Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Pastelka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 14:47
- Nahlásit

Kalliope
Díky, je vážně milá a v očích tisíc rarachů. S tou by se Pidovník určitě nenudil a zahrádka by byla jedna báseň. Ty lidi ale nechápu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 14:50
- Nahlásit

Pastelka
Kalliope
Ono tech neobvyklych drnu ci vycnivajicich trsu a kvetin je pri slapani stopy jako safranu, ale kdyz se na stopu vyrazi, najednou se rozmnozi geometrickou radou, ze Proto je vzdycky lepsi se vydat smerem na ten veliky strom, na urovni tretiho sloupu po levy strane bude lom atd... Proste na veci, ktery hned tak nezmizi..
Ale ja dneska na ty stope taky zaperlila, mela jsem to slaply uhlopricne pres takovou louku/oseni, a este ze me Amyk vytahnul presne do stopy, taky jsem to brala sejdrem. Ja ji ale do stop moc nekecam, prilis na ni nemluvim, takze si pracuje samostatne bez myho ovlivnovani..

ati
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 14:51
- Nahlásit

jo zahrada,Ati může vyprávět kterak z krásného malinní udělat trávníček anglický

ati
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 14:52
- Nahlásit

Fifi
supr je když šlapač jde na velký bagr,který ale po třech hodinách je v píp

Pastelka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 14:55
- Nahlásit

Fifi
Jo jo, taky jsem to měla od velkýho šutru na ten velkej strom, ale jak jsem měla plno práce při tom revírování a následným vracení psa na stopu, tak jsem se sama tak nějak vychýlíla. Už aby čuchala tak, že jí do toho nebudu muset kecat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 14:56
- Nahlásit

ati
hele, o zahrade se snad u nas neda ani moc mluvit, jiriny vzaly za sve na podzim, a jednu krasnou 2metrovou slunecnici mi jeste v lete nejakej psi bobr uhlodal u zeme(mam podezreni na Amynku).

To musel bejt ale slapac zcela zmaten, chudak...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 14:56
- Nahlásit

ati
No jasně...na věci, ketrý hned tak nezmizí....

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 14:57
- Nahlásit

ati
jo nebo jako orientační bod beru dodávku, co tam stojí už měsíc, ale když pak na stopu vyrazim je pryč

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 14:59
- Nahlásit

Pastelka
Ono je ale lepsi do toho psovi moc nekecat hned od zacatku, jen pochvala, kdyz najde mlsika a hledej, kdyz se ztraci... Ja kdysi mela tendenci u jednoho ovcaka mu do toho remcat a porad na nej mluvit, a byl z toho chudak tak nervni, ze delal vic chyb, kdyz jsem zmlkla a nechala ho pracovat, byl v pohode... A co ty fotky?????

Pastelka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:03
- Nahlásit

Fifi
Dobrej nápad, zkusím mlčet. Mám tendenci jí chválit a stopa hledej, hledej a hodná...budu potichu a nechám jí bejt. Uvidíme. Zítra vemu do práce kabel a nějaký pošlu. Snad bude z čeho vybírat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:03
- Nahlásit

Kalliope
Tak nahlodavej rodinku i pritele, pozvolna ale dukladne, a treba casem pochopi, jak moc Pidanek potrebuje nejakyho rtw stenika nebo spis stendovou na hrani a pro jeho zdarny psychicky vyvoj!
Takhle spolupracuji Dorota s Amynou pri stipani polinek....

Pastelka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:04
- Nahlásit

Fifi
JO a jinak dík, to mlčení mě vlastně vůbec nenapadlo....

Pastelka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:06
- Nahlásit

Fifi
No jo, u nás už je nahlodáno a je jasný, že u jedný nezůstanem. Budu si muset ale počkat tak 4 roky.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:06
- Nahlásit

Fifi

jo jo nevim jestli je přesvědčim, každopádně teď je moc brzo, to by mě asi vystřelili na měsíc, bohužel to není jen otázka zda dovolí či ne, ale taky otázka financí, to už nebude jeden pytel granulí - ale dva, to už nebude 1.200,- za odčervení na rok, ale 2.400 -takže spíš si asi budu muset zařídit ostatní věci a až si konečně našetřim na pojízdnější auto a zařídíme byt, můžu teprva přemejšlet o velkym psovi, ale když mě se zrovna líbí ta Gia

ati
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:07
- Nahlásit

Fifi
přesně tak nekecat,když jsem dělala se psem stopařskou,tak koukám jakej je před nama obrovskej drn(supr na lom)a tak se usmívám a vykračuji a najednou pes,hup,zahnul a šlapal dál.ještě ,že jsem mu do toho nekecala,stopu si šlapal rozhodčí a přesně to poznal jak si budu libovat na jasným lomu.ha ha

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:08
- Nahlásit

Pastelka

jo na tom tichu asi něco bude, taky furt Píďáka povzbuzuju ať hledá a jak je šikovňoučkej, zdá se, jakoby mě vůbec nevnímal, tak nevim

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:09
- Nahlásit

ati
tak to bylo dobrý (a hlavně zákeřnej rozhodčí co?)

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:10
- Nahlásit

Pastelka
No, jestli si na ni doted hodne mluvila, tak nemuzes najednou onemet, proste postupne pomalu ubirej svyho zvukovyho projevu - aby zase nebyla zmatena, proc najednou mlcis.... Stopy jsou pro psa prirozena cinnost, tak si myslim, ze ja bych stejne prd odcuchala misto ni, a tak nemam narok ji do toho moc kecat... Nam staci Bude Stopicka kdyz jdeme k naslapu, pred kterym si ji na chvilku posadim, a pak uz jen Hledej stopa, kdyz najde mlsa - Hodna, jeste parkrat pochvalim - potichu, a pak uz jen buracejici pochvala na konci..

ati
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:10
- Nahlásit

Kalliope
čím odčervuješ? já mám tak 100,- na psa

Pastelka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:13
- Nahlásit

Fifi
No jo, je to věda. Teda pro nás lidi. Pro psa je to zábava. Není třeba chyba, že když čekáme až stopa trochu zestárne, tak cvičíme poslušnost?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:14
- Nahlásit

No to by mě taky zajímalo, dávala jsem za odčervení 160,- Kč.400,- my přijde fakt moc

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:18
- Nahlásit

Pastelka
Ja slapnu stopu, Amyka mam v aute... nebo ji jen pustim probehnout na cvicak. A pak jdeme na stopu, aby nebyla moc utahana - ale stridame cuchani rano odpolko i vecer. Zatim bych s Kytkou chodila na stopu, kdyz neni ztahana, ja stopickou vzdycky zacinam. Az bude starsi a vycuchanejsi, klidne si muzes predtim projet celou poslusnost, nechat ji vydechnout a pak jit na stopu.. Si teda ja myslim...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:18
- Nahlásit

Holky, tak se mějte fajn, já prchám domů pro to moje zlatíčko a jdeme na prochajdu a trochu zacvičit a vyblbnout se. Pa

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:23
- Nahlásit

Kalliope
Vsak Pida je zatim jeste mladej, ale casem by to nebylo spatny mu pridat kamosku... Jinak odcerveni - nas stoji tabletka 20 Kc/10 kg psa, takze kolem stovky pro rotvice (ani ne), opakuju minimalne 4x za rok, coz me prijde na dva rotviky na 800 Kc za rok, a to jeste nadnesene...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:54
- Nahlásit

ati
nějakej Drontal či co

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:57
- Nahlásit

Fifi
já když slyšel, že chce 300 tak se mě podlomily kolena.....kámoška mi teď říkala, že odčervuje nějakejma žlutejma tabletkama kolem stovky, tak asi přejdem na tohle, protože taky se mi to zdá za odčervení dost.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 16:05 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Kalliope
To mas ale hodnyho pana veterinare!!! my odcervujeme na stridacku ruznyma prostredkama a vzdycky mame fakt jeden prasek na 10 kg za dvacku.. takze chlupatice me stoji 40,- Kc a tupice ani ne stovku kazda.. jestli mate v okoli jinyho veta, zkus ho zmenit, protoze tohle mi prijde jako sprachsprosty vydirani!!!
Prosim te, a kolik mu platis za ockovani????????

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 16:10
- Nahlásit

Fifi
jo to už si nepamatuju - něco kolem 6 stovek

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 16:11 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

mě to ani nepřišlo jako remcat nebo tak, jsem si řekla velkej pez - hodně peněz, je fakt, že jsem se prohla a týden pak jedla v práci suchý rohliky místo oběda, ale vždycky to nějak ustojim

ten pes ani neví co ve mě má - jak se pro něj obětuju

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 16:20
- Nahlásit

Kalliope
to si asi ze me delas srandu, ne??? Normalni ockovani za 600,- ?????? Hele, ty musis byt jeho vdecny zakaznik, asi takovych moc nema! U nas platim kolem 240 Kc, tak nejak, uz si to presne nepamatuju.. Ale 600,- - to je nejakej vtip?? Prosim te, zmen veta, ikdybys mela jet o par km dal, porad se ti to vyplati. Postezuj si, zeptej se, kolik za co chteji - a uvidis, ze poridis mnohe za kratsi peniz!!!

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání