Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 11:21
- Nahlásit

Ahoj
Pastelka
Diky za maly vzorek fotecek, Kytici to moooc slusi! Pres vikend je prihodim na stranky - nejlepsi je ta s tim spinavym cumanem!

jessiertw
Na VV melo jet jen par lidi, ale to uz neplati, zrusili jsme to. Takze snad nekdy priste.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 13:07
- Nahlásit

Fifi
No já se z vás zblázním...a nejedete někdo do Chrudimi???

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 13:47
- Nahlásit

jessiertw
nezblaznis
Do Chrudimi nejedu, to mam daleko a mrnouse tu samotnyho nenecham tak dlouho.. Dyk si psala, ze mas to Brno, ne?

Nikita
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:16
- Nahlásit

jessiertw
Moc se omlouvám, tuto akci jsem měla "na triku" já. O zrušení jsem informovala přihlášené, odsud se mi nikdo nehlásil, tak jsem to sem nepsala.
Budu se těšit, že nám to vyjde do třetice všeho dobrého a zlého

jessiertw
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:38
- Nahlásit

Brno mám v neděli a Chrudim mám celkem kousek, tak bych se jela do soboty mrknout, ale když tam nikdo nejedete, tak já teda taky ne
Fifi
No jo, vždyť ty máš vlastně miminko...

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:42
- Nahlásit

jessiertw
No tak se snad uvidime pristi tyden v Jicine, ne? Ja tam teda budu jen v nedeli na svod - uz vidim tu ostudu, az ji hmatne rozhodci na jeji vyleceny ucho zkontrolovat tetovacku, to bude show....

jessiertw
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:43
- Nahlásit

Fifi
Ježíš to už je příští týden???????????????????????
Jo, tak to mám čas, ale obávám se, že tam budu jen v sobotu

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:46
- Nahlásit

jessiertw
Jj, uz pristi vikend.. Se z vas picnu pro zmenu ja, v sobotu tam bude i Ati, ty a ja nevim kdo jeste, ale jsem doma sama, takze se tam proste nedostanu... jen v tu nedeli... no, tak se tam aspon uvidim s Pastelkou a Pavkou, kdyz uz nic jinyho..

jessiertw
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:48
- Nahlásit

Já bych totiž radši viděla výstavu než boniraci, víš??? Jsem prostě na to vystavování

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:50
- Nahlásit

jessiertw
Toz, to ja bych tam byla nejradeji taky uz patka, ale co nadelam... Takhle budu sedet s fotakem ne u kruhu s rtw, ale v bedne a snimat prdolku, v sobotu se na ni prijedou podivat budouci majitele, tak at je zazasobuju cd s fotkama

jessiertw
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:54
- Nahlásit

Fifi
Chudě, já bych řvala jak krokodýl, kdyby mi ho odváželi...No já mám jedno štěndo v Jičíně, takže se tam zrovna zastavím na kukandu a půjdem se tam asi podívat s majiteli..

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 15:08
- Nahlásit

jessiertw
Ale oni se zatim jedou na ni jen podivat, srdceryvne louceni bude probihat az nekdy v pulce cervence - uz ted si to predstavit nedovedu..
Toz, krasny vikend, ja jdu obracet seno....

J_J
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:35
- Nahlásit

ahojky, tak uz ho mam doma

Nikita
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:43
- Nahlásit

J_J
Ten je prostě plyšovej!!!
A ten styl spaní odkoukal kde?

J_J
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:45
- Nahlásit

od tatinka(mysleno ode mne )

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:45
- Nahlásit

J_J
Juuuuuuu, Booobika! Ten je teda napucnutej! Japak mu rikas?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:46
- Nahlásit

J_J
Hooooj !!!!! Gratuju k novýmu kamarádovi !! Jak se jmenuje a odkud je??? Jestli to není tajemství...

J_J
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:48
- Nahlásit

Varon - a je z nemecka...no jeste mam problemy se s nim domluvit ...obcas dela ze mi nerozumi

J_J
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:50
- Nahlásit

a hlavne je uplne jiny(nemyslim tim ze ma ocas...to take) ale povahove...je to takova selma

Nikita
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:01
- Nahlásit

J_J
od tatinka(mysleno ode mne )
A srovnávací foto bys měl?
obcas dela ze mi nerozumi
Nerada Ti beru iluze už takhle brzy, ale povím Ti sladké tajemství - to není tím, že není českým rodákem
Ale neboj, zvykneš si

J_J
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:11
- Nahlásit

Nikita
neboj, mam ted nainstalovany novy nemecky slovnik takze o to ze si budeme rozumet nepochybuji - zatim

Nikita
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:32
- Nahlásit

J_J
Jo a pak Ti někdo cvakne s jističem a jsi v háji zeleným
Na to, abys přesně viděl, co si to zvíře o Tobě aktuálně myslí, přece nepotřebuješ slovník!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:42 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

J_J
tak to ti ze srdce gratuluju, tak ať vám to klape chlapi, hodně štěstí a úspěchů. Je to fakt brouček - hele a s tou němčinou to nebude zas až takový, vždyť to znáš - kolik řečí umíš, tolikrát jsi člověkem .... nebo psem ? .....

J_J
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:46
- Nahlásit

Nikita...delam na nb...pro kratkodoby vypadem jsem pokryt baterii(cca 4,5hodiny)
Kalliope
dik...jinak uz mu davam prvni lekce cestiny - "FUUUUUJ to nezer" :d To je hodne pravidelne

Nikita
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:56
- Nahlásit

J_J
Tak to bych Tě chtěla někdy vidět na stopě. V jedné ruce šňůru, v druhé notebook, pes dojde k předmětu, zalehne, odložíš šňůru, pohlédneš na monitor, abys nezvoral gramatiku při pochvale, volnou rukou zvedneš předmět, pak opět uchopíš šňůru, dalším pohledem směrem k pičítači se ujistíš, že máš připraven správný povel k pokračování ve stopě,.......

Nikita
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:58
- Nahlásit

J_J
davam prvni lekce cestiny - "FUUUUUJ to nezer"
Jestli to málo pomáhá, případně se Ti místo vyplivnutí fujtajblu řadí k noze, tak se mu možná plete české "fuj" s německým "fuß".

J_J
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:00
- Nahlásit

Nikita
aha...mi to bylo hned divne ze jde k noze

jessiertw
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 07:56
- Nahlásit

J_J
Ahoj, gratuluju k pupíčkovi, je náááááádhernej!!!!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 09:01
- Nahlásit

jessiertw
jo jo, taková malá chlupatá koule, je fakt dost dobrej

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 12:58
- Nahlásit

Hoj ahoj!
Slunko pece, to je hic..
Jinak v sobotu maji byt teploty nad 30st., tak doufam, ze to rotvicci na vystave zvladnou.. Kdyz vidim ty lemry kolem sebe, co se chladi na dlazkach, bude to teda divocina..
A jinak nase malinka uz ma povylezly prvni žoubešky takze ze zuzlalky se stava mala piranka.

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání