| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 18:32
- Nahlásit
J_J
Ja na dva mesice nikam nemuzu ale ostatni se urcite ozvou!
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 20:30
- Nahlásit
Fifi
Ještě jednou gratuluji ke štěňušce, je užasná.
My máme taky novinku. Ultrazvuk nám potvrdil, že budeme mít štěňátka, tak už se těším. Akorát doufám, že jich nebude zase 10.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:32 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Pavka
To je super!!!! Drzime Bonusce vsechny packy a palce!
Hele, co by za to jiny dali! Ale treba bude tentokrat rozumnejsi a bude jich jen 9!
A snad omluvite, ze do rotvicku pridam dvoudenni mimi jinyho plemene.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:11
- Nahlásit
Koukam, koukam, nikde nikdo
Uz asi trpim samomluvou, tak si aspon popreju pekny vikend a vubec...
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:22
- Nahlásit
Fifi
Já to sleduju a taky jsem koukala že malinká už má jméno je náááááádhernáááááá!!!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:24
- Nahlásit
Ahoooj! Jak je?
Fifi
Malá je fakt úžasná! A jak že se jmenuje?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:31
- Nahlásit
No ne, vy jeste zijete?
Mala je Alotria. Maly tyran, Otesanek atd.... Vysava mamcu dukladne a hrozne rychle pribyva..
Jinak bojujeme s tim zanetem v uchu u Amyka, trosku se ji to zlepsilo ale porad to neni to pravy...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 13:08
- Nahlásit
Fifi
Alotria je dokonale originální! Fakt se mi to líbí! Přesně to malou tyranku vystihuje! Chudák Amyk, aby na ty záněty netrpěla... Teď bude koupací sezona, tak aby se jí to nevracelo. Předevčírem jsme zakoupili náš vysněný fotoaparát značné kvality, tak budou fotky jako fík! Těším se! Jen musíme ještě koupit kartu, abychom ho mohli začít konečně používat. Teď se nám do něj vejde 5 fotek, tak trénujeme.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 13:12
- Nahlásit
Pastelka
No super, uz se tesim na fotecky!
To ucho me stve, taky mam strach, ale snad to zazeneme. Holt se jednou potopila, blbka, a uz to bylo.. Snad se to do svodu srovna - ono je to uz za chvili!!
Alotria je prdolka, zrovna se odvedle ozyva ukrutne mlaskani, zase upir vysava .
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 14:32
- Nahlásit
Fifi
No jo, tak snadu bude do Jičína v pohodě chudinka maličká. A co Agulka? Jak jí to mateřství jde od ruky?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 17:09
- Nahlásit
Holky tak jsem zase tady
Fifi
to je mi to fakt líto, ale druhá holka je moc pěkná - gratuluju !!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 17:16
- Nahlásit
Kalliope
KDepak ses tak dlouho toulala? Tos nahanela Pidovnika po horach a lesich??
Druha mala uz prebolela.. Asi to tak melo byt..
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 10:40
- Nahlásit
Fifi
no jo, ale je to škoda.
Nee my jsme stěhovali kancelář a Telecom se předved, furt sliboval sliboval a tři tejdny nám internet nezapojil, fakt, to se pozná monopol, dělají si co chtějí.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 11:06
- Nahlásit
Fifi
jinak vo Píďákovi mi ani nemluv, už mě v poslední době opět pěkně se... teda naštval
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:13
- Nahlásit
Kalliope
Ahoj Telecom zname moc dobre... Jsou to smejdi!
Copak Pida zase provedl? Tady bylo pres vikend tak nechutny pocasi, ze jsem ani cumec z baraku nevystrcila, lilo, bourky, zima - hnus... Tak Amyk dospaval patecni dlouhatanskou vychandu s panickem - a bud v klidu, panicek se zrejme romanticky v polich zasnil, nehlidal Amynu a ta mu zdrhla za ptakama! Sice ne daleko, hned se vratila - ale mam takovej pocit, ze ted muzu zacinat s odvolanim od zvere od zacatku! Myslela jsem, ze ho zabiju. Pubertacka zjistila, ze kdyz neni se mnou, muze se litat - tak uvidim, odpolko ji vytahnu mezi zajice a bude kratkej rychlej proces...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:24
- Nahlásit
J_J
klidně bych se něčeho zúčastnila - ale bohužel mám to trošku z ruky (jsem z Aše)
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:29 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
no a právě - jsem na sebe pěkně naštvaná, protože za to nemůže pes, ale já. JÁ ZA TO můžu, já to pokakala, celý tejdny chodim, už jsem jak schizofrenik, jestli se támhle nehejbe větev (mohl by tam být zajíc či srna), jestli támhle u toho baráku nesedí kočka, jestli ten pták co je na poli nevzletí no a jak tak chodime na procházky, tak jsem včera vylezla z lesa a jdeme okolo našeho krizovýho baráku (rozuměj, mají tam 8 koček), řeknu psovi k noze, snažím se na sebe strhnout pozornost, vše je O.K. jdeme, jdeme, od baráku jsme asi 150 metrů, stopovačku si hlídám jak vlastní dítě. Najednou spatřim jak mě po noze leze klíště, já z nich mám panickou hrůzu, tak jsem tam začla skákat jak jelito, cvrnkat prstama, abych se tý vobludy zbavila, no pes toho využil, myslim, že to mohlo trvat tak 3-4 sekundy a byl v prdeli (za kočkama), tak si tam lozil v chroští, a najednou ticho. Volám - nic, čekám - nic, nadávám - nic, vyhrožuju psovi zabitím - nic, tak jsem tam do těch metrovejch kopřiv musela vlízt, všude plno klíšťákovský trávy a pes až na konci zamotanej do stromu i s celou stopovačkou, neštěkl nic, vůbec se neozval, hajzlík, což o to, že jsem ze sebe setřásala tuny klíšťat, ale jak to tak vypadá, mohu začít zase pěkně od začátku, dyť co, mám na to zhruba ještě 8 let, že.... Mrzí mě to, jsem blbá.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:34
- Nahlásit
Ahoj holky!!!! Jak je? U nás bylo v sobotu krapítek deštivo, ale včera slunce šajnovalo ostopéro. taky jsem to počasí objednala, protože byla slavnost. Celý dva dny se zahajovala lázeňská sezona.Bylo to velký a Kytka se ze dvoudení účasti bude zřejmě dospávat celý týden. Amyk je lovec, jo? Kytka zjistila že jí nakonec vždycky ulítnou tak na ně už hází káko Vždycky jenom popoběhne a pak jí to hned sepne, že to nemá význam.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:50
- Nahlásit
Pastelka
No, lovec... Ona se mnou nikdy nic nelovila, nechala se v klidu odvolat od jakyhokoliv tvora co na polich potkame.. Ale panicek se zasnil a asi si ji nevsimal - takze uvidime, co dneska provede...
Kalliope
Koprivy jsou zdravy, aspon nebudes mit revma! A jak vidis, tak v tom nejsi sama, Pida je uz sice asi zdrhaci profik, ale on se FAKT casem zklidni!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 14:00
- Nahlásit
Fifi
No jo, ty nezodpovědný drahý polovice....to znám. Pak doma hubuje, že ho Kytka neposlouchá, ale když sakra není důslednej a nenosí v kapse masíčko jako já, tak se nemůže divit.
Kalliope
Taky si myslím, že to bude lepší...časem
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 14:38 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
Pastelka
Holky já vám ale vůbec nevěřím, každopádně jsem se poučila pro příště. I když po mě bude lozit geneticky upravený klíště velikosti menšího automobilu, absolutně si ho nebudu všímat a koncentrovat se budu jen na psa, já PŘÍSAHÁM, že tomu, už se v životě zdrhnout nepodaří !!!!!!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 14:41
- Nahlásit
Fifi
Prosím, kde kupuješ Arpalit?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 14:44
- Nahlásit
Pastelka
U veta nebo v drogerii. Beru ten Neo s mechanickym rozprasovacem...
Kalliope
Hehe, takovyho klistaka bych chtela videt!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 14:45
- Nahlásit
A holky, maly prdlavce je dneska uz cely tyden!!! toto leti...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 14:50
- Nahlásit
Žjůůů! Taky bych chtěla aby mi bylo týden! Ale frčí to, za chvíli jí bude rok....
Jo a dík! Já jenom, že jsem ho ve zveráči neviděla a poštovný se mi platit nechce. Na drogerii jsem dočista zabudla
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 14:53
- Nahlásit
Fifi
roste jako z vody, za chvíli to bude malá slečna, počkat....
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 14:55
- Nahlásit
já jen že na stránkách nevidim nové fotky vašeho nového přírůstku, copak ty nefotíš ?!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 14:56
- Nahlásit
Kalliope
Ale di ty, dyk ma v galerii svoji vlastni stranecku
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 14:58
- Nahlásit