Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 14:42
- Nahlásit

Pastelka
To by si Kytka mohla zkusit, lovit nase zocelene pipinky!

Kalliope
Ja idealy mam, vcera mi je potvrdila tehule chlupatice, byly jsme na vychande, nemela snuru, zblejskla zajocha - a diky nekonecnemu opakovani v poslednich mesicich zareagovala na pouhopouhe NE a ZPATKY!. Takze fakt nezoufej, lovecky pudy Pidovnika jsou nic proti vrozenymu loveckymu pudu nasi chlupatky - a i to se dalo zvladnut.. Chce to proste vydrzat a suchy zipy.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 15:00
- Nahlásit

Fifi
No a k těm suchejm zipům taky hodně pevný nervíčky a vždy pozitivní náladu.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 15:02
- Nahlásit

Fifi
Ty jo, to je teda paráda, taky žasnu jak je chlupatice hodná a poslušná. No jo, já doufám, že z toho ta moje kytkatá bluma vyroste hodně rychle.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 15:06
- Nahlásit

Pastelka
Ona je uz ted takova min pohybliva a setri se, takze mozna v tom bude zakopanej pes! (hihi, to zni ale blbe)
Hlavne koukej fotit a fotit, at se muzes zase pochlubit svym Poupatkem..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 15:16
- Nahlásit

Holky musím vám ale napsat, co se mi stalo v pondělí a pořád na to musím myslet,čí to vlastně byla nezodpovědnost a co to mohlo mít za následek.Vykračujeme si v odlehlejší hodně zelený části města, kam příliš mnoho lidí nechodí.Kytka pochopitelně navolno, bez koše. Míjíme rodinku s chlapečkem(asi 5 let,v ruce klacík).Hošík klacík pouští na zem. Kytka k mému obrovskému údivu bez povšimnutí míjí hošíka, ale sbírá onen klacek. V tu ránu hošánek zahlásí "já chci ten klacek".Jeho maminka na to:"to máš smůlu, má ho pejsek". Chlapeček se vydává směrem k psici. Rodiče se úsmívají,já zírám, jak kluk přiběhne ke Kytce a klacek jí z huby veme. Ona byla natolik rozumná, že se s ním ani tepřetahovala(neměl by šanci) a dala mu ho. Zajímalo by mě, co by dělali, kdyby to brala jako hru a nedejbože by ho nechtěně kousla jako mě, když si na klacku jenom překousla a mě tam zůstal prst.(krve jako z vola) Brali by to sportovně? Asi bych za to mohla já, že pes neměl koš....krvelačná bestie.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 15:19
- Nahlásit

Fifi
Jo táááák, budoucí mamina se asi vážně šetří, a já si tady závistí okusuju nechty, že máš takovou úžasňačku. Ale jen si to přiznej, že máš báječný a vychovaný psíky! S fotkama je to bída, jak jsem už psala, nemáme vlastní digifoto, tak si musíme pučovat a to je na PRD

Pastelka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 15:27
- Nahlásit

Holky pa pa a hezký víkend!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 15:28
- Nahlásit

Pastelka
Oni rotvici, pokud jsou normalne vychovany, maji k malym detem velke city, nechaji si v tlame hrabat tenisaky i od cizich deti.. Bud rada, ze se nic nestalo, ja takovyhle situace nezazila, protoze proste k mym fenam cizi deti nesmi.. Kdyby se nedejboze neco stalo, byla bys samozrejme ty ta zodpovedna...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 16:01
- Nahlásit

Fifi
No, tak to já mám taky příhodu, soused zapadl s traktorem, tak že ho jedeme vytáhnout, sedim tam s Píďou u pole a pozoruju je, najednou už už ho tahaj z toho bahna (pes stále leží u mě), najednou vyskočí a vrhne se na malý dítě – resp.na větvičku se kterou si pohazovalo ve vzduchu, já měla málem mdloby, vůbec jsem netušila, kde se tam to dítě uprostřed polí vzalo, nakonec se ukázalo, že je to Tereza – dítě druhého souseda,ale ještě jsem stačila pohotově zareagovat a psa stáhnout kloubě a zařvat fuj, mohl jí povalit a neštěstí mohlo bejt na světě a teď čim to je? Mojí nezodpovědnou výchovou, nebo tim, že ho Tereza provokuje za bránou s kolem, nebo tim, že prostě nesnáší malý děti, nebo prostě tim, že chtěl ulovit tu větvičku……každopádně to bylo o fous, kdyby měl koš, tak už se tam Terezka mohla válet v bahně i s pohmožděnou nohou, to by bylo…

Kalliope
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 16:14
- Nahlásit

už pádím domů za Píďáčkem - mějte se hezky a hezký víkend, čááááu !!

jessiertw
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:51
- Nahlásit

Ahojky, kde jste kdo? Já jsem před chvílí teprve přišla do práce..včera jsme byli na výstavě v ČB. Dobinka má BOBika jinak supr výstava až na to, že jsme nebyli přihlášený s Kimečkem

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:09
- Nahlásit

Tak koukam, ze jsme se propadli kamsi do hlubin!
Takze - vsem preji krasny den.
V sobotu jsme poradali zavody, takze jsem holky nechala doma a litala celej den jak fretka, pripalila jsem si tvar a privodila drobny uzeh.. dale se mi kouslo kolo u auta..v nedeli jsme trosku pocvicily a po navratu ze cvicaku si Amyna vykousala polstarek do krve, takze ted pajda a misto cviceni mi chodi ukazovat bebinko. A ted prisla uslintana a ukemrovana jako po zvraceni - a flusla mi k noham ozvejkanou ropuchu. Jsem zvedava, jestli ji natece huba, protoze to byla takova ta jeduplna zaba..
Takze - u nas vlastne skoro nic noveho..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:24
- Nahlásit

Fifi
fůůůj ropuchááá, no to je hnus

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:29
- Nahlásit

Kalliope
no, zivot jsem ji zachranila... a mozna lepsi ropuska nezli rozdrcenej hlemejzd, kterymu lezou z domecku vnitrnosti.. Amyk je prototyp rtw prasete!!!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:30
- Nahlásit

Ahoj holky!!! Tady je tak parádně!!!! Škoda, že musím dřepákovat v práci. My byli v neděli v Praze v ZOO i s pesanem.Bylo to fajn, Kytka měla oči navrch hlavy a moc se jí to líbilo. Musím uznat, že jsme hlavně ocenili pítka pro pejsky na každém rohu. Byla vážně moc hodná a hlavně děsně utahaná. Jenom mě děsí ty nezodpovědný lidi. Normálně k nám přicupitala holčička asi tak rok a půl stará a strčila Kytce k puse ručičku. Ta jí olízala, protože předtím žmoulala holčička bramůrky a maminka na to vůbec nic.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:50
- Nahlásit

Pastelka
Ty mas s Kytkou na ty cizi deti nejaky stesti! a jak harani - zvladate to?? Nosi doma Kytice nejake apartni kalhotky?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 12:16
- Nahlásit

Fifi
Kalhotky nenosí, nemáme koberce a ona je poměrně čistotná. Vytírám každý den a je to v pohodičce. Snáší to dobře, akorát si chce hrát s každým chlupatcem, kterýho potkáme, takže raději vyrážíme na hodně odlehlý místa, abych jí mohla vypustit navolno. Jinak to s ní solidně tříská! Jestli to bude ještě horší po hárání, tak to bude o nervy. Na cizí děti a jejich usmívající se a nezodpovědný rodiče mám štěstí za poslední týden.A nebo je to zase druhej extrém, že se jí lidi bojí jako nějakýho zabijáka.
A hlavně lidi vůbec neznají ocasatý RTW!!!!! To jsou taky věčně udivený...

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 12:21 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pastelka
JJ, holky taky kalhotky nemusi nosit, fakt jsou cistotny..

Taaak, prvni reakce na ropuchu je zde... Amy slinta, a narika... uz ma v sobe pulku Zyrtecu. Snad se ji to vic nerozjede a dopriste se pouci, ze ropuchy se nezuzlaji!!!

a tady je aktualni foto, ty jeji oci rikaji vse.... boooooliiiii.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 12:38
- Nahlásit

Fifi
Chuděrka!!!! Ta ropucha se teda pomstila!!!! Mrcha jedna! Jak dlouho to tak bude trvat? Máš s tím zkušenosti?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 12:41
- Nahlásit

Pastelka
Zkusenost s tim mam uz od chlupatky.. taky jako mala ropusku pozvejkala taktez slineni, bolest briska... dostala tenkrat kousicek Zyrtecu, usnula a bylo ji pak lip. Ale od ty doby jde po ropuchach jen nohama nebo si jich radsi vubec nevsima. Me stacilo, kdyz jsem tenkrat tu ropuchu vzala do ruky, udelal se mi pak prvotridni ekzem, kterej svedil a dost dlouho me nechtel opustit - a ty blbky tu zabu mely v drzce!!!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 12:53
- Nahlásit

Fifi
To jsou ale lovci! Doufám, že nás tohle nepotká! Štítím se žab a pak bych jí už do smrti nedala pusu! Tak snad jí bude brzy dobře. Držím jí palce.
Co jste to měli u vás za závody?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 12:56 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pastelka
Podle ZZO, ZVV1 a IPO3, celkem 45 lidi. Hlavne nam vyslo pocasi, to bylo to nejdulezitejsi

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 13:04
- Nahlásit

Fifi
To jo! Bylo náramně! Kdy půjdeš s Amykem na závody? a na zkoušky? Ty bys mohla na tom výcvikovém táboře, ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 13:11
- Nahlásit

Pastelka
hehehe, nekam s ni vylezu, az bude neco umet zatim je to trdlo pohrkany, mame cas... jestli zvladneme na tabore ZZO nebo ZOPku, bude to zazrak

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 13:46
- Nahlásit

Fifi
Jen se nedělej! Neříkej, že je takový trdlo! Podceňuješ jí si myslim... Je jasný, že je čas.
Teď odbočím...brala jsi někdy od Vetamixu vemínko? Je to nějak namletý? Nebo aspoň na kusy?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 13:50
- Nahlásit

Fifi
Taky mě napadá, jestli to nebude projímavý...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:10
- Nahlásit

Fifi
ježišmarjááá to je chudáček, opravdu to jde poznat, panebože ta asi musí trpět, bublinka jedna miloučká, no nevím jestli se z toho poučí....Píďa na jejím místě, klidně by si ropuchu užmoulal zas a znova

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:16
- Nahlásit

Kalliope
JAk to dopadlo nakonec s tím nápadem vzít si Giu?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:24
- Nahlásit

Pastelka
Vemeno ja kupuju primo z jatek pres znamou, takze od vetamixu nevim... Ale holkam vemeno chutna moooc. a srajdu po nem nemaji ani nahodou. ale ja jim ho nedavam samotny, vzdycky maji mix ruznyho masa.

Kalliope
prdlajs chudacek! Blbka je to praseci!!!! Zyrtec zabral, ted jsem prijela z mesta, tak je klidnejsi, uz neslinta a nebreci

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:35
- Nahlásit

Fifi
Tak jo, zkusím ho vzít, povařím a nasáčkuju. Přidám jí ho vždycky k hovězímu, snad jí to neprojme. Dáváš Amynce jseště 2 x denně?
Je fajn, že jí je už líp, Hlavně aby jí to došlo a aby si to hlavně pamatomala...

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání