| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 13:21
- Nahlásit
jessiertw
S Ati obcas kecame pres icq, nejak sem nestiha chodit. ALe mohla by se zjevit
Ty ses tady taky dost dlouho neukazala!!!! To jen ja s Pastelkou tady aspon slova prohodime!
Harani nezavidim, hlavne, aby se ti Kimik nejak za Barus neprotahnul skrz kotec - to by bylo nadeleni!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 18:47
- Nahlásit
Berušky moje zlaté,tak se zjevuji ,ale fakt nestíhám. Moc práce,ale snad bude líp
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 18:53
- Nahlásit
ati
Heureka!!!!!!!!! Vitej!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 07:26
- Nahlásit
Krásný den!!!
Fifi
Blahopřejeme Amynce k 1.roku !!!!! Neuvěřitelný, jak to strašně rychle uteklo!!!!
Agátka je ještě v celku? My byli včera k večeru po delší době na stopičce a vůbec nám to nešlo Musíme potrénovat, jenom je blbý, že těch terénů je čím dál tím míň, všechno je moc vysoký...Ale pak jsme prosvištěly poslušnost a to mi udělala radost,a cvičila s chutí a šlo jí to. No co by za aportík neudělala, že?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:30
- Nahlásit
Pastelka
Ahojda..
Zatim je chlupatka jeste vcelku. Ale dlouho uz asi nebude...
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 15:42
- Nahlásit
Ahoj všem.
Kdo máte zájem, tak mrkněte na neše nové stránečky www.bonnapo.com
Je to zatím pouze startovní verze. Postupně budeme upravovat a doplňovat.
Fifi
Pobrbej Amyka za maminku k těm prvním narozeninám. Nějak nestihám počítat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:06
- Nahlásit
Pavka
Drbanky vyrizeny, Amyk byl spokojenej. Ale nelibi se mi jeji ucho, mozna ji zacina nejakej zanet, tuhle se blbka koupala stylem - hup do vody, zmizim cela a pak se vynorim...
Jinak sedim doma na zadku, cekam kazdym dnem uz maly chlupatka, jsem bez auta a ted mi privezli pulku prasete, tak mam o zabavu postarano..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:20 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
A tady jen pro ilustraci jak Amyk svuj den D prozivala
Dortik a darecek:
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 15:19
- Nahlásit
Fifi
Ahoj!!!! Pěknej dortík, taky bych si smlsla! Proč kouká Amyk tak ukřivděně...? To asi že má dětskej rok za sebou a před sebou jenom starosti. No považ, bude z ní teta a bude mít doma bandu chlupatejch ukňukanejch kuliček. Tak hezký víkend a jestli se něco bude o víkendu dít, tak přejeme ať vše dobře dopadne! Včetně toho ouška.Pohlaď za mě všechny holky, páč jsou významný úplně všechny tři.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 15:24
- Nahlásit
Pastelka
Ona nekouka ukrivdene, jen zahlizi takhle vzdycky uplne blbe, kdyz na ni jdu s fotakem a jeste bych ji treba mohla ukrast hracku...
Taky pekny vikend, uzijte si ho! Ousko uvidime, cistime, uz je to lepsi, ale stejne v pondeli vyrazim za vetem.. Ona tu kebuli strkala i pod pumpu, tak ji tam mohlo neco natyct.. Je to jelito...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2006 06:44
- Nahlásit
Fifi
pěkné, ale je vidět,že foťák není její kamarád . To je pohled
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:39
- Nahlásit
Ahoj fsem
Tak co vikend? Amyk podniknul dlouhatanskej vylet s muzskym v sobotu, byla pak mooc hodne utapane stenatko. Ucho uz ma lepsi, ale az budu moct, stejne s ni sjedu k vetovi. Jinak nam drzte dneska palce!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 14:58
- Nahlásit
Fifi
Ahojky!!!! To je dobře, že má Amy ten plachťák lepší. Palce držíme!!! Už se něco chystá u chlupatky ?????
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 11:07
- Nahlásit
Ahojky všichni!!!
Fifi
Tak jak to vypadá s miminečkama???
Jo, jinak máme druhýho CAJCíka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 11:57
- Nahlásit
Caute vseci
Vet se nemylil, kdyz chlupatce v brise odhalil pred mesicem dve stenatka. Prvni vylezla holka jako buk, Agule si teda maknula. No a druha bohuzel az po delsi dobe taky holka, ale uz mrtva Byla drobnejsi, slzicky mi padaly jak hrachy, ale co se da delat... Jsem na rovinu rada, ze to mame za sebou, zrovna odjel vet, zkontroloval, jestli vevnitr neco nezustalo, dostala jsem i kapky na Amykovo ucho..
Tak ted uz si jen prat, aby ta nase jedina prdolka v poradku vyrostla. Agule o ni pecuje vzorne, mala ma k dispozici exclusivni mlikarnu . Kdyz si vezmu, co si Agata prozila za tu podivnou chorobu/otravu hned po nakryti, tak jsem stastna i za to jedno stendulko.
jessiertw
Gratuluju
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 12:28
- Nahlásit
Fifi
Teda to je paráda!! Gratulujeme, tak to bude super štěndo, když je samotný...uvidíš, že až bude mít po druhý štěnda, že už to bude lepší tak doufám, že nás budeš zásobovat fotečkama...a zůstane holčička doma???
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 12:45 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
jessiertw
Tady mas a nejen ty prvni fotky par hodin stary chlupatice no neni ji kousek?
O tom fakt zatim vubec nepremyslim, hlavne, at je v poradku a roste
mlekarna ala chlupati mimi - papam!
a uz odpocivam...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 12:56
- Nahlásit
Fifi
Tak to teda gratulujeme!!! Holčička je pěknej pořízek Agulka je určitě ráda, že to má za sebou, podrbej jí za mě na kebulce, že je holka statečná. Škoda tý druhý holčičky , ale příroda to určitě zařídila dobře.
Krásný fotky!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 12:57
- Nahlásit
jessiertw
Gratulujeme! Kimeček je holt borec!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 13:08
- Nahlásit
Pastelka
To vis, ze me to mrzi, ale co nadelam. Ozivit se nedala. Ale i tak byla krasna.... sakra, uz mam zas slzu v oku. Jsem ponekud nedospala, ale porad jeste ze setrvacnosti funguju.
Jinak Amy malem veta sezrala!!! Nikdy mi to neudelala, holcicka moje, ale jak ji sahnul na ucho, bylo zle! Taky se cejtila pevnejsi v kramflecich, protoze byl u nas vet doma, v ordinaci vzdycky zkrotne. Holt, dospiva, devenka, dospiva...
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 13:35
- Nahlásit
Mimiečko je opravdu nádherný!!! Ach jo, taky bych ještě nějaký chtěla, když to vidím...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 13:50
- Nahlásit
Fifi
No jo, je to holt bojový plemeno... Nic si z toho nedělej, je fajn, že to dopadlo dobře pro Agátku a její zdravou holčičku. Výcvikáři v pátek rodila bullterierka, z 11 štěňat 5 mrtvých a 5 zakousla sama. Zbylo 1, tak ho snad ta čuba nechá. Holt příroda.Ale stejně je to hrůza. Je fajn, že je Agule taková mamina šikovná.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 14:04
- Nahlásit
Pastelka
Tak to je teda dost husty, to ten muj steneci pomer 1/1 jeste neni tak hroznej jako 10/1 ! A to ta fena mela prvni vrh nebo uz byla na svy stenata agresivni? To si fakt neumim predstavit, porad vidim Agatu, tlacila vsi silou a pritom umejvala svou prvorozenou... ale je fakt, ze kdyz vyprdla tu chudinku druhou, vubec ji nezajimala, jakoby uz predem vedela, ze je to marny - jak rikas, priroda...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 14:17
- Nahlásit
Fifi
ony feny vědí.......,mě Gira v každém vrhu vyřadila jedno štěně.Zahrabla ho a nechala bez povšimnutí,já jí nadávala pupíky jsem držela na uměl mléku a stejně do několika dnů,umřeli. Jen jsem to protahovala. Ale ještě jednou GRATULUJEM
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 14:42
- Nahlásit
Fifi
No byli to její první štěnda, ale stejně mi připadá ta reakce zvláštní, prý je olízala, chvíli na ně zírala a pak chramst, byli z toho docela hotoví Stejně je příroda krutá. No ale u vás je důvod k oslavě! Holčička pořízek se má k světu a je nádherná!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 15:00
- Nahlásit
Pastelka
Mam nastudovanej Chov psu od Prochazky - celkem typicka reakce pro urcitou skupinu fen..
Oslava - no, ano, konecne se vyspim!!! Uvidime, je to cilous, leze, leze...
A co Kyticka?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 15:12
- Nahlásit
Fifi
No on to právě taky říkal, že u bulíků je to normál. Kytice je moje zlatíčko umazlený, je teď moc hodná a šíleně blemcavá.Takovej můj klíšťák věčně na mě přisátej. Poslušnost paráda, obrany dobrý, ale stopy musíme pilovat. Moc jí to nejde, je pořád hrrrr, ale když jí kousek povolím, tak letí sice s kedlubnou u země, ale jinam.Připadá mi zbrklá. No holt budeme muset čuchat a čuchat.....
|
ati
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 08:27
- Nahlásit
Krásné ráno přeji.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:15
- Nahlásit
ati
Ja take!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 17:56
- Nahlásit
nazdarek ve spolek, tak co nevymyslime nejakej ten spolecnej vycvikovy vikend?
ati uz prodala kozi tak urcite muze ted jezdit jak se ji zlibi
|