Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Kalliope
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:40
- Nahlásit

Petra_ruza
tak to jsem z toho jelen, co to má za smysl, hodim psa do rybníka a je to né (teda krom Pídi, tomu by se takovejhle nesmysl asi líbil)

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:04
- Nahlásit

Kalliope
me hlavne zaujaly ty odhady casu, ktery te ktere cinnosti venujes - napr. fenovani 5min. Uz vidim, jak je za 5 minut suchej. Ale treba to pujdu nekdy vyzkouset - mame to blizko. Ale pravda, hadici na zahrade a vanu doma mam bliz

Terri
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:52
- Nahlásit

Fifi
Tupík má fousatý vzkaz...

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 14:02
- Nahlásit

Terri

carin1
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 14:34
- Nahlásit

Fifi
Zdravíme a posíláme konečně zdokumentovaný košíček

a taky jeden úsměv na úterý

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 14:41
- Nahlásit

carin1
Cau! Breditko je fesne, koukam, ze chlupy na lopatkach ma stale najezene. Perfekt, kosik mu sekne, vyrid mu od nas poradny podrbani! Copak jste meli za zavody?

carin1
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 15:29
- Nahlásit

Fifi
no jo, to už asi nelehne, alespoň vypadá jako nebezpečnej pes a nikdo mi ho neukradne Normální podle nároďáku, mám vytahaný ruce, Bradík krk a stejně to nepomohlo... to víš všude samej psék a auto a to je něco pro nás... ale šli jsme v neděli do kruhovky a když na nás přišla řada,tak psi nepsi ba i šel po figurantovi

Kristýna
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 20:52
- Nahlásit

Pavka
No já myslím, že za nějakou dobu bude chtít otec štěňátka znovu. Hlavně až mi zkasne ty peníze, co z nich budou.... Dávám tomu tak rok max. dva

Pavka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 12:13
- Nahlásit

Kristýna

dobrá poznámka

Pastelka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 14:44
- Nahlásit

Ati
Tak co??? Kdy jedete nakrejvat Pořád na to musím myslet
Snad se to povede, jsem normálně nervózní, už se hrozně těším na prďolku

Pastelka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 14:45
- Nahlásit

Ostatní samozřejmě moc zdravím
Fifi
Jak to dopadlo s jelenicí? Byla vyvržena????

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 15:09
- Nahlásit

Pastelka
Nikolivek, zrejme stravena a vykakana, zadny problemy jsem nezaznamenala. Je to exot, prase s kachním žaludkem.
už se hrozně těším na prďolku
Kteryho? A vlastne, copak bude dvounohyho - jestli to nejni tajny.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 07:21
- Nahlásit

Fifi
No tak to super, že to dopadlo dobře

No vlastně se těším na obě prďolky. Roman mě trošku podezírá, že se na to chlupatý těším víc ale to není pravda, je to nastejno Jen u toho čtyřnohýho člověk zaznemá dřív výsledky své výchovy a snahy
Není to tajný, bude to kluk

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 09:58
- Nahlásit

Pastelka
Jen u toho čtyřnohýho člověk zaznemá dřív výsledky své výchovy a snahy
to muzu jen potvrdit. Privolani ma 2,5 lety pes vyrazne lepsi nez 8 a 3 lete deti . Ale je pravda, ze jsem taky u psa vyrazne duslednejsi

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 13:59
- Nahlásit

Kristýna
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 21:40
- Nahlásit

[url=www.carinzm.estranky.cz][/url]

carin1
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 08:58
- Nahlásit

Fifi
Zdravíme Tebe i všecky po víkendu. Mám rozervanou ruku od odkládačky, Bradík se rozhodl na poslední chvíli že místo do něj půjde na psa vedle. Takže já ruku a on má lehce prokouslou tvář.Jenže jemu je to jedno a já nemůžu vzít ani propisku do tlapy... Odpo jsme šli ještě do lese a Bradík dostal povel přeskočit spadlej kus stromu, tak skočil, otočil se, kládičku rozpůlil a s tím třímetrovým aportíčkem šel tak půl kiláku a hrooozně ho to bavilo

A i únava někdy přijde.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 12:29
- Nahlásit

carin1
Cau! To je vometak , do ruky te vzal on? Foukam na dalku bebicko, at se rychle vyhojite. A pekny "klacicek", tomu rikam aporter!

carin1
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:28
- Nahlásit

Fifi
nene, ta blbá mříž kterou jsem držela aby mohl dovnitř. Kdyby mě vzal on,tak nemá jenom kousnutou tvář od psa..... Jinak je zlatej, pustila jsem ho na zavřeným oploceným cvičáku, přivolání několikrát tak že to málem nedobrzdil a jel ke mě po trávě už v sedě, obraty na místě i za chůze už i bez vodítka, sedni, lehni, vstaň, překážka i lávka, odložení na pár kroků... Jen ta pitomá reakce na psy a auta,to je hrůza a můžu se ucukat a uřvat a pořád nic nic nic... Už jsem bezradná a nechci zrovna na něj být tvrdá,mohlo by se to proti mě obrátit....

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:36
- Nahlásit

carin1
Už jsem bezradná a nechci zrovna na něj být tvrdá,mohlo by se to proti mě obrátit....
Nebuď, chce to jen čas....

carin1
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:40
- Nahlásit

Terri
to víš, každej chytrák by ho dával na ostnáč, ale nevíš co zažil a může to být akorát horší. A třeba nepůjde po psech ale po mě až ho to ďobne.... A mám ho teprve měsíc,tak doufám že se to v dobré i po dobrém obrátí....

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:40
- Nahlásit

carin1
Jen ta pitomá reakce na psy a auta,to je hrůza a můžu se ucukat a uřvat a pořád nic nic nic... Už jsem bezradná a nechci zrovna na něj být tvrdá,mohlo by se to proti mě obrátit....
Jo, holka, to ti taky neporadim. Teda se psama se dle myho casem a vekem a drezurou zklidni, ale ty auta... Kdyby aspon clovek znal pricinu a od toho se mohl odpichnout.
Jinak jste sikulky siskovny!

carin1
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:46
- Nahlásit

Fifi
to víš, snažíme se... jsem i pětkrát týdně na stopičkách a i když ne úplně čistě, to ani po něm zatím nemůžu chtít, tak mi odejde účko na 250 kroků. Je to šikula... No určitě ho to dráždilo v tý autodopravě za plotem a proto co má teď kola,tak musí dohnat a zakousnout... A nebo mi občas přijde že hledá pána... Nevím....

Kalliope
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:48
- Nahlásit

carin1
nebo mi občas přijde že hledá pána

no nevím, já si spíš myslím, že u tebe po "pánovi" ani nevzdechne

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:52
- Nahlásit

carin1
A nebo mi občas přijde že hledá pána...
To stopro ne, se mnou sel ihned a ani se nevotocil! Jasny, ze ho v puvodnim miste urceni drazdily auta a pneu a vzhledem k nedostatku jinyho vyziti si z toho udelal jedinou moznou zabavu. Nejhorsi je, ze rtw nejsou splachovaci a pamatujou si sakra dlouho, tak nezbyva nez doufat, ze pravidelnym pohybem a jinym vyzitim ho tyhle preskoky prejdou.
Ad ten ostnak - dle myho volis rozumnou cestu, dupat po nem se mi taky nezda byti vhodnou volbou. Akorat teda aby ti vydrzela trpelivost.

carin1
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:53
- Nahlásit

Kalliope
No nevím, ale je pravda že včera přijel už za tmy ke cvičáku chlap, tak celou cestu táhl za tím autem a mohl se ukňourat a když pán vylezl a začal na mě mluvit,tak po něm nekompromisně a tvrdě vyletěl,takže to bude spíš spojený jen s autama a ne s tím kdo v tom jede.... Chtěla bych mu někdy vidět do hlavy nebo si vyslechnout jeho minulost.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:57
- Nahlásit

carin1
nebo si vyslechnout jeho minulost.....
Co jsem vyzvedela, to jsem ti rekla. Vic toho fakt nebylo. Vybeh, dvorecek, auta.

carin1
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:59
- Nahlásit

Fifi
no když jsem ho teď v neděli narvala do tý odkládačky a šla si lepit tu zkrvavenou ruku,tak mi teda trpělivost docházela. Ani na obranu jsem nešla a dala si radši paňáčka co mi tam podstrčili... Ale pak hned na poslušnost a stopičku a zase jsem nabrala síly... Akorát mě naštval že na mě po tom incidentu zabublal,ale hned si sedl a nechal se zavřít. Pak jsem až odpo zjistila že má tu hubu kousnutou,tak to asi nebylo na mě,ale ještě na toho psa ale přitom už čuměl na piškotu... Teda doufám že si nezačne vyskakovat....

carin1
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 14:00
- Nahlásit

Fifi
no je pravda že teď to má lehce pestřejší ten život..... A já taky.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 14:06
- Nahlásit

carin1
Prave! Takze vydrz, Prtka, vydrz, dej mu cas. Uvidis nekde za pul roku, ted je brzo na nejaky obavy z vyskakovani si na tebe. Ses razna zena, jiste mu vse v klidu vysvetlis.

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání