| Autor |
Zpráva |
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 14:17
- Nahlásit
Pastelka
v létě? Tak to ti můžu říci zcela přesně bude chudák dejchat, jak když má každou chvíli umřít, přes den zřejmě nebude projevovat moc aktivity, spíš polehávat ve stínu, případně si bude chladit bříško na dlažbě, ale večer po osmý......až vzduch trochu zchladne.....začne to pravý ródeo, to víš, přes den odpočívaj, nabírají síly a večer by pak řádili jak černá ruka, takhle to alespoň chodí u nás
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 14:22
- Nahlásit
Kalliope
No to si mě uklidnila...nestraš! Moje předchozí čubinka byla dáma, ale tuhle Kytici kytkatou si umím představit, že mi odpočatá bude lítat i po stropě....
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 14:24
- Nahlásit
Kalliope
Teď mě napdá, že Píďovi bylo vloni v létě už půl roku, takže hovoříš z vlastní zkušenosti. No potěškoště. Co když si s ním musela ven odpoledne když to pralo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 14:45
- Nahlásit
Pastelka
ahojky
vedro?? Uz aby bylo. A po skoro 5 mesicich zimy se Kytce nediv, ze je z deseti nad nulou zchvacena! A neboj, ono v lete je linej jak kterej pes. A jasne, ze v poledne ve 30st. psa nebudu nikde honit u kola, ale holkam se slunko libi, zvladaj vychandy a vubec. Samo, ze nejradeji se rochnej nekde v rybniku
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 15:17
- Nahlásit
Pastelka
hehe, Píďa a v létě odpo venku ?? Neee ani párem volů, párkrát jsem se pokusila, ale to si asi po padesáti metrech lehl a nechtěl nikam jít, takjsme se vrátili a pak jsme chodili vždycky až tak kolem půl osmý jinak to skutečně nešlo, protože právě k večeru měl nejvíce energie a byl fakt na zabití, skákal mi pomálu po hlavě, tak jsme museli vyrazit na prochajdu, ale holomek měl pak energie snad ještě více nebo co...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 15:18
- Nahlásit
holky neni mezi váma počítačovej mág? Někdo nám furt leze do fóra www.spoluzaci.cz, potřebovala bych zjistit jeho IP adresu, ale neznám ani e-mail ani ICQ, tak právě nevim jestli je to vůbec nějak možný, nevíte??
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 15:21
- Nahlásit
Fifi
Tak to je fakt, teplotní šok to teda byl, snad se aklimatizuje a bude víc v poho. Já myslela včera, že bude po ní! U nás bylo 18°C Tak sem si říkala, že léto snad nejde ani přežít....Je fakt, že si nemůže pamatovat, že taky existuje teplo i venku, ne jen doma.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 15:30
- Nahlásit
Kalliope
Nam tam taky nekdo lez, spravce tridy zmenil heslo a byl klid. Ale kdyz by tam furt nekdo prudil, zkus se obratit primo na webmastera, ten by moh pomoct.. ja se zeptam muzicka, az dorazi, a dam ti vedet ne, ze by byl zrovna mag, ale urcite poradi
Pastelka
Neboj, zvykne si..
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 16:35
- Nahlásit
Fifi
jo díky moc, to s tim heslem mě fakt nenapadlo, kdyžtak to zkusim..... dík
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 07:45
- Nahlásit
Ahojky, tak Kimek je už zřejmě v pohodě, protože celou noc spinkal a neblinkal..dostal včera k večeři rýži s mrkví a trochu masíčka a pro jistotu to dostal ještě dnes k snídani
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 07:54
- Nahlásit
jessiertw
vidíš to jak to zvládl
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 08:07
- Nahlásit
jessiertw
ahoj, tak to je super. Hlavně že je OK Já jedu na kontrolu s holkama dneska tak jsem zvědavá.
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 08:51
- Nahlásit
Kalliope
On to zvládl velice dobře a hrozně mu to chutnalo..
ati
držíme palečky ať to dobře dopadne...
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 09:56
- Nahlásit
Holky taky u vás tak prší??? jsem dnes chtěla jet na cvičák, ale asi to zas nedopadne. Je tu všude akorát bahno a psi leží celý den v kotci..jen ráno a večer se jdem proběhnout a jinak vůbec nechtějí ven jsou to citlivky...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 10:36
- Nahlásit
jessiertw
dík, Carey má jednu tlapku zahojenou,druhá se hojí.A Cameron zatím nic moc,sice je to lepší ,ale ne super. Tak pokračujem v léčbě. Jo a u nás je pěkně sluníčko, větřík fouká a všechno krásně schne
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 10:40
- Nahlásit
ati
To si děláš srandu s tím počasím, viď? Protože jestli ne, tak jsem fakt naštvaná
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 10:46
- Nahlásit
jessiertw
fakt né u nás je už několik dní hezky,teď sluníčko zalezlo ale neprší
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 10:51
- Nahlásit
ati
Tak já se asi fakt stěhuju, tady je hnusně a prší, neschne fakt vůbec nic, ale už jsem viděla první sněženky a bledulky
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 10:54
- Nahlásit
jessiertw
nám krásně vyschla zahrada,v neděli pod vodou a dnes pohoda. Snad to vydrží
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:41
- Nahlásit
Potvrzuju! U nás je taky celý týden pěkně. Dnes pofukuje větřík a sluníčko laškuje. Neví jestli jo a nebo neee...
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:53
- Nahlásit
Ach jo, tak kde já to bydlím...?!?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:33
- Nahlásit
Pastelka
zlatej sever což?
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 13:14
- Nahlásit
ati
Si piš, ani zatmění slunce jsem neviděla..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 13:23
- Nahlásit
Ahoj vsichni
Gratuluju marodum k uzdraveni ( i castecnymu). Tady rano lilo, ted je zase cerno a tak asi brzo zacne. Zatmeni jsem taky diky mracounum nevidela!
Ja ATI nadavam uz delsi dobu, ze se privlastnuje to hezky pocasi a nam posila samy humusy!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 15:25
- Nahlásit
to tady nikdo neni?? Ja pul dne nekde smejdim, tesim se, kolik tady bude napsano a ze dneska rtw forum pokori 100. stranku prispevku, a nikde nikdo..
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 15:34
- Nahlásit
Tak se tu udělalo celkem hezky a vyrážím na cvičák...doufám, že tam někdo bude. Beru foťák...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 15:36
- Nahlásit
jessiertw
tak to se tesim na foto naseho brasky, snad dorazi. posli mi pak neco do mejla, ju?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 19:18
- Nahlásit
Fifi
tak to snad zvládnem pokořit
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 19:20
- Nahlásit