Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 09:05
- Nahlásit

Pastelka
Vykouknout na svet by stendove mely zhruba za mesic. Doufam, ze bude vse v poradku, ale mas pravdu s tim Jicinem, dostanu se tam jen na svod.. Ale uvidime, nejdriv musime pockat, co Agate vypadne z pupku.

ati
Ahoooooooooooooooooooj!

jessiertw
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 09:59
- Nahlásit

Ahojky!!!
Fifi
Gratulujeme k miminkům

Kalliope
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 12:01
- Nahlásit

taky gratulujeme, hlavně ať všechno dobře dopadne a jsou všichni zdraví,

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 12:03
- Nahlásit

jessiertwKalliope
Diky, potrasla jsem tehulce pacinkou, byla velmi vyznamna Stat se jeste muze cokoliv, ale ja ji verim.

jessiertw
Co Bakys - jeste kulha?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 12:56
- Nahlásit

Fifi
Už je to lepší, ale radši jsme včera byli jen v parku. Jenže on je to stejně voslík, protože pořád chtěl dělat blbosti s barčou no ovíkendu radši vezmu jen Barboru na kolo, ta to potřebuje jako sůl, pěkně přibrala za zimu..

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:14
- Nahlásit

Ted me teda naprdnuly vsechny tri moje cubky!!! Prijela jsem, pustila jsem je na dvur. Po chvili veliky halo, a ty mrchy mi probouraly dvere k vybehu slepic, a pekne je tam honily a zuzlaly - nejvic rotvice. To bylo revu, malem jsem vyplivla hlasivky, chlupatice poslechla hned, ale mlada Amy se v lovu pipin vyzivala... Toz jsem o ni prerazila rejzovy koste a odtahla ji za ucho do baraku. Snad slepice prezijou, zadna nevypada, ze by byla do krve, ale co ja vim, v tom peri se prd pozna.
Takhle jsem se na ne snad jeste v zivote nerozcilila!!!! Mrchy nevdecny!!!

jessiertw
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:34
- Nahlásit

mně to je hrozně k smíchu, úplně si umím představit tu situaci i když tě chápu, mně taky nebylo do smíchu, když mi Barunka přinesla pár sousedovic výstavních morčat

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:44 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

jessiertw
hihihi me teda do smichu nebylo! Kdyby tam byla jedna cubka, bylo by to v pohode, zarvu a tahne do baraku. Takhle mi tam litaly slepice, tri psi bestie, a kdyz uz chtela jedna poslechnout, tak ji ty dve zbyvajici zase strhly k "zabave" .
Chvilku jsem jen rvala, pak mi docvaklo, ze tudy cesta nevede, zamerila jsem se na chlupatici, nejvetsiho lovce, ktera by mohla nakou hned zakousnout - ta hned prisla a sla do baraku, pak tlustoska Dorota - tu jsem taky urvala, ale mlada pubertacka, ta si holt musela slipku jeste honit po dvorku!!! A pro tu jsem si skutecne dosla, koste se vali v troskach po dvorku jeste ted.. Lezela na chudince slipce, v oku vitezoslavnou jiskru - zato ubohy kur sotva pod tou vahou dychal..
Jestli to nejaka pipina odskakala, tak budu moooc smutna, nebot mame vejce jak od pstrosu.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:47
- Nahlásit

Oni to určitě holky tak nemyslely...onehdy jsem někde četla, že rotvajler nemá lovecký pud. Nevím teda co to mám já doma, protože myslím, že Barunka by se hravě uplatnila jako lovecký pejsek

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:57
- Nahlásit

jessiertw
Ale myslely to presne tak, jak to bylo!!! Udelaly to teda poprvy v zivote, a myslim, ze podruhy uz jim strach nedovoli. Tohle ani nebyl uplne loveckej pud, pro ne to byla jen zabava, kdyby lovily, tak ze slepic nic nezbylo. Jak jsou to ale blby ptaci, maji dobrou taktiku, kdyz je capne pes do tlamy, znehybni a zacnou delat mrtvolky, coz je asi zachranilo. Ted jsem se na ne byla podivat, jsou chudinky vystresly, zalezly v kukanich, ale zatim zijou.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:22
- Nahlásit

Fifi
Juůůů, jen aby po tom šoku ještě nesly!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:27
- Nahlásit

Fifi
Vidím to celkem plasticky... Kytice taky loví ptáky, pak že RTW nejsou lovecký. Taktiku lovu malý kořisti jsem četla zrovna včera a znám jí dopodrobna.Umím si představit jak to tam asi probíhalo. Chlupatice holkám radila, jak to vyladit pro příště.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:29 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pastelka
HMMMM, to uz me taky napadlo, uvidime. Ale oni sou nase pipiny divny, nesly i pres zimu.

Nahodou, chlupatka se uz mezi slipky jednou v zime po vichrici dostala, ale to rtw chrnely vevnitr, a ona si tam mezi nima v klidku vykracovala, lovila si mysky a jich si vubec nevsimala! takze vinu spis vidim v pubertacce Amy!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:31
- Nahlásit

Jóóóó a hormony s naší milou čubičkou začínají zřejmě dokonale mlátit. Už je druhej den částečně hluchá má svojí hlavu a v noci zase nespí. Dneska jsem se musela přestěhovat do dětskýho pokoje, zatímco ona se střídavě vyvalovala v ložnici, kuchyni, nebo obýváku. Já vím, trpělivostí a důslednou výchovou to překonáme.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:35
- Nahlásit

Fifi
Jo tak Amyk, to je jasný, bláznivá puberťáčka a strhla k tý zábavě i dámy...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pastelka
Tady mas cerstve foto nasi pubertacky, lovkyne slepic

a tady jsou vsechny tri trhacky

Hlavne vydrzat s nervama, ono ji to tak za rok prejde(puberta) !

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:52
- Nahlásit

Fifi
Jsou úžasný! No Amyka je pěknej kusanec! Koukaj tam jak drbny, aby jim nic neuniklo Musím se podívat na tvoje stránky, máš tam teď určo nějaký čerstvý fota?

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:58 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pastelka
JJ, to jsou cerstvy fotky ze stranek. Ale moc jich tam neni, zatim. Jinak jsme Amy merili a ma 61 cm, takze na svuj vek je ji opravdu kusanec A u plotu vyhlizi decka, co kolem jezdi na kolech, strasne je iritujou...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:11
- Nahlásit

Fifi
JOjo, už jsem je viděla, jsou krásný. Zrovna jsem si říkala, na co tam čučej, když máte před barákem takový nádherný lány...
Tak to jo, a myslíš, že ještě povyroste? Dorotka je vedle ní taková maličká. Jo a s tou pubertou sis dělala srandu, viď? Netrvá rok, že ne?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:17
- Nahlásit

Papa pádím domů! Dneska je nádherně a já musím bohužel na třídní schůzky. Procházka se bude konat až večer.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:21
- Nahlásit

Pastelka
Mame kolem pouze sire rodne lany, ale chodnik hned u plotu..
Amy by vyrust uz nemela do vejsky, spis se jen nasvalit a zmohutnet.. Dorota ma 59 cm, ale jinou stavbu tela, takze i kdyz je mnohem sirsi nez Amy, pusobi proti ni titernym dojmem.
S pubertou si srandu nedelam, jasny, ze ten hlavni atak je po harani tak 2-3 mesice, ale i tak proste do dvou let jsou rotvici jako blumy, zkousi nenapadne, co jim projde a co si dovolit.. Ale nedes se, Kyticka je preci andilek!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 17:54
- Nahlásit

Jsem si zrovna po delsi dobe opet procitala uzasny stranky RTW v NOUZI a tak nejak mi bylo smutno na dusi... Tolik krasnych psu - at uz rtw ci jejich krizencu, ja jen krome vaznych zdravotnich duvodu panicka nechapu, jak jsou lidi schopni se zbavit svyho psa.....

Kalliope
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:13 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Fifi
jo jo, vyhodit ho z auta před útulkem je fakt humus, pak si odjedou, doma votevřou lahváče a čuměj v klídku na fotbal, jsou to hajzlové, fakt. Aťby byl teda můj pes jakýkoliv, i když ne zrovna podle mých představ-jak fyzicky, tak povahou, NIKDY bych se ho nezbavila nebo dala utratit, nechápu to

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:31
- Nahlásit

Ahojda.
Slipky prezily, a dokonce i nejaky jajco snesly.
Jinak vsem uz ted preju krasny vikend.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:56
- Nahlásit

Fifi
Ahooooj! Tak to máte slepice z robocopky! Zocelené ptáky!
S pubertou si mě moc nepotěšila. Tomu mýmu zlatíčku co nevidět připnu stopovačku...Včera rázem ohluchla a musela dostat "sekec" a pak zase poslouchala jako hodiny, ale co to tady budu vykládat, když máme teď skoro všichni doma toho svýho pubíka.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:09
- Nahlásit

Toto jsou nasi ptaci z ocele. A to zeleny jsou vratka, kteryma se tam vcera ty cubky dostaly...

Pastelka
Nezoufej, ono je to u kazdyho psa jiny, a fenky byvaji takovy klidnejsi a i rozumnejsi. Co rodicak - zadny traumata?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:15 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Pastelka
fuj vo pubertě mi nemluv, dokážete si to představit co se mě včera stalo?? Já jsem tak naštvaná, půl roku s nim chodim na stopovačce, jsem jak schizofrenik - jestli se támhle nehejbe větev, nebo křoví (mohl by tam být zajíc) očima jsem přehlížela lány široko daleko, zda se v dáli někde nepohybuje srna, dávala jsem si pozor aby se mi nevzdaloval na dosah stopovačky - fakt jak blázen a včera se mi rozvázala bota, tak se sehnu, že si jí přivážu a Píďa byl v trapu, já myslela, že ho zabim v tu chvíli! Jenže to už byl asi 10 metrů ode mě - vyrazil hajzl za stopou a pak vidim jak z křoví vyběhla srna, a pak už se mi oba ztratili, najednou vidim v protějším lese jak ta srna zdrhá, trklo mě, že pes půjde po stopě, tak jsem nasadila všechny své síly, nemohla jsem sípala jsem, ale nakonec jsem se na ten kopec vydrápala, schovala jsem se za pařez a čekala jsem na psa. No to víš že tam za deset minut byl a čmuchal si tam ! Tak jsem ho odlapila dostal čočku a pak šel celou dobu domů na krátko u nohy, pěkně mě naštval hajzlík jeden černej nevychovanej. Můžu začít znova samozřejmě...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:29
- Nahlásit

Kalliope
To ses ale sikovna, takhle ho chytnout pri cinu!!! Nejlepsi, co vas mohlo potkat.. A nezoufej, on si tu "cocku" bude pamatovat, a ty priste radsi nos boty na suchej zip!!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:59
- Nahlásit

Fifi
No ani ne, na to, že je ta moje druhá holka taky v pubertě( za 2 měsíce jí bude 13) tak to probíhá zatím poklidně a se známkama jsem počítala. Žádná sláva, ale na druhou stranu na to, že je na gymplu, tak to ještě není tak katastrofický. Máte hezký pipiny, ty by se tý naší hafině mooooc líbili Konečně by si zkusila ulovit taky něco většího než je kanár
Kalliope
No jasně, buď ráda, že si ho vystopovala čapla přímo při činu, aspoň věděl, za co dostal vylágoš

Kalliope
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 14:35
- Nahlásit

Pastelka

holky já vám fakt závidim vaše ideály, myslíte, že si to zapamatoval? Ani náhodou, dnes ráno jsem s ním byla na rychlé obchůzce pole, sámo že na vodítku a už nasál dobře známý pach a vydal se za ním, leč marně, byl ke mě přikurtován, ale kdyby nebyl, tak je zae v trapu - pane bože co sem komu udělala, to chci snad tolik? Jen aby mě poslouchal vlastní pes - ale což je pááááátek, takže jsem optimista a věřím, že kdo si "počká" ten se dočká

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání