Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
jessiertw
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 12:19
- Nahlásit

Ahoj holky, no tak jedinýho koho jsem tam potkala byla Pavka, takže zas nic jinak akce celkem hezká, až na pár mých připomínek, takže článeček a fotečky jsou u mě na stránkách..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:11
- Nahlásit

jessiertw
no tak to už tam pádim .)

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:14
- Nahlásit

jessiertw
Ahoj Teda, tys to pekne proprdnula S tim volanim mimo kruh mas recht, znam rozhodci, ktery to radi nemaji. Ale porad si myslim, ze rtw je nic v porovnani s tim, co se deje treba na vystavach NO Tam jsou to teprve ty pravy dostihy jak psu tak kolem kruhu litajicich a rvoucich a troubicich behacu..
A ja mam na strankach taky par fotecek

jessiertw
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:32
- Nahlásit

Fifi
Už jsem koukala, fakt pěkná rodinka

Jo jinak jsem chtěla Pavce pogratulovat a ani jsem to nestihla, nevím jak dopadl druhý pejsek, ale Bastík si vedl velice dobře a taky supr dopadl z tolika pejsků..

Jinak já jsem byla fakt hotová, že ty řvoucí lidi nikdo neokřikl. By mě zajímalo, kdo by si tohle dovolil na mezinárodce nebo někde v zahraničí. Prostě se mi to jen nelíbí a je to jen o tom, že toho pejska to opravdu jde naučit a teprv potom to k nečemu vypadá..

J_J
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:55
- Nahlásit

jessiertw
no na mezinarodce u nas by si to dovolili ti sami...

hele posli mi link na tvuj web, uz jsem ho nejak pozapomnel

jessiertw
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:43
- Nahlásit

J_J
www.rotvik.estranky.cz

jessiertw
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:51
- Nahlásit

Fifi
Mně tak napadlo, jak jsi psala o těch NO. Jsme byli letos v polském Glogově na výstavě a vedle nás v kruhu byli NO. No je fakt, že co tam vyváděli majitelé a jejich pomocníci jsem taky už hodně dlouho neviděla...

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:36
- Nahlásit

jessiertw
Vid? Ja driv, kdyz meli NO klubovku v Mlady Bolce na stadionu, rada jezdila na kukandu.. Obdivovala jsem nejen pesany, ale i jejich vodice a i ty vyrvavace.. Tech kolecek, co nabehali.. Kdyz se naivni divak pripletl do cesty, byla vzdy brutalni kolize a jeste byl divak servan, ze necumi a mota se... Proste - z tohodle hlediska zlaty vystavovani rtw - ikdyz ja mam nejmin co mluvit, na cumendu ja rada ale vystavovat neumim a ani me to neba a nebavi..

Nikita
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 21:54
- Nahlásit

Jo a to ještě nebyla řeč o fénování, sprejování apod.

J_J
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 07:34
- Nahlásit

Nikita
no fenovat rotvici nepotrebuji... knouri ano?

Nikita
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:12 - Změnil/a: Nikita
- Nahlásit

J_J
Moji ne. Ale ti "lepší" a výstavnější ano. A těch sprejů, v životě jsem doma neměla tolik kosmetiky co mají někteří psi!

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:22
- Nahlásit

Ahojda
no fenovat rotvici nepotrebuji. - to urcite ne, ale nekteri vyzaduji luxovani! Kdyz obcas vytahnu vysavac, prijde Dorota a jako vzdy ocekava, ze ji bude hrbet dukladne namasirovan tou vcucavaci hadicou! Slastne u toho mzouri ociska...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:58
- Nahlásit

Ahojky!!! Tak jak se vede? Kytka byla z toho akčního víkendu celá hotová, to skotačení s bráškou jí tak zmohlo, že se odhodlala k nějaké činnosti až dneska ráno. Docela mi to její skotačení chybělo.

Elen
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:03
- Nahlásit

Ahoj vsem, je tady prosim Ati?

Elen
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:13
- Nahlásit

No jak jsem se divala na zpet, tak tady nebyl ahodne dlouho co? Hm, tak ji musim hledatjinde

ati
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:19
- Nahlásit

Elen
ahoj jsem tu

Elen
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:30
- Nahlásit

Ahoj , prosim vkladam svuj osud do tvych rad )
Prosim vybiram si fenku ze dvou spojeni, oboje steniky se narodily s rozdilem 3 dnu, ted jim je tyden a neco. Je to spojeni Bethy Lee Farlap+Jumbo v. Kumelsse najdes na rtw v databazi a druhe je ze slovenkse CHS Gero Dogs na www.gero-dogs.sk
Muzes se prosim podivat a rict co bys vybrala ty? U nas si muzu vybrat ze 3 fen, na Slovensku asi dostanu jen jednu teda na vyber )

Elen
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:44
- Nahlásit

ati
Divas se a zkoumas nebo uz si zase odesla

jessiertw
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:48
- Nahlásit

Elen
Ahojky Elen, já osobně kdybych měla vybírat z těchto dvou vrhů, tak beru slovenskou fenku. Oba rodiče jsou supr, u toho českýho je otec taky supr, ale fenka se mi nijak zvlášť nelíbí..no nevím, prostě můj názor

uvidíme co na to Ati...

J_J
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:49
- Nahlásit

no ale zase u toho slovenskeho tata neni zadny pracant

Elen
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:50
- Nahlásit

jessiertw
Dekuji, ale poslu ti foto Bethy, je to pekna fena a videla jsem ji na videu kousat a je razantni, ne jako vetsina fen laxni.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:51
- Nahlásit

No jo, já jsem prostě na ty výstavy, proto koukám spíš na exteriér a výstavní výsledky rodičů...ale myslím, že to zas tak hrozný s nima nebude, ne? Maminka asi pracantka bude...

Elen
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:52
- Nahlásit

J_J
Presne tak, Bronko ma po svete stovky potomku a dava pekny exterier, ale ma jen IPO1 a to je psa myslim malo! no vsak zname "Jugoslavce" ti moc nedelaji

jessiertw
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:54
- Nahlásit

Elen
A ty chceš pejska spíše na práci asi, že? Pak tedy určitě vybírej z pracovního spojení..

J_J
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:55
- Nahlásit

no a nebo bych zkusil akvarijni rybky....v tom jsem znalec

jessiertw
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:56
- Nahlásit

No na jejich výběru toho asi moc nezkazíš

Elen
pošleš mi tu fotečku, sím? jessie.l@seznam.cz

Elen
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:56
- Nahlásit

jessiertw
samozrejme chci vse, exterier i praci, proto chci radu, u slovaku je hodne pracovni fenka, a feny pry davaji povahu vice nez psi. I kdyz Bethy je taky pracak, Jumbo taky, ak nevim. A napak zase Bronko prave dava pekne hlavy
Je to tezke.........

Elen
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:00
- Nahlásit

jessiertw
poslala jsem ti 5 fotek, snad to stahnes, kdyz ne napsi ja to poslu po jedne

Elen
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:01
- Nahlásit

J_J
ty a rybicky jo? Kdybych je nekrmila tak uz nejsou ty kecko

ati
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:04
- Nahlásit

Elen
to je složité někomu radit,obě spojení mají své kvality,musíš taky kouknout zda se pak holčina hodí na Varona,nebo on na ní . Obě feny mají český základ,maj tam tuším obě Ramba. Mrkni na předešlé vrhy obou fen,promluv si s chovatelem,nech si poslat fotky nebo se jeď podívat a vyber si srdíčkem,co tě chytí,protože 100% jistotu,že se to povede nemáš. Bude to Tvé zvíře tak musíš sama v tom Ti nemůžu radit. Promiň já mám dnes plnou hlavu Ajdy ,čekám na výsledky krve,jsem mimo a nejde mi moc soustředit.

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání