Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 12:44
- Nahlásit

Fifi
Tak srazíme ty naše chatky k sobě a budeme bumbat tam, nebo se můžeme válet na trávě před chatkama,protože se do hospody stejně všichni nevejdeme...

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 12:47
- Nahlásit

Pastelka
Teeeda, ty se nam rozjizdis... "valet se na trave pred chatkama" - dooobry, a jakypak my jsme pijavice pijatice, my jsme umirnene a slusne majitelky rtw! Chatky nam muze srazit k sobe tvuj muzicek, estli v sobe najde tu silu, a fakt to pak bude dokonaly..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 12:55
- Nahlásit

Fifi
No to nevím, on bude z přítomnosti tolika psů a psích lidí asi úplně vyšťavenej, na to asi sílu nenajde Jo jo, slušné majitelky rtw a co jessie a ty redbullíky? A ty a bublinky... A to jak jste se domlouvali na ten víkend, co vám pak nevyšel

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 12:59
- Nahlásit

Pastelka
Ale ten vikend nevysel, takze jsme setrily sva jatra... A navic je legrace, ze ja neznam osobne ani tebe, ani Ati, ani Jessie... S Jessie se uvidim ted v sobotu v HK, a s Ati snad v Praze, ale jinak to bude premiera v JC.
Jooo, a snad se Pavka nebude zlobit, kdyz bonznu, ze Bonuska zacala harat a zanedlouho pojedou na kryti..

jessiertw
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 13:13
- Nahlásit

Fifi
Já myslela, že ji hárá mladší čubinka a ona Bonuška taky? Už se těším až budou štěnda a budu se moct přijet podívat..už jsem tak dlouho neviděla malý rotvičky doufám, že si je Pavka nebude schovávat
Jinak zítra doufám, že se přihlásíš..kdybych alespoň věděla, jak vypadáš. nemáš nějakou fotečku na stránkách?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 13:14
- Nahlásit

Fifi
Jééé budou další bratránci a sestřeničky Další důvod k oslavě

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 13:19
- Nahlásit

jessiertw
Estli zrovna hara i Corinka, to nevim, ale u Bonusky je to na tuty.. Pokud zitra najdu Kimika ukrytyho v kleci s vinovym prehozem, zacnu tam hulakat - JESSIE, JESSIE! a snad se ozves.. My dorazime kolem 9, pak tam mam este nejaky vyrizovani, ale po pul desaty nebo tak nejak zacnu slidit po kruhu nahoprdek. Z estetickych duvodu davam na stranky radsi jen fotky fenuli, takze me tam asi neobjevis.

Pastelka
Pravdu dis, hlavne, at se Bonusce kryti zadari..

jessiertw
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 13:25
- Nahlásit

Fifi
Tak se necháme překvapit až uvidíš vedle té klece s tím vínovým přehozem klubíčko nervů, tak to jsem já

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 13:29
- Nahlásit

jessiertw
Neboj, ja si te najdu.. Vecer vyrobim na karton vyvolavaci tabuli, at je nejaka legrace. Nejsi sama, koho tam budu hledat jako jehlu v kupce sena, takze ji udelam oboustrannou a jen budu chodit kolem prislusnych kruhu a vyvolat internetovy prezdivky.. (chtela jsem napsat nicky, ale to by mohlo vyznit dvousecne.. )

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 13:49
- Nahlásit

jessiertw
Héč, já jsem jednu fotku Fifi vypádtrala... Ale nepovím...aspoň to budete mít zítra zajímavější.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 13:58
- Nahlásit

Pastelka

My se necháme překvapit viď Fifi

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 13:59 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pastelka
Pockej, a kdepak si patrala? Ja nasla jednu ze svodu plemeniku rtw, to jsem tam jeste s nebostikem Bernaskem.. Tak Jessie, tot ma malickost pred 5 lety. At mas usnadnene hledani...

A ten zarputily vyraz svedci o mem nasazeni co nejlepe predvest psa.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:04
- Nahlásit

Fifi
Jééé to byl pupísek mladíček, a ty samo taky.Teda né, že bys teď nebyla. Já našla náhodou, když jsem dneska brouzdala po tvých webovkách fotky z letního tábora Bušek. Hned bych na ten tábor taky vyrazila, fakt závidím. Musí to tam být super

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:08 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pastelka
to mu bylo neco pres pet let..
A kdo ti brani za nama v lete prijet? Vloni tam byla i Pavka, tak se domluvime, vezmes celou rodinku a budete mit krasnou dovolenou se psem... Kone, ZOO, vycvik - co si vice prat? Ja tam jezdim uz asi 13 let a je to pro nas vsechny ta nejlepsi dovolena.
Joo, a fotky z tabora musis vzdy brat s rezervou - malo spanku, spousta akci..

jessiertw
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:08
- Nahlásit

Fifi
Mám takový zvláštní pocit, že jsem tě už někde viděla, ale to já mám skoro z každýho stejně tě zítra nepoznám

jessiertw
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:10
- Nahlásit

Já bych na vás taky možná přijela mrknout, mám to necelých 40 km do Dvora..

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:17
- Nahlásit

jessiertw
Jaky mrknout, zitra si pokecame, vymenime informace a to by bylo, abych te nezlomila s Barou a Bacikem na celotydenni pobyt v srpenci! Jen at je tam prerotvikovano!!!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:23
- Nahlásit

Fifi
Jo jo, tobě se to řekne Všechnu dovču už mám rozplánovanou až do konce roku. A navíc na toho mýho nekynologa by to bylo asi moc psích akcí najednou. Ach jo!!! No ale uvidíme jak se bude líbit "rodince" v Jičíně a možná bysme mohli jet rok následující... Kdo ví... Nebo ho nechám doma a pojedeme já, pes a dcera. A bude to mít za trest, když si mě nechce vzít...

jessiertw
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:27
- Nahlásit

Já jezdím taky všude sama, jen s pejskama. Přítel je stejně pořád v práci..navíc je to taky nekynolog

Fifi
Koukala jsem, že jsou tam koníci. O mě nejde, já je miluju, ale Barbora by to tam asi nerozchodila, ona je nenávidí a kdyby mohla třeba jednoho alespoň kousnout, tak by za to asi položila život vůbec mě nevnímá, když vidí takovýhle zvíře, takže nevím, jestli bych ji vzala..

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:27
- Nahlásit

Pastelka
Mno, a na kdy mas teda naplanovanou dovcu???

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:31
- Nahlásit

jessiertw
Barca jedna zlobiva.. Konici tam jsou, a jsou zvykli na psy, ale samo ze je zadny z tabornickych vetrelcu nesmi honit... Kdyz je Barus takova eana, tak ji nech doma a dorazte s nahoprdkou a Bakousem Vsak si zitra dame rec...

jessiertw
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:34
- Nahlásit

Ok, času dost ještě..
Holky tak já běžím domů, jdem na prochajdu a pak musím připravit krasavce na zítra
Fifi tak zítra ahojky!!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:34
- Nahlásit

Fifi
Chi chi Na srpenec, na předposlední tejden Jenže to jedeme s pesanem pod stan tady kousek od nás. To by se mu v Jičíně musel sakra líbit, aby změnil destinaci. Jeho děsí už jenom ten název VÝCVIKOVÝ. Já bych ale jela až bych brečela...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:36
- Nahlásit

jessiertw
Tak ať se vám to zítra zadaří!!!! A nezapomeň, hoď do sebe bimbuláka a hned se nervi malinko sklidní...

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:50
- Nahlásit

Pastelka
Tak tohle bude prvni tejden v srpenci... Neboooj, pokud je nutno vyvinout mirny tlak na tvou polovici, rychle ho behem Jicina presvedcime, ze se mu bude mezi pejskarema SAKRA libit i o prazdninach Vycvikovy a ODDECHOVY tabor, tot dulezite! Kdo cvicit nechce, necvici a chodi si po vyletech.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 15:12
- Nahlásit

A jinak preji vsem Vesele Velikonoce! My je teda extra neslavime, jen musim feny v pondeli rano zavrit, kdyz vyrukuje muzskej s pomlazkou, asi by me tvrde branily.. Uvidime jak letos Amyk, bude mit prvni pomlaskovou... Ale Dorota v tom ma jasno, nema Velikonoce rada, a chlupatice je tak rychla, ze dokaze muzskymu pomlazku vytrhnout z ruky uz kdyz se s ni tise nenapadne plizi do baraku..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 15:18
- Nahlásit

Fifi
Díky za tu podporu a doufám, že se vám to všem podaří. Jinak hezké Velikonoce! Nemám je ráda ale Kytce se asi budou líbit, miluje větve, takže se jí budou pomlázky líbit! Pa pa!

jessiertw
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2006 11:37
- Nahlásit

Ahojky, tak HK máme za sebou - V1,VT

Fifi
Omlouvám se, že jsem se ti moc nevěnovala, ale nějak jsem byla mimo. Na druhou stranu jsi přišla zrovna včas a viděla jsi nás v akci

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2006 12:17
- Nahlásit

jessiertw
Jeste jednou gratuluju, a plne chapu, zes byla mimo, ja jsem na vystavach taky na nervy.. Ale dopadlo to super! Jinak mam par fotecek jak vystavujete, tak ti je dneska poslu na mailika. A my jsme pak stejne brzo odchazeli, takze ani ja na tebe nemela moc casu. Nevis, kdo vyhral celou vystavu?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 11:03
- Nahlásit

Fifi
Fotečky super, dám si je na stránky, díkas..Nevím vůbec kdo vyhrál, my jsme si zaběhli o nejlepšího juniora a jeli jsme domů a to byli 4 hodiny. Pak šli ještě veteráni a FCI skupiny, tak nevím, do kdy to tam bylo..už se těším do Prahy

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání