Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
kulala
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 13:25
- Nahlásit

tak jsem si jeste tak rikala ze by se mi libil husky k cube, kamos stavi kolobku9zlatak je k nepouziti:O))po mrknuti na husky club uz me to preslo
http://www.siberianhuskyclub.com/huskydamage

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 13:26
- Nahlásit

kulala
nevim co bude delat az zacnem stopovat ve trave
No co by, proste uvidis, kam se vine stopovacka. Jsem takhle videla cuchat malyho fousa, a taky nebylo videt nic, jen "chodici snura", a byla to moc sikovna chodici snura. A norwicatko taky beha agi?
nicmene cuba by pro syrecek skocila i z mostu
Sou vsichni stejny popelnice. Vidis, dneska ma dle kalendare svatek Otylie, musim Dorote potrast packou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 13:30
- Nahlásit

kulala
Smarja to jsou dobry demolition storries. Jad decided to find a new hiding den for our things that go missing in the house! Inside the bed base there was 2 remote controls, 3 baseballs caps. countless knickers and odd socks!
Ja bych teda huskynu nebrala ani zadarmo, neni to muj salek caje. A nez dumat o jinym plemeni, porid si este jednoho rtw, taha pekne. Aspon mne.

kulala
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 13:41
- Nahlásit

Fifime sehusky vzdycky libily jenze jsem chtela neco z mozkem a ne JEDNOUmozkovoubunkou (na behani)ktera zemrela sama o samote-chudakto byl jenom takovej jeden z mejch ulitlejch napadu!!priteluv otec ma huskyny 2 ale dela s nima kulovi-strara je moc lina a stara a male je moc mala do tahu nemluve o vychove- zprahnout je s moji cubou tak uz me nenajdou
cubina mi ted kulhala- asi jsme trochu pretahli kolo a aja jsem na kryplkaru takze ted akorat chodime v canix postrojich(to muze i zlatak-lemra lina:O)))na zavody nemuzu...chjooto nez se dame do kupy tak bude po sezone

kulala
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 13:43 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

Fifijeste jednu rtw bych brala ale to asi bud muset bydlet sama pod stanem- takze v nejblizzi budoucnosti bude jeden vlastni a jeden "pracovni" pes stacit

kulala
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 13:47
- Nahlásit

jj norwitchatko taky beha agi.poslusnost,aport, dela agi na working trials-teda nacvik-samo ze scale je skoro na zemi, dlouhej skok ma jenom 4 prkna a vejska 30cm:O))ale jak rikam -pracovni pes je pracovni pes. Ja ji reknu o fotky a hodim je sem jen co je dostanu ju?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 13:55
- Nahlásit

Pastelka
tak vyrazíme na čumendu i Godonelem
To zni jak Gargamel, tak mu este nerikate?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:27
- Nahlásit

Fifi
No nějak mi tam vypadlo jedno "r", ale neboj, to jméno má tolik obměn, že i Gargamel padlo.
Před chvílí jsem použila i ostřejší výraz, pes chrápe jak starej chlap, byli jsme na dlouhý procházce v lese. Tak jsem šla nahoru vytřít ložnici. On vždycky snad čeká až vytáhnu paty, proloupne oko a jde loupit. Hajzlík se mi trošku podepsal na nový myši. A to jsem jí s parádou dostala o Romana předevčírem. No aspoň si jí poznám
kulala
Na tohle nemusíš mít haskouše, kamarádka má ridgebacka a ten jim vykousal obrouvskou díru do nový kožený sedačky a teď říkala, že jí totálně rozcupoval matraci. Bych ho přetrhla. No ale je fakt, že se jinak moc nevyřádí. Teda ten pes.

kulala
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 16:24
- Nahlásit

Pastelkaja to chapu ze nevybitej pes je proste tornado.jen me to tak uvizlo vpameti kdyz jsem sevcera probirala strankama canix...tak pro zasmati to bylo celkem dobry(hlavne kdyz to neni muj gauc)cuba si pred 14 dnema podala moji penezenku-creditni karty(asi moc utracim:O))ridicak(na cvicak prej jezdit nebudem:O)) £10 jsem slepilaD..uplne mi ji rozcupovala Roxy srajtofle. no mela jsem sto chuti ji stahnout z kuze.vzala si ji ze schodu. ona normalne nic nenici ale jednou za pul roku ji rupne v bedne- posledni vystrelek byl muj telefon a naky drevo od krbu , £10 a ted az ta penezenka

Wottan
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 14:26
- Nahlásit

Petra_ruza
Gratulace,ke kráásnému logu na MS RTW.
Je fakt moc povedené

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 14:51
- Nahlásit

Wottan
Dekuji moc. Pochvala vzdy potesi

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 14:53
- Nahlásit

Petra_ruza
A jo, ted koukam, moooc pekny, vystihujici! Pripojuji se s chvalou! Modelem je Ingous, ze jo?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 14:59
- Nahlásit

Fifi
no je no... nikdo mi nic jineho neposkytl - preci jen je mi ten muj pes nejdostupnejsi

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:08
- Nahlásit

Petra_ruza
No dyk to je krasny!!! Ja bych ti tezko s Kremylovyma xichtama vypomohla.
Akorat jsem myslela, ze to bude na velkym stadionu, "Lizatka", jak bylo MS NO kdysi, a on to je takovej pidi stadionek jinej (nebo se pletu??).. Jsem zvedava, jak se tam lidi a auta vlezou.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:23
- Nahlásit

Fifi
ja ani nevim jak je velikej - nejaky fotbalovy stadion

ati
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:26
- Nahlásit

Petra_ruza
opravdu moc pěkné, alespon něco na úrovni. Ten stadionek je opravdu dost strašnej. Na Cup nebo menší závod , ale MS? Naše vizitka

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:27
- Nahlásit

Petra_ruza
No FC Olympii znam, mam to tam dost procourany, kousicek kolem vede frekventovana trat vlaku HK-Pha, ze by to melo nejak extra velky tribuny se rici neda atd.. Proste jsem jen prekvapena, aby to nebylo fiasko. Staci si to najit na mape.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:40
- Nahlásit

ati Fifi
Diky za chvalu.
Ten stadionek je opravdu dost strašnej
hmmm to sem nevedela Staci si to najit na mape Ja a mapa - Vlada by mohl vypravet . Uz mi koupil navigaci

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:46
- Nahlásit

Petra_ruza
na pc na mape nezabloudis, a tady to teda mas, kdyz si to sama nenajdes.
A pro vsechny tiche ctenare zdejsi - pokud se pletu a MS rtw se kona na JINEM stadionu, nezli zde uvadim, budu velmi rada, kdyz me nekdo opravi!!!

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:47 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

Taky jsem delala logo belgicakum. Tam jsem musela nejdriv vyhrat soutez

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:49
- Nahlásit

Fifi
ale jo - nasla jsem si to - pres webovky FK Olympia

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:51
- Nahlásit

Fifi
podle fotek se mi to nezda tak desny...

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:57
- Nahlásit

I kdyz TOHLE by bylo lepsi...

ati
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 16:01
- Nahlásit

Petra_ruza
to jo, ale asi rozhodla cena,holt i tak to bude stát děsný prachy

Wottan
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 16:01
- Nahlásit

Petra_ruza
podle fotek né,ale mě se zdá,že je malej.
Kdysi bylo MR RTW v Pardubicích,jak se jezdí Zlatá přilba a myslím,že to bylo větší.
Tady mají kapacitu 500 lidí nevím jestli je to dost.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 16:02
- Nahlásit

Petra_ruza
No vsak, ten spodni odkaz jsou ty "Lizatka", kolem obr parkoviste, prostor.
Olympia podle fotek nevypada desne, jen se mi tri rady sedacek nezdaji byti dostacujici pro konani tak velky akce. Ale inu, poradatel snad vi, co cini, kam si navstevnici zaparkuji, kam se budou psove vencit atd.. Netusim ceny za pronajem podobnych arealu, to asi bylo rozhodujici. Urcite se prijedu podivat a jen tise doufam, ze MS 09 v CR nebude podobna ostuda, jakou bylo MS Dobrmanu v Melniku.
Logo pro BO se ti taky povedlo!!!

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 16:12
- Nahlásit

ati Wottan Fifi
pekne jste se do me pustily
I ja tise doufam, ze MS 09 v CR nebude ostuda

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 16:21
- Nahlásit

Petra_ruza
Smarja, to nebylo vubec na tebe! Neblazni.
Tys pomohla s logem, ja nemam pomoci s cim a jak, navic coby neclen.. Tak si tu aspon kafram, ze.

Wottan
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 16:23
- Nahlásit

Petra_ruza
no,byl by to poprask,kdyby na takové akci,něco neklaplo,nebo totálně selhalo.
Nezbývá,než doufat....

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 16:24
- Nahlásit

Fifi
pekne jste se do me pustily
ja myslela na me nazory s tim stadakem... Nesedim tu v slzach neboj

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání