| Autor |
Zpráva |
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 18:23
- Nahlásit
Ahoj , k vetce jsem to dnes nestihla, abych vyzvedla objednané léky. Jsem s ní domluvena, že se pro ně stavím zítra...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 19:04
- Nahlásit
maixnerova
čus,hele mám 2 krabice nějakýho pytlíkovýho dětskýho hypoalergenního mlíka,je vemu ne?ale zdrav. materiál není,prej maj sami málo
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 19:06
- Nahlásit
davidkova renata
.... si pašák pani a šikovnááááá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 19:07
- Nahlásit
maixnerova
pašák pani a šikovnááááá
a gde mám kokííííno?!
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 19:12
- Nahlásit
davidkova renata
žádný kokíno, tlusťochu ! pilu na tebe!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 19:15
- Nahlásit
maixnerova
, tlusťochu
ty voe,už se to píše na netu.. to je konec..tádydádydá
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 19:23
- Nahlásit
maixnerova
Ahojky,leták přišel děkuji.Pošlu nějaké věci poštou.Se sbírkou a finanční pomocí počkám do příštího týdne,uvidím s čím přijedete.Věřím BILUŠCE má s organizováním takových akcí skušenosti.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 19:23
- Nahlásit
davidkova renata
tádydádydá
....no jó no, smolík..., co je psáno... , ale mě se to náááramě hodí, vedle tebe Vypadám Vysloveně Vychrtle
s přátelským pozdravem, tvá VVV
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 19:24
- Nahlásit
Já mám taky jednu zkušenost s paní. Nedávno jsme sháněli místo, kde bychom umístili problémového dogouše. Ujala se ho paní Harigelová. Pes měl být údajně hooodně problémový. Byl týraný a v děsném stavu. Měl problém s chlapama a s jinýma psama. Měl tam být do doby, než najdeme někoho, kdo by se ho ujal. Když jsme ho dam dávali, řekli jsme paní Harigelové co a jak a že psa vyzvedneme co nejdříve. Našli jsme slečnu, která si ho chtěla vzít. Holky pro něj přijely a ona jim ho odmítala vydat, že je pes neumístitelný, že se nikdy nezmění, že je agresivní, musí být na řetězu i v kotci, protože odevšad uteče a je nebezpečný. Že se s manželem rozhodli si ho nechat. Nedaly se a psa si doslova vyřvaly a málem se s paní porvaly. Dneska je pes v nové rodině, kde jsou další psi - dogouši a je v pohodě.Chodí na cvičák a je to tulík.Je na volno a nezdrhá. Tu největší san z něj vlastně udělala paní Harigelová. Možná mají snahu pomáhat, ale asi nemají tu moc posoudit, do jaké míry je to to pravé ořechové.
Možná si na něj Dejavu i Muchoš vzpomenou, jak jsem jim kvůli němu volala.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 19:25
- Nahlásit
jitka HS
jsi moc hodná, díky
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 19:26
- Nahlásit
monika
... a sakra...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 19:34
- Nahlásit
maixnerova
a sakra...
hele uvidíme.bohužel vono bejvá častým jevem to,že se dotyčné dámy domnívají,že jedině ony jsou schopny se postarat o ty psy.Viz kociánka,viz třá ta bláznivá bába z maríny se sto kočkama co zdechaly hlady a množily se jak myši.Vyhrožovala,že se zabije když jí je vemou,páč je miluje.A třá želva..chodila chvíli pomáhat do jednoho útulku.Po čase toho nechala..řekne ti to samý.Ženská cvok,psy nevydává,pohyb maj jen v omezeným prostoru,dost fobií,se kterejma nikdo nic nedělá ,venčení téměř nula...žrádla hafo,to jo.Zeptej se jí na to..asi je to nějaká psychická úchylka bo co.Doufejme,že tohle nebude stejný.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 19:38
- Nahlásit
davidkova renata
jj
monika
napadlo mne, nemáš nějskou fotku té fenky ze současnosti? Vytiskla bych jí a přinesla ukázat, třeba by víc uvěřila, že dobrý věci se jěště dějou... i když ona se setkává víc s těma průserama . Pokud by to šlo, pošli mi jí prosím tě na grafika9@volny.cz
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 19:45
- Nahlásit
maixnerova
byl to pes a fotku zkusím sehnat, nevím, jestli sebude chtít ta holka k tomu vracet, ale zkusím to. jinak ti ji pošlu.
oni to myslí dobře, ale dělají to blbě. pomoc určitě potřebujou, ale kdyby byli soudnější, nebylo by jí třeba až v takovém rozsahu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 19:54
- Nahlásit
monika
Jj, pamatuju.
Já vás radši budu jen tak sledovat a nechám to vyvrbit...mě stačila neděle a info o mojich psech.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 20:00
- Nahlásit
Mucholabka
mě stačila neděle a info o mojich psech
???
Monika
poslala jsem ti mail na adresu, kterou máš pod členem...
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 20:00
- Nahlásit
Aukráci,nabízí se další psí bouda:
chovná psí bouda č.aukce 425335528
počáteční cena 1800.-kč
konec aukce 1.9.2008 v 9.37
prodejce Apolenna z K.Varů
zdraví aukrák akim14
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 20:05
- Nahlásit
monika
Tak to je smutný, ale přesně mi to zapadá do obrázku co jsem si o té paní udělala. To jsou holt ty spasitelky světa, které jediné se můžou o psa postarat a vůbec nevidí, že jinde by mu bylo mnohem líp.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 20:06
- Nahlásit
monika
oni to myslí dobře, ale dělají to blbě. pomoc určitě potřebujou, ale kdyby byli soudnější, nebylo by jí třeba až v takovém rozsahu.
Naopak, jakákoliv pomoc tady je silně kontraproduktivní. Paní na tom totiž bude chvilku dobře a nabyde pocit, že teď je ta správná doba nabrat dalších dvacet psů. Jediné, co ji donutí dát je pryč je fakt, že jim nemá co dát do misky.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 20:08
- Nahlásit
Monika
byl to pes a fotku zkusím sehnat, nevím, jestli sebude chtít ta holka k tomu vracet, ale zkusím to. jinak ti ji pošlu.
to budeš moc hodná, myslím, že takové příklady jsou jediným prostředkem, který by paní H. mohl trochu přesvědčit o nějakou formě spolupráce při umísťování psů.. protože ty skutečně miluje a udělá pro ně první poslední, s tím jde samozřejmě ruku v ruce strach o ně, a někdy to prostě člověk neumí "vybalancovat"
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 20:10
- Nahlásit
maixnerova
TO by bylo OT, veřejně ne.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 20:11
- Nahlásit
Mucholabka
promiň
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 20:31
- Nahlásit
maixnerova
Navíc to vlastně byla sobota
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 20:33 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
jitka HS
Aukráci,nabízí se další psí bouda:
ježišmarjááá ... Vary jsou tedy trošku z ruky... ale, třeba...dík
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 21:00
- Nahlásit
Biluška
pomoct se musí. nepomáhá se jí,ale psům a o to jde. chce to zkusit paní trochu krotit a korigovat.
maixnerova
máš tam odpověď.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 21:52
- Nahlásit
monika
pomoct se musí. nepomáhá se jí,ale psům a o to jde. chce to zkusit paní trochu krotit a korigovat
Už jsem si to ozkoušela s Šíblovou a s Liškovou. Nejde to. Ty baby prostě mají zatmění mozku. Je to stejné jako učit psa mňoukat. Věř tomu, že jediné co na ně funguje je tvrdý nedostatek peněz. Takový, aby těm psům nemohli dát ani suché rohlíky. Pak se jich konečně zbaví
Ty máš sice pocit, že pomáháš psům, ale je to taková opičí pomoc. Co je lepší dostat dneska nažrat, nebo dostat nového pána co bude mít čas, peníze i lásku?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 22:48
- Nahlásit
Biluška
hele, ale ty si ve své podstatě na tom stejně jako oni. I ty máš hromadu psů a ač jak sama píšeš počítáš každou kačku, tak si ochotna příjmout dalšího psí chudáka. Stejně je na tom paní Harigelová, jen s tím rozdílem, že ty máš přehled a asi i víc možností než ona.
Věřím tomu, že to holky zvládnou, paní Herigelová správně pochopí tu pomoc a hlavně se budou mít o poznání líp ti chudáci psi u ní.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 22:48
- Nahlásit
b]maixnerova[/b]
jo je to jak psala davídková,já tam přestala chodit,bo paní nevydávala psy,ale furt nějaké brala,osobně jsem byla u jednoho případu,když přišla slečna že by chtěla čubu,paní jí vyslechla,otázky byli - už jste měla někdy pejska? - odpvěd - neměla,ale ráda bych nějakému pomohla - odpověd paní z utulklu - tak to já vám žádného nedám a doslova jí vy hodila,aníž by vlezla dovnitř a já tasm přestala chodit i kvuli tomu,že furt byli na vycházce pouze 2 čuby a jkeden hodně nemocnej No,jako na nohy,a jako fest a pak na mě zautočila,když jsem jí přinesla 15 kg co jsem sehnala z petka a ona řekla,že proč to sem tahám,že žrádla mají plno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 08:27
- Nahlásit
monika
hele, ale ty si ve své podstatě na tom stejně jako oni. I ty máš hromadu psů a ač jak sama píšeš počítáš každou kačku, tak si ochotna příjmout dalšího psí chudáka. Stejně je na tom paní Harigelová, jen s tím rozdílem, že ty máš přehled a asi i víc možností než ona.
Jo jsem a sakra dobře si uvědomuju, že pokud se nepřestanu tvrdě kontrolovat tak dopadnu stejně jako Harigelová, Lišková, nebo ta bába co včera otrávila ty psy.
Rozdíl je možná v tom, že u nás to kvantum psů má sportovní vyžití. Prostě všechny nutím něco dělat, nemůžou se jen tak válet na zahradě.To a peníze mě brzdí v tom, abych nenabrala další. Asi proto se dokážu vcítit do myšlení těchto babek a vím, že se nezmění. Naopak, právě tím, že ji někdo začne finančně podporovat se rozhodne "zachránit" další.
brezen2008
Ty jsi dělala na Kociánce? Tam to totiž vypadá naprosto přesně. 300 psů a když si někdo přijde pro psa a má to štěstí, že ho Hermanová pustí dovnitř tak ho vyzpovídá, zjistí do jakých podmínek a pod pes půjde, pak se zamyslí a někomu z dobrovolníků řekne "přiveď Tamaru". Před zájemce přivedou toho nejošklivějšího vořecha co tam mají a ber, nebo neber. Pokud se zájemce navíc ještě rozhodne, že teda tomu ošklivému vořechovi pomůže a bere spočítá mu Hermanová cenu. Ta se (stejně jako u Liškové) počítá podle toho jak dlouho tam pes byl, kolik sežral, jak ho léčili a pod. U oné Tamary to bylo něco kolem jedenácti tisíc. Já jsem si brala křížence bígla Barbánka a u toho mi cenu vyčíslila na dvacet táců (podotýkám před dvanácti lety, to dvacet táců ještě bylo echt dvacet táců). Prý měl jako malinký psinku a hrozně moc stálo to léčení
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 12:38
- Nahlásit
Biluška
né,tohle bylo v utulku Libeň v Praze,já tedy doufám že se to zlepšilo,ale uvidím se snimi na snu zvířat tak uvidíme
|