| Autor |
Zpráva |
Pavka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 20:51
- Nahlásit
Ahoj všechny
Potřebovala bych konečné vyjádření ohledně jídla. Mám něco objednávat. Zítřek - tedy středa - je poslední možnost. Jestli si nejste jistí, tak potom jídlo každý sám.
Jinak já bych určítě jela, mám dvě čubiny a pokud bude v noci okolo -5, tak můžou být v autě. Jinak taky dovnitř. S cizíma se nesnesou. Plac vypadal dobře, dneska jsem se tam byla mrknout
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 20:54
- Nahlásit
Vombat
Já bych určitě chtěla víc info a vaší letní akci pokud je to možné
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 20:54
- Nahlásit
ati
Pokud mě pozvete
Já všema deseti, ale já nejsem organizátor
No jak tak koukám, tak akce víkend vypadá na stadium klinické smrti, co?
|
Michala
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 21:10
- Nahlásit
já ještě vyčkávám.... mně by nevadilo počasí, holt by se toliko necvičilo i v zimě se dá něco dělat, když se člověk hejbá, ale zase jak říkám, nemám to za rohem. Potvrdím ve čtvrtek. Taky podle figurantů, jestli se jim bude chtít.
S jídlem už jsem hlásila - beru si svoje. Pejsu, dobrmánka, v autě nechat nemůžu, ale mám na něj stan, tak bych ho popřípadě uvnitř mohla šoupnout do stanu kdyby dělal problémy jiným psům, no nějak by to už přežil.
|
Vombat
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 21:35
- Nahlásit
Pavka
Pavli a Ati
posílám info o LVT e-mailem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 22:01
- Nahlásit
Vombat
Ja chci taky!!
|
Vombat
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 22:21
- Nahlásit
Fifi
Rozkaz, už odešlo
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 06:49
- Nahlásit
Ahojky, tak to zrušíme? Nebo můžete napsat kdo by jel určitě? Hlavně musí jet JJ, jinak to je k ničemu
|
ati
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 06:59
- Nahlásit
jessiertw
ahoj, tak já určitě né. Je zima a pořád sněží. Štve mě to ale fakt je to zdraví,lidí i psů.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 07:13
- Nahlásit
Vombat
děkuji
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 08:04
- Nahlásit
Nikita
jáááá s Píďou bychom chtěli do Kardašky
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 08:29
- Nahlásit
kardaska je za dlouho, tak vymyslete nahradni termin....
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:10
- Nahlásit
Já za sebe: Pokud bude JJ, jedu ať padá co chce.
Psy - dovnitř, minimálně přes noc.
Jídlo - guláš či cokoliv, je mi to jedno.
Kdyby se akce zrušila, tak mám na JJ dotaz, zda by bylo možné přijet si někam kousnout individuálně.
|
Michala
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 14:22
- Nahlásit
Nikita: tož to nejni špatnej nápad, když by to nebylo jóó daleko, bych se mohla přidat, ať to nemáte tak individuální ;)
a mám teda víkedn chápat jako zrušený??
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 14:42
- Nahlásit
No nikdo se k tomu nevyjadřuje, tak to asi zas vesele zruším
|
Michala
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 14:48
- Nahlásit
počkáme jak se nám vyjádří ti figuranti. Já bych jinak jela Pokud v pátek nebude na silnici vyloženě kalamita
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 14:52
- Nahlásit
Přesně tak, pokud nebude v pátek na silnici to, co v neděli, tak za mne platí to, co jsem psala výše.
Michala
Já mám za to, že JJ působí blíž než je ta Skalice. Uvidíme, co nám odpoví, třeba se vyděsil, co se to na něj chystá
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 14:58
- Nahlásit
A co to opravdu posunout o týden? Třeba bude líp. Teda jestli tam už něco nemají.
Nebo navrhuji víkend 21.- 23. 4. ten je asi poslední, kde nic nemám.
Jinak jídlo tedy ruším. Muselo by se dnes objednat maso a co potom s ním.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 16:11
- Nahlásit
Nikita
no cca o 50km
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 17:10
- Nahlásit
J_J
cca o 50km
Od Michaly nebo ode mne?
Tak povídej, nenapínej, všichni netrpělivě čekáme, jak se rozhodneš, jestli víkend jo nebo ne. Koukni co životů na Tobě visí!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 07:22
- Nahlásit
nezlobte se na mne ale vzhledem k podminkam jsem ted pro zruseni. 80% lidi co vim chce mit psa uvnitr coz zde nejde, navic delat velke kousani v tehle podminkach take nejde..to je tak na hrani a kousani na voditku...protoze to je tak na uklouznuti psa nebo figuranta. Petr od Lucky to take vzdal. Vite moc dobre ze me to stve protoze jsem bez psa a takovahle akce by mi bodla. Zkuste se podivat do kalendare jestli najdete nejaky vhodny nahradni termin...Btw ry bude zima do poloviny dubna
Nikita
cca 50 km to mam do skalice a jestli to je bliz k Michale nebo tobe nevim protoze nevim kde bydlis ty ani ona
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 08:34
- Nahlásit
J_J
Tady zas dneska něco poletuje. Asi je to fakt rozumný názor. Mně osobně by teda to hraní si na vodítku úplně stačilo, ale nejsem sama a to si můžu zajet opravdu sólo.
Takže já to odpískám, jo? Nevíc mi včera psala Ebony, že je nemocná a sotva leze, takže ta by nejela taky
Další období mám dost nabité, termíny mám doma, kouknu na to, kde by se dala najít skulinka. Ach jo, tak jsem se těšila, sníh blbej
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 08:37
- Nahlásit
Ahojky, tak jsem to zrušila, paní teda opravdu nadšená nebyla, protože kvůli nám odmítli další dva zájemce..já už mám od dubna taky celkem plno, tak až zas budete chtít něco dělat, budu muset mrknout na termíny
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 09:38
- Nahlásit
jessiertw
nezlob se jessie..vim ze ty jsi "chytla" tu nevdecnou roli to zaridit...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 09:43
- Nahlásit
jessiertw
je to nepříjemné ale co se dá dělat. Dík za spolupráci.
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:18
- Nahlásit
Já jsem zvyklá, takže je to v poho
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:26
- Nahlásit
Já mám stejně nějakej divnej tejden..včera jsem jela se psima ze cvičáku a asi 4 km před barákem mi došel benzín (aby mě nerozčilovala kontrolka, tak jsem si ji zalepila), samozřejmě telefon jsem měla doma a nide nikdo. Musela jsem vzít psy i Kima, kterej neměl ani vodítko, dojít domů a zavolat bratrovi ať mě odtáhne na pumpu, jenže když jsme přijeli k mýmu autu, tak jsme zjistili, že nemá to oko na tahání...no prostě komedie největší
teď jsem byla platit slovenský výstavy a ženský na poště vůbec nevědějí jak se to dělá, kvůli čtyřem složenkám jsem byla na poště přesně 63 minut. Prostě paráda
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:44
- Nahlásit
jessiertw
aby mě nerozčilovala kontrolka, tak jsem si ji zalepila
Já vím, že je hnusný smát se cizímu neštěstí, ale tohle mě teda dostalo!!!
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:47
- Nahlásit
No každopádně kontrolku už mám odlepenou a taky už vím, že na cvičák si sebou mobil brát budu
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 15:42
- Nahlásit
jessiertw
A odkud vlastně jsi. Jak vím, máš to kousek do Skalice. Třeba se známe. Já jsem z Č. Kostelce.
|