Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Pavka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 15:44 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit

jessiertw

Ahoj, nějaký fotky jsem udělala. Dneska na to mrknu a pošlu ti je ať je tam můžeš přidat.

art
Opravdu dobrý přístup ke koupi štěněte
Co se týče ch. stanic, tak já osobně štěně nejdříve vybírám podle rodičů a hlavně podle jejich předků a ne jenom podle ch. st. Určitě máme pár známých chovatelů, kreré je možno doporučit, ale určitě neznáme všechny. Tak doporučuji co již bylo napsáno dříve. Pokud mám doporučení na někoho, domluvit se s ním a jet se podívat. Ideální je mrknout na letošní štěňata, pokud nějaké mají.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 16:13 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pavka
Ahojda. Musim rict, ze Bastien se Bonusce fakt povedl. Moc a moc se mi libi!!! A na 10 mesicu je ho poradnej kusanec!

J_J
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 16:44
- Nahlásit

ad Art... no mozna bych se podival i po nejake stanici venku..ne ze by jich tu bylo malo ale je to tu hodne krevne pribuzne... Hodne zalezi co ocekavas a co planujes.... kazdopadne je dobre ze se poptavas s takovym predstihem...ja sam uz hledam peknou dobu a neni to zas tak snadne sehnat neco hned

Pavka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 19:03
- Nahlásit

Fifi

A je taky šikovnej. Do balónku je jak divej, akorát panička se musí naučit, co s tím. Ale na to my bedlivě dohlížíme

Posílám ti taky pár fotek.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 08:48
- Nahlásit

Ahojky..děkuji za fotečky!!! Až budu mít trochu času, tak je dám na stránečky...

jessiertw
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 10:19
- Nahlásit

Dnes nikdo???

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 10:24
- Nahlásit

jessiertw
Ahojda.
U nas uz litaji mouchy!!! Prvni znameni, ze snad prichazi zvolna jaro!
A fotecky sou moc pekny. Taky budu muset vylezt s fotakem a neco nacvakat...

jessiertw
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:04
- Nahlásit

U nás už taky lítají...tak snad už..ráno tady hrozně pršelo, doufám, že zítra to bude lepší, abychom ráno nezmokli. To nevím, co bych tam s ním dělala

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:06
- Nahlásit

jessiertw
No jo vlastne, vy zejtra vystavujete! Tak to budu drzet palce, a hlavne pak dej vedet, jak jste dopadli! Ses nervozni?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:24
- Nahlásit

jessiertw
no tak hlavně ať vám to dobře dopadne!

jessiertw
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:27
- Nahlásit

Jsem hrozně nervozní, vím, že o nic nejde, ale stejně. Ostudu snad neuděláme i když.. večer vám napíšu, jak jsme dopadli..

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:34
- Nahlásit

Kalliope
Ahoj

jessiertw
To teda napis!! Vis, kolik vas tam bude?

Pastelka
Jeste k tomu, jak se se vcera ptala na valeni psu v hov..ch... Nase feny jsou estetky, takze k takove nechutne cinnosti by se nikdy nesnizily. Ony maji vytribeny vkus, takze nejaky ho.no pro ne neni vubec zajimave. Vyhledavaji pouze vune uslechtile a malo rozsirene - takze nejlepe mesic chcipla ryba na brehu, mrsina zajice taktez dukladne prolezena(proležená i prolezená) atd.. To povazuji za Chanel no.5. Loni se jim zadarila 1x ryba a 1x mrsina, no, spis mrsinka, byl to takovej malinkatej zajicek, ale smradu nepredstavitelnyho.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:43
- Nahlásit

Fifi

V mladých jsme čtyři

a jinak mě moc mrzí, že jsem včera neměla s sebou foťák, protože Barbora se vyválela v ty největší bahnivý kaluži, která je snad v celým Hronově jedna. No já myslela, že v tu chvíli dostanu infarkt a ona měla radost jak blázen. Tak jsem ji snad půl hoďky drhla sněhem, aby vůbec mohla naskočit do auta, no hrůza.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:46
- Nahlásit

Fifi
Ahoj! A to čekali postupně v řadě až na ně dojde řada? Nebo to byla hromadná akce?
Na druhou stranu, lepší tohle, než denně běhající h***o a pod ním čuba.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:48
- Nahlásit

jessiertw
To je na KV celkem dost.. Ale Kimik bude urcite ten nej A kdyz uz nic jinyho, aspon se zase o trosku vic otrka a v Praze pak bude v kruhu jako profik

To nase feny kaluze prekracuji, a kdyz je nekde bahno, nahodi zoufalej vyraz, jakoze "do toho mam slapnout???" Jak rikam, pokud nepotkame mrsinu a ja je nestihnu urvat, jsou to modelky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:53
- Nahlásit

Pastelka
Kdo driv prijde, ten driv smrdi.. Ja vetsinou stiham zareagovat, kdyz vidim, jak se takovym slastnym obloukem snaseji k zemi, zarvu, ale nekdy mrchy stihnou jedno az dve otoceni..

Kyticka je zkratka taky sikulka. Jen je to pak asi na plynovou masku do koupelny, coz? Mne teda, kdyz je po ty jejich akci koupu, obcas slusne hrka..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 12:10
- Nahlásit

Fifi
Ty si mě teda pobavila Já to taky většinou stíhám, ale to musí být člověk neustále ve střehu. Pro chlapa nepředstavitelná a vyčerpávající činnost...., na tohle byl ten sníh vážně lepší.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 12:21
- Nahlásit

Pastelka
á to taky většinou stíhám, ale to musí být člověk neustále ve střehu. Pro chlapa nepředstavitelná a vyčerpávající činnost.
Naprosty souhlas. Kdyz si vezme muzskej na vychazku jednu fenu, byva to vetsinou v pohode. Bloumaji po louce, on si premysli o nesmrtelnosti chrousta a fenka si ho ohlida sama, spis ho jeste upozornuje - hele, silnice, atd... Parkrat vzal feny dve, opet rozvazne dumal o cemsi, a vysledkem byla prave ta mrsinka zajicka. Nejak nestihal svou pozornost venovat dvema fenam a jeste svym myslenkam..

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 12:50 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

JOOOO, JARO. Prdlacky!!!! Vichrice, blesky, hromy, lijak.. Hnus..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:29
- Nahlásit

joo, tak s bahnem taky máme zkušenosti, hodila jsem Píďovi míček, ten však zapadl do jakési strouhy plné bláta a pěkně se tam zavrtal, pes se rozeběhl jak o život, doběhl k tý blátivý strouze, strčil tam opatrně jednu packu, ale v mžiku jí zas vytáh uskočil a podíval se na mě takovým tím pohledem jako "snad nechceš abych tam pro to lezl!" - tak jsem tam musela naběhnout já a míček vytáhnout, pěkně ve sněhu očistit a pak to bylo vše zas O.K., nebo jindy si odmítal sednout, protože by mu prdelka seděla na mokrým nechápu po kom tohle má

jessiertw
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:34
- Nahlásit

Fifi

Jsem se právě přihlásila, protože jsem si myslela, že na krajský moc psů nejezdí tak uvidím ještě co v tom HK...

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:48
- Nahlásit

jessiertw
Vloni bylo v LBC na podzim na krajsky celych pet kusu nahacku.. tak to asi zalezi vystavu od vystavy..

jessiertw
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:23
- Nahlásit

Fifi

No, uvidíme, V snad dostanem každopádně dám vědět..Tak držte palečky, já běžím ke kadeřnici

jessiertw
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:47
- Nahlásit

Ještě jsem rychle dala fotečky Bakýska na cvičáku na stránky. Děkuji Pavce a Fifi

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 15:39
- Nahlásit

jessiertw
Neni zac. Takze zlomte vaz a zitra se ozvi.

A vsem preju krasny vikend nejlepe se slunickem. (Pokud nam teda veskery hezky pocasi zase neznarodni Ati jen pro sebe!)

ati
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 18:56
- Nahlásit

Fifi
to určitě né, dnes bylo střídavě liják a slunce

jessiertw
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 17:40
- Nahlásit

Ahoj holky!!! Tak máme V1, Vítěz třídy mladých a vítěz Mladé Boleslavi. Prostě jsme nejlepčejší

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 17:53
- Nahlásit

jessiertw
GRATULUJU!!!!!!!!! A to bylo strachu...

jessiertw
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 18:24
- Nahlásit

Fifi

Ahojky, to teda bylo strachu, ale nemohla jsem uvěřit když jsme dostali VTM a pak jsem se málem skácela když jsme dostali VMB

jessiertw
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 18:25
- Nahlásit

Jo a abych nezapomněla, byli jsme vítězná výprava, protože kámoška s deerem byli taky V,VTM a VMB

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání