| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 00:15
- Nahlásit
Nikita
OK, tak brou noc, to se bude dobrovolnik zitra divit!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 08:00
- Nahlásit
chjo, proč je všechno tak děsně daleko?? Nemůžu na žádný takový akce, pač je to trochu z ruky, no tak si to aspoň užijte i za mě
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:25
- Nahlásit
Takže já se budu hlásit k Pavce, protože tu jedinou znám no a ona mi snad dál poví...
Kalliope
nesmutni, jednou to musí dopadnout..
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 20:46
- Nahlásit
Ahoj
Tak už jsem opět zpátky. Byly jsme na dovče.
Jinak v tom Jičíně se kousat dá v pátek i v sobotu v podvečerních hodinách (100 Kč za kousání). Mělo by to být na M. Rýšavý a Jirka (rotvíkář - příjmení si nepamatuji). Alespoň podle mých informací.
Jinak nás najdete už od pátku v chatce číslo 20. Těším se, že se konečně poznáme.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 20:57
- Nahlásit
Pavka
Ahojky Jak vas privitaly holky? Bylo tornado?
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 11:56
- Nahlásit
Fifi
Jj bylo tornádo. Ale Amyk to stejně vyhrál.
Jinak včera jsme byly na váze, tak Boni už má 44 kg. Můj odhad asi 8 kusů.
A naše malá Corinka 40,5 kg, doufám že moc nahoru už nepůjde.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:10
- Nahlásit
Ahojky všem!!! Těším se na zítra! My tam s Kyticí dorazíme asi tak na 10 hod.
To naše malá pusinka když vlezla na váhu, tak mi málem oči vypadly, měla 45 kilo!!!! Tak jsem si řekla, že to v tom Jičíně omrknu a jestli bude nejtlustší tak nasadíme trošku dietku. Zatím mě připadá akorát.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:22
- Nahlásit
Ahoj holky
Tak Amyka jsem snad jeste ani nevazila, ale tipuju ji taky kolem tech 40-45kg..
Tak dneska uz asi odjizdite smer Jicin, co? Jak ja vam zavidim... Takze stastnou cestu a neupecte se v autech. To vedro je priserny..
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:36
- Nahlásit
Fifi
No my jedeme až zítra ráno a naštěstí máme v autě i takové jakési chlazení. A těším se moc! Jo a jenom aby si se nepřepočítala...já taky odhadovala maximálně 39 kilo, ale to byl strop. Ještě jsem pak podezírala, že se Roman špatně díval. A nedíval.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:42
- Nahlásit
Pastelka
A me to je tak nejak jedno, kolik Amy vazi , pohybliva je jak tajtrdlik, skace az nad hlavu.. Rano jsme byli v lese a litala jak blazen, tu klacek, tam siska - pravda, byl tam chladek a stin, ale ona by sla radit nekam i ted.. Je trhla..
A taky se tesim, az v nedeli rano kolem osmy dorazime, snadno nas poznas - fenka jako mamut s ocasem jak vrtuli
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:16
- Nahlásit
Fifi
No mě je ta váha taky tak nějak fuk, připadá mi pořád taková svalnatá a vyskákaná, ale najednou ti mě popadl takovej pocit, jestli už nejsem jako moje babička. víš, jako že jí pořád vidím jako hubenou a ona už náhodou není tlustá.... No jasně, poznávací znamení rotvice na vodítku.. A v mém případě sluneční brýle a velkej klobouk i za deštivýho počasí. Jo a v puse žvejkačku. Ba ne,myslím, že tě snad nějak poznám, tady je někde ta fotka jak jsi tam ještě s Bernáškem, tak jestli ta podoba aspoň trochu sedí.,......
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:37
- Nahlásit
Pastelka
Pozname se, stycnym dustojnikem jmenuji Pavku!! Najdi zitra chatku c. 20 a budo to v pohode! Doufam, ze fotak beres s sebou.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:48
- Nahlásit
Fifi
Tak prima! Určitě se najdeme. Foťák bereme, to je jasný! Už se nabíjí baterky! Tak v neděli!!!!!!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:57
- Nahlásit
holky užijte si to
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:59
- Nahlásit
Kalliope
Ja si toho moc neuziju, ale neboj, budu aspon v nedeli fotit jak o zivot a urcite sem pak par fotek nasypu.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:21
- Nahlásit
Tak super!!!! Právě nám odpochodovala spínací křínka od zapalování. To znamená týden bez auta... Jsem z toho smutná. budeme týden bez auta a pokud se nanajde dobrovolník na půjčení vozidla, tak nikam nejedeme To mě teda pěkně s..e !!!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:25
- Nahlásit
Pastelka
NO TO SI DELAS PRD.L????!!! To nejde nejak rychle opravit??
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:27
- Nahlásit
Fifi
Nedělám!!!! Roman se snaží co to jde, ale pochybuju, poslední šance zřejmě budou rodiče, ale nevím nevím. No tak to necháme jako překvapení...snad to dobře dopadne. Úplně mě z toho rozbolela hlava. Tak já pádím domů....a drž palce! Pa pa
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 17:09 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Kuk Tak Pastelko, mas maila i s foteckama, nas doma privitalo vycitave stenatko, kteremu se cele dopoledne nikdo nevenoval.. Pak prijela navsteva, tak bylo zadostiucineni a cicmani. Amyk "svuj" den dokonala tim, ze u zdejsiho rybnika byla nejprve velmi opatrna smocit predni nozky na schudkach a posleze vrhla sipku snad 2m pod hladinu mimo schody.. Hladina se nad ni zavrela na dost dlouho a tak cekam, co zase nastane s usiskama..Je to fakt blbka..
A jedno spolecne foto - zatim jeste suchy Amyk uprostred a bratri po stranach..
A jedna Kyticka
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 21:45
- Nahlásit
Tady jeden dotaz: Jak se na roťákovi pozná, jestli je suchý nebo mokrý?
Na knírovi totiž poměrně snadno:
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 21:47
- Nahlásit
Ještě Dinušku, aby jí to nebylo líto:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 21:57
- Nahlásit
Nikita
Poznas to snadno, chlista kolem sebe vsude vodu a nejradeji se oklepava primo na tebe.. Nekdy ti to nafotim, ale je fakt, ze rtw nezplihne jako knouri ci erdelove..
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 22:11
- Nahlásit
Fifi
Upřesním dotaz: Jak se na roťákovi ZDÁLKY pozná, jestli je suchý nebo mokrý?
Pohmatem to poznám i na naháčovi, na to jsem se neptala
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 22:18
- Nahlásit
Nikita
Klades zmatene otazky.. Tady jeden dotaz: Jak se na roťákovi pozná, jestli je suchý nebo mokrý? Na to ti bylo zodpovezeno..
Najednou pridavas nejaky dalkovy pozadavky na mokrost psa.. a myslim, ze mokryho rtw poznas i bez pohmatu, jen vyckej, brzy svy kachny nafotim a dodam dukazu!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 22:19
- Nahlásit
Nikita
no zdalky hure...jen knouri vypadaji jak vydry
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 22:20
- Nahlásit
J_J
TY MÁŠ MÁLO PRŮSERŮ ?!?!?!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 22:27 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
J_J
VK a Vydra? Tak to si jeste nevidel mokryho erdela.. to je jak z Dachau, nacesany terieri slechtic se zmeni v cosi splacleho a neidentifikovatelneho..
A jak to, ze ses na nas nezajel v nedeli aspon juknout???!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 22:40
- Nahlásit
Fifi
JJ toho evidentně neviděl víc. Třeba mne když se doopravdy rozčílím!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 08:23
- Nahlásit
Fifi
nejel jsem protoze je pejsankovi 9tydnu a nechtel jsem to riskovat kdyz nema ockovani
Nikita - ale ty se na to spatne divas...podivej...Fifi to nebere nijak hanlive ten vyraz vydra...naopak...rika ze Erdelove vypadaji jeste hure
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:14
- Nahlásit
J_J
ty se na to spatne divas
No budu si na to muset posvítit, koukám!
|