Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
ati
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 18:49
- Nahlásit

jessiertw
no super, moc a moc gratulujem

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 18:49
- Nahlásit

jessiertw
A neni to od tebe jen April, ze ne???

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 18:51
- Nahlásit

ati
Cauky. Blbne mi icq! Nemuzu se vubec pripojit, tak se v tom vrtame..

ati
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 19:38
- Nahlásit

Fifi
tak vrtejte vrtejte

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 19:44
- Nahlásit

ati
Vypada to dost blbe, stejny problemy maji lidi vsude po svete, jen urciti uzivatele.. a ja samozrejme musim patrit mezi ne..

ati
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 20:24
- Nahlásit

Fifi
no jo špioni

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 20:33
- Nahlásit

ati
Jestli to nepujde ani zitra, tak me klepne.. Bernas je na tom blbe, navic se mi vubec nelibi Dorota, potrebovala bych s lidma probrat par veci, a vono prdlacky!!

ati
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 21:55
- Nahlásit

Fifi
no vidíš chtěla jsem se zeptat jak na tom je. Aco Dorota?

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 22:01
- Nahlásit

ati
Pisu ti maila. Za chvili ho mas tam.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 13:00
- Nahlásit

Fifi

Ahojky, Apríl to nebyl, i když vlastně nevím, počkám si na výsledky, jestli si ze mě neudělali srandu
Za 14 dní jedem do HK a tam nás bude jen 7 celkem, doufám, že jich nebude 5 v mladých psech

Pavka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 13:05
- Nahlásit

jessiertw

Taky gratuluji k ušpěchu

Aco cvičák? Že jste oslavovali

jessiertw
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 13:07
- Nahlásit

Ahojky, no trošku jsme včera zapíjeli a hlavně jsem dnes dospávala ty nedostatky z pátka, protože jsem nemohla usnout ve středu určitě přijedu a už se těšíme

ati
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 07:39
- Nahlásit

Ahoj, přeji krásný den

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 07:52
- Nahlásit

Taky hezky den vsem...

art
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 08:02
- Nahlásit

Ahoj všem
Předem by jsem Vám všem , kteří jste mi odpověděli na můj možná i trochu hloupý dotaz chtěl poděkovat. Velice si vážím každé rady a děkuji za Vaše názory. Faktem je, že už mi asi těžko někdo rozmluvý můj záměr a cíl zbláznit se do těchto krásných pejsků jako jsou rotvíci. Škoda, že u nás v sobotu na cvičáku nešlo potrénovat díky počasí je na place pěknej marast a samé jezírka snad to do týdne bude lepší.

ati
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 08:04
- Nahlásit

art
ježiš to ti snad nikdo nerozmlouvá,naopak Tvůj přístup je super

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 08:08
- Nahlásit

art
jo přesně tak, jen do toho.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 08:09
- Nahlásit

jessiertw

no tak nám také nezbývá nic jiného než pogratulovat, no ono to - mezi námi děvčaty - ani jinak dopadnout nemohlo, že.. jó kdo umí ten umí, kdo neumí ten čumí..... tak hodně úspěchů a štěstí i v budoucnu

art
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 08:15
- Nahlásit

Tady na fóru mi to zcela jistě nikdo ani náznakem nerozlouvá ba naopak ovšem v mém okolí je to věc poněkud jiná. Má rodina stojí v tomto pevně za mnou a to je řekl bych to nejdůležitější ovšem na druhé straně té barikády jsou např. moji rodiče( kteří náš záměr koupit si psa a to ještě neví že chceme rtw okomentovali slovy NO TY JSI SE SNAD ZBLÁZNIL) ale já pevně věřím tomu,že jsem se nezbláznil ba naopak. Nějak cítím že jste tady docela dobrá partička lidí.

ati
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 08:21
- Nahlásit

art
moji rodiče byli stejní a dnes pokud přijedu na návštěvu bez psa tak nadávaj, a na návštěvu k nám jezdí náležitě naloženi dobrotama pro smečku

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 08:25
- Nahlásit

art
Moje rodicovstvo taky bylo v soku. Mama byla sice na psy zvykla, ale "preci nemuzete mit toho ohromnyho psa co zere lidi!" A ted, kdyz k nam prijedou, tak jen tak tak stiha rozdavat salamky na privitanou, drbat ty kebulky rotvajlersky a mazlit se s nima...

art
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 08:27
- Nahlásit

no tak to tedy uvidíme jestli i v mém případě se to v dobré obrátí. Málem bych zapoměl prohlížel jsem stránky www.rotvik.estranky.cz a jsou super namají chybu moc pěkné.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 08:32
- Nahlásit

art
Jestli si chces prohlidnout vice webu rotviku, TADY mas stranky chovatelu z klubovych stranek.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 08:53 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

art

když jsme si pořizovali Píďu tak jsme byli za blázny.......přítelovo ségra řekla, že k nám snad asi ani nebudou jezdit na návštěvy, mí rodiče mi řekli, že jsem asi spadla z jahody naznak, a že se psem k nim jezdit nebudu, pač by je sežral, no a kde jsme teď? Přítelovo ségra s dětma jezdí i nadále, a domů k našim bez psa taky nikdy nejedu S dětma se snáší, ale musí dohlížet dospělej, protože by mohl něco zkoušet, co je jediný problém, že se v poslední době moc nesnese s ostatními psy - samci, ale snad tohle časem nějak zvládnem, dalším problémeme je, že se mu zatemní mozek, když vidí dítě na kole, vůbec nic nevnímá, bohužel nevím, jestli by chtěl sundat to děcko, nebo kolo (od mala nesnáší kola, tak snad doufám, že touží spíš po tom kole), ale vím jakej je, zkoušíme s tím něco dělat, holt psa potom musíte brát jakej je, ne si něco vysnít a potom být zklamanej.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 09:05
- Nahlásit

art

Děkuji za pochvalu stráneček, ale to jsem jen tak zplácala po odpolednách

Jinak holky, teprv dneska jsem zjistila, že vítěz MB je více než Krajský vítěz a že jsme vlastně získali obdobu BOBa

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 09:14
- Nahlásit

jessiertw
BOBikaaaaa! Jen nam moc nezpychni. Dostal Kimik naky extra mnamky po takovem vykonu???

jessiertw
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 09:34
- Nahlásit

No jasný, on je hlavně hrozně ztřeštěnej, už podruhý mi napsali do posudku, že mám hrozně temperamentního a aktivního pejska...doma už měl Kimík navařený masíčko..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 12:52
- Nahlásit

jessiertw
no jó masíško, to se musí

Je fajn, že vám to vyšlo

jessiertw
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:08
- Nahlásit

Kalliope

Taky mám radost, ale nás baví hlavně to předvádění. Teda hlavně mě a Kimečka baví běhat za pejskama, ale nedej bože, když běžíme první...to se pak pořád otáčí je to prostě frajer včera byl celé odpoledne s rotvikama v kotci. Jsme měli otevřené dveře na zahradu a najednou Kim nikde. Tak jdu mrknout ven a on si ležel na slámě s rotvikama a vůbec od nich nechtěl ven tak jsem ho tam nechala a byl celkem spokojenej

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:47 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

jessiertw
no tak hlavně že si rozumí, ne? Mě by to předvádění asi nebavilo, nebo ne nebavilo, ale měla bych takovou trému, že bych se předtím minimálně jednou pozvracela, jelikož mám z této činnosti panickou hrůzu (myslim že se to jmenuje emetofobie či tak nějak) dělám vše pro to, aby k tomu nedocházelo, takže žádný stresy a tak, proto pravděpodobně nebudu asi s Píďákem chodit na žádný závody - za áááá na to nemám abych ho něco naučila, alespoň teď ne a za bééééé je to pro mě dost stresující představa, jak tam stojíme nastoupení a čekáme, pes ignorant neposlouchá a každej se mi za rohem směje jak jsme neschopní - brrrr ani náhodou, obdivuju každýho kdo chodí na výstavy, závody a tak, mě by brzo odvezli do Bohnic

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání