| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 11:21
- Nahlásit
Ahoj
Pastelka
Diky za maly vzorek fotecek, Kytici to moooc slusi! Pres vikend je prihodim na stranky - nejlepsi je ta s tim spinavym cumanem!
jessiertw
Na VV melo jet jen par lidi, ale to uz neplati, zrusili jsme to. Takze snad nekdy priste.
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 13:07
- Nahlásit
Fifi
No já se z vás zblázním...a nejedete někdo do Chrudimi???
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 13:47
- Nahlásit
jessiertw
nezblaznis
Do Chrudimi nejedu, to mam daleko a mrnouse tu samotnyho nenecham tak dlouho.. Dyk si psala, ze mas to Brno, ne?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:16
- Nahlásit
jessiertw
Moc se omlouvám, tuto akci jsem měla "na triku" já. O zrušení jsem informovala přihlášené, odsud se mi nikdo nehlásil, tak jsem to sem nepsala.
Budu se těšit, že nám to vyjde do třetice všeho dobrého a zlého
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:38
- Nahlásit
Brno mám v neděli a Chrudim mám celkem kousek, tak bych se jela do soboty mrknout, ale když tam nikdo nejedete, tak já teda taky ne
Fifi
No jo, vždyť ty máš vlastně miminko...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:42
- Nahlásit
jessiertw
No tak se snad uvidime pristi tyden v Jicine, ne? Ja tam teda budu jen v nedeli na svod - uz vidim tu ostudu, az ji hmatne rozhodci na jeji vyleceny ucho zkontrolovat tetovacku, to bude show....
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:43
- Nahlásit
Fifi
Ježíš to už je příští týden???????????????????????
Jo, tak to mám čas, ale obávám se, že tam budu jen v sobotu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:46
- Nahlásit
jessiertw
Jj, uz pristi vikend.. Se z vas picnu pro zmenu ja, v sobotu tam bude i Ati, ty a ja nevim kdo jeste, ale jsem doma sama, takze se tam proste nedostanu... jen v tu nedeli... no, tak se tam aspon uvidim s Pastelkou a Pavkou, kdyz uz nic jinyho..
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:48
- Nahlásit
Já bych totiž radši viděla výstavu než boniraci, víš??? Jsem prostě na to vystavování
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:50
- Nahlásit
jessiertw
Toz, to ja bych tam byla nejradeji taky uz patka, ale co nadelam... Takhle budu sedet s fotakem ne u kruhu s rtw, ale v bedne a snimat prdolku, v sobotu se na ni prijedou podivat budouci majitele, tak at je zazasobuju cd s fotkama
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:54
- Nahlásit
Fifi
Chudě, já bych řvala jak krokodýl, kdyby mi ho odváželi...No já mám jedno štěndo v Jičíně, takže se tam zrovna zastavím na kukandu a půjdem se tam asi podívat s majiteli..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 15:08
- Nahlásit
jessiertw
Ale oni se zatim jedou na ni jen podivat, srdceryvne louceni bude probihat az nekdy v pulce cervence - uz ted si to predstavit nedovedu..
Toz, krasny vikend, ja jdu obracet seno....
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:35
- Nahlásit
ahojky, tak uz ho mam doma
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:43
- Nahlásit
J_J
Ten je prostě plyšovej!!!
A ten styl spaní odkoukal kde?
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:45
- Nahlásit
od tatinka(mysleno ode mne )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:45
- Nahlásit
J_J
Juuuuuuu, Booobika! Ten je teda napucnutej! Japak mu rikas?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:46
- Nahlásit
J_J
Hooooj !!!!! Gratuju k novýmu kamarádovi !! Jak se jmenuje a odkud je??? Jestli to není tajemství...
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:48
- Nahlásit
Varon - a je z nemecka...no jeste mam problemy se s nim domluvit ...obcas dela ze mi nerozumi
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:50
- Nahlásit
a hlavne je uplne jiny(nemyslim tim ze ma ocas...to take) ale povahove...je to takova selma
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:01
- Nahlásit
J_J
od tatinka(mysleno ode mne )
A srovnávací foto bys měl?
obcas dela ze mi nerozumi
Nerada Ti beru iluze už takhle brzy, ale povím Ti sladké tajemství - to není tím, že není českým rodákem
Ale neboj, zvykneš si
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:11
- Nahlásit
Nikita
neboj, mam ted nainstalovany novy nemecky slovnik takze o to ze si budeme rozumet nepochybuji - zatim
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:32
- Nahlásit
J_J
Jo a pak Ti někdo cvakne s jističem a jsi v háji zeleným
Na to, abys přesně viděl, co si to zvíře o Tobě aktuálně myslí, přece nepotřebuješ slovník!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:42 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
J_J
tak to ti ze srdce gratuluju, tak ať vám to klape chlapi, hodně štěstí a úspěchů. Je to fakt brouček - hele a s tou němčinou to nebude zas až takový, vždyť to znáš - kolik řečí umíš, tolikrát jsi člověkem .... nebo psem ? .....
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:46
- Nahlásit
Nikita...delam na nb...pro kratkodoby vypadem jsem pokryt baterii(cca 4,5hodiny)
Kalliope
dik...jinak uz mu davam prvni lekce cestiny - "FUUUUUJ to nezer" :d To je hodne pravidelne
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:56
- Nahlásit
J_J
Tak to bych Tě chtěla někdy vidět na stopě. V jedné ruce šňůru, v druhé notebook, pes dojde k předmětu, zalehne, odložíš šňůru, pohlédneš na monitor, abys nezvoral gramatiku při pochvale, volnou rukou zvedneš předmět, pak opět uchopíš šňůru, dalším pohledem směrem k pičítači se ujistíš, že máš připraven správný povel k pokračování ve stopě,.......
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:58
- Nahlásit
J_J
davam prvni lekce cestiny - "FUUUUUJ to nezer"
Jestli to málo pomáhá, případně se Ti místo vyplivnutí fujtajblu řadí k noze, tak se mu možná plete české "fuj" s německým "fuß".
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:00
- Nahlásit
Nikita
aha...mi to bylo hned divne ze jde k noze
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 07:56
- Nahlásit
J_J
Ahoj, gratuluju k pupíčkovi, je náááááádhernej!!!!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 09:01
- Nahlásit
jessiertw
jo jo, taková malá chlupatá koule, je fakt dost dobrej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 12:58
- Nahlásit
Hoj ahoj!
Slunko pece, to je hic..
Jinak v sobotu maji byt teploty nad 30st., tak doufam, ze to rotvicci na vystave zvladnou.. Kdyz vidim ty lemry kolem sebe, co se chladi na dlazkach, bude to teda divocina..
A jinak nase malinka uz ma povylezly prvni žoubešky takze ze zuzlalky se stava mala piranka.
|