| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 16:14
- Nahlásit
Pavka
Hamty hamty, at mam vic nez tamty... Bonuska je preci dama, ta by takovou prasarnu nikdy neudelala!!!
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 17:02
- Nahlásit
Čauka!! Holky i já mám novinku...Kimek včera začal čůrat se zvednutou nožičkou, takže už to není žádný malý štěňátko asi už mu to bylo blbý před Bakem, že pořád čůrá jak holka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 17:39
- Nahlásit
jessiertw
No to je ale velky dospely pesanek! Gratuluju!
Uz se mooc tesim do HK, mam tam mit spicha s tolika lidma, ze to snad ani nestihnu vsechno obehnout... V kolik tam dorazis?
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 18:00
- Nahlásit
Fifi
Ale jó udělala a má taky pěknej styl zalehávání akorát dnes jsem ho nepostřehla. Si vzpomeň jak jsi nedávno psala o podobným problému ty
Asi to fakt budou sestry
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 18:15
- Nahlásit
Pavka
Joo, vzpominam, jsou to potvory... Se jen divim, kde po ty dlouhy zime nasla na brehu rybu... Ta uz musela bejt od podzima pekne prolezela - tfujtajblik! Mne stacily nedavno rybi piliny od Vetamixu, to byl smradek, a taky mi to neslo z rukou smejt.....
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 18:29
- Nahlásit
Fifi
No oni ty ryby nebyly z podzimu, ale jarní. Asi jak hodně tálo, tak to nějak nezvládo pár ryb. Já jsem jen nečekala, že je najdou asi 100 m od rybníka na poli. Asi jsem divná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 18:38
- Nahlásit
Pavka
Tak to u nas na polich zatim plavou jen kaceny...
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 07:23
- Nahlásit
Fifi
Já přijedu už nějak po 7 a budu u kruhu s číňanama, bohužel nevím, který to bude, protože na vstupáku to není..jinak ale mám klec s vínovým potahem, no a rezatýho pejska
Jinak ahojky všem
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 07:37
- Nahlásit
AHOJ,včera jsem měla technický problém s PC,mám nové číslo na ICQ 261 071 960,než zprovozníme starý PC
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:13
- Nahlásit
jessiertw
Tak to my dorazime nejak rozumne - asi po devaty... Uz se vidim, jak litam po stadionu a hledam klec s vinovym potahem.. Doufam, ze jich tam podobnych moc nebude!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:46
- Nahlásit
Ahoj holky! Jak je? U nás zřejmě naplno propukla pubert. Doufala jsem, že to přijde tak jako plíživě, ale ono najednou ruc a mám nahluchlou Kytici naschválničku. Poslouchá jenom v případě, že mám v kapse vařený maso a ona má hlad jako lvice. A to taky není 100%. Kdy že to skončí?
A poraďte mi, jak zdravě utahat pubertální rotvici. Má energie za dva a dneska v noci nezamhouřila ani na moment očka. Vzhledem ke svému lehkému spaní jsem měla noční směnu a hudrovala jsem, že mám místo psa sovu. Teď mám očiska jako dva rudý tenisáky a přemýšlím, jak jí unavit, abych se dneska vyspala.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:50
- Nahlásit
Pastelka
AHOJ! Tak vitej v klubu pubertacek!!! Ono se to po par tydnech zklidni, a pak po prvnim harani zacne znovu.
Zdrave utahat pubertacku - my vyrazime s kamosema dogousema na cvicak, tam se smecka vylita a vyradi... Uz jsem premyslela i o kole, ale na to si radsi s Amykem chvili pockam, kvuli kloubum...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:11
- Nahlásit
Mě taky napadlo kolo, ale jednak mám strach o klouby, ale taky o svůj obličej.Nevím nevím, jak by to s tím nevycválaným stvořením dopadlo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:13
- Nahlásit
Pastelka
Ja kolo praktikuju s chlupatici, je to super a v pohode. S Amykem si fakt radsi jeste pockam par mesicu, a taky jsem zvedava, jak rychle skoncim v pangejtu ci koprivach..
Prosim te, a co delala Kytka v noci, kdyz nechrapala??? To si chtela hrat nebo co?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:22
- Nahlásit
Fifi
Ne, jenom šmejdila po bytě, okusovala si kostičku, rotrhala nějaký kapesníky, dírkou v potahu svýho pelíšku vytahovala kousky molitanu....V podstatě byla hodná, nijak nehlučela, asi jí bylo tak nějak podvědomě jasný, že se má asi spát. Vždycky na mě čučela provinile, když jsem rozsvítila a šla se juknut co tam tropí a hudrovala jsem si pro sebe, že ona ráno do práce nevstává a proč si do pr...e hraje na sovu. Jenom v 5 ráno, se rozhodla, že musí hlídat celej barák a do půl šestý při každym šuštotu štěkala. Vsadím se, že teď spí jak zabitá....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:28
- Nahlásit
Pastelka
Si myslim, ze se v ni zvolna probouzi hormony, dyk uz ji bude 10 mesicu, tak by ti mohla taky poprvy zacit harat.. Nebo jen nemohla usnout, chudinka...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:33
- Nahlásit
Fifi
To podotýkám, že jsem s ní byla před spaním na hodinové procházce a že jsme si i zacvičily. Potřebovala by nějakýho psího kamaráda, pořádně se vylítat. Ze cvičáku je vždycky utaháná, to je paráda. Nechceme žádný hárání, vždyť je to ještě mimi ...včera jí bylo 9 měsíců.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:34
- Nahlásit
Fifi
Myslíš, že to nespaní, by mohlo mít hormonální původ? To abych si pořídila prášky na spaní...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:42
- Nahlásit
Pastelka
Kdyz se probouzi hormony, pesan taky.. Klidne by to tak byt mohlo. Me Dorota harala poprvy na 7 mesicich, Amyna na necelych deseti.
Presne tak, se psama se pejsa nejlip utaha, tak si koukejte nekde najit nejakyho psiho kamose do parku, a mas po starostech!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:48
- Nahlásit
Fifi
Já vím, ale kde je sebrat....a neděsit majitele ostatních pejsků? Ale jo, občas se zadaří, ale není to pravidelná akce. Chudinka Dorotka, takhle si zkrátit čas bezstarostného dětství...Teď mě napadá, v souvislosti s Dorotkou a jejíma kolínkama. Káča je po operaci koleního vazu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:51
- Nahlásit
Pastelka
A je Kaca v pohode? Snad dopadnou lip nez my... Vazy jsou svinstvo..
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:54
- Nahlásit
Fifi
Snad jo, ale taky to nění první operace. Přitom je to ještě mladá čubina. Markéta říkala, že už ani moc necvičí.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:59
- Nahlásit
Pastelka
Chmmmmmm.... Mlada cubina - no, dyk je to segra Doroty, takze ji je pet a pul.. Sem se dost o ty vazy zajimala, je to problem spousty psu v posledni dobe, nejen rtw...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 15:01
- Nahlásit
Fifi
No dobře, tak jsou v nejlepším věku, rozhodně to nejsou babči. Dá se tomu nějak předejít?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 15:13 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Pastelka
Tak to by me taky zajimalo.. Rozhodne je dulezita vyvazena strava, kdyztak i nejaka ta kloubni vyziva, mladyho pesana nepretezovat... ale co jsem cetla, tak Narozdíl od dysplazie, tento problém výživou příliš neovlivníte. Rozdíl mezi granulovanou a vařenou stravou je, podle mého názoru, při vyvážené krmné dávce a kvalitních surovinách, nulový. Jedná se pouze o jinou úpravu stejného masa a příloh, jednou je to guláš a podruhé namleté a usušené, ale pořád je to totéž. Problém je ve špatném sklonu tibiálního plata ("placky" na konci holenní kosti v místě kde na ní nasedají kondyly kosti stehenní) a nedostatečná pevnost samotného vazu.-tot vyjadreni MVDr. Mikulici na klubove rtw knize navstev.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 15:27
- Nahlásit
Fifi
Hm,díy, tak to toho asi moc nenaděláme, krom toho co už děláme...Tak já pádím, za tou mojí puberťačkou, dneska dostane do těla a to by bylo, aby nebylo! Pa podrbej za mě holky chlupatý.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 08:22
- Nahlásit
Pastelka
u nás byl průběh takový, že Píďa dostal jakousi předpubertu zhruba kolem 9-10 měsíců. Bylo to s ním k nevydržení, ale kolem toho 12 měsíce se zklidnil, to už jsem se začala duševně připravovat (meditace a tak - ne si dělám srandu) na příchod druhé, mnohem intenzivnější puberty, v tomto meziobdobí mě Pídťa tak pěkně poslouchal, že jsem málem pýchou pukla a pak to přišlo...... - a trvá to dodnes, začínám mít tiky, naprocházce si připadám jak schizofrenik, přijdu z prochajdy domů a jsem zralá leda tak na postel, zatím co Píďa je zrovna v ráži, chtěl by si hrát, přetahovat se a tak dále. To, že trpí akutní hluchotou je samozřejmost, navíc se přidalo machrování na ostatní psy, takže to nám dá asi taky zabrat, ale jinak je to zlatíčko, když si pak večer hrajeme a pes se mazlí, odpustila bych mu naprosto všechno
|
ati
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 09:40
- Nahlásit
ahoj,kde se všichni touláte
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 10:18
- Nahlásit
Ahojky!! Já jsem tu, ale za chvíli odjíždím do Prahy s kámoškama a budeme až do zítra vymetat všechny tamější kluby néééé, kecám, všechny ne
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 12:00
- Nahlásit
jessiertw
jó to ti nikdo nevěří jen aby ses ráno postavila na nohy
|