma znova pojistit pac tu do nemocnice nepachnu-jedine pres moji mrtvolu coz tady neni vubec zadnej problem pruser byl ze jsem byla doma jenom tak kratce pac tatuv znamej je primar jenze jak by to pak vysvetlili to nevim a hlavne na ten tunel aby zjistili co s tim mas se v cechach taky dlouho ceka... uvidim
do 24 unora uz neni tak daleko
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:40
- Nahlásit
Petra_ruzaty jo i dite umi VPREDna kladinu.mazeeec tak to ma byt. takovej cvicak na ty parchanty tady bysme tu taky potrebovali
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:41
- Nahlásit
Pastelka
No to je broucek nohatej, ocasatej, usatej, a hele, jemu skvele plantaj pri behu nejen usiska, ale i ty škráně! A dukladne, to nema chybu.
kulala
natekli jak svina. tak jsem sla po 14 dnech k doktorovi ten mi dal naky prasky a rek ze kdyz me to neprejde do 14 dnu tak to ztunelujem...sla jsem tak za dalsich 14 dni- byla tam doktorka- rekla ze mam natazeny vazy a nazdar bazar a pak me poslala na rehabilitaci
A to ti nedala zadnou ortezu?? Ja to mela taky pekne natekly, fakt bych se bez zafixovani nehnula. Bracha, doktor, me chtel taky hnat do tunelu, ale ja nemocnice nerada. Takze mesic jsem nohu neohybala a klepu, je to jakztakz v cajku.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:47
- Nahlásit
Fifine tady je to to do nebe volajici- dal mi akorat presky na bolest- ani mi nerek at si to stahuju.. to ja taky nemam nemocnice rada kor tady ale uz se to tahne 2mesice takze mi asi nic jinyho nezbyde..
ono to bylo chvili jakz taks tak jsem prestala stahovat ale asi zase zacnu pac mi to zase natyka.pichalo te v tom ze stran?? to bylo ze zacatku uplne jehorsi pac jsem si vzdycky kdyz me v tom pichlo a nasledne kruplo to sem si vzdycky skoro cvrkla...kdyz jdu tak normalne slysim jak mi v tom krupe necims to mazala??ja mam nakej ten voltarol ale nevim jestli to pomaha
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:57
- Nahlásit
kulala
Mila pani duchodkyne, neni nad to si popovidat o bolesti v kloubech.
pichalo te v tom ze stran?? to bylo ze zacatku uplne jehorsi pac jsem si vzdycky kdyz me v tom pichlo a nasledne kruplo to sem si vzdycky skoro cvrkla.
Me podrazil na ledu hnaty Kremyl. Kdyz jsem dosedla s nohou do boku (takovej ten posez, co maji maly deti moc rady), jen jsem si rekla - a KU.WA! O Sadlo jsem se vzeprela a postavila, ani to moc nebolelo. V noci jsem pak nespala, rano me kamoska vezla na pohotovost. To jsem uz nohu nepokrcila, nepropnula, pichalo me v celym koleni, ale dojebany jsem mela vnitrni vazy. Nemazala jsem si to nicim, bo by me to pod ortezou akorat svedilo. Stacil jen dukladny klid, kdyby byl v cudu meniskus nebo vaz urvanej, nepomohlo by to.
Takze, pokud chces do budoucna chodit, neco s tim udelej.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 19:03
- Nahlásit
Fifi
Takze, pokud chces do budoucna chodit, neco s tim udelej. to se prave snazim ale nadlisky vykon chodit? a na co? cokli me budou tahat na kryplkare
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 19:53 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
kulala
y jo i dite umi VPREDna kladinu.mazeeec
oni to vyzaduji! My je naopak od lezeni po prekazkach zrazujeme
doma si hraji na psy a dneska jsem dokonce musela Kristynce (3 roky) doma hazet balonek a ona mi ho v pusince aportovala. To ze stekaji a vzajemne se tahaji na voditkach (bohuzel nas do tech her taky zapojuji), tak to nam uz prijde skoro normalni
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 20:04
- Nahlásit
Petra_ruza tak to je husty
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 20:21 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
kulala
deti odkojeny cvicakem
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 20:49
- Nahlásit
Petra_ruzajj takhle se to dela... to si musim zapamatovat do budoucna umi taky "misto"??
na to by se mela mrknout pastelka aby hned od zacatku nic neprosvihla a hade bylo 100% psovite postizene
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 23:24
- Nahlásit
kulala
nene - bohuzel ti psi poslouchaji lepe
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 09:06
- Nahlásit
kulala
jeste s tim kolenem. Ono u nas je to taky takovy vselijaky. Vloni me bolel kotnik - natykal, tak jsem si ho stahovala a mazala octanovou (nebo zinkovou?) masti. Po te mi to otekalo vic - asi nejaka alergie. Po mesici, kdy se mi to nelepsilo jsem vyrazila k doktorce. Ta me poslala na chirurgii jestli tam prave nejsou natazeny vazy. Chirurg me poslal na retgen jestli nemam neco zlomenyho - to bych asi tezko chodila ne - a ve vysledku mi to namazali octanovou (nebo zinkovou masti - ja si uz nepamatuju kterou), kterou kdyz jsem rekla, ze mi to po ni oteka setreli, zavazali obinadlem a ze to bude do 3 dnu dobry... No samozrejme nebylo, ale po case to nestesti samo preslo. Ale fakt docela dlouho 1/2 roku+- jsem si to stahovala obinadlem a koupila jsem si takovy ten navlek co se prodava na kotniky, kolena, lokty, atp. a davala to jeste pres to.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 09:47
- Nahlásit
Krásné dobré ránko všem
Fifi
Jemu plandá naprosto všechno, hlavně je nadlidskej výkon ho zachytit objektivem, pokud nestojí na místě. Připadá mi dost hubenej, Roman mě podezírá, že mu dávám málo jídla, ale já mu vyvařuju, že se tak nemá kdejakej člověk Jenže mladej pán se nehodlá přejídat, když má dost, tak klidně v misce ponechá zbytek, to jsem u Kytky neznala, ta i kdyby se měla poblejt, tak snědla co jsem jí naložila.Zase si říkám, že na klouby je to dobře.
kulala
To víš, Petra_ruza to má s dětma vychytaný, si piš, že s výcvikem lidskýho mimina taky začnu hned po návratu z porodnice abych náhodou něco neprošvihla.
Tak jsem tak z tý vaší otropedický poradny vysledovala, že je nejlepší pokud sebou někde fláknu, je postižený místo zafačovat a utáhnout a počkat, až to samo přejde To se bude hodit, nevím jak u vás, ale u nás to všechno zmrzlo a teď na ten led napadal čerstvej sníh, takže jsem byla ráda, že jsem se ve zdraví doklouzala domů
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 10:04
- Nahlásit
Pastelka
že je nejlepší pokud sebou někde fláknu, je postižený místo zafačovat a utáhnout a počkat, až to samo přejde
pokud z toho nebude koukat kost, tak jo
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 10:08
- Nahlásit
Pastelkato si pis jdu zase najit vobinadlo.ono mi asi nic jinyho stejen nezbude tady s tema doktorama jedna poznala i ode dveri ze mam natazeny vazy.husty
no ja jsem koukala na petriny fota-deti na kladine, sedni, lehni a zuuuuustan a bull- prines dite,apooort
Petra_ruzakoukam ze u vas to taky neni o moc lepsi. no tak jeste si pockam 4 mesice a pak me to treba i prejde nejlepsi je ze oni na rentgenu nic jinyho krom zlomenin stejen neoznaj tak uvidim co vymyslej
|