Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 13:56
- Nahlásit

ati
Vyhrabala jsem starou knihu z roku 1987 od Prof. Zdenka Sovy, a nejak jsem se zacetla.. Ted uz mam tuplovanou hruzu z toho, co by vsechno fenam mohlo bejt

Kalliope
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 14:10 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Fifi

kolik toho je o čem nic ani netušíme..... to je těžký, snad to bude v pořádku, je to dost nepříjemný a ještě ta bezmoc, chudáci malý, to by mě fakt zajímalo co by to mohlo být, pořád mě nic nenapadá.......

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 14:15
- Nahlásit

Kalliope
Bud v klidu, netusi to ani vet.. Zatim lecime symptomy, coz doposud vzdy pomohlo a stejne se vsema holkama pujdu pro jistotu tak za 2 mesice na krev a moc, jestli nemaji neco s jatrama nebo ledvinama.. Ja jsem zvykla na ledascos u psu, ale takovyhle "zahadny" onemocneni u nas teda jeste nebylo!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 14:50
- Nahlásit

Chudinky, doufám, že se z toho všechny holky vyhrabou brzy a bez následků, když je teď jaro na spadnutí....

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 14:51
- Nahlásit

Pastelka
Tak nas uz nelitujte, ja delam prvni posledni, aby se z toho Dorota dostala.
Radsi napis, co Kyticka, jak roste a vubec!!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 14:59
- Nahlásit

Fifi
No Kytička je zlatíčko! Začala bejt zřejmě vybíravá, což jsem zažila prvně....V sobotu ráno jsem jí k snídani dala JENOM granule. Neumíš si představit jak na to čuměla. Pak to jedla na etapy.Pak jsme odcestovali k rodičům na oběd a maminka nedala jinak, že musí dostat rejži s omáčkou.To pro změnu vyseparovala, takže zůstala suchá rýže. Po obědě jí chtěla mamka uctít suchým rohlíkem, taky bez úspěchu a já když jí večer, po náročném výletu dala rybí piliny, tak taky ofrňovala.To už jsem vůbec nechápala. Všechno ostatní bylo v normálu, takže doufám, že to bylo naposledy.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 15:05
- Nahlásit

Pastelka
Frfna vybirava Poznala masicko, tak uz bude separovat! To je jasna paka.. Joo, a tos ji dala tu Brasu nebo jakejma granulkama ji "prilepsujes" ?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 15:14
- Nahlásit

Fifi
NO jasně, Brasu. Kolikrát jí je dáváme jako pamlsek, protože jí šmakujou, ale k jídlu to asi nečekala. V misce má podle ní bejt vopravdický hovězí, přece! Mě spíš šokovali ty ryby. Musela jsem je smíchat s hovězím, zahřát, aby zavoněly a přelít vývarem z nožiček. Pak po 2 dnech teprve jedla. Můra jedna.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 15:17
- Nahlásit

Zato venku sezobne kdejakej hnus...

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 15:26
- Nahlásit

Pastelka
Sou to potvory. Erdelka je na tohle prebornice, ta cmuchne k misce, akdyz to neni vono, trhne ramenem jak pubertak a hrde odkraci stredem!! Ale na ryby je jak magor, ty jak zacejti, mlati nohou s miskou a honem davej panicko papani!!!

Pavka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 18:27
- Nahlásit

Ahoj
tak neděli jsem byla na cvičáku sama (tedy z RTW), ale stejně nešlo nic dělat, leda že by jsme si vzali brusle. Taky pěkně pršelo, tak ani fotky nejsou, tak snad příště.

Fifi
Teda co se to u vás děje, to je fakt divný.

Pastelka
A nebude se náhodou Kytička hárat. Napoprve ji to může rozhodit.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 07:55
- Nahlásit

Pavka
No snad ještě ne, uvidíme. Zatím žádné jiné "příznaky" nemá. Dneska dostane obvyklou mňamku, tak uvidíme.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 08:24
- Nahlásit

Ahojky, tak si představte, že Kim celou noc zvracel. Se bojím aby něco nesnědl venku špatnýho, tak jedeme k vetovi..

ati
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 08:33
- Nahlásit

jessiertwahoj,
ježiši to snad neni možný,co se to děje.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 08:36
- Nahlásit

ati

No to fakt nevím. On spíš zvracel jen takovou pěnu, tak nevím, ale jinak je ready, žere atd..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 09:01
- Nahlásit

jessiertw

nám takhle zvracela fenka, nejdřív to bylo z toho, že lízala koberce, pak když přestala a začla znovu zvracet, jsme zjistili, že to má z granulí a z různých těch uzených a sušených pamlsků, takže jí to nedělalo dobře, ale to mě jen tak napadlo, kdyby se to třeba opakovalo častěji, spíš to vypadá, že si něčeho někde zobnul a nesedlo mu to

jessiertw
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 10:01
- Nahlásit

Je se mnou teď v práci a zatím je v pohodě. Tak počkám a uvidím..ach jo a to jedem v sobotu na výstavu

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 10:12
- Nahlásit

jessiertw
To je snad naka epidemie Tak at je nahatymu brzo lip.. A dej bacha, jestli celou noc zvracel, at se dost pije, je mrnavej a to je pak dehydratace raz dva...

jessiertw
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 10:25
- Nahlásit

Fifi

On už od rána pořád pije, tak to bude asi dobrý. Jinak asi to nemá žádnou souvislost, ale já jsem se taky v noci vzbudila a bylo mi fakt zle od žaludku a právě jsem přišla na to, že malej blinká...

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 10:30
- Nahlásit

jessiertw
Souvislost to mit muze. Jestli mas nejakou zaludecni virozku, klidne ji muze Kimik chytit od tebe. Ode mne kdysi Dorota chytla anginu.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:08
- Nahlásit

Fifi

No tak uvidíme, když se to bude dnes opakovat, zítra zajdem k vetovi..já myslela, že pes od člověka nemoc chytit nemůže..?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:12
- Nahlásit

jessiertw
nez ji ode me chytla Dorota, taky sem si to myslela..
Uvidis, ja doufam, ze Kimik bude v pohode. Kam razite v sobotu na vystavu? Neni to ta krajska v Mlady Bol.?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:13
- Nahlásit

Jo, jedem do MB a přijede nás tam navštívit Bačkův brácha z Jičína

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:17
- Nahlásit

jessiertw
Tam jsem se chtela jet podivat s kamoskou, dogy tam maji specialku, ale bohuzel mi v patek prijede navsteva.. Tak se uvidime v HK na krajsky, tam se pojedeme urcite podivat!

jessiertw
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:27
- Nahlásit

Tak to se moc těším, čekám každým dnem, kdy bude rozpis krůhů na stránkách..určitě tam budu u číňanů..

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 12:25
- Nahlásit

A kdepak jsou vsichni ostatni???
Jinak Dorote je lip, rano dostala ryzicku s mrkvi, sice to porad jeste neni ono, ale rychle se lepsi.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 12:38
- Nahlásit

A mám dávat Kimovi normálně granule s masem nebo něco jinýho, když mu není dobře. Co myslíš??

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 12:51
- Nahlásit

jessiertw
Zvracel ti jeste pres den? Ja fenam, kdyz maji beznou srajdu z nejakyho fujtajbliku nebo zvraci, dam ten vecer hladovku, pripadne jen trosicku ryze s mrkvi, podle jejich stavu. Ale Kimek je prtavej, tam bych se hladovky bala. Poradne uvarenou ryzi a do ni rozmackanou varenou mrkvi nic zkazit nemuzes, pripadne do toho pridat trosku varenyho kureciho masa(prsa)... Granule bych zatim nedavala, jsou chutove dost vyrazny a mohly by mu zaloudecek podrazdit. Ale jestli mu neni dobre ani ted, ja bych supajdila na veterinu.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 12:55
- Nahlásit

Od rána nezvracel a rano dostal trochu masa, tak mu večer radši uvařím trochu. Budu informovat..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 13:33
- Nahlásit

Ahoj holky! Co to je? Nějaká epidemie? Skoro to vypadá, že se to šíří po netu... Ta moje můra nechtěla zase baštit. Ale nezvrací, tak to bude asi jenom pubertální nechutenství.
Včera bylo u nás odpoledne 18°C. Myslela jsem, že Kytka pojde na vedro. Takhle jsem jí ještě neviděla. Vypadalo to, jako když chce vyplivnout jazyk a táhnout ho za sebou.Na čele vrásky a ten utrápenej obličej! Večerní procházka se jí libila mnohem víc. Věděla jsem, že rotvíci teplo snáší špatně, ale tohle jsem nečekala...co bude dělat v létě ?

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání