| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:35
- Nahlásit
Ahojky
Zdravim po prodlouzenem vikendu. Amykovi se nozka hoji, chlupatice se kulati, sviti slunko... Tak kdepak vsechny jste?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:36
- Nahlásit
v práci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:53
- Nahlásit
Kalliope
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:18
- Nahlásit
Ahojky, já jsem taky v práci - fuj
Fifi
Kdypak to chlupatice čeká??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:26
- Nahlásit
jessiertw
koncem kvetna pokud si to teda jeste nerozmysli...
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:36
- Nahlásit
Fifi
To už určitě ne..teda já ti tak závidím, taky bych brala miminečka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:42
- Nahlásit
jessiertw
Tak az budou na svete a vhodne na kukandu, domluv se s Pavkou a stavte se je aspon pomuchlovat!
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 14:48
- Nahlásit
Fifi
To by bylo báječný, ještě jsem neviděla malý erdelíky, vlastně ani velký
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 15:16
- Nahlásit
musej být skvělí - malý scvrklí mimínka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 15:24
- Nahlásit
jessiertw
Vsak se domluvte a neni problem, okouknes to 2 v 1. Ale je to jeste dost daleko, tak uvidime...
Kalliope
Maly fazolky a kdyz povyrostou, jsou to kulicky chlupaty..
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 15:59
- Nahlásit
jessiertw
Určitě se domluvíme a vyrazíme se na štěňuchy podívat. Taky bych je chtěla vidět
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 16:40
- Nahlásit
Fifi
jéééééééééééé já cí takýýýýýýý je loštomilouštej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 19:28
- Nahlásit
Jsem nasla:
Urychleně hledáme pomoc: potřebujeme urychleně zadat-darovat pejska-kříženec RTW x NO 5, 5 let, zvyklý na byt, na zahradu, klidné povahy, poslušný, vhodný i na převýchovu-na ostrahu objektů. Moc pěkný, osvalený, v dobré kondici... Důvod: pro jeho majitele moc velký bytový doplněk, rodina očekává přírůstek... Kontakt: ,,Druhá šance,, D.Fišerová- 723724672- veškeré kynol.poradenství pro budoucího majitele samozřejmostí Značka: Byla by ho velká škoda (hrozí mu útulek, případně utracení)
PS: zadarmo!!!!!!!!!!!!!! Zajistíme i dovoz. Hlavu má skutečně jako RTW. Pomožte mu a ujměte se ho někdo! Moc a moc prosíme o pomoc.
Pokud o nekom, kdo by chtel pejsana vite, poslete dal..
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 09:21
- Nahlásit
Bréééé ráno a hezký den přeji, dnes nám krásně svítí sluníčko a ráno bylo 12 stupňů ! Že už by teda jaro??
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 11:44
- Nahlásit
ahoj, no snad jo ,šak je KVĚTEN
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 12:29
- Nahlásit
Ahojky, tady je taky nádherně, chystáme se s psiskama na kolo
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:10
- Nahlásit
jessiertw
tý brďo, no né, tak už i sportovci vyrážej
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:00
- Nahlásit
Kalliope
No jasně, akorát jsem to vymyslela ještě jinak..Bakýska si vezme neteř na prochajdu a já pojedu jen s Barunkou. Pořád se mi nezdá ta noha, ale vet říkal, že s ní nic nemá, že to bude ok..
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 15:17
- Nahlásit
jessiertw
jo takže dámská jízda - no tak ať se vám to hlavně líbí a neteř asi bude pěkně machrovat, co?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:15
- Nahlásit
Krásný prosluněný den!
Fifi
Tak to je fajn, že už to má lepší. Budete cvičit?
jessiertw
Gratulujeme k výstavním úspěchům! Holoprdka je borec
Jak praktikuješ jízdu na kole? Kolik kilásků? V kolika měsících si s rotvíkama začala jezdit?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:25 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Pastelka
Ahoj
JJ, uz se to lepsi, jeste tak den dva a ma konec ulejvani... Cvicit pak samozrejme zacneme! Tak uz premyslim o kole, tim povalovanim za posledni dny je jak tucnak, takze zvolna zacneme, at se ji zlepsi fyzicka. Koneckoncu, za par dnu bude Amykovi uz rok!!!! - toto leti, to je desny...
Tady jen pro ilustraci jeji hnata, kdyz to mela spatny..
co Kytice a harani?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:54
- Nahlásit
Fifi
No teda, chudinka! Ty si reportérka, valim oči
Taky pořád koketuju s myšlenkou na kolo, ale nevím. Aspoň ho budu tahat sebou a chvilkama pomalu popojíždět, aby si zvykla a naučila se. Nemám vůbec představu, kolik toho můžu obrazit s trénovaným rotvíkem, jakou rychlostí? Je mi jasný, že nepojedu jako vítr. Poraď, ty zkušenosti určitě máš. Jinak hárání jsme v pohodě zvládli a Kytka si zaslouží nominaci na zlatou medajli, protože je zase moc hodná a puberta se objevuje jen občas. Jenom nevím, jak poznám definitivní konec hárání. Krvácet už přestala, ale buchtu má pořád větší než předtím.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:57
- Nahlásit
Pastelka
A kolikatej den to ted ma?
Ja s Bernasem na kole jezdila, rychlost tak akorat - aby pesan v klidku klusal, brala jsem ho po lesnich cestach, aby mel pod nohama mekko, asfalt je dost naprd. A delka vyjezdu - no, ja presne nevim, ale par kilacku to bylo, v pulce jsme si vzdycky dali kratkej oddech a hura zpatky... To poznas sama na Kytce, co zvladne..
Jinak - to vis, kdyz uz fotak mam, musim ho vyuzit naplno!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:13
- Nahlásit
Fifi
Tak to jo, já kdybych měla foťák, taky bych fotila kdeco
Dneska hárá 18. den. Pořád jí pozoruju, myslíš, že je možný, že by hárala kratší dobu než je 21 dní?
Kolo začneme pomalinku učit, ona je hyperaktivka, tak to nebude problém urazit časem pár kiláků, aspoň bude konečně pořádně vylítaná já nebudu mít jazyk na vestě.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:20
- Nahlásit
Pastelka
Pri prvnim harani to mozny je.. Podstatny je, jak se na ni tvari okolni psici. Jestli o ni maji jen maly zajem, stejne bych pro jistotu jeste davala pozor par dni a pak uz to budete mit vsechno za sebou.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:32
- Nahlásit
Fifi
To si piš, že mají zájem, jenže některý obšourníci mají zájem permanentní Vždyť to znáš. Jasně, máme jí pod kontrolou, prdelku. To bych si vážně vyčítala, kdybych jí neuhlídala. Taky jsem byla poměrně mile překvapená zjištěním, že je Kytice slušná vodomilka. Co ona dokáže vyvádět za kousky, fakt dobrý!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:37
- Nahlásit
Pastelka
Ja mam taky kachny Uz aby se rybniky prohřaly a my mohli s fenulema chodit plavat. To bavi i Dorotu, skvela rehabilitace pro jeji paratky.
Tak Kytku hlidej jeste tak ctyri - pet dnu, pak uz by to melo byt v pohode...
Uz si poslala prihlasku na svod?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:48
- Nahlásit
Fifi
No přihlášku budu posílat dneska, ale zaplaceno mám od minulého týdne. Doufám, že tam nevznikne nějakej problém, týkající se mého nečlenství v klubu. Já mám na tohle vážně štěstí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:53
- Nahlásit
Pastelka
Ja se ptam, bo jsem jeste nic neposlala! ale uz se na to taky chystam, mam doma slozenku, tak jeste zprovoznit tiskarnu a co nejdriv to poslat...
Neboj, na svod muzou i necleni, to vim jiste!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:03
- Nahlásit
Fifi
Tak to je prima, počítám s tím. Doufám, že někam nezašantročí tu platbu, protože nebudou vědět, proč a kdo to platí. Ofotím jim k přihlášce ústřižek, snad v klubu nemají binec Jéje, taky to řešíš na poslední chvíli?
|