| Autor |
Zpráva |
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:05
- Nahlásit
Fifi
Ty brďo, to už je za chvíli....za 6 tejdnů
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:06
- Nahlásit
Pastelka
to neni na posledni chvili, preci je cas do 15.5. nebo tak nejak... Ale priznavam, jsem v tomhle bordelar.. Ustrizek urcite k prihlasce posli.. Uz se tesim, az se tam potkame a ja uvidim andilka Kyticku v realu!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:15
- Nahlásit
Fifi
Uzávěrka je přesně do 15.5. to máš zmáklý dobře.Věřím tomu, že bude mít andílek zrovna svůj den a předvede se, s tím samozřejmě počítám. To ani jinak bejt nemůže. Přijede i Kytky bráška, ale na svod nejde.Taky se na těším, až se potkáme i s čubama, kdy tam teda budeš? Jenom v neděli?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:25
- Nahlásit
Pastelka
To je skoda, proc nejde braska na svod, kdyz uz tam budou??
Asi dorazim jen na svod, vsechno zalezi na chlupatici, kdy vyprdne mimisky.. A pokud vyprdne, tak logicky tam se stenikama nepojedeme a doma ji taky pres sobotni noc samotnou nechat nemuzu..
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:34
- Nahlásit
Fifi
No jo, to je jasný, taky bych jí nenechala samotnou. Doufám, že to vyjde příště. Tak se poznáme aspoň na svodu. S majitelkou Alexe jsem v kontaktu, na tu akci jedou jenom na čumendu a to jenom proto, že se tam chceme potkat a pokecat a popřípadě popít. Ani vlastně neví co to svod je a k čemu je to dobrý, pejska si brali jenom jako rodinýho kamaráda.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:38
- Nahlásit
Pastelka
Poznamka pod carou - kdopak bude ridit? Asi muzicek, coz?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:42
- Nahlásit
Fifi
No jasně, ale stejně pojedeme až odpoledne a to už snad budeme v pohodě oba. Nehodlám to přehánět, když ráno v 9 budu muset bejt nastoupená v plný parádě. No a na tyhle sliby si vždycky vzpomenu, když mi není druhej den nejlíp
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 15:50
- Nahlásit
tak holky, přeju krásnej prodlouženej víkend, já ho budu mít plný práce - stěhujeme kancelář a v neděli sázíme brambory - pozdravujte psiska a užijte si to líp než já, ahój
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 16:01
- Nahlásit
Kalliope
Tak hezky pracovni vikend Ma byt hezky, v nedeli mame brigadu na cvicaku, Amyk je uz chuze schopnej, tak taky zacneme neco delat... Joo, a vcera nedala jinak, nez ze tu obr vetev z rybnicku musi vytahnout, takze mela prvni letosni koupani a plavani.
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 17:34
- Nahlásit
Ahoj holky, tak jsem se dnes vrátila z klubovky a máme V2, prý máme hrba, teda mírně klenutá bedra přeji všem krásný zbytek prodlouženého víkendu, my běžíme na prochajdu..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 15:28
- Nahlásit
jessiertw
Nazdar hrbe!
I tak gratuluju, nekdy cesti rozhodci vidi to, co zahranicni neodhali ani laiserem... Tak podrbej holoprdku i krasne sve rotvicky!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 15:19
- Nahlásit
Koukam, ze se nejak propadame...
Tak jak jste si uzili vsichni prodlouzeneho vikendu?
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 16:29 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit
Fifi
Dobře, sluníčko svítilo - prostě pohoda
V neděli proběhl na Rýzumburském cvičáku voříšek i se stálým porotcem Srstkou. Super jim vyšlo počasí a tak bylo požehnaně lidí. Já jsem tam zašla kouknout po cvičáku a měli to fakt pěkný.
jessiertw
Blahopřeji i tohle je super výsledek
Co já bych za něj dala v Jičíně. Chudák Bastien má ve třídě ještě 17 psů.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 11:08
- Nahlásit
Ahoj
Vcera fenule nachytaly ve drevniku jedno nase lonsky kote a krute s nim zamavaly Jsou to mrchy... Uvidime, jestli se z toho kocka dostane, prece jen ma 7 zivotu, tak budu doufat.
a chlupatici se uz melou maly v brisku!
Pavka
To je slusna konkurence, tak hlavne aby se Bastik predvedl jako vychovany pesan!
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 11:37
- Nahlásit
Pavka
Bastík je ale krásnej pejsek, myslím, že bude někde v popředí..
Jinak vůbec nevím, jak to bude se cvičákem, v neděli mívám výstavy a tu středu nějak poslední dobou nestíhám, ach jo. Dnes zas musím pracovně do HK odpoledne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:02
- Nahlásit
Kyticko, Ati, atd.., kde jste kdo???????????
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:28
- Nahlásit
Ahoj holky!!! Krásný prosluněný pátek! Škoda jen, že se to má pokazit, ale to budou zřejmě "ledoví muži".
Fifi
Co kotě? Jak je na tom?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:31
- Nahlásit
Pastelka
Ahoj, uz jsem myslela, ze ti odpojili net
Kote ZIJE! Je to neskutecny, pokulhava si ale uz normalne zere...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 14:00
- Nahlásit
Fifi
No jo, zůstali mu do zásoby ještě nějaký životy, ale je fajn, že je v pohodě. Byla jsem marodná, a pak pochopitelně šíleně moc práce, kterou za mě nikdo neudělá, tak jsem nestíhala. Máš poslanou přihlášku a složenku?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 14:01
- Nahlásit
Jo a přišlo mi smutný to posílat paní, který otrávili čubičku.Umím si představit, jak jí musí bejt.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 15:03
- Nahlásit
Pastelka
Jeste, ze mi to pripominas! Samozrejme, ze poslanyho nemam jeste nic, v pondeli to musim vsechno zaplatit a poslat...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 15:19
- Nahlásit
Fifi
No doufám, že to stihneš, v pondělí je uzávěrka! Já budu muset letět, hezký víkend!!!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2006 12:57
- Nahlásit
Pastelka
PRECTI SI MAILA, jak jen to bude nejdriv mozny!!! NUTNE!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 15:36
- Nahlásit
Tak poslusne hlasim, svod mam zaplaceny. Sice na posledni chvili, ale prece. Ted uz jen do svodu zhubnout Amynu, jak mela nemocnou tu packu, nejak nam ztucnela a potrebuje zlepsit fyzicku jako cunik drbani. Ale jinak je to muj libeznicek.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 12:36
- Nahlásit
Fifi
AHOJ!!! Tak to jsem ráda, že jsi to stihla!!! Teda, ale na poslední chvíli... Málem byla Amyk nesvedená.Co chlupatka? Už se určitě nemůžeš dočkat, viď? A Amynu moc nehoň, aspoň vypadá jako pořádná rotvice, ne jak ta moje Kytice vyskákaná.Ta by spíš potřebovala nabrat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 13:06
- Nahlásit
Pastelka
No, poradna rotvice, to ona je, skutecne ve vystavni kondici! Taky zacala po koupeli v rybniku mohutne linat, takze furt zametam atd...
Chlupatka je v pohode, musela jsem se vecer smat, placla se ke mne na postel a vyvalila se na zada - tak jsem ji dala ruku na pupek - a tam se vztekala jedna bublinka z ty obraceny polohy... Uz se nam to blizi, to vis, ze se tesim - hlavne, ze uz budu vedet, co a jak...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 15:11
- Nahlásit
Fifi
No jo, je to napínavý, byla bych asi nervozní....tak ať to hlavně dobře dopadne! budeme držet palečky a všechny ťapky. Chudák, ještě neví co jí čeká, tak si to užívá s paničkou v pelíšku.. Už máš nějaký zájemce o štěnda?
|
funky
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 19:45
- Nahlásit
Ahoj lidi kdo by chtel nejak pomoci nebo shani pomoc pro nejakeho rottweilera at shledne stranky:
http://sweb.cz/Rottweilervnouzi nebo je doporucujte a šiřte dale. diky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 12:58
- Nahlásit
Pastelka
Ahojda. Zajemce uz mame. Vcera mela Amynka prvni narozeninky - tak mela malou oslavicku, masovy dortik a hracka - mela z ni radost jak stene, skotacila s ni snad dve hodiny. Neco jsem nafotila, tak to brzy hodim na stranky. Stejne je to desny, jak to leti, jeste pred chvili to byl mazlik do klina a ted uz je to dospelacka.. ehm.. pubertacka.. - ikdyz se dost v posledni dobe zlepsila.
funky
O Rtw v nouzi samozrejme vime, doporucujeme a sirime dale. Rada i nejak pomuzu - jen napsat, jak.
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 13:04
- Nahlásit
Ahoj holky!!! Nějak to tu umírá, ne??? Co je s Ati? My se máme pořád stejně, s Kimem jsem začla běhat agi a moc ho to baví...Barunka se hárá, tak máme veselo, no co vám budu povídat. jeden na zahradě, druhej doma a Barbora zavřená v kotečku
|