| Autor |
Zpráva |
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 13:08
- Nahlásit
Fifi
Ahojky!!! Tak to gratulujeme, hrozně to utíká a mimisci rostou a rostou a za chvíli z ní bude děsnej puboš. To hic je děsný, jako kdyby chvíli nemohlo bejt NORMÁLNĚ. Tak ta sobota to bude maso! A nevíš jak má být v neděli na ten svod? To se tam určo uvidíme! Nevíš kdo tam ještě bude?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 13:14
- Nahlásit
Pastelka
Jak bude, to vi snad jen..... Snad uz by nemel bejt takovej hic, takze to tipuju na poradnou bourku zrovna, kdyz se budeme ztrapnovat v kruhu.. Budu tam JA, a pak Pavka a snad par nasich brasku. A my se moc zdrzovat nebudeme, jak to pujde, poficime domu za prdlavkou.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 13:21
- Nahlásit
Fifi
Jo jo, já vím. To bude trapas! Neumí se pořádně postavit, ukazovat zuby, snad aspoň to tetování dokážu ukázat. Jen doufám, že ten sobotní večer na mě nenapáchá nějakou újmu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 13:31
- Nahlásit
Pastelka
Tak my zase zuby ukazat umime od malinka, ale po tom zanetu v usisku jsem zvedava, jak se ji bude libit, ze ji na plachtak smatra nejakej pan..
A sobotni vecer - mno, obavam se, ze nasledky urcite zanecha!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 13:42
- Nahlásit
Fifi
No tak to možná ten chlap nakonec bude mít větší újmu než já z tý soboty... Jestli mi bude blbě a bude my do řepy prát mozol, tak jsem zvědavá jak to ustojím Ale těším se. Zoubky jsme taky trénovali, ale nevím jestli nám to půjde.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 14:13
- Nahlásit
Pastelka
Pujde nam to vsem! Si rikam, ze o nic nejde, je to jen svod. Na repu si vem nejakej apartni kloboucek, na kukadla sluncezni bryle a budes jeste za damu! a nikdo si ani nevsimne, ze ses spolecensky unavena.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 14:38
- Nahlásit
Fifi
No jo, tak já se vyfiknu! A taky si právě myslím, že nemá cenu se nějak nervovat, ono to nějak půjde. Hlavně že bude nějaká prča
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 15:22 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit
kdopak vsechno jedete do jicina?(na jak dlouho)
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 15:26
- Nahlásit
No já jedu už v pátek do Turnova za mým štěndem a budu spát u jeho majitelů..máme večer grilovačku, tak snad tam v sobotu dojedem jo a jedu s Barunkou, Bakýsek a Kimeček zůstávají doma..kdo tam teda budete v sobotu? Ati bude??JJ taky?
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 15:27
- Nahlásit
no ja prave nevim..., jel bych ale asi jen na jeden den... preci jen mam malinkeho doma teprv par dni...
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 15:29
- Nahlásit
J_J
A malinkej jede taky?
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 15:38
- Nahlásit
no bez neho bych nejel, vcera byl poprve na cvicaku
a moc se mu tam libilo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 16:52 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
J_J
To je mumisek Jak je ted starej?
Ja bych to shrnula: v sobotu tam z lidicek odsud bude: Pastelka a Pavka(ty tam i prespavaji), Jessie a Ati...
A v nedeli se k nedospalym a unavenym zombikum, kteri budou celou sobotni noc kalit pridam jeste ja.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 19:07
- Nahlásit
Fifi
A cože se tam děje? Prosím o upřesnění pro nás pomalejší
Myslím hlavně neděli, v sobotu máme naordinovaný výcvik kdesi v Praze, no to bude síla, jestli se splní předpověď počasí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 20:17 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Nikita
Deje se tam rtw svod a bonitace, v tu nedeli.. A v sobotu klubovka.
A hechec, ted od nas odjizdela Pavka, jako prvni videla a socializovala nasi prdlavku malinkou . A Amyk ze svy "maminky" chytnul total amok, dokonce si i radosti cmrndnula. - teda, myslim tim Amyka...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 23:03
- Nahlásit
No kdyby tam dostala kousnout i kníračka, jsem docela pro nechat se ukecat
Ty tam budeš mít miminko???
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 23:21
- Nahlásit
Nikita
Ani nahodou dyk je malinkata, bude pinkat u maminky v bedne doma...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 23:22
- Nahlásit
Fifi
A co za vzorky Ty teda bereš? Ono je to skoro jedno, pokecat můžeme i tak
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 23:24
- Nahlásit
Nikita
Ja beru jen vzorek C - cili mladsi rtw na svod. Super napad, doraz!!!! Pokecame a muzes se pak k nam zajet mrknout na malou si nechat ukousnout nosik.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 23:25
- Nahlásit
Fifi
No s tím jsem tak nějak tajně počítala. Na koho se kouše ta akce?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 23:26
- Nahlásit
Nikita
Pockej, vyzkoumam, estli to nekde je.. Vedela jsem to, ale ta skloreza
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 23:28
- Nahlásit
Fifi
Jako on kdyby se přihlásil nějaký schopný dobrovolník (mám i tajný tip), tak by to bylo vůbec super
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 23:33
- Nahlásit
Nikita
To by se ale ten tajny dobrovolnik - cim to je, take tusim - musel dostavit na akci v nedeli!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 23:48 - Změnil/a: Nikita
- Nahlásit
Fifi
No jestli myslíme obě toho samého, tak co by tam v sobotu pohledával, když je jenom výstava, a naopak by si přece nenechal ujít neděli, když je akce, ne?
Protože jistě ví, že pes má nejhezčí hlavu tehdy, když má plnou hubu rukávu!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 23:50
- Nahlásit
Nikita
Myslim, ze myslime toho sameho.. Uvidime, jak se k tomu dobrovolnik zitra postavi..
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 23:51
- Nahlásit
Fifi
jak se k tomu dobrovolnik zitra postavi..
Jestli se z toho nepoloží ovšem...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 23:55
- Nahlásit
Nikita
No, po tech strankach tvych prispevku na tema Jaky je rozdil mezi psem a muzem, idealni muz, atd... se te treba zalekne a radsi se ani neozve
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 23:58 - Změnil/a: Nikita
- Nahlásit
Fifi
Feministické vtípky, články a narážky jsou můj velký koníček
Ale takhle veřejně jsi mě prozradit nemusela!
Ad ideální muž - to si pleteš, takovou hovadinu jsem jistě nemohla napsat, do sci-fi témat nepřispívám!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 00:00
- Nahlásit
Nikita
Jak verejne??? Dyk je to vsude jako Nikita psany, a kazdej se tam jde pobavit!! Ale pokud chces, zmenim svuj prispevek, aby se dobrovolnik nevylekal jeste vic, pokud to nahodou jeste necet..
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 00:05
- Nahlásit
Tak to mě těší, že jsem tak mediálně známá
A nic neměň, dobře mu tak, to bude mít za ten vroubek, co u mne má!
|