| Autor |
Zpráva |
Elen
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:04
- Nahlásit
jessiertw
melo to 3,5MB stahnes to?
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:05
- Nahlásit
ati
A co se stalo Ajde?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:07
- Nahlásit
Elen
Bronko je nádhernej,ale ptala jsem se Barbary jak je na tom s prací,říkala že po něm viděla několik slušných pracovitých zvířat ,ale je to spíše ojedinělé na to kvanto štěňat.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:09
- Nahlásit
Elen
Bylo jí zle ,naříkal,měla bolesti tak jsem místo na výstavu jela na kliniku. Po vyšetření dostala léky na bolesti,a dnes jsme byli znovu na krev a po 17 budou výsledky. maj podezření na špatně fungující slinivku
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:10
- Nahlásit
ati
A jak myslis ty v pak budoucim spojeni na Varona? Jinak na potomky obou fen jsem se divala Brigite mela s Bronkem uz steniky 3 jsou ICH, Bethy mela 2 vrhy ale pokazde s jinym psem, videla jsem vrh B, jendoho ma Magda Moravcova, tak prave nevim. Ale jinak dekuji za ochotu. Jinak s tim ze se pojedu podivat je jasne, jen se bojim ze ten slovak bude chtit odpoved hned, protoze ma celkem dost zajemcu, ja se mu ozvala hned po tom co nakryl, takze jsem mezi prvnimi
Jeste jednou dekuji a preji Ajde mnoho zdravi, ona ho uz ve svem veku potrebuje hromadu
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:12
- Nahlásit
Varonka nereste ...na neho tu neni v CR nic pribuzneho
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:12
- Nahlásit
ati
Na toho Bronka mam stejny nazor, ma fakt stovky potomku ale prace skoro zadna a kdo vi zda tech par pracantu neudelala spise fena nez on
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:13
- Nahlásit
Elen
na Varona jsem zvědavá ,ale JJ to tají a Ati se urazila ,že by měla čekat na nějakého tajemného Zora
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:14
- Nahlásit
JJ
Já víííííííííím :-D
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:15
- Nahlásit
ati
Ja nevim proc s tim tolik nadela, ja bych to vyzradila, ale on by ho pak na me poslal a ty steneci zuby...... prece jen to bolí )
|
J_J
Člen |
- Nahlásit
btw: info bude brzy... cekam na PP Varonka a ted chci prepsat rodokmen mamy....
|
ati
Člen |
- Nahlásit
a co po té Bety,jsou slušná štěnda?
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
Pastelka
Ahoj, Amyk byl taky pekne znicenej, vcera chrnela celej den, ale dneska uz by zase trajdala po venku - ovsem nejsem sebevrah, ted jsem prijela na kole z mesta a jsem KO. Nikam s fenulema dneska nejdu!
Elen
Preji stastnou ruku ve vyberu, je to tak, jak pise Ati - musis se stejne rozhodnout sama.. Ja osobne bych se porozhledla jeste i nekde jinde..
ati
Ajdusce drzime palce i tlapky, on i ten parak zdravi neprispiva .
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:16
- Nahlásit
jessiertw
kde jsi to porad stahujes ty moje fotky, nebo se ti snad sesypal comp :-D
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:17
- Nahlásit
jdu dát vařit masíčko,tak jestli vydržíte.... jsem tu co by dup
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:19
- Nahlásit
ati
No jak pisu videla jsem jen vrh B, a jsou pekni, Barnyho od Magdy jsem videla malinkeho a i ted vetsiho, dostal nedavno CAJCe a jeho sourozenec na jine vystave taky.Ale jak pisu je tam jiny tata. Po Jumbovi tu je akorat zase nejaky Kovi-rot nebo tak nejak ze slovenska a tam je zase jina matka, ale pejske je pekny, mlady takze prace zatim nevim
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:20
- Nahlásit
Elen
byla jsem pro materiál, ještě tvrdnu v práci, ale nic mi nepřišlo..tak nevím, nevím..
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:20
- Nahlásit
Tak na tohle jsem zvědavá!!! Jak to rozhodnete. Zrovna jsem si říkala, že až budu příště hledat štěndo, tak budu pátrat aspoň dva roky dopředu.
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:22
- Nahlásit
Fifi
Ja uz se jinde divat nechci u nas ted nic lepsiho neni, a v zahranici krom slovenska to nehrozi, vzhledem k nakladum za Varonka
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:26
- Nahlásit
Elen
Už to přišlo, no fenečka nevypadá taky zle..ale je to asi opravdu spíš pracantka, protože výstavačku si představuju jinak..no ale zase tatínek je krasavec, takže by to taky mohlo splnit tvé představy..je to na tobě, ale myslím, že návštěva u miminek rozhodne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:27 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Elen
Je mi to jasny.. posli mi taky fotecky, sim sim.. maila mam pod clenem.
Pastelka
Vis co, kazdy vyber stenete je tak trosku risk.. ve vasem pripade si myslim, ze tam rozhodujici roli sehral tatka Kyticky..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:27
- Nahlásit
Elen
JJ utratil peníze a podělit se o info s tetičkama nechce,
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:27
- Nahlásit
Pastelka
No jestli budes vybirat dva roky dopredu tak preji silne nervy. Ja o fene uvazuju uz skoro dva roky, nejdriv mela byt ze zahranici, ale pak nam odesel Dasty a tak si vybiram uz trictvrte roku u nas a i tak je to tezke, kdyz uz si vyberes, tak si ho musis zamluvit pred narozenim, pak ti daji "nuz pod krk" ze max do 2 tydnu si musis 1 na 100% zamluvit jinak ho daji jinemu, to pak zvazujes zda si vyberes dobre, pokud mas vubec tu moznost, zda se zatim nespoji jine lepsi spojeni, atd. No je to napor.................
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:29
- Nahlásit
jessiertw
No Bethy je tady spis pracovni, verim ze na vystavy ji pan vic vykrmil a Jumbo ma taky dost zkousek, ale jak rikam, na krk mi dal nuz Slovak a musim si vybrat a rict na 100% zda ji chci, proto se ptam
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:31
- Nahlásit
Elen
http://www.rottweiler-vom-kuemmelsee.de/ tady jsou i nějaká mimča,hele a nepsal jj,že ten slovák kupíruje
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:31
- Nahlásit
Fifi
ja posilala fotky Bethy, protoze ma na rtw jen jednu a web nemaji, ataky Jumba ale toho na webu najdes
Fakt ji chces videt?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:32
- Nahlásit
Elen
holky já na Ajdu čekala 18 let
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:34
- Nahlásit
ati
Ja vim, na tech strankach jsem byla, stahla jsem si asi 10 fotek Jumba, ale dik.
No slovak ma 3 feny, okupiroval jednu fenu a jednu si chce nechat, to mi dneska psal, takze si vybiram ze dvou, ale nepochopila jsem zda si nechava tu okupirovanou nebo neokupirovanou, pokud si necha s ocasem tak mam na vyber jen jednu tu neokupirovanou no. Psala jsem mu tak uvidim co mi napise
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:36
- Nahlásit
ati
Ja na Gredecka 20
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:36
- Nahlásit