Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 11:49
- Nahlásit

jessiertw
No vidis, ja si ho tam ani nevsimla, to je prcek..

jessiertw
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 11:59
- Nahlásit

Fifi

No on je takovej nenápadnej

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 12:00
- Nahlásit

jessiertw
Tak uz jsem prihodila odkazy rtw..
A Kimikovi ten oblecek moooc slusi!

jessiertw
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 12:09
- Nahlásit

Fifi
No paráda...

On je Kim takovej manekýn. Má několik oblečků a vždycky se v nich hrozně nosí nejvíc mu sluší červená mikina, ale v tý asi fotečku nemá...

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 12:12 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

jessiertw
Ted na zimu oblecky chapu, kdyz ma holej zadek. Ale co budes delat v lete, aby se mu nepripalil??? Uz mas nakoupeny opalovaky s faktorem aspon 30? Ono i to jarni slunicko muze bejt zaludny...

jessiertw
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 12:55
- Nahlásit

No on už se celkem opaluje i teď. Dost ztmavnul a to mu fakt stačí ležet chvíli na sluníčku. Ach jo, ten se má...
Opalovák mám ještě z letní dovči

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:19
- Nahlásit

jessiertw
Tak krasnej vikend, snad nebude lejt (ikdyz porad lepsi nez chumelenice), a v nedeli si uzijte cvicakovani!

jessiertw
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:34
- Nahlásit

Fifi
Ty si taky užij návštěvu tady má pršet, takže nevím...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:40
- Nahlásit

Ahoj holky! Tady u nás je nádherně! Zítra se vydáme na výlet! Snad....
Fifi
Četla jsem, že je chlupatici líp, to je dobře.Jestli jí nebylo mizerně z toho sexování

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:48
- Nahlásit

Pripominam skvele stranecky pro RTW v nouzi. Holky, co web delaji, maji muj obdiv a gratulace, uz se podarilo umistit par rotvicku..

Pastelka
No ahoooj, uz jsem si rikala, kde ses! Ze sexovani ji blbe nebylo, to vet vyloucil, spis fakt otrava. A pochybuju, ze by jeji telicko po tom pondelku melo naladu se parat jeste se stenatama...
Co Kyticka?????

Pastelka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 15:11
- Nahlásit

Fifi
Chuďátko! Škoda,mohli být malí chlupatíci...Ale ještě to není jistý, ne? Kytička je od tý doby co jsme se vrátili a vyzvedli jí z hlídání, nějaká hodná.Mám takovej pocit, že jsme nezaznamenali žádnou pubertu, nebo je celá po mě, naši o tý mojí taky skoro vůbec nevěděli.Byla jsem hodný puboš. Aspoň maminka to tvrdí...

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 15:14
- Nahlásit

Pastelka
Jisty to neni, ale myslim si, ze priroda je rozumna a sama se zaridila..
Kyticka zlata, uz se tesim na Jicin, abych vas konecne poznala Treba vam taky za chvili zacne harat! - my to mame uz skoro za sebou, a v poslednich par dnech jsem neustale osliznuta od Amyka, porad mi myje ruce, nohy, krk - zkratka s ni hormony mlati fakt o steny i zem.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 15:20
- Nahlásit

Fifi
Je fakt, přece jenom by to se štěňátky nemuselo dopadnout nejlíp.Budoucí mamča by měla být v době očekávání zdravá. Ať to dopadne jakkoliv,hlavně ať si osud vybere tu lepší variantu. A nestraš, takový mimi ještě nemůže hárat! Musí ještě kousek vytáhnout! Taky se těším na Jičín. Jenom s tím ubytováním je to takový divný. V kempu je omezená kapacita a já se tam nemůžu dovolat, abych zarezervovala hajání.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 15:22
- Nahlásit

Fifi
Nosí holky doma hárací kalhotky? Při mý bujný fantazii, mi to přijde komický...

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 15:30
- Nahlásit

Pastelka
Co se tyka chlupatice, ja abych pravdu rekla, myslim, ze mimi fakt nebudou. Opravdu mela namale, nejaky steniky a co vubec mohlo bejt neresim, jsem rada, ze se z toho vyhrabala...

Haraci kalhotky drive nosila Dorinka, jeste v nasem byvalem pronajmu. Jednou jsme si ovsem nevsimli, ze vyrazila na zahradu, a prisla k nam s naprosto zoufalym pohledem v ociskach.. Jsem se ji nedivila - ono ji honilo jeji vlastni hovno(pardon), ktery si nadelala do kalhotek.
U nas doma holky kalhotky nenosi, jsou velmi cistotny, prubezne stiram podlahy(par kapek) a jinak nikde nic. Lezeni maji v tu dobu svoje - psi, kde jim pravidelne menim prehozy, ale opravdu zadne proudy se nikde nekonaji.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 15:56 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Jooo rotvajlerka s kaťatama, to musí být fakt sranda - naše westice musí kalhotky nositi, pač je po paničce.......jak to říci nějak kulantně, no prostě teče to z ní jak vodopády z chudáka malýho..... takže na její kalhotky jsme si tak nějak zvykli, je to prostě nutnost, ale 40 kilovou rotvajlerku s kalhotkama si fakt nedovedu moc představit, tomusí vypadat roztomile.......

Fifi
chudáček malinkatej s tim hovínkem....... úplně si dokážu představit ten její výraz

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 16:04
- Nahlásit

Kalliope
Dorota na ne byla zvykla, ale fakt nemely smysl.. A ted to resit ve trech fenach, to by me slehlo, ale je fakt zajimavy, ze na to, jak sou holky obrovsky, tak je to fakt v pohode.. Jen se barakem neustale ozyva chrochtani a mlaskani, jak se neustale hygienujou..
A ten vyraz si predstavit neumis, to bylo neco mezi naprostym zoufalstvim a sebevrazdou, nevim, jak tehda dlouho venku pochodovala s hovnousem v kalhotkach, ale musela chytit slusnou schizu. Ono staci, kdyz v lete zere travu, a pak ji ze zadku lezou misto hovnousku jen tenky provazky travy, to pak vytresti ty svoje kukadla a bezi ke mne pridrepla, a ceka, az ji kapesnickem papirovym toho vetrelce vytahnu ze strev..
Vsem se omlouvam za soukrome detaily ze souziti s fenkama

Pavka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 16:05
- Nahlásit

Ahoj
Fifi

To jsem ráda, že už jste v pohodě.
Podrbej za mě ty tvoje chlupatice.
Na cvičák s náma chodí Bastien a já se snažím přesvědčit, aby ho přihlásili do Jičína i na výstavu. Tak uvidíme.
Jinak do kempu v Jičíně jsem se dovolala až hodně večer asi o půl 7. Ceny za chatky dobrý, ta menší 4-lůžková - 150 za člověka + 50 za neobsazené lůžko.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 16:06
- Nahlásit

náhodou, detaily - ty jsou nejlepší

Pavka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 16:13
- Nahlásit

Fifi

Koukám, že to je všude stejný. Myslím s tím, co holkám občas leze z prdelky.
U nás, když se háráme, tak to máme sexování v přímém přenosu. Holky si to zkoušej nanečisto navzájem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 16:15
- Nahlásit

Pavka
Ahojky
Majitele Bastiena presvedc, jestli je tak kouzelnej, jak popisovala Jessie, urcite to bude stat za to!
Zkusim ho sem hodit jako mimi.

Tak se tesim na fotecky, o jaky kousek povyrost

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 16:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pavka
Jooo, a to, co se u nas odehravalo minuly tyden za orgie, jsem se neodvazila ani nafotit, tezko uverit sandwich rtw - erdel - rtw.. Zkratka si vsechny tri cubky mezi sebou nalezite uzivaly..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 16:43
- Nahlásit

Fifi

Hmmm, bůhví od koho to holky pochytily

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 16:47
- Nahlásit

Kalliope
Asi od prirody Opravdu, od nas to byt nemohlo. A co Pidovnik, uz tva zlost vyprchala a mas ho stejne rada jako drive??

Miky
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 17:38
- Nahlásit

Ahoj, tak si dovoluju představit Vám Barunku

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 17:42
- Nahlásit

Miky
tak ta je kouzelna..
Vitej mezi rotvikari Je videt, ze ma "opravdu" narocny zivot!

Miky
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 18:02
- Nahlásit

To má... Psí život
Kouká, jak si zdřímnout v posteli, kam jít na dlouhou procházku, co dobrého sežrat....
Máme ji v bytě, tak je takový mazel, je zvyklá na lidi, děti , psy, zvířata... Takový dobřačisko telisko. Ale na cvičák s ní chodím taky, tak snad z ní i něco bude...

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 18:26
- Nahlásit

Miky
A nebyla by nejaka aktualnejsi fotecka?? Uz se tu uplne bojim zeptat, jestli je s papirama, nebo bez...

Pavka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 18:29 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit

Zkusím vzít v neděli na cvičák foťák a udělat pár fotek. Akorát nevím, jak bude vypadat počasí, prej má pršet. A taky netuším, jestli ráno vstanu, zase budeme spát o hodinu míň.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 18:38
- Nahlásit

Pavka
To bys holkam neudelala, zaspat, preci.. Opravdu ma lejt, taky jsem zvedava, do jakyho blata dorazi moje rodicovstvo... A ta hodina min spanku - to my prezijeme, stejne furt jeste pro jistotu hlidame chlupatici.. Parit nikam nejdeme, ikdyz - musim bonznout, mel panecek vcera narozeniny!!

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání