Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:13
- Nahlásit

Fifi
to jsem za burzousta a rozmazlence
To vůbec ne, si voz třeba rohovej gauč pro mne za mne
Spíš je mi líto chudinek pejsáčků, že se k Tobě na to lehátko blbě vejdou. Fousatky jsou zvyklé funět mi za ucho a ležet naplacato s nataženýma nohama

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:18
- Nahlásit

Nikita
Fousatky jsou zvyklé funět mi za ucho a ležet naplacato s nataženýma nohama Od toho tam preci maji na zemi placleho panicka! Sice ne treba po celou dobu LVT, ale taky si prijdou na svy...
MMchodem - v nedeli nechas Xenatko doma?? Aby ti ji ty my cerny mrchy nesezraly??

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:24
- Nahlásit

Fifi
A jo, páníčka, tak ten se nám už nevejde. Stan mám pro čtyři - já, bágl a krámy a dvě fousatky.

Nemůžu nechat Xeňátko doma, Dinu taky ne, já jezdím v plné sestavě. Bych se sama v autě bála takovou dálku!
Je v tom problém?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:31
- Nahlásit

Fifi
Abych se ještě na moment vrátila k tématu a zodpověděla ti tvou zvídavou otázku...pochopitelně jedoucí Bylo to ve slepý uličce a naštěstí jel celkem pomalu.Blbý, že jí ten řidič nemohl vidět, neb držela běh vedle pravýho předního kola a sahala mu sotva do půlky. Už jsem jí viděla namotanou na galuzce No ale dobře to dopadlo No prostě lovecký pudy se projevily v nevhodný okamžik.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:38
- Nahlásit

Nikita
No, problem v tom snad nebude, jen drsne separe.. Bo Agata si malou hlida a tupice se s cizima fenama nekamaradi.. Ale nejak se to zvladne..

Pastelka
To je blbka!!! Jeste, ze se ji nic nestalo!! Hele, jsem ti drze a bez dovoleni poslala dve fotecky do vysledku svodu - posilala jsem tam Bonnapatka, tak jsem to vzala i s Kytici - neukamenujes me??

Pastelka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:47
- Nahlásit

Fifi
No já jí to taky říkala! To si piš že jsem si málem kákla! Neboj, já jsem ráda. A kde ty fotky najdu?

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:49
- Nahlásit

Fifi
To je jasný, to mě ani nenapadlo, že bych Ti je vypustila na zahradu k Tvojí feně RTW a erdelce, která má doma štěně. Já mám psovoz upravený, jen kdyby byl hic, tak to potřebuju zaparkovat do stínu. Holky tam vydrží v pohodě, v tom není žádný problém. Očkované jsou, zkraje týdne jsem odčervovala a dávala spoty Frontline, takže Ti tam žádný průser nedovezeme

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:50
- Nahlásit

Pastelka
normalka klubovym webu ve vysledcich svodu z JC.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:53
- Nahlásit

Nikita
Ty jsi ale zodpovedna, me ani nenapadlo, ze bys k nam cokoliv mohla zavlect!! Stin najdeme, neboj Ono stejne bude nejspis prset, tak to bude v poho a ja navic konecne uvidim fousatko genialnatko!! Hele, a vem s sebou tu ortezu na Dinu, jsem zvedava, jak to vypada!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:03
- Nahlásit

Fifi
Jo jasně!!! Spíš bych ti měla poděkovat! A hlavně tě obdivuju jak si akční. Dneska jdu s Kyticí vyzkoušet obrany na jinej cvikoš, nějak se mi to u nás zdá takový nemastný neslaný a hlavně pořád stejný. Jsem zvědavá, hlavně že není vedro.

Tak se mějte holky fajn a podrbejte za mě tupičky a elderky a fousatky!

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:06
- Nahlásit

Pastelka
a fousatky
Jééé budu vztahovačná a s radostí vyřídím holčičkám

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:06 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pastelka
Papa a uzijte si to!! zitra cekame podrobny komentar!!
A jen tak pro upresneni - jedna mnemotechnicka pomucka - erdel = perdel!! pak se ti uz pismenka nepomotaji..

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:07
- Nahlásit

Fifi
Xeňátko bude mít zítra narozeniny!!!!! To to letí.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:10
- Nahlásit

Nikita
To teda leti.. Ale dyk Xenatko uz je taaaaak veliky.. Mam pripravovat nejaky psi dort ? - aby ti ho pak v aute nevyblila...

J_J
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:12
- Nahlásit

Pastelka
a kampak na novy cvicak?

btw: Varonek ma dneska "narozeniny" 11tydnu

J_J
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:14
- Nahlásit

Nikita
tak poprej Xenatku i za mne, a vyrid ze se tesim az ji nekde "prozenu"

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:17
- Nahlásit

Fifi
Není veliká, ona je moje malá holčička. Vypadá jak člověčí puberťáci kolem 15 let - samá ruka samá noha, při chůzi se důležitě klátí, no počkej, až ji uvidíš. Akorát nemá ty puberťácké hovězí nápady, ona je geniální a zlatá

J_J
Díky díky, vyřídím. Řeknu jí, že ji pozdravuje strejda, co se do něj dá dělat kous kous, jo? To bude mít radost

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:21
- Nahlásit

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:26
- Nahlásit

Nikita
Uz zase zverejnujes svy nohy??? Na nedeli se tesim, v kolik asi teda dorazis??

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:30
- Nahlásit

Fifi
Jaký zase? Já za to nemůžu, že mám nohy, ale koukala jsem, že je má dneska kdekdo, tak vo co gou?!
Máš si všímat, jaké má Xeňátko krásné fousy a jak je celá krásná a tak

Neděli ještě doladíme, je mi to zatím jedno v kolik.

J_J
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:41
- Nahlásit

no Xenatko je pekne, fousy ma pekne, presto aby to byl "Pes" s velkym "P" tak by to musel byt rotvicek

J_J
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:42
- Nahlásit

btw: jinak nejsem rasista

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:44
- Nahlásit

Nikita
Dobra, dobra.. To Xenatko ma ale taaak krasne dlouhy vous.. A jaka je krasne upravena, a sikovna, a jak umi davat pusinky...

J_J
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:47
- Nahlásit

jo ani jsem nerikal, vcera jsem s Varonkem kousal - na sebe ale je to sikula

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:54
- Nahlásit

J_J
aby to byl "Pes" s velkym "P" tak by to musel byt rotvicek
Pro ty pomalejší (nemůžeš za to, že jsi chlap, já vím, to se tak někdo blbě narodí) podotýkám, že Xeňátko je holčička neboli kynologicky řečeno fena

fousy ma pekne
To zní až závistivě
A pro Tvoji informaci - pořádnej pes musí mít fousy. A u kníračů mají fousy i ženský, to se hnedka pozná TOP rasa
P.S.: Ale taky nejsem rasista

Fifi
jak umi davat pusinky
Viď? To ona umí, ona je miláček

J_J
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:58
- Nahlásit

Nikita
ha ha ha... no jasne nema obranu tak hleda ve slovickach

neslo o oznaceni pohlavi ale zivocisneho druhu...
a fousy rozhodne nezavidim ...staci ty moje a i ty mi "prekazi"

P.S: no rasista mozna ne ale vypada to na feministicky styl mysleni

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 16:02
- Nahlásit

J_J
staci ty moje a i ty mi "prekazi"
Ty máš fousy? A motaj se Ti do nich nudle z polívky?
Chlap nemůže nikdy pochopit, co je krásnýho na psích fousech. Ty jsou totiž nesrovnatelně lepčí!
feministicky styl mysleni
Já? A feministický? Jak bych mohla...

Pavka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 16:09
- Nahlásit

Já taky přeji Xeňátku a Varonkovi k narozeninám
A abyste věděli, tak my máme taky "narozeniny", už nám byl jeden týden.

J_J
A kdypak uvidíme melého krasavce. Slyšela jsem, že možná dorazíš na LVT do Dvora.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 18:55
- Nahlásit

Pavka
Bubisci malinky, tak sup sem nejakou cerstvou fotecku!! K prvnimu tydnu veku velke gratulace!! A maxipohlazeni a blemcos pro Bonusku!!!

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 22:53
- Nahlásit

J_J
vcera jsem s Varonkem kousal - na sebe
Na kůži nebo hadr? Já to u štěňat považuji za nejlepší, když si uděláš základy kousání na sebe.
Občas do toho fušujeme i my nefiguranti, tam je to pak se střídavým úspěchem

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání