Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
ati
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 16:31
- Nahlásit

Kalliope
to j esíla,odčervuju taky různejma práškama ceny kolem 20,-/tableta a očkování kompletní max.300,-

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 17:31
- Nahlásit

ati

aha - já myslela, že je to normál, kámoška taky platí za svýho mastifa nějak odobně, O.K. díky, mějte se holky čau!

ati
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:43
- Nahlásit

ahoj,krásný prosluněný čtvrtek,doufám teda že i Vás.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:41
- Nahlásit

ati
hmmm moc prosluněný nee - nám tady občas mrholí, studenej vítr a sluníčko v nedohlednu - ach jo, už aby začlo to pořádný jaro

jessiertw
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:02
- Nahlásit

Ahoj holky, tak jsem zpět a jsem k.o. asi půjdu spát. Tak dobrou

Kalliope
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:32
- Nahlásit

jessiertw
no jo, to sem si mohla myslet

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:44
- Nahlásit

Ahoj holky!
jessiertw
No jo, těžká jsou opilcova rána.... Tak snad se ti to líbilo...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:46
- Nahlásit

Kalliope
Tak co Píďulka? Už je hodnej?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:50
- Nahlásit

Holky byla to hrůza, prostě smršť. Vypila jsem asi 12 Redbullů (s vodkou) a jako fakt to asi funguje, protože jsem nemohla spát a k.o. jsem až teď chudinky bafani, dnes na prochajdu nejdem

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:54
- Nahlásit

jessiertw
To si piš, že to funguje! Kamarádka takhle jednou popíjela na Silvestra nějakej mixík, říkali tomu "tureckej votvírák očí" a nezamhouřila očička až druhej den večer. Byla ale úplně hotová!!! A jak to, že ještě nespíš?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:02
- Nahlásit

Pastelka
Protože jsem blbá a stavila jsem se v práci, no a tak toho zrovna využili a trčím tady ale už pojedu za chvíli..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:05
- Nahlásit

jessiertw
Jejej! To znám, zásadně se takovým místům v době volna vyhýbám, vždycky někdo něco potřebuje...To byla chyba... Musí tě ubíjet představa, že si už mohla hajat v peří.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:29
- Nahlásit

Pastelka
néééé, zlobí, furt provokuje naší malou bábu westici, už je z něj na prášky a já taky pomalu - ale jinak je ten nejhodnější a NEJLEPČÍ

Kalliope
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:30
- Nahlásit

jessiertw
12 redbulů + vodka ..... hele ale to je skoro na infarkt ne ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 18:05 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Ahoj vsici, nejak jsem dneska nestihala...
Musim potesit Pastelku, dneska mi poslala fotecky jeji Kyticky, tak zde mala ochutnavka!

jessiertw
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 07:01
- Nahlásit

Ahpjky, tak jsem ready
Fifi
Kytička je krásná holka

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 08:17
- Nahlásit

Dobré ráno!
Fifi
Díky! To je teda po ránu překvápko!
jessiertw
No jo, tak už jsi čerstvá? Co na ty redbully tvoje srdce? Mohla si vůbec spát? Jo a díky za poklonu, oni jsou všichni rotvíci hezoučký a hodňoučký

Kalliope
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 08:37
- Nahlásit

Pastelka
moc hezká je Kytička, to má obojek od Rogz for Dogz ??

jessiertw
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 08:55
- Nahlásit

Pastelka
Včera jsem spala celý odpoledne a taky celou noc a kdybych mohla, půjdu ještě teď. Prší tu jak blázen, takže je počasí akorát tak na postýlku

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:24
- Nahlásit

Kalliope
No jo, je to Rogz for Dogz, dostala ho k vánocům Jak to že Píďouš zlobí? Já myslím, že si to jenom špatně vykládáš. Jsou to přeci všici andílci, ne? a vy a westice nemáte pochopení. Našich kanár to taky nechápal.. Vždyť si chtějí jenom hrát...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:26
- Nahlásit

jessiertw
Týýýý jo, divím se, já si dám dvě slabý kafata a mám hned bušení...Hlavně, že se ti to líbilo a že si se odvázala a vyčistila si hlavu... MMch ty se taky objevíš v Jičíně?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:35
- Nahlásit

Pastelka
Přijedu se mrknout v sobotu a beru Bakýska..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:11
- Nahlásit

jessiertw
No to je dobře, ale nemůžeš zůstat do neděle? Čichám čichám nějakou pařbičku....

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:19
- Nahlásit

Cau holky
Pastelka
tak jsem rada, ze jsem te potesila, zbytek uz mas u KYTIČKY jako vzdy. Vcera to blbnulo...

jessiertw
Nazdar kořalo!
Jak rika Pastelka, asi v sobotu v JC probehne nejaka drobna akcicka...

jessiertw
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:57
- Nahlásit

No děvčata, přijedu tam ještě s Bakovým bráchou a s jeho majiteli..oni jsou z Jičína, tak možná budu zůstávat..to ještě uvidím.. Každopádně Red Bull už pít nebudu

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:20
- Nahlásit

Fifi
Super, díky moc, až se zase zmocníme digifotoaparátu, tak něco pošlu. Jsi hodná a šikovná( to se ale opakuju)

Ty jo, my tam zase mám sraz s Kytčiným bráchou a majiteli, jsou to taky pařani, takže to bude zřejmě velký!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:28
- Nahlásit

Pastelka
Hihi, a my tam mame sraz s Pavkou a spoustou nasicch sourozencu. To teda bude akce! Jen, aby vyslo pocasi...
Dneska je naprosto nechutne, zima a leje a leje... Takhle jsem si teda Velikonoce nepredstavovala!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 12:02
- Nahlásit

Fifi
No neke..! Tady doteď poprchávalo, ale teď vylezl mozolek a vypadá to, že bude hezky a teplo! Jednou to přece musí dorazit i k vám! Tak to bude slušná rodinná sešlost! Psala Markéta ( od Káči), že když nebude mít službu, že by se v sobotu taky zastavila Ty brďo, to bude kalbička... jen doufám, že dorazí tak aspoň z poloviny tolik lidí, co tvrdí,že přijedou...Jen jsem ráno zvědavá na ten svod...

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 12:07
- Nahlásit

Pastelka
Se musim smat, kdyz si vzpomenu, jak sem te s Ati pred nedavnem ukecavala, at do JC prijedes - a ty porad, ze a co manzilek, a co by tam delal a ze nebude chtit jet atd.. A ted uz jsou z toho "kalbicky" a "pařbičky" ! My mame chatku zamluvenou, takze my v so opravdu dorazime. a na ten svod v ne, mno, to sem taky zvedava, na ty obliceje po ranu...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 12:39
- Nahlásit

Fifi
No jo, to byly ještě doby, kdy jsem na něj musela opatrně ohledně psů, taď už si krapítek zvykl A taky jsem něvěděla že jste tady takový srandistky a pijavice pijatice Stejně na tom svodu budou ty stejný ksichty, co budou večer bujaře popíjet.Tak na tom budeme všechny stejně.

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání