Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
ati
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 16:28
- Nahlásit

ahoj tak hlásím naše maličká má za sebou první výstavu v Hořovicích, V1 Vítěz třídy mladých,a naše Cameron podle očekávání VD2,v pohybu dobrá,ale v postoji stála votrávená a koukala jak kvavička.A jako vždy jsme zapoměli foťák,ale fotila p. Buriánková tak budu muset poprosit jestli něco nepošle .

jessiertw
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 07:26
- Nahlásit

Ahojky..no tak to gratulujeme to bylo jasný, vždyť Atinka je krásná holka a do Prahy ji máš přihlášenou??

ati
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 07:31
- Nahlásit

jessiertw
ahoj,né to sem prosr... .čekáním na výsledky RTG . Ale do Jičína jí přihlásím

Kalliope
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 08:24
- Nahlásit

ati
taky gratulujeme

Kalliope
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:04
- Nahlásit

jinak už jsem nalomila přítele, že by dokonce i uvažoval o pejskovi z útulku (myslím tím Gia), problém je, že extra za ní do Prahy nepojede a prvně kdy tam jedeme je v červnu kdy odvážíme jeho rodiče na letiště, takže to je první zádrhel a druhý zádrhel je ten, že je tam možná povezeme v deset večer.....to se dozví až tak týden před odletem, takže už to vypadalo velice nadějně, ale při mym štěstí za prvně bude dávno pryč ( s čímž počítám) a za druhý když ne, tak na to letiště skutečně pojedem až někdy o půlnoci, ach jo, neni tohle smůla? Uvidíme snad by to mohlo vyjít.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:02
- Nahlásit

Kalliope
Ahoj.
Napad s druhym pesanem je super, ale jen bych byla opatrna s tim vyberem. Gia je moc pekna, ale uz je to dospela fena, takze nevis, jak se bude chovat k Pidalce, jaky ma zkusenosti atd.. Nejdriv bych se na ni jela podivat, coz, jak pises, muze byt problem. Tak uvidite, treba bude lepsi si poridit malyho stenika...

jessiertw
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:21
- Nahlásit

Ahoj holky, tak jsem te´d byla doma, protože mi máma volala, že Bakýs kulhá. A opravdu kulhá..včera jsme byli poprvé letos na kole, nemůže to mít z toho? Na pravou přední..

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:25
- Nahlásit

jessiertw
a jak moc si ho prohnala? Prohlidni mu poradne nozku - prsty, drapky, mezi polstarkama, proste mu jed kousek po kousku od spicek nahoru, zahybej mu se vsema kloubikama - a zjistis, kde presne ho to boli.. Treba ma jen neco riznutyho, nebo vrazenyho do tlapky. Dej mu den dva klidovej rezim a uvidis.. Muze mit treba jen natazenou nejakou slachu...

jessiertw
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:30
- Nahlásit

Prohlídla jsem mu to a nic tam nemá, taky si myslím, že to bude mít natažený. Jeli jsme sice jen asi 4 km, ale po dlouhých měsících nicnedělání to asi stačilo. V létě jezdíme normálně třeba 20 a je v pohodě..

jessiertw
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:34
- Nahlásit

A zrovna zítra je cvičák..tak to asi nedopadne

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:37
- Nahlásit

jessiertw
Radsi ho nech v klidu, ale tak tam vem Barcu, ne?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:41
- Nahlásit

Fifi

No Barunka je hrozně tvrdohlavá a dělala by mi tam akorát ostudu. Ona prostě když nechce, tak si nesedne a nedonutím ji ani násilím..a už je to přeci jen dáma v letech

Pastelka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:42
- Nahlásit

Ahoj holky!!!! Gratuluju všem k výstavním úspěchům.
Jo a máme novinku... Kytička přivítala svátky jara prvním háráním Takže už nemám mimi....

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:47
- Nahlásit

Pastelka
Tak vidis, doufam, ze nespavost je tatam... Tak si uzivejte, hlavne na ni davej pozor, at ji neobstastni nejakej zenich v parku...

jessiertw
Co ty vis, treba by byla stastna, ze je stredem pozornosti.. a do bubaka by si treba taky rada chramstla!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:50
- Nahlásit

Fifi
Jo jo, nespavost je pryč.. a je hroooozně hodná! Dokonce na ní včera páníček láskyplně koukal a říkal jak je hodňoučká, že si určitě musíme časem pořídit druhýho rotvíka. Protože jeden bezva pesan je vážně málo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:52
- Nahlásit

Pastelka
No, kdyby ji to andilkovstvi vydrzelo i pres pubertu (uvidis po harani), tak je na zlatou medaili! Ale ze to s tema chlapama rotvice umeji, coz?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:57
- Nahlásit

Fifi
No to si taky říkám, že nás to nejhorší teprve čeká...Ale to jsem mu včera radši ani nepřipomínala, nechala jsem ho kochat se naivní představou, že už bude pořád taková a že všichni rotvíci jsou andílci

Kalliope
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:11
- Nahlásit

Fifi

no právě, toho se obávám, jen že mě je jí hrozně líto a chtěla bych jí pomoct....

Kalliope
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:12
- Nahlásit

Pastelka

tak a je to tady, už je z ní rotvajleří ženská, tak ať to hlavně chudák prožije bez úhony

Pastelka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:20
- Nahlásit

Kalliope
Jo jo, hlídáme jí jako oko v hlavě.

Tak se vyprav do Prahy sama třeba vlakem, nebo busem...omrkneš situaci a budeš moudřejší...

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 19:31
- Nahlásit

Tak jsem se nejak dneska v podvecer na dvorecku s holkama malinko zasnila... Svitilo nam jeste krasne slunce, muchy litaly, hrdlicky hrdlaly, a hlavne - dneska k nam dorazily po zime VLASTOVKY! Uz tretim jarem u nas maji hnizdo ve stare staji a ve stodole, a musim rici, ze sledovat tyhle ptacky je jiny kafco, nez sledovani mych naducanych slepic. Šťovky se dneska zrovna hadaly o hnizda, lakaly tam pak jedna druhou/hyho, nadherne u toho zpivaji, zkratka krasa, navic s jejich leteckou akrobacii opravdu lahudka a nadhera pro oko. Jen Amyk nechapave nestihala kroutit za nima hlavou, kdyz ji braly jak stihacky metr nad hlavou..
Tak si nesmele rikam - ze by konecne JARO?????

Pastelka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 07:24
- Nahlásit

Fifi
Ahojky!!! Si piš že JARO! Vždyť je na čase.... U nás na severu je jaro už delší dobu. Dokonce se Kytice v sobotu poprvé koupala. Šly jsme podél vody a jak přišla blíž, tak ze břehu nahupsalo do vody asi 8 žab. Pochopitelně se na ty divný věci chtěla podívat blíž a už byla pokrk ve vodě. Oči navrch hlavy, ale myslím, že jí to nevadilo, bylo krásně.

ati
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 07:44
- Nahlásit

Ahoj, krásné ráno.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 08:37
- Nahlásit

Brééééé ráánoo !!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:10
- Nahlásit

Ahoj fsem
Pastelka
Tak tady stale lilo a bylo hnusne, ale dneska je prekrasne! Chtela jsem vyrazit s holkama, lec nemuzu se moc vzdalovat od jiste mistnustky, vcera jsem si dala rybi salat - mno, a nejak mi nesednul..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:54
- Nahlásit

Fifi
chudáku, to je teda nepříjemnost. Já jednou měla dost velkou střevní chřipku a to jsem fakt chvílema nevěděla, jestli zepředu nebo zezadu

Pastelka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 13:34
- Nahlásit

Fifi
Tak co? Už je to lepší? Držíš dietku? Přinejhorším vyrazíš s kapsama plnejma toaleťáku... Když je tak hezky....to bude hřích válet se doma.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 17:51
- Nahlásit

Pastelka
Jo, uz je mi lip, zmoulam suchej rohlik..
Ale hlavne - dneska jsem byla s chlupatici na sonu, jen tak pro jistotu - a ona bude mit stenatka!!!!! Tak ze jsem stastna jak blecha, ze to nakonec vyslo, byla jsem se s ni pak pekne projit, zkratka krom toho rana mam dneska krasny den!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 07:15
- Nahlásit

Fifi
Jé tak to gratuluju!!!! Budou mimísci! Za jak dlouho? Doufám, že to dneska oslavíš, když si se včera opíjela suchým rohlíkem No jo, ale jak to teda bude s Jičínem? Tam se zastavíš asi jenom v neděli na svod, viď?

ati
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 07:29
- Nahlásit

ahoooooooooooooooooj

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání