| Autor |
Zpráva |
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:18
- Nahlásit
Jave
jen ho vezmu do ruky už mi do něj Jerďa cpe čumák
no Píďáček právě také a to jsem ho na ten náhubek ani neučila, prostě jsem mu ho jednou šoupla na vycházku a bylo to, to samé s taštičkami, žádný. Nandt na 5 minut, pak na deset, prostě jsem mu je dala, on byl rád, že se jde ven a nic ho nezajímalo a tahleta moje malá čůza mi tu hlavu teda zaměstnává, no co - aspoň nezblbnu
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:24
- Nahlásit
Fifi
Na me to dela dojem rozmazlenyho narostlyho spratecka
ale huš, Píďáček toto občas dělá taky, ale je fakt, že vyjímečně, když se moc moc těší ven a nedokáže se ovládnout
Jave
nám pomáhá tohle. V klidu, žádný prudký pohyby, řvaní atd. na něj mluvím, pomalu ho posadím, potuchu pochválím a jdeme, když tahá zastavim, zase ho uklidnim a v klidu se rozejdeme. Je fakt, že pak toho na dobro nechá, ale u vás to asi bude něčím jiným, nedovedu poradit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:29
- Nahlásit
kulala
tak jsi me premluvila
Ti zaaavidim, fakt, preukrutne, moc si to tam uzij. A hlavne fot, fot, fot, at z toho tady taky neco mame!
Kalliope
ale huš, Píďáček toto občas dělá taky, ale je fakt, že vyjímečně, když se moc moc těší ven a nedokáže se ovládnout
To jo, ale to bude asi neco jinyho, ne? A rozmazlenej spratecek - to pouzivam ve svym slovniku docela casto, na ty svy potvory.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:51
- Nahlásit
A jeste clanek k tyranymu Montymu. http://chebsky.denik.cz/zpravy_region/cheb_sokolov _kacerov_pes_tyrani20090205.html
Dům patří muži, který trvale žije v Chebu. Na policii podle informací Deníku přiznal, že psy jezdil krmit asi jednou za čtrnáct dní. V pokoji, kde zubožení psi žili, vždy vysypal hromadu granulí a do kýble nalil vodu. Týdny pak byli psi dál v domě zavření. Majiteli teď hrozí rok vězení nebo peněžitý trest.
Srac jeden, ROK VEZENI????? NEBO POKUTA?? Povesit ho za gule do pruvanu!!!
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 15:29
- Nahlásit
Fififotit urcite budu tak pak poslu fotky
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 15:50 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
to pouzivam ve svym slovniku docela casto, na ty svy potvory.
no eště, že ti nerozumí, takhle ošklivě o nich mluvit
Povesit ho za gule do pruvanu!!!
ještě málo !
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 20:13
- Nahlásit
S tím rotvíkem je to síla jsem to obrečela je mi ho fakt líto a ten druhej chudínek....no nemám slov. Jak může bejt někdo tak krutej.
Povesit ho za gule do pruvanu!!!
Kdyby aspoň to, já se obávám, že vyfasuje jen pokutu....
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 21:54
- Nahlásit
Petra_ruza
Hele nenapínej a hoď sem výsledek - kolikátý jste byli. Tedy ne kolikátý, to víme vzhledem k obsazenosti třídy pracovní nás zajímá jestli byl u Řehánka CACIB resp. BOB a BOD. ať se má čím polobrácha chlubit jakýho má polobráchu
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 15:28
- Nahlásit
Jave
1262 Pes třída pracovní Ing Vombat Růžičková Petra V1, CAC
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 15:43
- Nahlásit
Bry den, to je pakarna, vcera deset nad nulou, azuro, prenadherno. Dneska chcije a chcije, fici ledovej vichr. Telo si uz reklo Dost a snazi se protestovat proti teplotnim vykyvum naznakem chripecky, ale zatim zabira kysany zeli a cesnecka.
Petra_ruza
Вы ехaли в Brno? И как, победили ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 15:45
- Nahlásit
Pastelka
ja nez neco nadatluju. Este nerodis?
Petra_ruza
Gratulujuuu!
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 15:45
- Nahlásit
Fifi
Petra_ruza
jasně že pobedili (nemám azbuku - možná někde), když ne celkově tak ve třídě
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 15:47
- Nahlásit
Pastelka
Jave
1262 Pes třída pracovní Ing Vombat Růžičková Petra V1, CAC
kdo dostal CACIBa a BOBa?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 15:50
- Nahlásit
Fifi
Ty vogo ty válíš!!!
Ne bohužel ještě nerodím. Sice se snažím to přivolat všemožně, ale zatím se mu ven nechce. Komu by se taky chtělo v tomhle počasí Doufám, že nebude čekat na krásný jarní počasíčko
Taky jsem nějaká nachcípaná, rýma a kašel mě drží už tejden, ale statečně to přecházím a s Gordonelkem poletujeme imrvére někde venku. Copak? Něco se tě snaží skolit, jo? Hele to chce aplikovat groček k tomu zelí a česnečce.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 15:53
- Nahlásit
Jave
http://www.cmku.cz/vystava-cmku/index_cz.php
tady jsou všechn výsledky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 15:56
- Nahlásit
Pastelka
Ty vogo ty válíš!!!
Jsem ted studovala jeden web v russian, tak jsem zavzpominala na azbuku.
Komu by se taky chtělo v tomhle počasí
Rozumnej kluk!!! Teda tys spravna tehule, s rymajznou, kindrvajce pred rozpukem a este poletovat venku se sprateckem.
Hele to chce aplikovat groček
Drobna chybka, nejni tu damsky liker na tri, musim si vystacit s cajem, medem a citronem.
Tak si spravuju naladu aspon matlama paprtala zbrloh pripravou dorta pro Agatu, dneska ma 5 let.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 16:04
- Nahlásit
Fifi
Rozumnej kluk!!! jo jo, kdyby byl rozumnej, nechal by mě v noci vyspat
rymajznou, kindrvajce pred rozpukem a este poletovat venku se sprateckem. no dyk poudám, že ho nějak musím dostat ven. a on ne a neeee. Dneska jsem šla nostalgicky kolem cvikoše a koukala jsem přes zavřený vrata na prázdnej plac....jestli se příští tejden nerozsypu, tak se tam zajdu aspoň podívat.
Holka a jak daleko máš nejbližší obchůdek, gde bys ten likérek mohla pořídit? No přece Agátku nebudeš zapíjet čajem NO ale stejně...to to letí viď? Už 5 let!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 16:11
- Nahlásit
Pastelka
a jak daleko máš nejbližší obchůdek, gde bys ten likérek mohla pořídit? No přece Agátku nebudeš zapíjet čajem
Naky 4 km tam a zpet? V nasi prdeli.. Navic na likerek ani nemam chut, radsi si zobnu paralena a jeji narozky "oslavime" cokoladkou Gejsou.
Už 5 let!!!!
Ani nemluv, porad ji beru jak zjancelou prdlosku, ikdyz ona uz je v porovnani s malym skretem fakt dama. Obchazi kolem linky, rypak rozevrenej, nasava vuni vseho toho masa, co se tu pro ni chysta (dorozmrazujou se kureci prsa, srdce, hovezi s drobama, rejzicka uvarena v sulci z prasecich kuzi a pacek).
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 16:15
- Nahlásit
Pastelka
a on ne a neeee.
Sem cetla na saraxatku tady, ze pry na to vyvolani - psaly zkusene matky - zabira tooo.. noo.. dyk vis.
Dneska jsem šla nostalgicky kolem cvikoše
Vsak se dockas, radsi na sebe ted davej pozor.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 16:18
- Nahlásit
Fifi
No vidíš, já bych si rumíka klíďo dala taky po tak dlouhý abstinenci bych vyžahla kde co no ale Gejša je Gejša....to jako nic proti
dorozmrazujou se kureci prsa, srdce, hovezi s drobama, rejzicka uvarena v sulci z prasecich kuzi a pacek Hmmmmm, taky bych si skoro dala voní to až sem Ostatní holky taky dostanou kus dortíka? Nezapomeň hodit foto výtvoru
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 16:23
- Nahlásit
Fifi
ze pry na to vyvolani - psaly zkusene matky - zabira tooo.. noo.. jo jo, to je pravda, to radila porodní asistentka, že jako fakt jo. No tak to víš, snažíme se snažíme ale je to držák
Vsak se dockas, radsi na sebe ted davej pozor. jo jo, bych chtěla vidět tebe.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 16:26
- Nahlásit
Pastelka
voní to až sem
To ti tahne asi neco od sousedu, tohle zase tak vonavy neni. Jiste, ze se o cca 4 kg podeli vsechny cubajzny, navic to maji i na zitra, pozitri.. mozna..
Nezapomeň hodit foto výtvoru
Hodim, plus i pranicko, co vytvorila sikulka Mathea, ale stejne bude prd videt, proste paprtala misa oblibenyho zradla. A jako hlavni darek si Ag malem chytla kocoura Zrzka na zahrade, to ji musi stacit.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 16:56
- Nahlásit
Fifi
To ti tahne asi neco od sousedu ne ne, to je pravá a nefalšovaná virtuální vůně, páč přes rypák momentálně nic necejtim
A jako hlavni darek si Ag malem chytla kocoura Zrzka
to je váš?????
Jiste, ze se o cca 4 kg podeli vsechny cubajzny, navic to maji i na zitra, pozitri.. mozna.. Hlavně si hlídej tu nejstarší a nejfikanější....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 17:02
- Nahlásit
Pastelka
to je váš?????
Jiste. Nas. Provokater neustalej, jednou mu to bude osudny. Produciruje se po strese, v okapu, ma neustale pocit Terminatora, ze jemu nic nehrozi. Do stodoly zdrha ze zahrady "skorokrokem", proste pohodar.
Hlavně si hlídej tu nejstarší a nejfikanější...
NEBOJ!! maso bude v lednici, tam si neotevre!!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 17:11
- Nahlásit
Fifi
No to je parádník kdysi jsme taky dostali takovýho zrzavce,byl mu asi rok. On nám pak porodil koťata. to bylo celkem překvápko jenže mě ani nenapadlo ho tenkrát zkoumat. Prostě podle slov původní majitelky to byl kocour a já to neřešila a ujala se ho. Pak nám ho někdo otrávil
NEBOJ!! maso bude v lednici, tam si neotevre!! no enem aby by si dala do nosa co? A ani by jí to nebylo blbý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 18:37 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Pastelka
Pak nám ho někdo otrávil
Ani mi nemluv, taky jsme prisli o cely jedno pokoleni. Tohle je import z vesnice o kus dal, s modrym bratrem se mu dari skvele.
A tu mas ten muj vytvor, nic moc na koukani, ovsem chutnalo moc. Krom rajcat a rejze, mit takovy svedsky stul rtw popelnice, nezbyde nic.
Jo a jeste to pranicko od Mathey, aneb 5 let ve zkratce..
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:37
- Nahlásit
Zdárek dámy, ted jsem dorazila z Brna a dosedla hned ke compu. Vcera nic moc - jen V1, CAC a diky blbemu predvedeni jen to, ale dneska!!!!! - V1, CAC, CACIB, BOB!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:09
- Nahlásit
Petra_ruza
jen V1, CAC
JEN!
A dnesek, este vetsi graulejsn!!!!!!!
|
ati
Člen |