| Autor |
Zpráva |
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 10:45
- Nahlásit
Ahoj holky!!!
Mimochodem Fifi na stránkách máš krásný fotky malý boubelky! Teda, je vůbec možný jak rychle přibývá? Je nádherná lotranda jedna! Jo a dneska jsme objednali kartu do foťáku, tak budou obrázky. Těším se, dělá krásný fotky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 10:56
- Nahlásit
Pastelka
Ahoj
Taky si uz pripadam jak nakej podvodnik, ale vazim poctive, zadny gramy nepridavam.. Proste takhle Otesankova pribejva - furt lepsi, nez kdyby to bylo naky chudatko vyzably... Asi ma Agata poctivy mliko a mala je na vsechny cecky sama, tak kyne a kyne..
A na fotky uz se taky tesim, koukej pak hned nejaky fesacky poslat!!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 11:31 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
- to ti nikdo nevěří, takovýho buclíka, že ty jí přikrmuješ ?!!! Ale je skvělý jak ten malej buřtík vyvolává takové hezké pocity, přímo k pomuchlání, baculky já ráda, jak říkáš, lepší jak nějaký vyzáblo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:28
- Nahlásit
Kalliope
Prdlacky, zadny prikrmovani!! Naopak, mam strach o Aguli, ma mlika az moc... Zvladla by krmit dalsich 10 steniku...
A tyhle nunavy pocity - to je prirozeny a vrozeny, kdysi jsem videla zajimavej dokument. Takova ta detska ci steneci neohrabanost, buclatost, bezmocnost - to plati jak na lidi, tak na zvirata...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 16:01
- Nahlásit
Fifi
jo, je to fakt skvělý, jak se batulí, takový ty nekoordinovaný pohyby, stačí pak chvilku a člověk by ňuňal a šišla a myšlal....jo jo, Píďa když byl malej a jak se hezky ještě batolil, tak to hned každej jééé, ty ši loštomilouštej pejšek, takový nynaný miminto...... a teď se mu každej vyhýbá obloukem, já ty lidi fakt nechápu
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 19:20
- Nahlásit
Ahoj všichni, organizujeme výcvikový víkend a potřebujeme závazně dojednat termín, bylo by to v Chlumci nad Cidlinou. Tentokrát už nám to snad sníh nepřekazí...
Nabízím varianty:
1) víkend 10.-11.6.
2) víkend 24.-25.6.
Prosím ozvěte se, kdo by jel a který termín preferuje.
Spalo by se ve stanech, máme k dispozici klubovnu (plynový sporák, bez elektriky, pitná voda). Do Chlumce je to pár minut autem do různých hospod. Na cvičáku je krásný velký plac, jsou tam napevno makety, mají tam i agility překážky. Terény na stopy jsou prý v okolí.
Zaměření si představuji zejména na všestranný sportovní výcvik, k dispozici bude dobrý figurant (s praxí na "exoty") s tím, že podle zájmu lze přidat jiné aktivity jako například záchranářské vyštěkačky apod., podle lidí a zájmu.
Cenu zatím nevím, je potřeba zaplatit pronájem placu a figuranta, takže také záleží na účasti, jak se to rozpočítá.
Kdybyste věděli o někom, kdo by měl o akci zájem a nechodí sem, klidně mu to přepošlete.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 20:16
- Nahlásit
Nikita
No ja tam samozrejme budu! A mozna by ten druhej termin byl vzhledem ke spani ve stanech rozumnejsi... teda jako pro ty stanaříky..
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 20:20
- Nahlásit
Osobně by se mi ten druhý taky líbil víc. A mám už na něj další dvě adeptky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 20:30 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Nikita
Jen tak dal, zitra se asi z prace ozve vic lidi, teda doufam.. Jo - a pro figuranta ci damy v nouzi nabizim v ramci hygieny v sobotu sprsku u nas doma... Mame bojlera, kterej by par lidicek asi skousnul.
Teda pokud je neskousnou predtim mi zly rtw bobule
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 07:23
- Nahlásit
Ahoj holky, no mě by se taky líbil ten druhej termín a dokonce se mi i líbí, že tam jsou překážky na agi, to bych vzala i holoprdku
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 07:39
- Nahlásit
ahojky.
Nikito - no ten prvni je "spatny" -mel bych si jet pro pejsanka
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 07:48
- Nahlásit
J_J
A jakého psíka sis vybral?? Pochlub se
Já mám 11.6. výstavu, takže bych taky nemohla..
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 07:50
- Nahlásit
jessiertw
maleho medvidka
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 07:57
- Nahlásit
J_J
jéééé, a bude to Čech?
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 08:00
- Nahlásit
casem az ho naucim hezky cesky
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 08:01
- Nahlásit
J_J
Teda ty seš ale tajnůstkář
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 08:04
- Nahlásit
no jasan...se zeptej Atiny nebo Nikity jestli vedi vic... (no vlaste "vi" videli nejake fotky)
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 08:05
- Nahlásit
reknu az ho privezu (je z EU)
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 08:31
- Nahlásit
J_J
jéé to je skvělý, tak to gratuluju, doufám, že pak bude spousta fotek
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 08:32 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
J_J
Z EU říkáš?? No jóóó no, to musí být něco spešl, český psi ti asi nevoněj,co... (to byla sranda, bez urážky)
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 09:23
- Nahlásit
J_J
Tak se asi budem muset nechat překvapit. Ale určitě to bude krásnej pesan
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 09:58
- Nahlásit
jessiertw
tak koukám teda, že asi Bakovi a Píďovi poroste konkurence
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 09:59
- Nahlásit
já už radši mlčim, jdu se někam zahrabat.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:44
- Nahlásit
neznate krmeni Nutro Choice? nerika vam to neco?
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:11
- Nahlásit
J_J
Jo s tím krmila sestra dobinu, myslím..
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:58
- Nahlásit
J_J
jo na cvičáku s tím krmí ovčáka, no nestěžujou si, pes vypadá celkem v pohodě, hezká srst, malý hromádky, ale vyzkošeli asi 4 druhy krmení než zakotvili u tohole, někdo zase říká, že jemu psovi to nesedne, co já vim, každýmu vyhovuje něco jinýho. Když jsem řekla, že my krmíme k9, tak jedni říkali, jodobrý to je takovej ten lepší průměr a druzí říkali, že by tim nekrmili ani za nic, tak se v tompak vyznejte, že...
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 12:01
- Nahlásit
No já jsem teď začala krmit Eminentem a nemůžu si na něj stěžovat. Není to zázrak, ale jde to. Míchám to s masem nebo konzervama..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 12:07
- Nahlásit
Ahoj Vy jste se dneska nejak rozjeli!
JJ - tak drzim palce, at uz mas malyho prdolu doma!! Ty ses s tim zradlem primo jak vedecky pracovnik!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 12:15
- Nahlásit
no to ja jo...jsem si v praci udelal v excelu tabulky a porovnavam a porovnavam...ctu diskuse, fora....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 12:17
- Nahlásit
J_J
Ja uz to vidim - po peclive vedecke analyze predlozis stenikovi se slavou tu znacku "Z" - on frkne, smrkne a budes shanet novy...
|