| Autor |
Zpráva |
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:56
- Nahlásit
ati
jóóó, styď se
|
ati
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 13:21
- Nahlásit
STYDITI STYDITI STYDITI stačí
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 14:07
- Nahlásit
Fifi
Stopa ušla, je to už lepší, má zájem, hubu u země, ale "kličkuje". Vždycky se to zlepší až v druhý půlce, tam mi připadá, že se líp soustředí.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 14:11
- Nahlásit
Ahojjj holky! Jak to, že zmizel můj předchozí příspěvek...????Nechápu!
Já nemůžu na výstavu kvůli přiblblý rodinný oslavě Měla jsem to slíbený a teď do toho padlo tohleto. Navíc nevím jak by se tvářili na výstavě na háravku...?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 14:12
- Nahlásit
Pastelka
ahojda
Na vystavu by haravky nemely chodit... Takze v Prazici opravdu poouze ja a Jessie?
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 14:16
- Nahlásit
Fifi
My jsme prostě taková silná dvojka
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 14:49
- Nahlásit
Vy jste prostě holky pro přestavbu Škoda, těšila jsem se, že vás všechny poznám! Doufám, že se sejdeme aspoň v tom Jičíně. Jen škoda, že Fifi přijede jen na skok a nezůčastní se seznamovacího večírku....
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:12 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit
Ahoj všichni
Já bych taky jela do Prahy.
Bohužel v neděli máme v Jaroměři výstavu ovčáků a já jim slíbila pomoct.
Tak snad v tom Jičíně.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 11:59
- Nahlásit
Tak kdepak se toulate vsechny?
U sebedestrukcni Amynky hlasim dalsi bolistku - polstarek, kterej ji v nedeli "jen" svedil po cvicaku si v nyni vykousala az do masa... Nikde nic vrazenyho nema, ale jak si tlapku lizala, tak si ji podrazdila, svedilo ji to a uz to jelo... takze nyni pajdavka, o nejakym vycviku si muzu nechat zdat!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 12:24
- Nahlásit
Fifi
chudák, na ní se to teda v poslední době pěkně sype, co.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 12:31
- Nahlásit
Kalliope
Ono by se to nesypalo, kdyby to nebyla blbka. ..a nezrala ropuchy a svoje hnaty!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 12:54 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
no jo, vždyť je taková hodňoučká a miloučká, a zlá Fifina jí ani ropušku nedopřeje
chudáček malinkej Amynkovatej, doufám, že už si to letos vybrala a bude to v pohodě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 12:58
- Nahlásit
Kalliope
To se musis zeptat ji, jestli zase neco nevymysli, aby se mohla ulejvat! Ono se ji to snad brzo zatahne, dostava zasyp, Betadinu - je vyznamna a vzorna pacientka..
Co Pidalka? nejake cerstve zazitky nejsou?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:19 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
no jo, jenom utekl za kočkou a dostal világoš, takže normál (bohužel), navíc teď nám tam sousedi tůrujou motorky, věčně jezdí kolem brány, pes se může zbláznit, nereaguje vůbec na nic, občas je z nich už v takovým transu, že ho musím zavřít do baráku, když to tak pozoruju, bude celkem úspěch, když po všech těch zážitcích co tam denodenně jsou vyroste z Píďi "celkem" normální pes. Už mě štvou, měla jsem si pořídit králíka, fakt, člověk žije na vsi, tak si myslí, že si tam užije trochu klidu a vono houby.
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 14:32
- Nahlásit
Holky já jsem teď Bakýska naučila supr věc. Prostě už jsem psala, jak jsme na tom s přivoláním..hodně bídně. A jelikož Bakýsek miluje povely sedni, lehni, vstaň, tak jsem toho využila. Prostě někde pobíhá a když potřebuju abych ho chytila, zařvu LEHNI on si lehne a já si pro něho prostě dojdu. Podotýkám, že je odemě třeba 50 m a fakt to funguje. Zatím to trénujem jen na loukách, tak to musíme dopilovat i někde jinde. Sice někdy řvu lehni třeba pětkrát, ale nakonec lehne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 14:46
- Nahlásit
jessiertw
JJ, to je dobra metoda, ja jako mala holka mela takhle naucenyho boxika - jezdila jsem na kole na cvicak, pes si lital kolem - kdyz jelo auto, bylo lehni... ale boxous to mel nauceny z vysilacek...
JInak se obavam, ze i muj nedelni vylet do Phy je v ohrozeni.. V sobotu se ma na vystave sejit neobvykly pocet chlupatcu i ze zahranici, takze mozna - pokud mi vyjde odvoz - vyrazim na kukandu spis na ne, tudiz nedele by mi uz doma asi neprosla... Kdyz stejne jinak nikdo na rotviky odsud nedorazi.. Ale jeste uvidim, zitra budu vse videt na tuty.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:19
- Nahlásit
Ahojky..
Takze Jessie, tentokrat se nepotkame. Odvoz mi vysel, tudiz do Prahy jedu v sobotu na chlupatce.
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:47
- Nahlásit
Fifi
Ok, nevadí, tak si to tam užij a nafoť nějaké hezké fotečky já budu pak informovat, jak jsme dopadli
Za chvíli jdeme s rotvikama plavat, dokud je hezky..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2006 12:12
- Nahlásit
jessiertw
ahoj, nějak poslední dobou nestíhám. jessie ať uspějete,moc držím palečky ať se holoprdka:rolleyes ěkně předvede
|
ati
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2006 17:51
- Nahlásit
tak jessie pochlub se
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 12:45
- Nahlásit
A ja uz to vim. Jessie - fakt gratuluju, je to super uspech (nahoprdka Kimek ma prvniho CAJCe) Skoda, ze jsem tam nebyla a nevidela vas oba live...
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 12:47
- Nahlásit
Fifi
Teda ty seš fakt rychlík
No byla to paráda, hlavně většina těch pohledů, jakto že jsme to vyhráli my a ne pejsek za námi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 12:50
- Nahlásit
jessiertw
Ja nahodou zrovna mrkla k tobe na stranecky, tak jsem to hnedka musela nabonzovat, preci! Zahranicni rozhodci obcas svym rozhodnutim nektere vystavovatele zaskoci, to zname... a o to vic je Kimovo vysledek naprosto skvelej!!!!
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 12:52
- Nahlásit
jessiertw
Tak to blahopřeji, je to super
Já už pomalu začínám dostávat depku z Jičínské vystavy z nástupu do kruhu. Už jsem dlouho nikde neběhala.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 12:57
- Nahlásit
Pavka
Ahoooj
Jak se ma Bonuska? S kolika pesanama vlastne budes litat na vystave? A to te pak jeste v nedeli ceka na svodu Amyk
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 12:58
- Nahlásit
Mně jen prostě štve že opravdu spíše vyhrávají jména majitelů, popř. chovatelů pejsků než samotní pejsci. Dřív jsem si myslela, že je to o opravdu o tom, jak je pejsek krásný, jenže ono to tak opravdu není. Kdybyste viděli co se dělo u dobrmanů, no to byl úplnej trapas..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 13:20
- Nahlásit
jessiertw
ahoj Jessie, OBROVSKÁ GRATULACE, to je paráda tak hlavně pokračujte
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 13:41
- Nahlásit
Děkuju za gratulace, přetlumočím to Kimečkovi neboli nahoprdce a holoprdce
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 19:04
- Nahlásit
Fifi
Ono to nebude na výstavě až zase tak hrozný. Asi bych měla běhat s jedním psem a jednou fenou. O víc zvířatech zatím nevím. No a na svodu Amy a Bastiena. Asi vás nějak budu muset zvládnout oba. Ono se pak stejně stavějí zvířata jednotlivě, tak to snad půjde.
Ale znáš to jak pracují nerviky obzvlášť když budu vodit psi ostatním majitelům a ne svoje a to ještě před německým rozhodčím.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 19:07
- Nahlásit
Jo a Bonuška se má dobře. Zatím je ještě brzy, aby na ní bylo něco vidět. To víš, už je to zasloužilá matka, tak ji to nějak nemůže rozhodit.
|