| Autor |
Zpráva |
Pavka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2006 18:54
- Nahlásit
Fifi
Tak mu za nás všechny (2+2) popřej všechno nej nej nej
U nás není otázka jestli já to udělám holkám. Spiš, jestli mě nechaj ony spát. A hlavně, jestli bude pršet, tak se Bonušce určitě nebude ven chtít. Ona je na vlhko háklivá a šlápnout do kaluže ...
|
Miky
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2006 19:14
- Nahlásit
Aktuálnější fotku se pokusím najít a zveřejním...
A s papírama není... Nám to bylo nějak jedno, když jsme si ji brali...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2006 19:27
- Nahlásit
Pavka
Ze by byly s Dorotou segry?? Jak pada voda nebo neco jinyho z nebe, smrkne, frkne, a konecna..
Miky
To je jedno, hlavne ze dela panicce radost!
|
Miky
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2006 19:43
- Nahlásit
tyhle fotky jsou z loňskýho podzimu... Jak budou nové, dodám
a radost to mi dělá
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2006 19:48
- Nahlásit
to uz se musi objednavat misto v Jicine? si nemyslim ze bude takovy zajem o ubytovani. je tam moznost mit i stan???
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2006 21:24
- Nahlásit
J_J
Pry je o chatky celkem zajem, jen je umeni se dovolat spravcovi..
Stany pry taky muzou byt.. Aspon, co vim..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2006 07:14
- Nahlásit
ahoj já se do kempu nedovolala tak jsem poslala mail,doufám,že to tam zamluvěj.
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2006 12:24
- Nahlásit
Ahoj všichni...
Pavka
Kecala jsem, Bakův děda je Dar Tichý dvůr
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2006 16:32
- Nahlásit
jessiertw
Jo jo, už jsem taky koukala. Ale přesto jsme vzdálený příbuzný. Darova mamka Axana je totiž prababka mojí Bonušky. Takže příbuzný z asi pátýho kolena, ale i to se počítá.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2006 15:09
- Nahlásit
Pavka
jessiertw
Tak jak bylo na cvicaku? Tady od vcerejska leje a leje, bahno vsude. To by ani rotvika ven clovek nevyhnal....
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2006 15:34
- Nahlásit
Fifi
Ahoj, tady taky leje jak z konve...já jsem na cvičáku nebyla, jelikož jsem včera po dlouhé době vyrazila s kámoškama na akci a dopadlo to tak, že jsem přišla o půl šesté dnes ráno a před chvílí jsem vylezla z postele. No, co ti budu vyprávět...dobře mi není
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2006 15:41
- Nahlásit
jessiertw
Chudinko mala! A procpak razis na tah, kdyz je ti pak spatne??? Se dej rychle do kupy!
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2006 15:46
- Nahlásit
Fifi
No já jsem nemyslela, že to takhle dopadne jsme šly původně jen na véču, no a pak jsme objížděly diskotéky po okolí ach jo, no mám zas na chvíli pokoj od takovýchto kulturních akcí, nebo spíš nekulturních
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2006 15:59
- Nahlásit
jessiertw
Ty neplanovany akce byvaji nejlepsi! Jen ty rana... nebo spis odpoledne, ze?
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2006 16:02
- Nahlásit
Fifi
No hrůza. Jdu teď s pesanama, třeba mě to trochu probere..i když ono to počasí je fakt akorát tak na postel..tak zatím pa
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2006 16:04
- Nahlásit
jo a ještě...
Pavka
tak vidíš, že jsme přeci jen příbuzní... doufám, že ve středu nebude hnusně, abych mohla přijet. Ty jsi dnes byla na cvičáku??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 10:17
- Nahlásit
Tak jsme se vratili z veteriny. Tentokrate je blbe Dorote. Uz me z toho sibne...
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 10:24
- Nahlásit
Fifi
Ahoj, fakt? Tak to asi nebude náhoda. Přišli jste na něco??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 10:31
- Nahlásit
jessiertw
Ne. Na nic... Je to uplne stejny jako s erdelkou, jen vzhledem ke svy vaze se s tim rotvice pere mnohem lip, ani kapacky nebyly potreba. Uvidime do vecera, jestli se zlepsi.
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 10:40
- Nahlásit
Fifi
Tak budeme držet palečky ať jí je brzy lépe..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 11:02
- Nahlásit
Fifi
jessiertw
ahoj tak jsem z veteriny doma.A pícháme injekce i druhé feně,samá radost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 11:05
- Nahlásit
ati
My sme tady sami chcipaci v posledni dobe!!!
Nejak ta hnusna dlouha zima dolehla i na psiky. Ted mi jedna znama psala, ze museli nechat utratit terierku, byla to pusinka, jedenact let.. Hruza des, uz aby bylo slunicko, sucho a teplo, to se pak hnedle lip bojuje s chorobama...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 11:24
- Nahlásit
Miky
je krááásnáá, fakt....
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 11:26
- Nahlásit
Fifi
Hlavně ať to dobře dopadne, to by mě zajímalo co se s nima děje.......nemáte třeba někde návnady na myši, nebo jestli jim nehodil někdo něco přes plot, tohle je fakt divný, takhle za sebou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 11:34
- Nahlásit
Kalliope
Mame venku 6 kocek. Navnady na mysi nejsou potreba, navic ja je nesnasim. A vevnitr v baraku mame obcas klasickou pasticku. Je to za sebou presne na den. Ja uz nevim, treba je to naka infekce(netusim odkud a z ceho, vzdy onemocni jen jedna fena) nebo nam nekdo opravdu pres plot cimsi neidentifikovatelnym nakrmi vzdy jen jednu psici. Je to na palici, to kazdopadne!
Co Pidovnik, jak se ma?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 13:32
- Nahlásit
Fifi
jo jo Píďovník fajn, včera naprocházce kupodivu poslouchal, dokonce jsme zaznamenali i první úspěch, kdy se mi nerozběhnul za kočkou (ale asi to bylo tím, že si je vědom stopovačky, kterou za sebou táhne, většinou jí má mezi nohama, takže když zatáhnu, tak se šňůra napne a polechtá mu…….), je mi jasný, že když by byl bez (jak říkám „nahatej“) frnknul by, ale i na tý stopovače je to úspěch, protože dřív mu bylo absolutně jedno že jí má.
Ale s těma tvýma holkama mě to dost mrzí, doufám, že tam nějakej pobuda neobchází baráky a nedělá neplechy, a co lidi v okolí, neměli podobný problémy??
Třeba je to jenom nějaká viróza, která zas pomine, doufám….
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 13:38
- Nahlásit
Ahoj holky! U nás před chvílí vylezlo sluníčko a snaží se! Šajnuje co to dá!
Fifi
To je mi líto, že ti holky takhle haprujou.Ať se z toho Dorotka brzy dostane...S Kytkou jí držíme palce a packy!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 13:39
- Nahlásit
ati
Co je holkám? Koukám samej marůdek rotvíkatej.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 13:50
- Nahlásit
Pastelka
maj nějakou infekci nebo alergii nebo kýho čerta. Oteklé,červené a mokvající tlapy. Tak jsou na antibiotikách,injekce proti bolesti a mast.Nemůžou chodit,je mi jich líto ,chuděry vypadaj jak po obrně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 13:51
- Nahlásit
Pastelka
Ahojky Snad se z toho vyhrabe, spi od doby, co jsme prijeli z veteriny. Ja uz nevim, otrava, infekce.. To je furt dokola.. A podotykam, ze samozrejme mam feny vzorne ockovane a odcervovane..
Kalliope
Nikdo jinej problemy se psama nema, aspon co vim..
Pidovnik je sikulka Tak jen to s tou snurou dotahnout do konce a vydrzat!!
|