Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Kalliope
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 15:28
- Nahlásit

Pavka
jinak samozřejmě gratuluju, jsou roztomilý jako všechny štěňátka, tak hlavně ať se daří

Pavka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 15:43
- Nahlásit

J_J
Díky za odkaz z toho už určitě něco vyberu

Bonuška si to opravdu letos užívá. Takhle se sand ještě o mimi nestarala.

J_J
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 15:50
- Nahlásit

Pavka
nebo pockej jestli s necim neprijdou novi majitele

J_J
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 10:39
- Nahlásit

kdepak jste vsichni...to mate dovolenou nebo se vam doma roztekly klavesnice?

Nikita
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 11:45
- Nahlásit

J_J
Klávesnice ne, ale asi se mi brzy rozteče domácí PC. Prý v tom horku pracovat nebude

J_J
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:13
- Nahlásit

tak vedle postav kostku ledu

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:18
- Nahlásit

Zdar a silu
J_J
Co tvuj prdola malej? Roste roste? - jsem si vzpomnela, co tva analyza krmeni, jak to nakonec dopadlo a co sypes teda malymu do misky?

Nikita
Ja si rikala, ze ti ten krap doma uz asi zdechnul.. Co ta nedele - dorazis?

Nikita
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:29 - Změnil/a: Nikita
- Nahlásit

Fifi
Tuhle to spadlo, při restartu znova a z toho rovnou do modré smrti. Krám jeden hranatej! Tak jsem to vypla čudlem vzadu a od té doby s ním nemluvím
No vidíš to, on zas bude víkend, sednu nad kalendářem, to bych se nad tím měla důkladně zamyslet. Pak už to bude všechno strašně nabitý a malá někdy v půlce července půjde do světa, ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:37
- Nahlásit

Nikita
Tak sedni, zamysli se.. Tak tak, mala pujde papa nekdy kolem pulky cervence, kdyby se ti to nehodilo ted v nedeli, tak pres svatky jsme doma...
P.S. - mala uz neni zase tak mala, ma 3,5 kg a panickovi prokousla ucho skrz naskrz..

J_J
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 13:13
- Nahlásit

Fifi
no maly roste ..a to co rikas ze vazi tva mala, tak o to ten muj maly pribral za tu dobu co ho mam

jinak krmil jsem skoro dva tydny tim od chovatele...dal mi toho dost a ted krmim Nutry Choice large bread puppy a naprosta spokojenost...pekne voni ..zatim chutna a mam "dobrou cenu" od znameho, tak uvidime

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 13:17
- Nahlásit

J_J
No jo, jenze moji malinky je 5 tydnu a cilova vaha je kolem 22 kg v dospelosti! To preci nemuzes porovnavat s budoucim 50 kg telatkem..
Tak hlavne, ze bobule chutnaji.. Nemas nejakou dalsi fotecku?

J_J
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 13:43
- Nahlásit

no nejake jsem zde daval
a par je v "predbezne galerii"

jessiertw
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 14:48
- Nahlásit

Ahojky všichni..o tom krmení, já krmím rotviky Eminentem, není to bůhví co, ale chutná jim a jsme spokojený..malýmu míchám Eucanubu s ProPlanem a hrozně se mu po tom spravila kůže a dost zmohutněl, takže na tom asi něco bude..
No já už se hrozně těším až bude mít Pavka návštěvní dny u miminek a budu se moc přijet mrknout..jen abych se moc nezamilovala, protože se čtvrtým psem už by mě vyhodili z baráku

Nikita
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 15:09
- Nahlásit

jessiertw
se čtvrtým psem už by mě vyhodili z baráku
Co to máš za psy, když Tě s nima někdo vyhodí? Ty máš vyhodit ty, kterým se to nelíbí, ne?

J_J
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 15:26 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit

Nikita

Kalliope
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 17:03
- Nahlásit

no jak jsem mluvila o tom, že Píďa jde celej do zrz, tak jsme radši přestali krmit K9 a dali jsem Shur gain či jak se to píše, asi taky nic moc - teda myslim jako, že za pytel dáváme 800 Kč, narozdíl od K9, kde nás to stálo 13 stovek, ale jede mu to, až se mu dělaj boule za plachťákama, bobáky jsou o poznání menší a pomalinku polehounku i ta srst už se lepší, takže to je těžko říct, každýmu asi vyhovuje něco jinýho

Kalliope
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 17:05
- Nahlásit

jessiertw
jsi stejně dobrá,3 pejsky.... mě málem vyhodili i s tim jednim, (ale je to furt na kahánku, skoro tchyni už čuráním zničil skoro všechny thuje, tak je z toho nešťasná a furt na něj nadává když jsem furt doma přítelovi plácala o Gie, tak už by se nechal zviklat, ale jeho rodiče by nás asi vyexpedovali ven na mráz

jessiertw
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 19:14
- Nahlásit

No to my už nemáme na zahradě vůbec nic. Baček zdemoloval poslední rostliny když byl v pubertě, takže teď už tam máme jen takový ty vysící muškáty a různý květiny, co jsou vysoko a ne na zemi. Vzadu na zahradě asi tak metr od plotu tráva neroste vůbec, prostě paráda

J_J
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 20:53
- Nahlásit

Kalliope
cauky a jakym Shur-Gainem krmis? ja tim krmil Dastu - kdyz byl maly tak Debutem a pak tou lepsi radou Canine plus a kdyz nebyla tak obcas dostal Opti-plus

Kalliope
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 09:55
- Nahlásit

J_J
nám právě doporučili na cvičáku Opti-Plus doteď jsme krmili K9 pro štěňata velkých plemen, ale jak šel do zrz, tak nám doporučili Shur Gain Opti-Plus, to jsem nevěděla, že je ještě něco lepšího, hmm, to se na to teda podívám....

Pastelka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:13
- Nahlásit

Ahojky všem!!! Konečně polevila ta vedra!!! Je to paráda, takhle bych si představovala celý léto.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:16
- Nahlásit

Pastelka
ahoj, uz jsem si myslela, zes natrvalo emigrovala k placatkam.
Pocasi je paradicka, takhle by to fakt mohlo vydrzet - vloni to leto stalo zaprd, pamatuju si, ze zacatkem srpna jsme ve stanu pekne na LVT klepali kosu...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:23
- Nahlásit

Fifi
Ale kdepak, to jenom tady to bylo takový ospalý a já narazila na placatku ze stránek bílejch boxíků, která bydlí kousek od nás. Stejně ale rotvíci su rotvíci. Kytice už má atletickou postavu...uf! A včera jsme mysleli, že jí zabijem, když se rozhodla zakousnout kamion! Absolutní stero pískání a já k tomu ještě na ní řvala, že mám z toho ještě dneska chrapot. Myslela jsem, že jí zabiju!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:25
- Nahlásit

Fifi
Jo a taky si o víkendu sedla pod vodu. Normálně si kecla a měla hlavu tak 20 čísel pod vodou. Ona vážně není normální. Pošlu nějaký fota s jejím brašulákem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:26
- Nahlásit

Pastelka
když se rozhodla zakousnout kamion! - to jako vybehla za kamionem? Jedoucim??
Na ty belousky jsem koukala, jsou nadherny.

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 13:35
- Nahlásit

Fifi
jsme ve stanu pekne na LVT klepali kosu...
Já mám spacák do mínus čtrnácti a jistí to dva výhřevní psi

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 13:39
- Nahlásit

Nikita
Ja si s sebou vozim perinky troska pohodli neuskodi.. Vetsi kosa byla Agate, ktera byla vybrana skoro dohola...

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 13:51
- Nahlásit

Fifi
Tak holkám venku ještě zima nikdy nebyla, naopak mohutně hřejí mne
Ale s tím stříháním - jednou jsem Neru obrala mašinou fakt na operační vyholení, nezůstalo na ní snad ani půl milimetru. Bylo počasí asi jako teď, pod mrakem. Načež za pár dní se to náhle vybralo a začalo pálit sluníčko. A nešla jsem s ní ten den zrovna na zkoušku? Šla. Snažila jsem se ji držet ve stínu co to šlo, ale stejně byla odpoledne jak prasátko, pak se chuděra loupala

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 13:53
- Nahlásit

No ale peřinky na tábor pod stan, to by mě nenapadlo. Jak se to pere, když to pes zahamtá a ubahní?
Já beru jen věci, co se po táboře vybalí rovnou do pračky, to je základní podmínka, že to lze prát v pračce

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 13:57
- Nahlásit

Nikita
Ono je to trosku slozitejsi - ja si vozim nejen perinky, ale take stare dobre spartakiadni lehatko, takze jsem oproti fenulim na vyvysenem miste.. Nic tudiz nezabahni.. A nez se do me pustis, co ze to jsem za burzousta a rozmazlence - ma pater tyto VIP pozitky vyzaduje.. Kdybych slehla na karimatku do spacaku, rano jiz nevstanu, ac zahrata od fen..

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání