| Autor |
Zpráva |
kulala
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 10:11
- Nahlásit
tak mi jeste po tom vcerejsim treku riznutym canix kulha pes- to je fakt na ranu jakej pan takove pes......jdu ji zafacovat
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 10:19
- Nahlásit
kulala
jdu ji zafacovat nezapomeň pořádně utáhnout
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 10:23
- Nahlásit
Petra_ruza
dneska jsem dokonce musela Kristynce (3 roky) doma hazet balonek a ona mi ho v pusince aportovala.
mě snad šlehne
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 10:23
- Nahlásit
kulala
koukam ze u vas to taky neni o moc lepsi. no tak jeste si pockam 4 mesice a pak me to treba i prejdenejlepsi je ze oni na rentgenu nic jinyho krom zlomenin stejen neoznaj tak uvidim co vymyslej
me to prohmatal, tim "zjistil", ze vazy to nejsou, na rentgenu zjistil, ze zlomeny to taky neni, a poslali me domu s tou samou lecbou, kterou jsem si nasadila sama :-D
A s lecbou deti to je to samy. Kdyz po nekolika dnech nezabiraji napr. kapicky na kasel nebo rymu - jdu s ditetem k lekari, abych neco nezanedbala a on mi predepise ty same kapicky. Me doktorka zase na kazde nastydnuti predepisovala Paralen. Takze si ho nasadim sama a usetrim 30 Kc u doktora a pul dne cekani k tomu... Uz bych skoro mohla mit snad diplom :-D
Ted naposledy, kdyz jsem byla se synem na kontrole po antibiotikach, tak mi doktor radil, abych mu koupila Actimel a Activii na obnoveni mikroflory - tak rikam jojo - koupila jsem vcera obojiho dva kartony v Makru a abych koupila i nejake laktobacily v pilulkach - a ja - mam je tady v tasticce! Pri cekani jsem je koupila v lekarne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 10:27
- Nahlásit
Pada snizek bily... jeste, ze jsem vcera vyjela, od rana chulemi.
Pastelka
Připadá mi dost hubenej,
Lepsi zizalka, nez soudecek. Mne taky oproti Dorote prijdou vsici psove hubeny.
Petra_ruza
Kotnik - au, to je snad horsi, nez koleno.
Chromajzlove vsech zemi, spojte se!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 10:29 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Kalliope
me obcas taky Donedavna mela Kiki dobrou hlášku, kdyz se vratil Vlada vratil z prace - "táta doma ja koňa". Tata je doma, mam koně. A uz sel na vsechny ctyri a vozil ji po byte Ona ma mimo pejsku jeste rada i koniky. Pak zase - "poď na psa". Jako pojd si hrat na psa - a kdyz nechtel nikdo delat psa, tak ho delala sama. Umi sedni, lehni, stekej, misto, aport... No a ty prekazky zvlada i bez povelu... Z ni bude jednou psovodka - nase voriska mala osmileta se snad na stary kolena nauci i sedni. Umi jen privolani, povel misto, atp. Jinak jsme ji nijak netyrali vycvikem...nebo sedi Kristynce u nohy a s povelem aport ji vypousti... Ale Chrrynka neni vubec aportovaci
Koleno me bere ted, ale spis to bude kloub - koupila jsem si glukosaminove kapsle a chtelo by to asi i nejaky ten gelakan
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 12:23
- Nahlásit
Petra_ruza
hustý, pane bože, já bych u vás chtěla strávit všední den, prostě Kiki je bezkonkurenční
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 13:16
- Nahlásit
Pastelkaja ji utahnu, neboj
Petra_ruza
ty jo to teda jsme tu vsichni postizeni- to je to "sportem k trvale invalidite" hele uz sem radsi nepis dalsi hlasky tve dcerky nebo se budu muset jeste k tomu kolenu chodit pravidelne prebalovat
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 13:27
- Nahlásit
Kalliope
nevim, jestli by jsi nezmenila nazor
kulala
Tak jsem si na vas damy pred chvilkou vzpomnela, kdyz Kristynka zavelela "ZUSTAN!" a ja musela cekat dole na schodech nez vysplha do prvniho patra. A kdyz jdeme dolu, tak je to zase opacne.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 13:29
- Nahlásit
Petra_ruzaty jo ty by sis mela otevrit naky soukromi lecitelstvi nebo ordinaci- bych si prisla pro radu na koleno
laktobacily rikas??? prave jsme se s cubou rozdelili o petit filous-dala jsem ji jahodovej pac broskve ja radsi....nijak si nestezovala takze jsme obnovily mikofloru
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 13:31 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
minuly tyden cestou ze skolky: jedeme pres krizovatku a naproti stal bagr. A Kikinka: to neni auto! Rikam - ne to je bagr. Kiki - bagu? - bago? ja: Ne bagr! ona: SAKA! nýde mi to! (sakra nejde mi to rict) Ale sakrovat umi!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 13:33 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
kulala
bezvadny je pangamin synbiotikum - obsahuje bifidobakterie, inulin, laktobacily, pupalkovy olej a samozrejme piv. kvasnice - davam to psum i detem Sama si taky obcas zobnu.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:20 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Petra_ruza
kdyz Kristynka zavelela "ZUSTAN!" a ja musela cekat dole na schodech nez vysplha do prvniho patra
tak to už se ale překonává !!!!
SAKA! nýde mi to!
musíš sem ty hlášky psát častěji, mě to vždycky tak zvedne náladu
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:35
- Nahlásit
Kalliope
Vlada jednou prijel s Kiki na cvicak pobaven a zaroven zdesen tim, co jsem udajne naucila Kristynku cestou do skolky. Kdyz mu v aute volala na auto pred nimi "JEĎ KÁVO!" Ani nebudu prekladat...
Jsem takovej vzteklej ridic a rada troubim a nutim Vladu aby troubil atp. A cestou do skolky jedeme z vedlejsi silnice pres krizovatku, kde jen skoci zelena uz preblikava na cervenou a pak tam stojime a stojime jakou dobu. Takze jsem vztekla, kdyz je zelena a auta se nehnou, takze obcas utrousim "jeď k*ávo". Nejdriv me Kiki opravovala, ze je to auto a ne k*ava, pak ze ta pani je pani a ne k*ava a pak to pochopila...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:04
- Nahlásit
Petra_ruza
ty ostudo ! .... že tě huba nebolí
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:14
- Nahlásit
Kalliope
i boli
Nekdy se clovek hold zapomene
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:16
- Nahlásit
Petra_ruzato teda takovyhle vecy ucis deticky? jeste ze ten pes neumi mluvit
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:56
- Nahlásit
kulala
to vis - mluvit to neumi, ale sakrovat nebo nadavat to se nauci sami. A kdyz ne od rodicu, tak ve skolce, od starsich sourozencu nabo pak ve skole - si nevyberes...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 16:03
- Nahlásit
Tady se sakruje a nadava, koukam.
Venku je jak v pohadce, bila tma, malem nas na vejslapu prejelo auto, hec. Klobouckar duchodce ve stary stodvacitce, na co by svitil, ze.. a vali to skorokilo po neprotazeny silnici, debil.
Druhej vejslap byl romantictejsi, polema, nikde nikdo, jen divoky zvizatka, snih krupal jak vanilkovej pudink, zadny bahno se na boty nelepilo, krasa!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 16:41
- Nahlásit
Fifi
jen divoky zvizatka
- no to by bylo u nás vskutku romantické, oba psi by pravděpodobně romanticky dostali na budku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 16:50
- Nahlásit
Kalliope
ba psi by pravděpodobně romanticky dostali na budku
V polich jsem byla s mladou perdelou, prave v ramci upevnovani NE! a nevsimej si jich. Zajicu mraky, takze ji to za chvili prestalo bavit, neboli opakovany podnet prestava byti zajimavym. Samozrejme, ze kamaradka snura sla s nama.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 17:02
- Nahlásit
Fifi
Když jsem si přivezla Eimi, tak první co bylo, když si zvykla, že jsem s ní chodila sólo na procházky tam kde vím, že se zvěř 100 % vyskytuje, dva měsíce se tam neobjevil ani debilní zajíc, tak jsem začala chodit na druhou stranu tam kde VŽDYCKY nějaká prostě vyskočí a zase nic. Tak jsem na zkoušku vzala Píďu a to víš že jo: hned dvě mrchy nám vyskočily před nosem ... takže Ejmuli budou dva roky a v životě ještě neviděla srnu ani zajíce. A zrovna u nás, když nám chodí pomalu k plotu, to je pech . Musim sehnat nějakou oboru nebo nevim
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 17:12
- Nahlásit
Kalliopeoba psi by pravděpodobně romanticky dostali na budku jak vystizne
neboli opakovany podnet prestava byti zajimavym.jo? a od kdy? u nas je zajimavy JAKYKOLIV podnet a muzu to delat treba milionkrat
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 17:14
- Nahlásit
Kalliopejak rikas jak nema spagat tak je tady tech chlupatech meger vseho druhu jak nas*... jak mam stopku tak nikde ani jedna asi jsou organizovany...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 17:26
- Nahlásit
Kalliope
VŽDYCKY nějaká prostě vyskočí a zase nic.
se na vas usaci pekne domluvili. Tady je prezajochovano, skutecne se ti nemuze stat, ze bys nakyho nepotkala.
kulala
jo? a od kdy? u nas je zajimavy JAKYKOLIV podnet a muzu to delat treba milionkrat
Sem mluvila o zveri. Proste mam takovy pocit, no. Stejne jako prestane psa bavit litani za hrackou (nekteryho po peti minutach, jinyho po pul dni ) , tak cuba otupi, kdyz ji vyskakuje jeden kralik za druhym pred rypackem. Aspon mne to tak funguje.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:34
- Nahlásit
kdyz ji vyskakuje jeden kralik za druhym pred rypackem jo jo, nám tohle funguje s lidma. Když jdeme do města, tak za půl hodky už na ně prcek nemá snahu skákat.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:36
- Nahlásit
Kalliope
- no to by bylo u nás vskutku romantické, oba psi by pravděpodobně romanticky dostali na budku
u nas by byli v mziku oba fuc - romanticky je po tme nepoustim
Fifi
stary stodvacitce, na co by svitil, ze
to se mi stalo uz taky - ale v Praze se neni cemu divit...je videt i bez svetel
snih krupal jak vanilkovej pudink, zadny bahno se na boty nelepilo, krasa!
u nas je snih mokrej a tezkej - cely den sice chumeli, ale v zapeti to taje - jeste ted je jeden nad nulou
Prave jsem prodala svou milou Kajdu (Ford Ka)- uz ted si mi po ni styska
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:31
- Nahlásit
Fifi
jdu sehnat zajice. tady je zvere plno jenze nikdy ne kdyz jdem s cbou procvicovat otupovani
Petra_ruza
Prave jsem prodala svou milou Kajdu (Ford Ka)jak jsi proboha nacpala psy a deti do kacka?? ja mam peguota 106- psy jsou v kufry jak sardinky v plechovce , nedejboze kdyz si nekdo jeste prisedne tak uz mi to vubec nejede...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:52
- Nahlásit
kulala
to bylo druhe auto v rodine Takova nakupni taska - bezva vozitko. Koupila si ji pani a jedina jeji priorita byla, aby se ji na zadni sedacku vesel veeelikej malinak. Kdyz me se tam vesel malej rotvik, ktery ma stejne o 10 kg vic nez malina...
Ale i tak se nam obcas "postestilo" nacpat se tam vsichni. RTW byl pod nohama spolujezdce, voriska mala mezi detmi na zadni sedacce a v kufru treba jeste kocarek. Oblekli jsme si auticko a jeli. Ale to bylo tak max. po okoli.
Pred Vanoci nam ale definitivne odesla Omega (rodinny vuz mame pravda o neco vetsi ) - byla nutna vymena celeho motoru, takze jsme Kajdu pouzivali jako rodinny vuz - to byla sranda. A kdyz jsme to nevydrzeli, tak jsme koupili vetsi druhy vuz - Seat Cordoba combi. To se da aspon pouzit jako rodinne vozitko. Ale na dovolenou jezdime Omegou, s klistetem na strese a kufr je i tak nabouchany k prasknuti...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 09:13
- Nahlásit
Petra_ruza
no právě, už to mám "vychytaný" a párkrát jsem je přistihla hned při činu, když jsem jim nadběhla zkratkou, dostali oba dva, ale ponaučení si z toho nevzali ...mamuti ...
|