Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 19:25
- Nahlásit

ati
Huuuuuuuz sem tu!!!
Co delaj zaplavy ci stoupajici voda u vas?

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 19:28
- Nahlásit

BINGOOOOOOOO!!!!!
Mame stou stranecku, to snad ani neni mozny!!

Nikita
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 22:38
- Nahlásit

Jsem tu pár dní nebyla a tady to teda jede!
Mám dotaz - co s tím víkendem? Přesouvá se to nebo ruší?

ati
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 22:46
- Nahlásit

Nikita
už se o tom nemluvilo

jessiertw
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 07:44
- Nahlásit

Ahojky!! Tak mám fotečky..
Fifi

Pavka ti ještě nic neposílala? Myslím, že máme skoro ty samý ale dám i něco na stránky..

Jo a pro Pavku..nemáš náhodou fotečky Bakýska ze včera??

ati
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 07:57
- Nahlásit

ahoj

jessiertw
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 07:58
- Nahlásit

ati

ahoj

art
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 08:45
- Nahlásit

Ahoj velice pěkná a inteligetní diskuse, ne všude jsou takové. Mám jeden dotaz a rád by jsem na něj věděl pár Vašich názorů. Již delší dobu ovažuji o dalším přírůstku do rodiny. Bydlíme v bytě 3+1 já manželka a děti 7 a 10 let a zbláznil jsem se do rtw, ovšem každý mne od tohoto záměru zrazuje hlavně rodiče. Musím hned napsat, že psa jsem nikdy neměl. Ovšem neřekl bych že nevím co to obnáší mít psa. Neznám moc lidí co občas dochází na cvičák jako já a přitom psa nemají. Poprvé když jsem se byl u nás na cvičáku podívat tak z toho byly místní docela pryč, když jim říkám že bych se rád podíval a blíž poznal záludnosti výcviku. Uvažuji o koupi psa (samozřejmě s PP)z nějakého jarního vrhu roku 2007. Nyní jsem si koupit knihu o rtw zhltnul jsem ji za jeden večer z netu jsem si stahnul Zkušební rád pro sportovní výcvik psů a teď jsem v něm zabořenej. Již teď jsem koukal na netu na chovateské stanice zabívající se chovem rtw. Ovšem jako laik nemohu posoudit kvalitu těchto stanic. Rád by jsem proto věděl Váš názor nebo zkušenosti?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 08:56
- Nahlásit

art

Ahoj, dobrý nápad koupit rotvínka já asi nebudu ta pravá, ale určitě vám holky odsud poradí..

Jinak jsem dala pár foteček na stránečky (www.rotvik.estranky.cz)

Kalliope
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 09:40
- Nahlásit

já se v CHS také moc neorientuji, znám jen dvě, které jsou mi tak nějak víc sympatické než ostatní, ale jak říkám, mám psa bez PP, tak se v tom neorientuji, snad vám holky pomůžou.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:19
- Nahlásit

Ahooooj a dobrý ráno! U nás zase svítí sluníčko!
art
Ahoj, taky si myslím, že je to výborný nápad. S výběrem CHS spíš pomůže Fifi, Ati a Pavka, mají dlouholetou zkušennost. Já mám taky rotvajlera v bytě 3+1 ( + 1 dítě 12 let ), není žádný problém, rotvíci jsou srdečný zlatíčka, ale člověk musí být důslený a zodpovědný, přeci jenom to není čivavička.

ati
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:41
- Nahlásit

art
ahoj, myslím že s Tvým přístupem to nebude problém.A uvažuješ o feně nebo psovi?A také hodně záleží na tom co od psa očekáváš, podle toho co tu čtu chceš psa do rodiny a na výcvik.Máš dost času si vybrat, je dobré dojít si na některé akce RTW a porovnat to co sis našel na netu se skutečností.Je toho dost na co se zaměřit, pro mě je na prvním místě DKK a DLK,povaha a exteriér. Klidně si zavolej do stanic které Tě zaujmou,nebo se zajeď podívat jaké mají psy,pokud nemají co tajit rádi Tě přivítají.Mluvím z vlastní zkušennosti,protože i já si majitelé štěníků vybírám a jsem ráda pokud se vyptávají a zvažují možnosti pro a proti. Pokud budeš mít konkrétní dotaz klidně sem písni určitě Ti někdo poradí.

ati
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 11:23
- Nahlásit

jessiertw
pěkný fotečky, já Vám závidím cvičák za bukem a s figurantem. Mě už cvičení začíná zmáhat,Protože to mám daleko,beru víc pesů a za cestu a kousání zaplatím takové numero,že už přemejšlím jestli jsem normální.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 11:48
- Nahlásit

Juj, já bych taky chtěla vidět fotky...Prosím.Máte je někdo na stránkách?
ati
Že si raději nekoupíš něco na sebe... Jak to máš daleko na cvičák? Copak vy nemáte u Roudnice nic? Pamatuju si tu Roudnici dobře, doufám...

ati
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 11:56
- Nahlásit

Pastelka
do Roudnice jezdím,ale mám to 80km,a figurant tam dojíždí. Teď před zkouškama .
a fotky má na stránkách Jessie http://www.rotvik.estranky.cz/

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 12:21
- Nahlásit

ati
A odkud jezdíš do tý Roudnice? Myslela jsem, že jsi odtamtud. Dík za odkaz, koukala jsem,hezkej plac. U nás to teď vypadá jak na tankodromu. Bahýnko, ale kousat a cvičit se dá.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 12:22
- Nahlásit

ati
JO a na těch fotkách je Amynky bráška? Ten s tím ocáskem? A ten rotvík bez ocásku, to je Bak a nebo Bára?

ati
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 12:29
- Nahlásit

Já bydlím kousek od Jesenice u Rakovníka,silnice č.48 Praha-Vary. Cvičák je suchej naštěstí. Dnes jsem našlápla stopy,tak jsem se nahamtala.,vzala jsem i Carey ta měla radost a šla super,nasadila jsem jí ponožkyani jí to nevadilo, Cassi zase pospíchala aby byla první,pako.Ati je taky zbrklá,bude se muset vychodit i když ten terén byl pro ní těžkej,ale jak se říká těžko na cvičíšti lehko.....Tak mi holky udělaly radost.Jo kdyby se tak stopařské speciálky počítaly do chovu to by bylo.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 13:49
- Nahlásit

Pastelka

S ocáskem je Amy brácha, druhá s ocáskem je její starší sestra a bez ocásku maminka doufám, že jsem to nepomotala..Bak ani Barča tam nejsou, protože jsem nemohla cvičit a u toho fotit

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 14:08
- Nahlásit

jessiertw
Díky za vysvětlení! Takže samý naši příbuzný Myslela jsem, že jsou u vás hodní lidé a třeba by tě vyfotili. Ale to oni radši pózujou, co?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 14:14
- Nahlásit

Pastelka

Určitě by fotili ale nějak mě nenapadlo někomu říct...možná Pavka, že fotila, ale svým foťákem..ani jsem si nevšimla

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 14:14
- Nahlásit

ati
Ty jo! Takže vzdálenost na cvičák slušná! Proboha kolikrát za měsíc to absolvuješ? Taky jsme zkoušeli stopičky a docela jsem byla překvapená, čekala jsem absolutní katastrofu a že budeme muset začít odznova a ono to bylo celkem slušný.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 14:15
- Nahlásit

jessiertw
No vidíš, kdyžtak budeš mít momentky a ani o tom nevíš. Takový jsou nejlepší.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 14:21
- Nahlásit

Pastelka

Jinak moje sestra jezdí na cvičák z Náchoda do Pardubic, ani nevím kolik to je km ale je to taky dobrej blázen
jestli budou momentky, tak je dám určitě na stránečky..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 14:28
- Nahlásit

jessiertw

hele ale to budeš muset s tím focením na cvičáku nějak napravit, příště strč někomu do ruky foťák a ať tě pěkně blejská i s pejskama

ati
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 14:34
- Nahlásit

Pastelka
snažím se každý týdenco sem za ty prachy mohla mít raději nepřemejšlím

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 14:35
- Nahlásit

Ahoj vsem.
jessiertw
Diky za fotecky, braska je stramak!! Ja nejak dneska nestiham..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 14:51
- Nahlásit

ati
No jo, to se takhle nedá počítat.Máš to prostě jako koníčka a nepočítáš. Jiný prostě třeba jachtařej, nebo dělaj jiný drahý vylomeniny, ale obličej jim nikdo neolízne, nepodá packu, nezlobí, neválí se v hovnech a nemají koho léčit.

ati
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 15:09
- Nahlásit

Pastelka
jo tak přesně
ahoj Fifi

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 15:19
- Nahlásit

Holky, taky se vám věčně válí čuby v h****ch? My jsem museli Kytku vykoupat včera v naší vaně, protože smrděla a nedalo se to ani vyvětrat. Páníček hudroval a tak byl u nás přímo psí salon.

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání