Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
J_J
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:32
- Nahlásit

tak tak, nema doma nekdo rosnicku?

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:04
- Nahlásit

Ahojda. Jsem zvedava, jestli se ten vikend uskutecni.. U nas pro zmenu chumeli..
Jinak Amy proziva sve prvni harani nesmirne dukladne, hormony s ni triskaji. A tim, ze se o sve nove nabyte pocity muze podelit s ostatnima dvema haravkama, je to divocina.. Uz aby jim to skoncilo, jinak me z nich brzo klepne!

Anu
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:15
- Nahlásit

FIFI
nevím jestli si pamatuješ jak jsem tady psala o rotvajlerovi v lese. Dostala jsem se jemu i majiteli pod kůži.... Pes je napapírový.Otec je však snad prý dovežený ze Švédska a nechtěně nakryl 7měsíční fenku,která měla štěnata. Chvíli jsem se s majitelem bavila. Udělal mu nádherný kotec-zateplený. Pravda pes je sám-nemůže být samozřejmě na zahradě v zimě furt-(přesto nechápu proč ho nemá doma).Nic méně můj pes a ten rotvajler se stali strašnými kamarády.Mám dovoleno si ho brát a beru ho skoro každý den s náma na vycházky do lesa.Je to takový trouba,tak strašně hodný pes-se nedá vůbec s mým porovnat. Je nádherný a vděčný za každý kontakt. Myslím,že v této chvíli se bohužel už mít líp nebude. Majitel ho má rád,ale zastává názoru,že pes má být venku a protože bydlí v paneláku tak ho má zahradě 6km od domova. Jídla má víc než dost-maso a granule a teď co sní chodíme ven,tak je v poho.Překecal jsem ho na cvičák-aby se pes dostal mezi lidi a hlavně mezi psi.Doporučila kvalitní granule,beru ho ven,víc si myslím,že jsem udělat nemohla.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:21
- Nahlásit

Anu
To vis, ze si pamatuju. Je super, zes pro pejska udelala zrejme mozne maximum! Mam velkou radost, ze se rotvicek dostane s tebou na vychazky, bodejt by nebyl vdecny za kontakt, kdyz je izolovany od svoji lidske smecky. Ses sikulka!!!
Snad se panicek rozhoupe a skutecne s nim na cvicak zacne chodit - nebo s nim budes chodit ty?

Anu
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:28
- Nahlásit

Já si myslím,že majitel to ani nemyslel zle spíš je nezkušený. Ze mě padaj takový občas chytrý věci a tak mě vážně poslouchá a dá se tvarovat. Už mu dává tvarůžek,jogurty,lepší granule.... Měl názor na cvičák takový jakýsi divný-některý cvičáky jsou pravda divný,ale tenhle ne.Snažila jsem se mu vysvětlit,že nejde o vycvičenost ale o kontakt.Když viděl co s jeho psem dělá přitomnost mého,jak je spokojený,prostě super.Vůbec bych nevěřila,že se takhle rotvajler může chovat. Teda je to fenka.Je to takový mazlík,taková trouba,prostě jí ta prostota kouká z očí.Všechny věci po mém psovi opakuje. V neděli vytáhla větev-2metry dlouhou-a můj 13kg pes se zakousl do druhého konce a šli se stromem po silnici.Auta zastavovali a smáli se. Doma jsem prohodila,že bych brala ještě rotvajlera...tak to neprošlo,ale co není může být. takhle mi to stačí. Feňula je skvělá.

Elen
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:29
- Nahlásit

Ahoj všem co planuji cestu do Skalice
Budu pect kolac, takovy ten velky pes cely plech s drobenkou, chci se zeptat co kdo ma na nem nejradeji, hmm budu pect teda jen jeden a dam tam to co bude prevazovat u vas nejvic.

Nejvic ho delam s ovocem- ted zrovna pecu s broskvemi, ale ted do soboty nevydrzi, pak mam jeste doma ananas a jahody. Hned zavrhuji mak ponevadz nemam mlynek, pak je jeste mozna klasika tvaroh, nebo povidla, ale fantazii se meze nekladou, tak piste

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:31
- Nahlásit

Anu
Copak rotvici, to jsou zlaticka, obzvlaste fenky Tak at se vam vychazky dari a uzivate si je. Ted jsem cetla, ze mas nemocnyho Anubiska, drzim palce, aby se dal rychle do kupy..

Elen
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:33
- Nahlásit

Anu
mozna proto ze rotvici jsou opravdu skveli, kazdy je jiny,ale v jadru jsou vsichni dobri, to jen nektere pripady a hlavne media z nich delaji zle psy. Ja znam hodne rotviku a bala jsem se asi jen dvou a tam byla chyba v jejich vychove

Anu
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:35
- Nahlásit

Fifi
ani mě nemluv,bylo to tak rychlé,prostě najednou se z hyperatkivní psa stane bezvládné psí tělíčko,co vůbec nereguje na okolí. myslela jsem že to je z očkování,neměla jsem zkušenosti. Vůbec mě nanapadlo,že to může být něco horšího.Naštěstí se to odchytlo v začátcích a pes bude za pár dní v poho.

Fakt jsem si ale nemyslela že rotík může být takový mazel. To můj je takový -jako plemeno -odměřený,ale ona je takový trouba.Kdyby opravdu nepotřebovala venek tak ji mám hned doma...

Elen
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:35
- Nahlásit

Jinak ted jsem se divala na pocasi na CT, a ma porad snezit+polojasno+snezit a porad dookola
Ma byt pres noc mraz kolem -7
Vypada to spatne no, ale ja bych to zkusila, teda alespon s temi co to maji blizko, chapu ze nekdo kvuli pokecu nepojede 200km

Anu
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:38
- Nahlásit

elen
já se jich nebála,já se nebojím žádných psů-teda pokud to není vyhlášení individuáln zabiják-jen mě překvapila její přítulnost,taková kamarádská povaha,naprosto nekonfliktní,očičkama kouká na nás jak na bohy. To basenji takový není,ten je odměřený k cizím lidem,nenechá se pohladit a už vůbec nehrozí že by se z někým cizím mazlil.Táta má retrívra,ale myslím,že ona -konkrétně-ho předčí. Je fakt super.Musim vzít už teď legálně foták a ukázat.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:42
- Nahlásit

Tohle já nechápu. Jak někdo může mít psa na zahradě v kotci a bydlet někde úplně jinde? Vždyť bych vůbec nevěděla co se tam děje a neměla ho na očích. U nás mají takhle dobinku. Má supr kotec i všechno, ale myslím, že to pro psíka není dobrý..

Elen
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:44
- Nahlásit

Anu
no na me takhle pusobi skoro kazdy rot, pokud je dobre vedeny a scializovany.Muj je taky pekny mazel, hned si lezne na zada a mazli se. A priteluv rot, ktery ale pred dvema mesici umrel , byl taky takovy mazlik. A vetsina pejsku od znamych jsou dupky nekdy jsou az vlezli

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:45
- Nahlásit

jessiertw
Ono to vlastne s tou fenkou dopadlo lepe, nezli bych cekala.. Kdyz byly v lednu ty strasny mrazy, Anu psala, ze vida tuhle fenku samotnou zavrenou v cemsi, ze je smutna, ze nevi, jestli ma vodu atd.. Tim, ze pana dokopala k vychazkam, kotci, lepsimu krmeni a vubec - neni to porad ideal, ale myslim, ze fenka ma ted krasne casy v porovnani s tou minulosti..

Elen
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:49
- Nahlásit

Fifi
ja se divim ze si vubec dal rict, vetsina lidi kteri takhle zachazeji se psy, ti reknou at se staras o sebe a poslou te nekam ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:56
- Nahlásit

Elen
Taky jsem mile prekvapena.. Asi ten pan zase neni takovej trouba. Ale i tak, predstava, ze mam psa x km od domova.. mno.. desny. Kdyz vidim ty svoje potvory rozmazleny, ty by bez denni davky tuleni a mazleni chradly az by smutkem a steskem chciply..

ati
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:56
- Nahlásit

ahoj ,já osobně už bych psa nenechala bez dohledu,jdna zkušenost mi bohatě stačila. Okamžik když jsem přišla do kotce a pes byl pryč už bych zažít nechtěla

Anu
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:00
- Nahlásit

Nechci tady rozbouřit diskuzi,ale chlap co ji má mi řikal-po té co se mi řekněme "otevřel",že chovatel toho psa a feny-co měli štěnata ,tak normálně do psa prostě kopal,aby se uhnul,že to byly bestie co se báli lidí a podobně. Narodilo se prý 12štěnat-vůbec nevím o tak početném vrhu, a 9štěnat ten chlap utopil a 3zbyli.2psi si nechal -pravděpodobně na hlídání stodoli a tohle štěndo-fenečku si vzal tenhle chlap.Jenže od tohodle rádoby chovatele dostal přednášku jak pes nic nepotřebuje,čím míň lidí,tím víc bude zlá,venku nezmrzne k žrádlu co chceš. Nechci ho omlouvat,je to 40letý chlap,ale když fakt někdo neví a pak mu takový blbec řekne todle,tak z toho vyklouzla ještě dobře. Teď opravdu chodí ven,o víkendu chodíme společně,přes týden se střídáme. Na jaře hned začne na cvičák,to už tam semnou byl se podívat.Spíš by potřeboval nakopat ten chovatel-jestli se tomu dá tak říct.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:05
- Nahlásit

Anu
To neni zadnej chovatel, to je dobytek!!! Nehlede na to, ze nakryt sedmimesicni fenu uz samo o sobe je prasarna prvniho radu... Opakuji, zaplatpanbuh za to, ze panickovi si otevrela oci a ze se fenka ma o 100% lip.

ati
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:06
- Nahlásit

Anu
Chovatel je silné slovo,byl to pořádnej idiot.

Anu
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:09
- Nahlásit

nakrýt? On je má všechny zavřené v jedné stodole a tak si ji pes nakryl sám.Jaké bylo zděšení,že tam jednoho dne přišel a vedle bylo 14štěnat. Jen mě tluče hlavou ten pes -zkusím se zeptat na jméno-když je dovežený kdoví odkud a je papírák.třeba vám to něco řekne. No a jak jsem psala,ještě mu namluvil,že fena musí mít štěnata....

Anu
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:11
- Nahlásit

omluva 12 štěnat,překlapla jsem se

Elen
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:12
- Nahlásit

Anu
moc o tom pripadu nevim,a le od kud je ten "clovek-chovatel" nechci ho nazyvat zvirecimi jmeny( jako prase, dobytek) abych neurazila ty zvirata. Ja bych ho zazalovala a vzala mu ty zbyle pejsky, dyt je utrapi a navic pak takovi jako on dela z rtw ty zle psy (

Anu
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:21
- Nahlásit

nechci vás tady nijak bouřit. Zeptám se naschvál na jméno psa-myslím toho papírové a na jméno chovatele.třeba budete vědět,kdo to je.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:23
- Nahlásit

Anu
Poptej se, tohle nas opravdu vsechny asi zajimat bude. Odkud ze ten "chovatel" je?

Anu
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:28
- Nahlásit

fajn, vezmu si sebou papír očekávám že to bude jméno které si jen tak nezapamatuji.

J_J
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:30
- Nahlásit

zdar vsichni, porad vaham s tim vikendem ..verte ze ja na nej chci jet asi jako malokdo..moc bych se potreboval dostat zase zpatky mezi psy a lidi co s nima delaji ale to pocasi je hrozne... nevim ani jestli bysme poskladaly vsechny pesany dovnitr..muze nekdo cvicne udelat soupis psu co chteji mit psa uvnitr? venku je dost zima a psi z domu asi nebudou moc byt venku v kotci..tak aby nebyla nejaka mela.... btw: je pekne ze ma byt 7nad nulou ale jestli tam je 30cm snehu bude to prd platne - aspon teda co se obran tyce

Elen
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:34
- Nahlásit

J_J
a kdo psal nebo rikal ze ma byt 7 nad nulou? pres den ma byt max +3 pres noc kolem -7

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:34
- Nahlásit

A posunout by se ta akce o jeden tyden nedala? Na 25 - 26. 3., to uz by treba pocasi bylo slusny a snih slezlej.. Jessie by se musela optat, jestli tam nic nemaji, ale mozna by to bylo rozumnejsi...

ati
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:35
- Nahlásit

J_J
já bych měla problém nechat holky v odkládačce i když jsou zvyklé venku ,ale v zateplených boudách. V odkládačkách by jim byla určitě zima. Tak já to pomalu vzdávám. JJ jestli se chceš dostat mezi psy tak přijeď k nám. Když smečku pustím budeš v TOM co by dup

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání