| Autor |
Zpráva |
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:50
- Nahlásit
kulala
Jo aha, tak ty to máš ještě prodloužený o to horolezecký lano. Já mám jen tu šňůru s amortyzerem. Má tuším 4 metry, ale i tak je to málo, se mi zdá, teda hlavně v některých situacích.
nebo taky nebezpene blizkominule se mi namotalo lano do osy kola a pres predni kolo se namotala cuba:loldpruzena vydlice byla odpuzena az na doraz jo tuhle situaci dost důvěrně znám. Stačilo, že se Květulka prostě z čista jasna zastavila a už to bylo, šňůra namotaný a už jsme se válely i s kolem na jedný hromadě.
Tak si tu dnešní jízdu užij!!!!
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 13:27
- Nahlásit
Pastelkane lano karabinu horolezeckou. lano nevim kolik ma nicmene namotat se to na kolo umi pekne to je jenom snura na canicros tak to bude asi stejne dlouha. ted jsem se vratila-psy zdechly(rozhodla jsem se priprahbout jeste zlataka, sice netahne ale bezi vedle cuby) jeste jsem mela honbu za psem jako bonus pac jsem je na poli na chvily pustila a ta s*ne honila zajice. uz fakt nemam zadny napady na to loveni(stopovacku, lano mi nak nefacha tak uz nevim...) krom flexiny. takze jizdu jsme si uzily- hotovej triatlon, budu si z toho muset jit dat sprchu a panaka..taky budes s placatym tahat?? kamosce dneska prisel trikolej rig tak ho pujdem okounout
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 13:32
- Nahlásit
kulala
minule se mi namotalo lano do osy kola
To znam. Jednou jsem takhle se ukazkove rozplacla na navsi.
Pastelka
Navíc když má kolo pánskej rám....auvajs
Hodne velky auvajs... Zlata kolobka
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:11
- Nahlásit
kulala
NO koukám, že sis to dneska užila královsky, fakt triatlon
ne lano karabinu horolezeckou jo tááák, tak to máme tu šňůru stejnou, klasickou canix. Si myslím, že nastávají občas situace, že by mohla bejt prostě delší, ale na kolobku bude fajn to se dá prostě vystoupit, to kolo s rámem je blbý a bolavý
trikolej rig co to je?
Jasně s placatým se taky chystám tahat, neb má energie, že bysme na ní mohli jet celej barák. Takže když ho to bude bavit, tak proč ne. Terény tady na to jsou. Jen doufám, že zbyde taky čas
Fifi
Zlata kolobka tak to každopádně Taky bych jí brala, uvidím podle času, možná bych si jí mohla přát k Vánocům
To znam. Jednou jsem takhle se ukazkove rozplacla na navsi. no to si prostě musí užít každej
Jsem četla, jak si učila Amy tahat. Tohle by mě nenapadlo, jak dlouho jí trvalo, než to pochopila a tahala tak jak má?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:24
- Nahlásit
Pastelka
Tohle by mě nenapadlo, jak dlouho jí trvalo, než to pochopila a tahala tak jak má?
Mě to taky nenapadlo, to poradilo Wamítko. A behem prvni projizdky ji to docvaklo, fakt docela rychle. Sice jen v ramci klusu, ale rychlost se casem zvetsovala.
A takhle se tvarila, kdyz jsem ji navlikla prvne do postroje.
Tohle byla prvni vyjizdka.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:40
- Nahlásit
Fifi
Teda takhle trápit psa A to jsi měla srdce jí trápit, jo? No holka je chytrá, to to fakt pobrala rychle, tak tuhle metodu pak zkusím na placatýho. Tys jí hned zapřáhla za kolobku? Nebo jen na pěšo?
Sice jen v ramci klusu Tseee, dyť to je dostačující, ty bys taky hned chtěla letět s větrem o závod
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:41
- Nahlásit
Pastelka
Hned za kolobku. Zadny crcani s ni. Sebe bych vlacet pesmo nenechala.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:48
- Nahlásit
Fifi
Hned za kolobku.Zadny crcani s ni. I ty macecho
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:25 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
A takhle se tvarila, kdyz jsem ji navlikla prvne do postroje
celá Ejmule, skutečně, já jí nemůžu dát ani novej obojek, tváří se stejně, na kšíry by se mi asi vyflákla, jestli bych jí vůbec chytla, když by viděla, že je nesu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:33
- Nahlásit
Kalliope
na kšíry by se mi asi vyflákla, jestli bych jí vůbec chytla, když by viděla, že je nesu
Neboj, brzo by si spojila postroj se super akci, ja mam ted uz spis problemy je v klidu "nastrojit", jak janci, vibrujou ocekavanim, poskakujou. Parkrat jsem sklonena, provlikajic predni hnatu, schytala pecku cenichovku, kdyz Kremyl nevydrzel v klidu sedet, proste "jee, jee, pobezimee, potahnemeee, poletiiimeee, rychleee, deleej, rychleee, navlikeeej, boha ty to trva, uz to ma? prd ho do rypaku - jejdaaa, vona to jeste nemaaa, deleeej...... "
Ale ted jsme uz dlouho nevyjely, nejdriv snih, pak koleno v haji, ted je vsude total bahno a kolenu taky jeste moc neverim.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:36
- Nahlásit
Fifi
ne ne ty to nechápeš, ona se takovýhle věcí bojí. Náhubek, Píďovo taštičky na procházky, nový obojek, a kšíry, to jsem ani nezkoušela. Pomalu jí chci naučit aspoň ten náhubek, ale to je panika, tos neviděla ... ale kšíry bych jednou zkusit chtěla. vypadá to na fajn na zábavu a pro mě hlavně bez námahy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:38 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Kalliope
ona se takovýhle věcí bojí
Boji? Probuh, a proc? Jako nakej pozustatek z minulosti?
Edit Píďovo taštičky na procházky,
Ukaaaa, chci videt soumara v akci!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:45
- Nahlásit
Fifi
no jo, já nevím proč, přitom se všemožně snažím. Dokonce jsme jí s Víťou a Píďáčkem (ten se účastnil moc rád) hráli s náhubkem maňáskové divadlo, pak jsem zkoušela i takové ty kynologické postupy, jako že jsem jí přes ten náhubek i krmila, ale nic naplat. A to samý je i s ostatními věcmi, ale už si nechala nandat koženej objek, což je pokrok, takže to půjde
snad to bude fungovat:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:49 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Kalliope
Vidim prd, to mas na webu nekde ve fotogalerce?
Edit - huz to vidiiim, to je dobry! Ale neni mu v tom velky vedro? - nezapari se pod tim hrbet?
hráli s náhubkem maňáskové divadlo
Hele, ty mas divny psove, jednomu poustis lodicky, druhymu manaskovy divadlo...
takže to půjde
No drzim palce!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 08:53 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
ty jo ty máš divný prohlížeč tak se podívej tady URL
je to někde v dolní třetině, teď oprava někde v polovině
Hele, ty mas divny psove, jednomu poustis lodicky, druhymu manaskovy divadlo
takovéto apriory nekynologické postupy používám, až když vše ostatní selže. Eimie ještě v něčem jo, ale Píďa se kynologickými příručkami fakt neřídí
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:12 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Pastelka
takova kolobka- neco na styl julius ceasar mozna na tom jezdi fifi -neni videt na fotkach koloba a kolik ma kolecek-predpokladam ze dve?? na netu jsem nasla ruzne verze
brasnicky jsou bezva-nosime v nich brambory
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:16
- Nahlásit
kulala
nosime v nich brambory
o bramborách mi ani nemluv, letos nás to ZASE čeká !
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:35
- Nahlásit
kulala
No na styl JC, tak to budeš mít trojkolku. Mě by stačila i ta co má Fifi. Zatím se budu muset spokojit s kolem, stejně než Gordonek dospěje, tak budeme tahat až příští rok.
Kalliope
Brašničky jsou parádní. KOlik stály? To by se nám hodilo, taky se mi nechce tahat psí věci v báglu. Ať si to nosí sám. Že jo? Jenže jsem je viděla asi za 800,- a to mi přišlo celkem dost.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:21
- Nahlásit
Pastelka
noo, tak mě to vyšlo i s poštovným na rovnou tisícovku. Musela jsem šetřit jak ďas, ale jsem spokojená. Sedne mu jak prde* na hrnec a nemůžu si ho vynachválit
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:39
- Nahlásit
Kalliope vy chdite na brambory??? to my je kupujem v tescu a pak nacpem do brasnicky brasnisky mas od koho?? ja jsem koukala na manmat a moc se mi libyly -pac me to vyjde levnejc si kupovat a tahat vecy z cech
Pastelkaja nevim co ma fifi za kolobku- me by taky stacila jenom naka obyc-trikolku nevim jestly by utahla se mnou na ni kamoska to ma jako univerzitni pracy (musi naucit tahat na soutezni uroven)takze to tu ted budem mit jak musherskej krouzek
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:40
- Nahlásit
kulala
brašničky jsou od Manmatu a každej kdo mě zná (krom teda netově) o mě ví, že jak se přede mnou řekne něco obramborách naskakuje mi husí kůže . Máme takové skromné políčko každoročně obdělávané, skutečně neznám záživnější a relaxačnější práci
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:54
- Nahlásit
Kalliope
Jo jo, tak to jsou přesně ty brašničky co jsem na ně čučela asi tak před 2 lety. Sakra proč je to tak drahý ale je fakt, že sportovní tašky stojí taky ranec.
Máme takové skromné políčko každoročně obdělávané, skutečně neznám záživnější a relaxačnější práci to si umím představit. To si radši pro brambory skočím do krámu.
kulala
Fifi má náhodou super kolobku, sice má jen dvě kola, ale zato má sedátko
pac me to vyjde levnejc si kupovat a tahat vecy z cech
hele ale hadry na sebe do toho určitě nepočítáš, viď?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:04
- Nahlásit
Pastelka
Sakra proč je to tak drahý
paradox je, že pro sebe bych si batoh za ticku nekoupila to bych ho oželela nebo šla radši do "sekáče"
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:50
- Nahlásit
Kalliope
No právě !!! Ale co by člověk pro psíka neudělal, že?
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:04
- Nahlásit
Pastelkahadry ne pac ja za rada kvalitu- a tavani na tom s tim moc dobre nejsou.(cim vic pruhu tim vic adidas na me fakt neni popr rabuju nasim sport ale to neplatim ...vanoce svatky a narozky zato vecy na psy se mi zdaj doma zatracene levny a hlavne lepsi(opravdu cube ruzovej vobojek s diamantikama kupovat nebudu- staci ze ma ruzovyho jenookyho mimozemstana na hrani-je hustej:lol taky tady spoustu veci ani nesezenes vis stopovaci postroj... takze vetsinou vsechno hledam na netu. batuzky tady prodavaly na jedny psi akci cca stredni pes £60 !!!malem to se mnou seklo. koupila jsem na netu jedenlevnejsi ale nic moc- rozpad se a ted mam jeste jeden ale nevim moc s nim nechodime...takze Manmat je manmat a asi si nakej obednam
Kalliopetak to promin uz se o zminech b****ch nepadne ani slovo vim presne co myslis taky jsem si tu pestovala na plantazi co se dalo ale uz na to zvysoka s* pac to je v krame levnejsi a bez prace jediny co ted budu pestovat je trava az mi cuba zase zdrhne tak abych se hodila do klidu
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:07 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Fifi má náhodou super kolobku, fifi foto at ma kamos naky vzor.. i sedatko jo?? to nevim ja myslim ze asi sedatko vynecham -nerada bych si o nej rotrhla p*l az poletim nekde do krovi xichtem napred
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:21
- Nahlásit
kulala
No jo, tak to jo. Ono tam u vás se moc psí sporty nepěstujou, viď? A jak je na tom u vás kynologija všeobecně? Myslím taková ta klasická sportovní. Obrany a tak?
Fifi až se objeví ti určo ráda pošle foto. Právě ta sedačka je super, si myslím.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:29
- Nahlásit
kulala
jediny co ted budu pestovat je trava
výbornej nápad !! Nadhodím to doma, že namísto brambor bychom mohli pěstovat trávu, třá se to ujme
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:59
- Nahlásit
Kalliope
Ne trávu ne!!! S tou je ještě větší práce než s bramborama ( teda jako s pěkným trávníkem)
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:04
- Nahlásit
Pastelka
no to by takovej anglickej trávníček u nás asi dlouho nevydržel
|