| Autor |
Zpráva |
J_J
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 07:28
- Nahlásit
ati
tak kde jsi
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 07:44
- Nahlásit
Ahojky, mám menší problém..Chtějí přijet dva lidičky s Bakýsovým bráchou ze soboty na neděli, jenže mají takový problém. Potřebovali by přespat na tom dvoulůžáku, protože Cideček malinko nesnese pejsky ani cizí lidi a navíc je to gaučák, takže v kotci spát nemůže a v autě by s ním musel někdo být..myslíte, že by to šlo se dohodnout aby spali na dvoulůžáku ze so na ne? Kvůli psovi..Jo a vůbec kolik nás tam vlastně bude? Aby se vešli?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 07:49
- Nahlásit
jessiertw
Ahoj Pocet lidi by ti mela rict nase kulturni referentka, demokraticky zvolena ATI. Ono to bude zajimavy, ja mam taky gaucaka, jsem zvedava, co mi z auta do rana zbyde!
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 07:51
- Nahlásit
Oni by klidně spali i na vícelůžáku, jenže Cid prostě není pes, který by okolo sebe snesl cizí lidi.. Jinak přes den si ho usměrní prý
|
ati
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:09
- Nahlásit
Ahoj,počet lidí musíme dát dohromady.Nevím kolik bude lidí od Lucky a Nikity
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:15
- Nahlásit
ati
my jsme jasny. Ja, Pavka, ty(dcera?), Jessie, JJ, Elen. A Nikita se snad ozve s presnym poctem.. Jinak - bleeeeeeee, napadnulo u nas asi 5 cisel snehu!!!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:24
- Nahlásit
ati
od lucky jsou lidi jasni
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:26
- Nahlásit
Fifi buď v klidu, tady taky chumelí, už mě to neba..Bára rezignovala a ráno nechtěla vylízt z kotce, musela jsem ji násilím vytáhnout prostě v 7 hodin je na naší dámu ještě brzo už jí ten shíh taky asi nebaví..
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:28
- Nahlásit
Jinak se mnou jede zřejmě ještě ta kámoška, ale jen z pátka na sobotu..takže pokud dobře počítám nás 8+2 s Bakovým bráchou+od Nikity a od Lucky? To je kolik dohromady??
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:36
- Nahlásit
Ahoj, ty moje hned spočítám - 6 lidí (já, Áďa, Ebony, Michala, Irena, Locco). Chcete i psy?
já - 2ks VK feny (z toho jen jedna cvičící, štěně)
Áďa - fena VK
Locco - pes VK, štěně
Irena - pes SK (možná rekreačně) a pes BC štěně (cvičící)
Michala - DOB pes štěně
Ebony - NO fena, HOL pes, BOM fena (vše cvičící)
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:40
- Nahlásit
Fifi
Jenom 5cm? Tady jen to bohužel horčí, a to ani nemluvím o Jablonci, tam jsou kruhové objezdy jak tunely
No vážení, zatím to spíš vypadá jak hon na figuranta!!!
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:44
- Nahlásit
Nikito a co je to za dobrmánka, nevíš? Jen abych namlsala sestru, ona taky přijede s dobíkem
No a jinak my jsme taky necvičící, my jsme jen blbnoucí
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:57
- Nahlásit
jessiertw
co je to za dobrmánka, nevíš?
Já vím všechno! Teda všechno ne, ale tohle jo. Chceš papírové jméno nebo jak? Je mu míň než rok, je to ještě štěňák. A je hnědej - úúúúžasně čokoládovej. Mně nikdy hnedí dobrmani nepadli do oka, ale tenhle má fakt barvičku, no nádhera
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:01
- Nahlásit
jessiertw
Snad se Michala nebude zlobit, má ty DOB dva, stránky http://www.dobrmani.cz
Tohle je on - Charm Antis (zvaný Jazyk):
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:09
- Nahlásit
No tak ten se sestře bude líbit, hned jí musím poslat foto ona má dva černý, fenu z CHS Halit Paša a psa Chrise Z Danova a s tím přijede..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:17
- Nahlásit
jessie ty budeš mít kolik psů a co kámoška
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:19
- Nahlásit
Já jen dva, malýho nevím jestli vezmu...možná pro něho zajedu jen na sobotu..aby mi ho tam někdo nesežral..kámoška bez psa, já ji jednoho půjčím
|
ati
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:26
- Nahlásit
jessiertw
malýho nevezmeš- tak to budu muset vzít granule
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:34
- Nahlásit
jessiertw
Ale pozor, na hraní ho má slíbené Xeňátko
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 10:13
- Nahlásit
Čuzzzzzky,
tady se to teda rozjelo, dlouho jsem tu nebyla a ejhle hned je tu 82 stran Ani jsem to teda nepročitala moc abych řekla pravdu. No tak my mame po prvnim harani, teda asi, mela ho nejake divne, vubec nebarvila, ale zenichu tam bylo. Nejdriv jeden tyden, pak skoro dva tydny nic a pak zase jich prislo nekolik, tech napadniku?!? Zacala byt vetsi mazel, ale jinak je to silenej srab . Pokud se mi na ni podari vybafnout tak misto, aby se zacala branit, tak se utika schovat Bude z ni tedy domaci nehlidaci mazlicek a nebo se to behem dvou let nez radne dospeje zmeni a bude z ni rotwailer??? Co vaseho holky a kluci, taky se boji vseho a vsech a nebo jsou to pani a damy rotwici???
|
ati
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 10:22
- Nahlásit
Nikita
ale já ho nechtěla na hraní.............
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 10:27
- Nahlásit
ati
Jessie tu nahlas uvažovala, komu se bude nebo nebude líbit, tak já jen pro upřesnění, aby bylo jasno
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 10:30
- Nahlásit
ati
Nikita
Holky budem dělat, že jsem jako ty vaše příspěvky vůůůůůbec nečetla a Kimečkovi to radši ani neřeknu nebo se urazí a nebude chtít jet vůbec
Mimochodem Ati co bereš za pesany, měly bychom totiž spočítat i pesy, kvůli kotcům a tak..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 10:37
- Nahlásit
já beru tři Céčkové holky a maličkou, napíšu JJ ,aby mi dala Lucka přesný počet psů a pošlu Ti mail
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 10:38
- Nahlásit
Maličkou to mě vždycky tak pobaví...já beru taky malýho (Baka) a maličkýho (Kima)
|
ati
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 10:49
- Nahlásit
jessiertw
no je to fakt blbý,ona je naše maličká TA NEJVĚTŠÍ ale je to moje miminko
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 10:51
- Nahlásit
No já to chápu, dokud nepřišel Kim, tak byl Bak taky maličkej
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 11:50
- Nahlásit
Tééééda já vám ten víkend tááák závidím! Vždycky sem jen v rychlosti mrknu, protože chvátám a pak mi je to líto, že taky nemůžu. Jenom to počasí je hnus! nemělo by za 14 dní oficiálně začít jaro?????
|
ati
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 12:01
- Nahlásit
Pastelka
musí přijít nebo umřu
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2006 12:05
- Nahlásit
Ahoj všem
No to jaro me taky trapi, vcera bylo krasne a dneska zase napadlo par centaku snehu, uz at je to pryc
|