Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Sbírka pro Azyl Rita
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 20 . >>
Autor Zpráva
maixnerova
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2008 21:40
- Nahlásit

Atika

už sem odepsala

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2008 21:48
- Nahlásit

maixnerova
no jestli se uvidíme v sobotu,tak ti něco bych osdobně předala a né po někom...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2008 21:55
- Nahlásit

Miju
jasneze pro starousky je zmena tezsi...ale porad si myslim, ze adoptivni panik mu muze dat vice, nez pani, ktera ma na starost 60 dalsich psu...plus spousta psu tezko nese, kdyz nema pana jen pro sebe...
vim, ze pani na psech zalezi, ale muze udelat neco proto, aby se jim darilo lepe - již zminovane obcanske sdruzeni a s tim souvisejici granty... rada jim pomohu, prispeju, nakoupim, ale jednorazova akce je nespasi...

Souhlasím s tebou, že by se určitě našel efektivnější způsob, ale pořád si nejsem jistá, zda by byl nakonec ten nejlepší...

V každém případě NENÍ PRAVDOU, že paní H. psy k adopci vůbec nevydává. Zájemce si ale vybírá sama z řad svých známých nebo lidí, které jí někdo z jejích přátel doporučí. Od března dala k adpoci 11 psů. Nabídla mi sama kopie předávacích listin, vezmu si je....

...a teď už musim, čeká na mě Johny Depp s Antonio Banderasem....

maixnerova
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2008 22:01
- Nahlásit

brezen2008
no jestli se uvidíme v sobotu,tak ti něco bych osdobně předala a né po někom...

šmarjáááááá... no dyk ... nojo, už je tu zas trochu hokej, vyrobím další rekapitulaci... ale néééé teď

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2008 22:04
- Nahlásit

maixnerova
ok,promin,už v ti votom dělám guláš,sorry
takže předám v sobotu osobně ty to to pak dáš do těch rukou sprýávnejch

maixnerova
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2008 22:10 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

brezen2008
želvičko , v sobotu mě dáš 2 kila (1. bouda), další věci si sama pěkně předáš do správných rukou.

Budem potřebovat v sobotu dopoledne pomoct s napytlováním toho sena, mohla bys? Seno a 1 boudu předáme dopoledne. Pak se vrátíme do Prahy.

Po obědě já s Petrem a jeho mámou pojedem pro 2. boudu, slámu a dřevo.

Ty pojedeš s Pardálkou a dalšími věcmi (co se dají vézt osobákem) a sejdeme se všichni mezi 15 - 16 v útulku

Šlo by to?

Miju
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2008 22:20
- Nahlásit

maixnerova
...a teď už musim, čeká na mě Johny Depp s Antonio Banderasem....

od tech ruce pryc

maixnerova
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2008 22:22
- Nahlásit

Miju

tsssss ...sem je viděla první, vsaď boty..., tak bacha

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 07:58
- Nahlásit

maixnerova
no jasan,já jenom že bych tě ráda viděla
takže v sobotu si nic plánovat nebudu a budu pomáhat jak se dá
potom mi písni emailík v kolik se mám do Suchdola vydat na to seno

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:27
- Nahlásit

Dobré ráno sběratelé kostí a trámků! Co se víkendu týká, v sobotu nemohu, ale v neděli s tím 100% počítám. Z výše jmenovaných věcí do svého auta zvládnu naložit pouze věci malé a skladné, ale to si s maixnerovou zavoláme telefonem. Když těch věcí nebude moc, můžu naložit spíš pár lidí, abychom to po vašem sobotním závozu pomohli dát v azylu dokupy, třeba pomoct s montáží bud, úklidem sena atd...

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:32
- Nahlásit

Miju
dala bys prosím vědět, jestli a kdy povezeš věci z Brna ? Mail v profilu nebo telefon v kontaktech tady Díky

Jinak kdo by chtěl z Brna přidat něco darů pro azyl, můžete i u nás, bližší info

Miju
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 11:16
- Nahlásit

wensday
kdyt sem ti psala ale jen do diskuse...pisnu jeste e-mail...

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 11:19
- Nahlásit

Miju
sem to nenašla
jj, tak napiš....

Miju
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 11:20
- Nahlásit

wensday
toz mas to v mailu

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 11:22 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

Miju

tož už sem to aj našla ... tak jo , díky

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 12:29
- Nahlásit

Jejda, chvíli tady člověk není a už nestačí zírat!!

maixnerova - hodlám z domácí kasy urvat nějakej peníz - bude lepší ho dát přímo útulku nebo ho použít na nějaký z nákupů?
Já teď o víkendu nemůžu nemůžu, takže ani s tím pytlováním nemůžu přiložit ruku k dílu

Akce s uzavírám dětského tábora bude tento týden, takže pak uvidím, co se mi podařilo ulovit. Zároveň - SNAD bych mohla mít několikero povícero kobercových čtverců - když jsem je vezla na Bouchalku - byli za ně rádi, myslím, že by se mohly ty díly hodit i tady - kdyby nic jiného tak na podlahu a stěny do boudy - ale - ty kobercové díly by byly až za měsíc a musela bych sehnat odvoz - odněkud z Berounska. Je to zatím víc než ve hvězdách-nevím, jak je ten člověk spolehlivý.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 20:41
- Nahlásit

wensday

Hanko, dííííííííííky moc ,

všechny
teď teprve utíkám z práce ... rva dráááát

... jak obstarám bobíše, zas udělám aktualizovanou rekapitulaci, ale asi až nějak v noci

maixnerova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 23:08 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

PetraK

ahóóóóóóóój paní lovkyně , s paní Harigelovou teď mluvím telefonicky každý den. Osobně se neznáme. Přesto si myslím, že pokud se rozhodneš jí dát nějaký penízky přímo, využije je pro dobro pejsů... Nebo se nabízí jěště jedna možnost o které se zmíním níže...

Je mi líto, že tě o tomto víkendu neuvidím, ale není všem dnům konec nééé, snad

Co se týče věcí z tábora, určitě se tam najde něco, co se bude hodit. Pokud budou nějaký věci za měsíc - tak se budou hodit úplně stejně jako teď nebo za tři měsíce . S tím odvozem bohužel nepomůžu

všichni

Další velká pomoc přišla od Lucky Kratochvílové – dala k dispozici 2.000,- korun. Volala jsem paní Harigelové, aby mi řekla, co za ně nejlépe pořídit. Jsou to léky pro psy. Jedná se především o:

Penstrepten – ATB, inj.
Tylan – ATB, inj.
Chlumského roztok – dezinfekce
Synulox – ATB tbl.
Pamba – přípravek podporující zastavení krvácení, občas se stane, že i když okolní obce mají smlouvu s Bouchalkou, policie tam přiveze psa sraženého na silnici, před odvozem na veterinu, je třeba okamžitě poskytnout 1. pomoc a zastavit krvácení...

Volala jsem své známé vetce, zítra se u ní zastavím – objedná mi podle našich fin. možností výše zmíněné léky a předá (bez marže, tedy za cenu kolik platí dodavateli). Zítra sem napíšu, kolik, čeho a za kolik jsem objednala...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 23:16 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

K adopci v azylu Rita

Dnes šla jedna fenka z Rity do adopce a v pátek si přijedou noví páníci pro další.

Ptala jsem se, jak paní H. inzeruje zraněné pejsy (které přijme a hradí náklady za veterinu), které tam policie jednou za čas z důvodu vzdálenosti přiveze místo na Bouchalku. Inzeruje je v Blesku, informováním Obecních úřadů okolních obcí a vylepováním letáků. Nabídla jsem jí v těchto případech pomoc s inzerováním psů na netu a velmi to uvítala...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 00:29 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

...A DALŠÍ REKAPITULACE...

Co se nám podařilo do dneška opatřit společnými silami:
2 velké boudy v aukcích
30 balíků slámy
Sena kolik se do auta vejde
Dřevotřískové desky a prkna

NOVÉ - nákup veterinárních léků (zasponzorovala Lucka)

A) Věcná pomoc – hromadný odvoz:
Sobota 30. 8.
Ráno Dárek, Petr a já pojedem pro jednu boudu a seno - naložíme a odvezeme do Pcher a vrátíme se do Prahy. Po obědě Petr, jeho máma a já pojedem pro další boudu, slámu a dřevo, a pojedem do Pcher. Cestou se stavíme u Hanky v Kladně.
Pardálka a Dárek pojedou osobákem a vezmou, co se v osobáku vozit dá . Sraz v útulku mezi 15-16.00.

Neděle 31. 8.
Pojede další partička osobákem - Gerda s Renatou

Pokud se někdo budete chtít přidat, bude to výborný - čím víc účastníků zájezdu, tím líp

Přesná adresa útulku:
Azyl Rita
paní Dagmar Harigelová
Pchery - Teodor 234
273 08 Pchery

Sběrné místo pro tuhle akci může být u mne, pokud budete chtít, ozvětě se na:
grafika9@volny.cz
nebo u Renaty
davidkova.renata@seznam.cz

Další větší výprava se domluvila až přespolní dorazí do Prahy na Sen zvířat - tedy okolo 20. 9.
Za jihomoravskou sekci si to vzaly na starost Miju a Wensday - nadace Psí duše se přidala k věcné sbírce pro Azyl Rita.

Plakát na svých stránkách umístila Muchoška a ve svém obchůdku Jitka

B) Čím uděláte v útulku největší radost
1) konzervy (i dietní), přílohy, piškoty apod.
NE GRANULE – nějaké mají a mnoha jejich pejsům nedělají dobře

2) misky, hrnce...

3) jakýkoli zdravotnický materiál - jako obvazy apod. a léky - vitamíny, kloubní výživa, dezinfekce, antiparazitika...

4) náhubky, obojky, vodítka (spíš na větší psy)

5) deky, polštáře...

6) staré gumové hračky, aportky atd. Mají velkou spotřebu při 60 psécích, ..kdo si hraje nezlobí

7) Pokud byste někdo doma měl třeba nadbytečný obleček (spíš na většího psa) anebo látku ze které by se dal ušít nebo přešít (paní Harigelová je vyučená dámská krejčová). I vlna na pletení by přišla vhod. Staříkům s nemocnými klouby je v zimě ouvej...

8) stavební materiál, lešenářské trubky, kovové rámy, kari sítě, dřevo, polystyren na zateplení, zbytky drátěného plotu...
- pokud byste někdo mohl něco takového postrádat, volejte, prosím, přímo paní Harigelovou - tel.: 737 866 279.
Tohle je také docela urgentní, protože pozemek mají sice velký, ale je třeba materiál na oplocení a nové kotce.

9) Seno a sláma

C) finanční pomoc:
účet je na
http://www.janys.estranky.cz/fotoalbum/animal-face s/pomozte-prosim___

účet jsem pro jistotu u paní Harigelové telefonicky ověřila - je to skutečně její účet, ale POZOR - kód banky je nový: 5500 (sloučením ebanky a raiffky), zatím chodí na účty i platby se starým kódem, ale za měsíc už se prý budou vracet..

C) Zviditelnění

Webové stránky
zřídila na podnět Hanky Cibela. Protože jsou z Jižních Čech, je problém s jejich aktualizací. Paní Harigelová sama připojení k internetu nemá. Co jsme spolu mluvily, doplnění stránek by jen uvítala. To bych si klidně vzala na starost, ať už by se jednalo o stránky stávající nebo nové - to ale trochu předbíhám událostem...
Moc bych ale potřebovala, kdyby byl někdo ochotnej občas mi pomoct s focením (ukradli mi foťák) a třeba i psaním příběhů, sama bych tohle všechno těžko z časových důvodů zvládala...

Zuřivá reportérka Petra napíše článek a uveřejní na Neviditelném psu

Marie Kubátová (vedoucí projektu Sen zvířat) slíbila poslat přihlášku a všechny náležitosti paní Harigelové. Sice je to po termínu, ale místo jěště je, byla moc ochotná . Paní Harigelovou jsem informovala o tom, že vyplněnou přihlášku je třeba odeslat obratem.

kdo bude chtít poslat plakát pro sbírku pro Azyl Rita , napište mi prosím na:
grafika9@volny.cz

Tisk včetně laminace a přípravu dalších letáků nabídla Gerda

D) Další dobré nápady jak pomoci útulku (při nichž je ovšem důležitý fungující web):

Miju:
prodej virtuálních cihel - z výtěžku by se financovala stavba kotců, oplocení atd.

kokrvnouzi:
... Mám ještě nápad, ohledně těch oblečků... Pokud je paní krejčová, mohla by šít oblečky i "na kšeft" případně třeba dělat tašky na psy jako dělají v útulku Tibet (případně něco jiného, jistě bude zručná), takže bych dala na seznam i materiál na toto.. Možná se dala podniknout také nějaká aukce na podporu útulku viz. Tibet

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 01:06
- Nahlásit

maixnerova
hezky napsané

maixnerova
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 01:22
- Nahlásit

brezen2008

hmmm... určitě jsem něco zapoměla napsat.... třeba to, že jsem plakát poslala taky Kachně, která ho chce vyvěsit u nich ve firmě... a jistě spoustu dalších věcí ....

dobrou, Dárku

PS: k sepisování toho elaborátu jsem stylově poslouchala 100 zvířat

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 01:25
- Nahlásit

maixnerova
heled podle mého toho máš hodně,práce,utulek psiska ajá nevím co ještě,takže v klidu,když něco zapomeneš napsat nebo tak něco

Hanca
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 08:55
- Nahlásit

Ahoj Šárko,

tak jestli to nebude pro Vás moc velká zajížĎka stavovat se u mne. I když to bude jen malé zdržení.

Tak jestli by ke mě nezajela třeba jen Pardálka s Dárkem, snad se jim tam 1 taška velká + 1 menší vejdou. Teda jestli se jim bude chtít, jet přes Kladno.

Předám tašky a (pojedete ? pojedou?) dál směr Vinařice anebo rovnou Pchery.

Hanca
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 08:57
- Nahlásit

Ta Lucka je teda dost dobrá. Dát takový obnos peněz. Paráda!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 09:02
- Nahlásit

Hanca
heled,víš co,tak jestli se ti chce,tak jí můžeš poděkovat v tématu pro Lucku a březen
taky mě tím šokovala když mi napsala kolik chce přizpět

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 09:08
- Nahlásit

maixnerova

Ty seš taková slepičí prdelka!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 09:09
- Nahlásit

brezen2008

Ty di taky někam je to dobrovolná akce, a já žádný díky nechci!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 09:10
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no jaká prdelka,ale tu mám krásnou,však tohle už takle dost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 09:19
- Nahlásit

Tak teda taky prásknu Lucku,před časem věnovala ještě větší obnos na jarošovského Otíka...ten bílej bulíček co byl tak strašně zřízenej
Lucie Kratochvílová
jako sorry,ale komu čest,tomu čest

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 20 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání