| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 20:38
- Nahlásit
Nikita
HEle, fousy ma kdejakej pesan...
Ale jinak s tebou v ramci meho omezeneho pohledu souhlasim. Pro me "pes na praci" znamena presne jak pises - zvíře víceméně pro volnočasové aktivity (fuj to se mi zas povedlo slovo) s lehkým sportovním výstupem s tim, ze ma proste povahu rtw a je to rtw. Na vyssi ci nejvyssi sportovni vystupy se psem vubec nepomyslim, pro me jsou zkratka psi uz nekolik let jen partaci, relax a nedilna soucast domacnosti, obcas pro radost a uzsi kontakt pocvicime.. A v ramci naseho lehkeho sportovniho vystupu bych vyhledove treba chtela udelat nejaky ty zkousky.. I treba vyssi nez Syp Zob.. - ale opet jen jako doplnek naseho souziti, nikoliv jako hlavni napln naseho souziti..
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 20:42
- Nahlásit
Fifi
Pche, ale jen fousy hmatové. Ne takové úúúžasné jako Xeňátko!
Ale pro mne jou psi také především parťáci, já na ten profi přístup nemám ani žaludek. To už je vidět z té ilustrační fotky, ne? Pejsátko v posteli
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 20:52 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Nikita
To joo, Xenatko v posteli je spravne. Jak jinak!! Kdybys videla, jak Amyk trpi, ze nemuze byt v posteli se mnou, neb mam u sebe fousatku velkou a mini..
Profi pristup ke psovi muze byt ruzny - mimo jine i lidsky(nebo spis psi??) - tedy slusny a citlivy, a to ze pesan chrni v posteli snad nevylucuje vrcholove vykony - to je na tebe, ty mas urcite vyssi ambice nezli ja..
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 22:33
- Nahlásit
Fifi
to ze pesan chrni v posteli snad nevylucuje vrcholove vykony - to je na tebe, ty mas urcite vyssi ambice nezli ja.
Já nevím, já tomu nerozumím, já dělám do včel...
A když nejde o život, tak jde doslova o ... víš o co, ne?
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 07:17
- Nahlásit
Nikita
fousy nejsou vsechno....ba naopak- rekl bych ze mohou v zivote obcas "prekazet"
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 08:03
- Nahlásit
J_J
Jakožto chlap nemůžeš nikdy pochopit, co vidí ženská na fousech!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 08:32
- Nahlásit
Nikita
no ono to je spis tak, ze chlap nikdy nemuze pochopit zenskou duvody rikat nebudu... protoze vy na to mate opacny nazor(na ty duvody)
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 08:37
- Nahlásit
J_J
Kdysi byla jedna žena, která pochopila muže.
Bohužel zemřela smíchy dřív, než to mohla povědět ostatním.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 08:49
- Nahlásit
Kráné dobré ráno všem!!!! Téda tady se vám to ale rozjelo!!!! Fifi
Je mi jasný, že až si budu vybírat příště štěníska, tak budu hodně opatrná, a kam sahají chapadla "Holubího domu" tomu se obloukem vyhnu. Stačilo mi vidět toho pána v akci, ten to jistě nedělá pro potěšení jenže když jsem chtěla rtw, tak mě nenapadlo, jak to u nás chodí. Neznala jsem poměry. Teď jsem naprosto vyléčená a trochu i naštvaná.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 08:59
- Nahlásit
Nikita
tomu sama nemuzes verit...zenska vykeca vse okamzite...a to ze by nejaka pochopila muze? - to nehrozi.. jsme totiz desne sloziti (ikdyz to navenek vypada naopak)
|
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:07
- Nahlásit
J_J
fousy -víš jakou maj chlapy výhodu? musí se oholit jen na obličeji,teda většina
|
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:09
- Nahlásit
Všem krásný den
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:11
- Nahlásit
J_J
jsme totiz desne sloziti
Ale prosím Tě, Ty ses ještě neprobudil, ne?
Co je na chlapovi složitého? Chlapi jsou všichni stejní, jen mají jiný obličej, abys je mohla rozeznat... A jsou ve své podstatě hodně jednoduchý. Páka, kladka, nic složitého!
ati
Přesně! A nemusí se bát, že jim spadne ramínko.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:12
- Nahlásit
Nikita
jo jo ramánko ,taky pěkná sviňa
|
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:14
- Nahlásit
JJ- chlapy a složití,božínku v jakých bludech to žiješ ?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:14
- Nahlásit
ati
Jak vám dopadla ta krev?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:16
- Nahlásit
Pastelka
naštěstí dobře,orgány fungují.Snad je to jen infekce,je jí líp.Nevíš výsledky z výstavy?
Ježiš omlouvám se za hrubku
|
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:18
- Nahlásit
koukám ,že mi písmenka nějak poskakují jak nemaj,jdu si dát kafe.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:29
- Nahlásit
ati
Tak to je prima, že jí je líp, možná to je únava a vedro, asi někde něco chytla.Mě doma zkolaboval zbytek rodiny. Jenom já a pes jsme v pohodě.Myslíš tu sobotní klubovku?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:04
- Nahlásit
Pastelka
jo jasně klubovku
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:31
- Nahlásit
ati
to nevím, zdrželi jsme se tam jenom chvilku, atmosféra nás naprosto dradila. Nikdy jsem na výstavě nebyla, možná je to normální, ale psi zařený v těch pojízdnejch bednách, všude kvanta lidí, venčící prostor kde nic tu nic Sebrali jsme naše psiska a jeli se koupat k rybníku a pořádně vylítat po tý dlouhý cestě.Takže nemám absolutně přehled, ale na stránkách to určitě bude, ne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:17
- Nahlásit
Ahoj fsem
Vysledky vystavy mam jen castecny, co mi poslala Pavka - a to jeste jen dle katalog. cisel. Katalog z vystavy nemam, takze vlastne skoro nic nevim.
Pastelka
Nastvana nebud, proste je to jen smula.. Copak se stalo zbytku rodinky? - jsou nachcipany?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:54
- Nahlásit
Fifi
Já nejsem naštvaná kvůli tomu svodu, Kytku prostě miluju a nějaký zoubky mi to nezkazí, je to super pes, jakýho jsem si přála. Prostě jsem se dozvěděla ještě pár dalších skutečností.
Rodinka měla dva dny teplotu a zažívací potíže...prostě horem i dolem, ale už je to v pohodě.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:02
- Nahlásit
Pastelka
Asi rodinku zmohlo to vedro.. U nas je dneska absolutne nedychatelno, jako na sahare, fenule jsou placly na dlazbe, ani nevylejzaji.. Jen mala tryskomyska byla ted hodinku venku, ty je nejakej hic sumak a smejdi a smejdi...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:13
- Nahlásit
No to určitě, Co malá upířice? Za chvíli už půjde do světa, viď? Co noví majitelé? Už jí viděli?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:15
- Nahlásit
Pastelka
Jeste si mesic pobyde doma.. Novi majitele prijedou na prvni kukandu ted v sobotu, tesim se, co na ni reknou.. Je to hyperaktivka, velmi sebevedome stendo, proste jedinacek vymazlenej.. Mam na strankach vcerejsi fotecky, tak jukni joo, a mas mailik.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 14:22
- Nahlásit
Fifi
Je úžasná, určitě z ní budou úplně hotoví!!!! Bude ti to líto, viď, já bych řvala jako želva! Jsou z daleka?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 14:24
- Nahlásit
Fifi
Pochopitelně jsem myslela líto to, že si jí za měsíc odvezou, ne to že z ní budou paf! Špatně jsem se vyjádřila.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 14:36
- Nahlásit
Pastelka
Mi to doslo, jak si to myslela.. To vis, ze proliju oceany slz, ale myslim, ze jsem majitele vybrala dobre.. Jsme v kontaktu uz dlouho - jeste pred narozenim maly, a v sobotu se uvidime osobne.. Jsou nekde od Chomutova? - nebo tak nejak, estli si to nepletu.. Zrovna mala dostala dalsi odcerveni, tak je na me urazena..
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 07:56
- Nahlásit
Dobre ranko ve spolek, take u vas tak hrozne prselo a byla takova bourka?
|