Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 23:03
- Nahlásit

Nikita
Pokud je to na "vlastni" kuzi, muzu s tim malym perdelim hajzlikem potvrdit, ze si opravdu udelas zaklady kousani na sebe.. Bohuzel i ja, nefigurant, jsem do teto aktivity zatazena dlouhym, zvolna fousatejicim rypackem....

J_J
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 08:43
- Nahlásit

cauky, cetl jsem knihu na rtw a videl vysledky bonitace - to byla skutecne tak hrozna uroven rotviku nebo to bylo tak hrozne posuzovani povah?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 08:46
- Nahlásit

dobré ráno přeji všem - tak už to mám za sebou, včera poslední zkouška z němčiny a prááázdniny - ili HAVAj, ale leda tak pro mě - Píďákovi nastane PEKLO - musim ho trošku zcivilizovat ...

Nikita
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:21
- Nahlásit

Kalliope
Týrat pejska výcvikem?! Teda to se nedělá!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 11:10
- Nahlásit

Nikita

cha cha, teď jde výcvik stranou (lehá si jak lemra půl metru vode mě, už na to nemám sílu, půl roku a žádnej pokrok), teď se hlavně musim zaměřit na jeho chování ke psům, budu ho teď brá častěji do města, aby nás pak z Kardašky nevyhodili, že máme asociála, fuj to bych se musela stydět, teď chlapci nastane vojna....

Nikita
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 11:24
- Nahlásit

Kalliope
On napadá?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:39 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Nikita
má tendenci vyřizovat si postavení s ostatními psy samci, zajímavý ale je, že třeba sousedovic starýho ovčáka nechává být, asi je mu jasný, že je starej, tak ten mu nevadí, ale ostatní psi - hrůza. fenka a štěňata fajn, i když se štěňatama ho nenechávám si hrát - má totiž drsnější způsob hry, je takovej dost neomalenej, no prostě hrom do police. ale s těmi psisky to budem muset vyřešit, přitom je socializovanej dobře, dělali jsme pro to snad maximum. Když začal machrovat takhle na psy, tak jsme to zpočátku s radami tady od holek zvládli a on přestal, ještě jsem machrovala, jak nám to spolu jde, no a teď před dvěma a něco měsíci začal znovu, nejdřív na cvičáku a pak už i na ulici, takže teď dělám všechno pro to, abych ho do tý Kardašky aspoň naučila si psů nevšímat, je to dost těžký, kor když už váží přes 40 kilo, když se začne vzpínat na vodítku vidim rudě a nejradši bych mu zakroutila krkem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:44
- Nahlásit

Kalliope
njn, rotvik... dospiva.. machruje.. Proste klasika. Vydrzat!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:25
- Nahlásit

Fifi
jo jo vydržať, což o to, já s nim mám trpělivost, u každýho psa opakuju nesmíš a když přesto machruje, dám mu za uši, dovolí-li to okolnosti i spartakiádu, ale co mě dost znervozňuje je to, že po dvou a půl měsících jako žádný zlepšení, tak se mi to moc nelíbí, kord když se blíží LVT, ti nás odtama pěkně rychle vyeexpedujou bude-li tam ten holomek takhle na všechny psy machrovat....

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:57
- Nahlásit

Kalliope
By asi potreboval tvrdsi ruku... Starej nebostik pes taky mel machrovaci obdobi, bylo to desny.. a taky to trvalo celkem dlouho - tak od roka a neco a zklidnil se az po druhych narozkach. To se mu pak najednou jak kdyz rozjasnilo v hlave a prestal si vsimat psu a prudit.. Nekterej rotas je proste takovej, jinej je klidnejsi..
A treba mu ty LVT naopak prospejou, urcite ti tam nekdo poradi dalsi figle.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:02 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Fifi
právě spoléhám na to, že se třeba po třech dnech aklimatizuje a přestane ho to bavit, aspoň mi tam třeba poradí jak na něho, nejedu tam s nějakýma ambicema, ale spíš se podívat jak ostatní zacházejí se svýma rtw, jestli to co s nim dělám když machruje na jinýho psa je moc tvrdý nebo zase měkký....uvidíme, každopádně tam bude víc psů takže jsem to chtěla zmáknout ještě než tam pojedem, aby to nakonec nedopadlo tek, že mě řeknou po třech dnech ať si koupim zpáteční jízdenku .) No nic, uvidíme

jo P.S. - nemám rtw, ale křížence vzhledu rotvajler, abych někoho neurazila, že svýho psa nazývám RTW

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:07
- Nahlásit

Kalliope
že se třeba po třech dnech aklimatizuje a přestane ho to bavit taktak, nejlepsi je lecba sokem!!
A hele, Pida je proste Pida, Pidalka pidalkovita, nazyvej ho klidne rtw, me to rozhodne neurazi!!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:18 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Fifi

- no tak to jsem ráda......

hele, co se to tam furt rozebírá na tý knize, já to tam tak průběžně sleduju a nestačim se divit, nejdřív je to kupírování, pak zpravodaj, teď je to bonitace - někdy si tak řikám, ještě že mám bezpapíráčka chudáčka, zdá se, že máte v klubu pořád nějak rušno

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:21
- Nahlásit

Kalliope
Me to bavi cist.. Rusno je, nebo spis dusno.. Jak jinak..
Nam se na svodu libilo a to je vse, co me zajima.. Na bonitaci jsme nezustavali, takze nemuzu osobne posoudit..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:29
- Nahlásit

Ahoj holky!!! Teda já mám v práci bláááázinec! Jak je?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:34
- Nahlásit

Fifi
jo jo taky je to dost zábavný, ale pro členy, kterých se to týká-nevim nevim, no každopádně je tam asi fakt dusno

Pastelka
jojo, já mám dneska vyjímečně klidno, ale v pondělí mě to asi čeká nanovo, takže vim o čem mluvíš

J_J
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:34
- Nahlásit

no mi to zabavne moc neprijde

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:35
- Nahlásit

Pastelka
Ahoooj
Je dobre, venku leje, mala spi, velky hyeny spi, ja vyvaruju na vikend - jak pro psy tak pro nas, neb budu zitra celej den v cudu a v nedeli mame velky navstevni den..

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:37
- Nahlásit

J_J
Ja nepsala, ze to je zabavny, jen, ze me to bavi cist.. Na bonitaci jsem byla naposledy s Bernasem nekdy v roce 98, to byl jeste poctivej kolik - tam pak nebylo o cem diskutovat a povahy se ukazaly naplno.. A vetsinou nikdo nebrblal..

jessiertw
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:41
- Nahlásit

Mně to přijde v každým klubu stejný a to mám v merku jen ten rotvajleří, dobrmaní a nahatý...opravdu nechápu, proč se věčně někdo s někým dohaduje, uráží a napadá..

J_J
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:42
- Nahlásit

Fifi
a jak figuroval ten na bonitaci? nikdo nepise jestli byl tak hrozny jak pise Lukas Typovsky

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:48
- Nahlásit

J_J
Ja na ty bonitaci v jicine nebyla!! Uz jsem psala, ze jsme odjizdeli driv.. Ale oba figuranty znam z drivejska.. Vubec bych nerekla, ze jsou hrozny..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:51
- Nahlásit

Fifi
moc tomu teda nerozumim, ale je to docela blbý, že se tam takhle pořád handrkujou, až utichne tohle, tak se objeví zas něco jinýho, tohle je holt asi věčný ....

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:55
- Nahlásit

Kalliope
Jak pise Jessie - ono je to v kazdym klubu.. Jen nektery klub ma holt verejnou knihu navstev, tak je to vic na ocich.. Taky nechapu, proc se lidi hadaji, ale kdyz se podivas do naseho slavnyho parlamentu, tak ono to je vsude stejny - jedno na jaky urovni...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 15:00
- Nahlásit

Fifi
jj, hned jak přijdu domů, tak se taky pohádám, když je to teď tolik v módě ....

J_J
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 15:09
- Nahlásit

mate nejakou bojovnou naladu pri patku

Kalliope
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 15:10
- Nahlásit

cha! přijdu domu a všechny je tam postavim do latě

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 15:11
- Nahlásit

J_J
Vubec ne Me tu ted mlaska mala, zase dela vycuc u Agaty, venku je krasne destivo.. Spis nez bojovnou naladu mam naladu spavou...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 15:15
- Nahlásit

Tak jsem to taky v rychlosti přelouskala a nestačím se divit!!!!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 15:16
- Nahlásit

Jooo a byli jsme na těch obranách a bylo to prííímový!!!

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání