Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:39
- Nahlásit

Jo tak bacha!!! V pátek jdeme na akci DDM předvádět základní poslušnost. To bude prča!! Jediný co mě uklidňuje, že tam jdeme ještě s kámoškou a ta má labíka půlletýho a ten umí ještě větší prd.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:44
- Nahlásit

Pastelka
Kdepak, Amyna uz davno dvakrat denne nedostava. Potrebuju ji ted po zime trosku shodit, ma nejaky kilco navic...
A na predvadecku budu drzet palce to bude legrace, doufam, ze pak hned vypises svoje zazitky!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:50
- Nahlásit

Fifi
Tak to jo, Kytice je akorát, ještě chvíli jí budu dávat 2x, ale ráno jenom na chuť. Na tu akci se docela těším, bude to sranda. Výcvikář chce ukázat nějaký mlaďochy a jak se cvičí a tak. Navíc je to takový charita...za utržené peníze se zakoupí zřejmě nový rukáv.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:53
- Nahlásit

Pastelka
No takhle - samo, ze holky maji snidani - bud trosku masika, jogurt, tvaroh, mliko - ale to je tak na dve polknuti, nic ohromnyho. Ted teda tise slintaji a zavidi chlupatici, ktery jsem uz zacala davat rano i vecer, zacina se kulatit a potrebuje ty maly hady necim vyzivit.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 15:00
- Nahlásit

Fifi
Tak to jo, já myslela, že dostávají chuděrky jenom večer.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 15:01
- Nahlásit

Tak pa pa pa! Dneska se chystáme na stopičku, tak snad jí to půjde. Nefouká, neprší, není kdovíjaký vedro, takže se nemá na co vymlouvat!

ati
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 07:58
- Nahlásit

ahoj,Pastelka
vemínko od vetavixu beru, je pomleté asi jako drštky jestli už jsi je brala. Pesum šmakuje,mě jen vadí ten odér

Kalliope
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:10 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Pastelka
Ohledně Gii mě to pořád drží, už jsem nahnula i přítele, takže kdyby ji viděl a ona na něj udělala oči, což rotvice umí (ani ty oči by už dělat nemusela), vzali bychom si jí, problémy jsou dva:

1) jedeme tam až 2.června to už tam asi nebude, a i kdyby tam byla je dost dobře možný, že na letiště budeme přítelovo rodiče odvážet někdy kolem půlnoci, což bývá celkem dost častý, takže pochybuju, že tam na mě budou v Tróji čekat....

2) no a druhý problém je ten, že i kdybychom tam jeli v nějakou rozumnou dobu, nebudeme moci vzíti Píďáka s sebou, co potom, když Giu přivezeme a oni si nepadnou do oka? To bych jí pak musela vrátit? To ani náhodou, ublížilo by to akorát jí, nehledě na to, že na cvičáku mě od toho odrazují, že Gia už je dospělá (3 roky) a že oni by si zřejmě asi dospělou fenku nevzali, protože už bude mít svoje zlozvyky, který se horko těžko odstraňujou, atd., což mě je celkem jedno, že neni zrovna nejmladší, i kdyby jí bylo 10 vezmu si jí, ale s tim Píďou nevim, nedokážu to odhadnout.

- ale jinak já jsem všema deseti pro, přítel vlastně už skoro taky, jenom furt kombinuju, jak to všechno udělat, a zatim mě teda nic nenapadá.

A teď babo raď, že.........

Kalliope
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:14
- Nahlásit

Fifi
Fifi, ty jsi tak zlá - prej blbka prasečí...... Chudáček malilinkatej je to, copak ty to na tý fotce nevidíš?? Jak tvoje malá milovaná holčička trpí.......snad už jí bude fajn a ropuchám se pro příště vyhne

ati
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 09:23
- Nahlásit

Kalliope
myslím ,že obava že by se pes a fena nesnesli je zbytečná,to by museli být totální magoři.A co tam zavolat a zeptat se jak se fena jeví jim?

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 09:29
- Nahlásit

Ahoj vsem.
Kalliope
Ja jsem opravdu taaak strasne zla.. chudinky moje feeeny.. Srstku na me!

Pastelka
Jaka byla stopicka?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 09:53
- Nahlásit

ati
no já se taky domnívám, že fena pes by se snad mohli snésti, jen mě mrzí, že mě od toho odrazují lidi ze cvičáku, navíc jak jistě víte, nejsem žádnej kynolog profík, takže s případným problémem u fenky by mi musel jistě někdo poradit a mořily bychom se s ním určitě dlouho, jestli by se vůbec někdy vyřešil.

Ale je fakt, že za optání nic nedám - teď jen aby tam ještě byla, zkusím tam zavolat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 09:57
- Nahlásit

Kalliope
Bylo by fajn, kdyby Gia nasla novy domov - souhlas s Ati, pokud neni fenka uplny pako, mela by se s Pidalkou szit rychle. Jen si hlavne ale vsechno fakt dukladne rozmysli - napr. - az bude harat, budes pro ni mit oddelene misto od Pidi atd... dej vedet, co ti v utulku rekli!

jessiertw
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:10
- Nahlásit

Ahoj holky!! Tak jak to vidíte v neděli, Obávám se, že asi nebudu mít moc času na lítání k rotvikům a zpět. Nepřijdete se na mě mrknout k nahatým? Budu tam už od půl 8, no pak vystavujem a je nás tam hrozně moc, takže bych vás ani nemusela stihnout...

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:14
- Nahlásit

jessiertw
ja dorazim tak kolem devaty.. zhlednu vystavovani rtw a pak budu smejdit po stankach a nakupovat veci na maly chlupatka.. Takze pokud hned po Cajcovi a Cacibovi s Kimem neodjedes slavit domu, tak si te nekde najdu!!!

jessiertw
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:18
- Nahlásit

Fifi
No vzhledem k tomu, že CAJC my nedostanem a BOB je danej předem, takže vlastně ten čas možná i budu mít

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:23
- Nahlásit

jessiertw
Jen nerikej!!! Ty vzdycky tvrdis, ze preci vyhrat Kimek nemuze...a pak...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:24
- Nahlásit

tak jsem tam holky volala, Gia se s pejskama celkem snese, ale už se o ní zajímalo dost lidí, oni nemůžou sehnat toho jejího majitele, takže ještě chvíli čekají (pár dnů) a pak jí normálně nabízejí, takže říkal, že za měsíc (až tam pojedeme my) už tam s největší pravděpodobností nebude, že jestli jí chceme, tak asi tak zhruba do toho týdne.

No a pak samozřejmě, když si jí noví majitelé odvedou a ten původní se do půl roku ozve, musej mu jí vrátit.

Takže já se s Giou asi můžu leda tak rozloučit, pač do Práglu se nedostanu dřív než 2.června, což je za měsíc a něco, to už bude fuč, no nic... alespoň jsem se zeptala

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:30
- Nahlásit

Kalliope
Hlavne, aby se fenka z utulku dostala brzo.. Udelalas, cos mohla..

A musim bonznout ATI - do Prahy neprijede!!! Ona na nas normalne ZAPOMNELA!!!!

jessiertw
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:30
- Nahlásit

Fifi
Jenže to byly krajovky

Kalliope

To je škoda, tak se tam vyprav třeba o víkendu vlakem, vždyť to zas taková dálka není..

jessiertw
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:32
- Nahlásit

Fifi

Jakto že nepřijede??? A Pastelka s Kytičkou??

Kalliope
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:32
- Nahlásit

hlavně aby se holka malá dostala k hodným lidem, to je podstatný.

jessiertw

o víkendech skoro nikdy nemůžu, buď jsem ve škole, nebo děláme na baráku (kdybych se těchhle hnusnej povinností neúčastnila, tak by doma asi nadšený nebyli)

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:34 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

jessiertw
At to Ati vysvetli sama... zradkyne jedna!
Pastelka myslim rikala, ze neprijede, ze to ma daleko.... nebo si to pletu?? fakt nevim..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:35
- Nahlásit

Fifi
no tak holky, to vás tam zas moc nebude teda.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:36
- Nahlásit

Kalliope

No tak to já se těmhle akcím snažím vyhýbat...je fakt, že včera mě to popadlo a skoro za tmy jsem uklízela psiskám kotec a vše okolo něho mají to tam najednou takový jiný bez ty slámy i když je fakt, že má o víkendu opět mrznout, tak jsem tu slámu ještě možná mohla nechat

jessiertw
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:38
- Nahlásit

Tak koukám, že se asi zas sejdem jen my dvě

ati
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:40
- Nahlásit

Já se hrozně stydím,měla jsem domluvené kousání na sobotu ,ale figoš nemohl tak jsem to přehodila na neděli

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:42
- Nahlásit

jessiertw
vypada to tak... hele, v kterym budete kruhu?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:52
- Nahlásit

Fifi
Ono je to takový zajímavý, ale myslím, že 28. Jsou totiž úplně jiný čísla na vstupáku a na netu

jessiertw
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:53
- Nahlásit

ati

Styď se

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání