Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Sbírka pro Azyl Rita
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 20 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 12:43
- Nahlásit

maixnerova

dneska jsem byla v nemocnici a poprosila jsem svou vzdálenější známou, jestli by nemohla zjistit, zda by nemocnice nemohla oficiálně nějakým způsobem prošlý obvazový matroš atd. přenechat útulkům. Doufám, že se dostanu k nějaké informaci. Ale obávám se, že to asi nepůjde, že to budou muset likvidovat , páč jako státní zařízení...... No nicméně ta známá slíbila prohrábnout domov a vytahat pokud tam něco bude a možná tam bude i pár obvazů. Tak uvidíme. Úkoluju na všechny strany, snad se něco sleze.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 12:49
- Nahlásit

maixnerova
prosím,prosím,už víte v kolik a kde mám čekat v tu sobotu?

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 13:37
- Nahlásit

PetraK
....bezva

brezen2008
zavolám ti večer, jo?Omluvám se, jsem teď v háku a stress je mým pánem...

ZOO Bohouš v Rumunské poskytla velikou pikslu vitamínů pro seniory Beaphar

Odpol. se stavím pro ty léky...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 13:54
- Nahlásit

maixnerova

jak bych vám pani mohla doručit nějaký ten obnos?

Miju
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:38
- Nahlásit

Biluška
Ty jsi dělala na Kociánce? Tam to totiž vypadá naprosto přesně. 300 psů a když si někdo přijde pro psa a má to štěstí, že ho Hermanová pustí dovnitř tak ho vyzpovídá, zjistí do jakých podmínek a pod pes půjde, pak se zamyslí a někomu z dobrovolníků řekne "přiveď Tamaru

mala oprava: na Kociance je nyni psu 32, Štolpa vpousti zajemce dovnitr a vetsinou psy vydava... takze timto prosim neodrazuj pripadne zajemce ...

Miju
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:39
- Nahlásit

maixnerova
paníííííííííí, už přišly penííízkyyy?

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:40
- Nahlásit

Miju
mala oprava: na Kociance je nyni psu 32, Štolpa vpousti zajemce dovnitr a vetsinou psy vydava... takze timto prosim neodrazuj pripadne zajemce ...
Fakt jo? To jsou věci, to jsou věci . No tak to je moc dobře.

Oprava - za mých vysokoškolských let to na Kociánce vypadalo tak jak popisuju výš

Miju
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:47
- Nahlásit

Biluška
ja vim, ted uz tam Hermanka u adopci nejni, Štolpa je na lidi i docela mila (v ramci moznosti .. a rekne si o DOBROVOLNY prispevek (temer s baseballkou v ruce)... a protoze psi ubyvaji (bo je uz nesmi odchytavat, pže je to majetek mesta a jako takový patří městskému útulku)... a proto, ze tamni podminky jsou stale zoufalé (!!!), neni dobre lidi od adopce odrazovat...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 15:17
- Nahlásit

maixnerova
bud v poho.nevolej,stačí email ,peníze od Lucky už mám u sebe

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 15:25
- Nahlásit

Miju
paníííííííííí, už přišly penííízkyyy?

ano

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 15:47
- Nahlásit

PetraK
jak bych vám pani mohla doručit nějaký ten obnos

pani, vy teda jedete , padl tady dobrej nápad založit jakýsi fond... uvidíme po neděli, pak bychom se domluvily jak to nejlépe zařídit. Psala mi i Monika, že by ráda přispěla, moje kolegyně Markétka by dávala kilo měsíčně...
Jen bych ráda, aby to bylo až po návštěvě útulku a abychom se třeba sešly a promyslely způsob a tak..... díííky, pani

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 15:48
- Nahlásit

du zas dříííít

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 15:58
- Nahlásit

maixnerova
Jen bych ráda, aby to bylo až po návštěvě útulku

jasně, to bude nejlepší. Tak se pak domluvíme co a jak dál. Ještě mě napadlo, že svýho času bývaly stavebniny - bazarový -tuším někde i u Kladna. že tam bylo všechno levnější, nevím vůbec jak jsem tehdy k týhle informaci přišla a nejsem moc zdatná ve vyhledávání, takže

Může se někdo schopnější než tupohlávek já porozhlídnout po netu, jestli ještě něco takovýho v okolí je?

Hanca
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 17:16
- Nahlásit

Kousíček u Kladna v Libušíně je Stavobazar. Ale nemám s nimi zkušenosti, i když bydlím v Kladně - nikdy jsme je nepotřebovali využít.
http://www.stavobazar.cz/news.php
Je to cca 7 km (15 min) od Pcher, kde se azyl Rita nachází a také cca 15 minut do Kladna.
http://www.mapy.cz/#x=132312320@y=136290333@z=12@m m=ZP@sa=r@st=r@srq=route(fast,toll) src="http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/sham e.gif" border="0" alt="">bec%20Libu%C5%A1%C3%ADn,%20okres%20Kladno%3 Eobec%20Pchery,%20okres%20Kladno

Ale občas se i v místních inzertních novinách objeví inzerát s tím, že darují nějaký stavební materiál či zeminu za odvoz. Muselo by se to pak aktuálně sledovat a určitě by se něco vhodného našlo.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 22:12 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

ahoj holky
hlásím, že jsem dnes vyzvedla tyto léky:

1 x Tylan 200 inj, 100 ml za 640,-
2 x Penstrepten inj, 250 ml (ks 583,-) celkem za 1166,-
5 x Synulox 10 tbl, 250 mg (ks 165,-)celkem za 825,-
5 x Pamba, 5 ampulí, 5ml (ks 166,-)celkem za 830,-
CELKEM: 3.461,-

Zbývá mi jěště 539,-

Z léků vezmu jěště ty, které jsem původně chtěla poslat poštou a pak mě napadlo založit tohle téma...

...a ty vitamíny, které Azylu věnovala moc milá paní z obchodu ZOO Bohouš v Rumunské

Mám od vetky jěště recepty na chlumák, doufám, že mi ho zítra u nás v lékárně namíchají...

brezen2008
Dárku , mohla bys být v sobotu v 8.00 na konečné 22, 23 v Zahradnictví Potůček? Uděláme první kolečko, zpět k Potůčkům se vrátíme cca ve 14.00.
Pak bys ty jela domů a my i s Petrovou mámou bychom si střihly další okruh. Petr odhaduje, že do Azylu bychom dorazili až kolem 18.00. Pardálce zavolám. Jana má teď fofry a pochybuju, že sem nakoukne. Domluv se s ní prosím tě taky ty, jak byste mohly přijet. Jěště jednou - my dorazíme spíš k 18.00.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 22:26
- Nahlásit

maixnerova
no jasně,ale potřebovala bych adresu ulice jak jse jmenuje? dík,bo zahradnictví potůčku je v praze asi 5

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 22:36 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

brezen2008
ale houby 5 , KONEČNÁ TRAMVAJÍ 22, 23 na Bílé hoře, hned za točnou vpravo uvidíš vlnitej plech a na něm obrovskej nápis zahradnictví. Anebo mi pošli SMS, jak vystoupíš z tramvaje, jo?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 22:46
- Nahlásit

maixnerova
ok,už jsem to našla,budu tam na tu 8 ránoa já se domluvím s pardálkou

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 22:52
- Nahlásit

brezen2008
děkujuuuu

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 22:54
- Nahlásit

brezen2008

je to jako bys jela do Hvězdy, jenže vystoupíš až na konečné , písni mi tu sms, až vylezeš z tramvaje

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 22:54
- Nahlásit

maixnerova
ježiši v poho
jo a mě něco napadlo,ale to bys ese chtělo zeptat té papní,zdali by nechtěla velké kosti od řezníka,jeden čas jsem to dávala do Libně,jsou to velké kusy a mě to dávalai zadara

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 22:56
- Nahlásit

brezen2008

stejně jí budu dopol. volat, zeptám se a pošlu sms

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 23:00
- Nahlásit

maixnerova
holka,ty provoláš majlant....
jinak ok

monika
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 07:24
- Nahlásit

maixnerova
mám doma od CANINY zbytek Calcium Carbonát, Calcium citrát skoro celý a Gag forte celý. Pošlu ti to,ale nemám adresu. Písni mi ji na mail, pošlu ti to domů a dej to, kam uznáš za vhodné.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 08:42
- Nahlásit

maixnerova
prosímtě,mohla bych ,až pojedu ráno s vámi,už přibalit ut matraci? bo aby mela navečír pardálka v autě víc místa
a jinak je to matrace na 60 x snad 75
to zvládnu tam dovést,ale jenom jestli mohu + batužek s osttaními věci
a chápu to dobže,že se pak sejdem ještě jednou až kolem té 18?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

maixnerova

takže - matroš zdravotnický nebude , ale to jsem si tak trochu myslela. Nicméně průběžně by se mi měly - nevím v jakém časovém horizontu, ale to je myslím jedno - uschovat takové ty savé a nepropustné podložky, což si myslím může být vhodný když je pes po operaci. Tak aspoň něco.

jo a ještě mi slíbili časem schovávát deky a případně ložní matroš.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 13:26 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

brezen2008
matraci raději prosím tě k pardálce, myslím, že i v náklaďáku bude docela těsno...

monika
mám doma od CANINY zbytek Calcium Carbonát, Calcium citrát skoro celý a Gag forte celý. Pošlu ti to,ale nemám adresu.

, večer ti napíšu, moc děkuju

PetraK
matroš zdravotnický nebude , ale to jsem si tak trochu myslela

...tak bude něco jinýho později , ty podložky atd. by se určitě hodily

všechny

Vetka mi dala jěště plnou tašku zdrav. matroše

a milá paní ze ZOO Bohouš v Rumunské dala jěště malé balení luxusních granulek Canidae Platinum pro seniory ... já ví, že jsem psala, že granule raději ne, ale tohle je malý balení a někteří pejsové tam granule baštěj...

Nestihnu vyzvednout dneska ten chlumák, v lékárně, kde ho mají, zavírají dnes v 16.30 a to nestihnu z práce...

Zbývá mi tedy ještě cca 500,-... Napadlo mne, pí. H. se zmínila o tom, že by některé psy ráda nechala kastrovat, takže pokud se dají dohromady nějaký kačky, mohly bychom je investovat do tohodle, třeba..... Znám jméno veterináře, který psy paní H. ošetřuje...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 20:00
- Nahlásit

maixnerova
takže já tam budu asi okolo 7,45,pak pošlu sms a pardálce pak budu volat jestli jede v kolik pak dorazíme zpátky do utulku

maixnerova
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 20:21
- Nahlásit

brezen2008

jojo . Janě jsem volala, že do Azylu svezem všechny věci okolo 17.30... Tak se s ní prosím tě domluv, kde a kdy by tě odpoledne naložila .

Plán na zítřek je takový:

8.00 Sraz Bílá hora
9.00 Zbraslav (1. bouda)
10.30 Suchdol (seno)

návrat na Bílou horu, výměna auta a odjezd do Říčan

13.00 Říčany (2. bouda)

návrat na Bílou horu, naložení vše na náklaďák a odjezd směr Kladno

14.30 Kladno - Hanka
15.30 Vinařice (desky)

Příjezd do Azylu, vyložení věcí a hned odjezd pro slámu

16.30 Neuměřice (sláma)

mezi 17 - 18 Azyl

No, uvidíme, šedá je teorie, zelený strom života...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2008 22:21 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Ahoj ,

před chvilkou jsem dorazila domů a jsem utahaná jako stádo čoklů, tak teď napíšu jen stručně.

Všechno zdárně předáno, tj.:

1 x Tylan 200 inj, 100 ml za 640,-
2 x Penstrepten inj, 250 ml (ks 583,-) celkem za 1166,-
5 x Synulox 10 tbl, 250 mg (ks 165,-)celkem za 825,-
5 x Pamba, 5 ampulí, 5ml (ks 166,-)celkem za 830,-
CELKEM: 3.461,-

zdravotnický materiál

2 boudy + obrovská matrace k jedné boudě jako dárek :

sláma a seno

dřevěné a dřevotřískové desky

taška plná dárečků od Hanky

granulky a vitamíny od ZOO Bohouš

granulky, piškoty a hlavně obrovská pomoc se svážením, nakládáním a vykládáním věcí (zvlášť bouda z Prahy 5 byla nejen velká, ale i těžká jako krá.... no spíš mamut) od majitelů Zahradnictví Potůček

a nějaký konzervy, hračky a tak ode mne a od Želvy

Co se pejsů týče, jsou všichni evidentně dobře živeni, mají čistou a opečovávanou srst a v kotcích čisto. Neviděla jsem psa se zánětem očí ani uší.

Mimo hodně starých, vážně nemocných a problematických psů, tam jsou i psi, kteří by byli vhodní k adopci. Harigelovi souhlasí s tím, aby byli nabízeni i na webových stránkách.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 20 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání