| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 21:48
- Nahlásit
mimiškům přji všechno nej nej nej
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 07:52
- Nahlásit
dobre ranko,
posilam Vam fotku Varonka(vcera mel 10tydnu)
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 07:59
- Nahlásit
a jeste jedna s Emunou
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 10:11
- Nahlásit
J_J
S jakou Emunou to je Emunka, emuška, atd.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 10:13 - Změnil/a: Nikita
- Nahlásit
J_J
Ten je SUPÉÉÉÉR! Kolik váží?
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 10:31
- Nahlásit
Elen
Co tě přivedlo k tomu koupit si mopse???
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 10:42
- Nahlásit
jessiertw
Ahoj Jess, no videla jsem ho u zname, zrovna mela steniky, jeste slepe, takove male cerne opicky (mops kdyz se narodi je cerny jak but ) a pak kdyz jsem tam jela zase tak mi pujcila na tyden 4 mesicni fenku, no a to jsem jim propadla a do pul roku jsme si koupila svoji Emku, cestou z prace z Kladna jsem ji koupila pres inzerat v Praze, pani je mela zrovna k odberu a zrovna mely stenata dve feny s par dennim odstupem, jen jsem litovala ze nemam sebou fotak, byli krasni vsichni pohromade
A ted bych ji nedala za nic, je to opravdu zajimavy pes, strasne chytra v 5 mesicich umela ke me, sedni, lehni, zustan, stekej, pac, ve 3 mesicich naprosto cistotna. Je to fakt zlaty pes. Rikali jsme s Jirkou ze pokud nam nevyjdou rotvici, jako po zdravotni strance dame se na mimozemstany, teda mopsiky
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 10:46
- Nahlásit
jessiertw
Kazdy komu jsem ji ukazala na fotce rekl, jeeeeee a pak se mi priznal ze dkud ji nepoznal, ze se mu moc nelibila, ale ona si umi lidi ziskat, tou svou osklivosti, tim jak je ziva, opravdu, neskutecne plna energie, tu skoro nevidis ze by si sama lehla a pak se taky moc lidem libi jak je poslesna. Na jeden povel udela vse a bez pamlsku, proste jen pro lidske pohlazeni a radost. Je to zvlastni plemeno, kouzelne, sama bych tomu neverila, me se taky mopsi nelibila, vlastne male psy moc nemusim, ale mopse proste musis milovat, pro to jaky je
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 10:51
- Nahlásit
Elen
No právě u nás mají dva mopsíky a asi je mají moc přežraný, protože jsou hrozně líný a sotva se plazej tak to je dobrá..já jsem včera naučila Kima sedni a lehni, jsem zvědavá jestli si to ještě dneska bude pamatovat jsem na ně teď koukala ve Vys. Mýtě na výstavě a tam měli i černou fenku mopse, normálně s PP a vystavovali ji. To jsem ještě nikdy neviděla..
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 10:54
- Nahlásit
Gratuluju k miminečkům! Hlavně ať jsou zdraví!!!!
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 10:58
- Nahlásit
jessiertw
Ano jsou i černi mopsove, jsou normalne uznani jako černa forma mopse, neni to vada. Ale vice jsou bežovi s černou maskou. Je tok jak pises v knize o mopsich je napsane, ze se je nemaji lidi snazit vycvicit a podivej na emku, lepsi nez kterykoli pes pro vycvik, je fakt ucenliva, chytra a aktivni, proste nunavna. Mops ma byt kulaty ale osvaleny a ne vyzrany. A to spousta lidi nedela, jen je vlaci nekde na voditku a pak akorat ztloustnou a jsou to hnusne lemry. Ema je tryskomys
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 10:59
- Nahlásit
Pavka
Taky moc gratuluji a preji hlavne zdravi mamce a miminkum
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 11:06
- Nahlásit
Elen
Ty černý jsou fakt zvláštní..ale Ema vypadá i na fotce, že to bude pěkná rošťanda
jinak zas jiná věc...včera nebo kdy u nás zas pokousal kříženec dobrmana a dobrman nějaké dítě..nepřejte si slyšet ty kecy od včerejška co se tu povídají..ségra má dva dobíky, chuděra, já rotviky, takže to jsou okamžitě zase ty zabijáci..
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 11:11
- Nahlásit
jessiertw
to chapu, a ninevis jak me to sve, kdyz pokouse nekoho orech, nebo cokoli jineho, tak to do zprav nikdo neda, ale jakmile je to bul, rot, dobrman atd. tak je to ve vsech novinach, radeji o tom nechci ani mluvit, prtoze se pak hned nastvu. Stejne tak jako kdyz mi nekdo napad amojeho psa ze je to zly pes, kdyz vim ze za cely svuj zivot cloveku neubizil a muze si ho pohladit kde kdo
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 11:24
- Nahlásit
jessiertw
To je tenhle článek??? URL
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 11:31
- Nahlásit
A "nejlepší" jsou "zasvěcené" příspěvky v diskuzi. Ne že bych měla sílu to číst celé (navíc je to stejně pořád na jedno brdo), ale mimo jiné jsem se dozvěděla, že mít takhle velké psy v paneláku je týrání zvířat. To mě pobavilo, musím to holkám doma říct, až je budu přemlouvat, aby mě pustily aspoň na kousíček do postele
Dále se tam živě diskutuje doslova vo hovně (pardon) - kdo do toho šlape a kdo přeskakuje a kdo sbírá a kdo nesbírá
Dále se tam píše, že "Takového psa si může pořídit někdo kdo se jim může věnom skoro celý den a mít vzdělání ve výchově těchto plemen." - bohužel již chybí odkaz na instituci zajišťující zmiňovanou úroveň vzdělání...
Atakdále, radši půjdu na oběd
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 11:35
- Nahlásit
Nikita
Nik to vis musis si vzit k srdci rady lidi, kteri o psech nemaji ani paru, max maji doma na gauci pudla, ale o psech vi vse a davaji rady a nad ne neni
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 12:06
- Nahlásit
Nikita
Jo to je ono..majitelka je z toho dost špatná..prý psy někdo ze zahrady opakovaně vypouštěl. Dobrmana teď daruje. Je prý jinak mazel..akorát k dětem není.
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 12:17
- Nahlásit
jessiertw
a proc asi, ze? Zadny pes se nenarodi s tim ze nema rad deti, to z nej udela spatna zkusenost, ale to uz se nikde nepise, je jednodussi odsoudit psa
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 14:15
- Nahlásit
Ono hlavně jestli ten klučík pejsky nechodil dráždit, když měli poblíž rodiče zahradu a on si tam hrál tak sám... Děti jsou někdy pěkně zlý!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 14:32
- Nahlásit
To mohu potvrdit, kolikrat schvalne drazdi psa a maji radost z toho jak se "zlobi".
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 14:35
- Nahlásit
Pastelka
Však práve, z hodneho psa se pak stane pes ktery nesnasi deti a pak nepozna rozdil mezi tim co mu ublizil a jinym, proste jen vidi maleho cloveka a ze strachu ze mu bude zase ublizovat zautoci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2006 12:12 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Ahoj, vcera jsem nejak nestihala..
J_J
Varonek je mimisek kouzelnej, jsem zvedava, jestli ho nekdy uvidim v realu.. - ze by v srpenci?
Elen
Emuska je nadherna placata tlamicka, kamoska mela taky mopsika, byl to takovej certik bertik, komediant a malej frajirek.. Jen mel dost problemy v lete s dychanim...
Joo, a nesmim zapomenout - Jessie - zitra drzim Kimeckovi tlapky a palce! Koukej ihned informovat!!
No a od nas ted odjeli budouci majitele prdochvostky, super lidicky, lip jsem vybrat nemohla.. Mala se jim libila, to bylo mazleni a sislani... A privezli s sebou 3 pytliky piskotu, tupice slintaly blahem.. Jen Agata byla za damu a chovala se slusne..
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2006 20:34 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit
Tak posílám pár nových fotek našich mimi. A prosím pomožte mě s vymýšlením nových jmen na C.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2006 20:43
- Nahlásit
Pavka
A uz si tu sislam... Jsou nadherny!! A Bonuska je uchechtana a ocividne spokojena Jmena ti nejaky poslu na mailik!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:20 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit
Zkus treba tohle
http://www.hund.ch/magazin/dogname.htm
15000 Hundenamen - 15000 dognames - 15000 noms pour chiens
ja tam take nasel Varonkovi jmeno
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:38
- Nahlásit
Ahojky všem!!! Tady je to nějaký ospalý!!!
Pavka
Bonuška má neuvěřitelně blaženej úsměv Jsou všichni moc krásní a Bonušce to moc a moc sluší!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 14:07
- Nahlásit
Pastelka
Ahojda
Se divis, v tomhle hicu?? Ja tu mam porad na kukandu nejaky znamy na malou, zrovna cekam dalsi navstevu.. Uz aby sprchlo a ochladilo se, radsi paty z baraku skoro nevytahujeme.. Psi lemry jakbysmet..
Jak jde Kyticce dieta?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 14:54
- Nahlásit
Fifi
Ale jo, řekla bych že moje snaha začíná sklízet úspěch. Splaskl jí pupík i cecíky, teď byla pořád ve vodě, takže pohybu má dostatek, přes víkend večerní prochajdy rychlou chůzí, a to co měla dřív na 2 dny, má teď na 2 a půl a s minimem příloh. Dokonce se mi zazdálo když byla mokrá, že jsem jí zahlídla žebro. Začneme krmit normoš.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 15:27
- Nahlásit
J_J
jo taky to mohu potvrdit, jednou Píďa vyváděl na sousedovic holku, byl totálně mimo sebe a nepříčetnej, krvavý oko, absolutně nereagoval, prostě totál magor a já si řikám, ty jo vždyť to neni možný co mu zas přelítlo přes nos, že štěká na auta to beru, ale na malý dítě....a pak jsem jí nachytala jak na něj hází šutráky a chechtá se u toho a její kámoš ho ještě provokoval stříkací pistolkou, dalo to práci, ale teď se alespoň nechá od těch vrat odvolat, ale štve mě to, člověk se tady div nepřetrhne, aby měl vychovanýho a pohodovýho psa a teď abych měla oči na šťopkách když jde na ulici malý dítě....
|