Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Sbírka pro Azyl Rita
<< 1 ... 18 . 19 . 20 .
Autor Zpráva
Pelikánová
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 12:57 - Změnil/a: Pelikánová
- Nahlásit

davidkova renata
proč?

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 13:06
- Nahlásit

Pelikánová
vy jste z bývalé STB, že taková zvědavost ?

....no dovolte, jaké bývalé. MY sme tady pořád

ostatním se omlouvám za OT, už končím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 13:06
- Nahlásit

Pelikánová
Vážená paní,jsem zde proto,že toto vlákno bylo založeno za účelem pomoci azylu Rita.Lidé,kteří se akce zůčastnili,obětovali svůj volný čas a peníze.Já taktéž.Posléze se objevily jisté pochybnosti stran osoby dotyčné paní,více či méně oprávněné,to ted nebudem posuzovat.Nicméně Vaše stupidní,útočná a urážlivá reakce konkrétně u mne způsobila,že na tento azyl já osobně nepřispěji již ani korunouCo udělají ostatní mne nezajímá.Takže pokud se domníváte,že jste zmíněným manželům pomohla,tak máte v zásadě pravdu.Pomohla jste jim od jednoho člověka,který by byl ochoten jim tu a tam přispět.Takže nyní si můžete brousit svůj ostrovtip dle libosti.

aren
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 13:20
- Nahlásit

davidkova renata
Hele, nepleteš si ji s někým? Má tady celkem jen asi pět příspěvků a napsala akorát, že má toho šelťáka u sebe

Pelikánová
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 13:21
- Nahlásit

davidkova renata
Omlouvám se, vím že je má povinnost Vám dát své rodné číslo, přistup ke svým účtům, atd.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 13:25
- Nahlásit

aren
hele,řeknu ti to asi tak..jestli si někdo za svý prachy nechá s*át na hlavu,je to zcela jeho věc.Pokud někdo takový chování snáší,nic proti tomu.Pro mne je to uzavřená záležitost,nedám ani korunu,jasný?

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 13:26
- Nahlásit

Pelikánová
Nezlobte se,ale proč sem lezete,když máte chuť jen rejpat???
Pokud ste pomohla šelťákovi.......budiž vám to připsáno k dobru,ale s tímhle přístupem si nejsem moc jistá,jestli mu bylo vůbec pomoženo!

aren
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 13:35
- Nahlásit

davidkova renata
nedám ani korunu,jasný?
Šmarjá však z tebe nic neloudím
Se ptám jenom.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 13:38
- Nahlásit

aren
Šmarjá však z tebe nic neloudím
Se ptám jenom

no já jen pro případ,že bys dotyčnou třá znala...kdyby náááhodou jo,možná by bylo dobrý jí říct,že pokud bude ve slovní krasojízdě pokračovat,asi nezůstanu sama se svým názorem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 13:44
- Nahlásit

Jo a ještě jí řekni,nebo někdo,že pokud posléze změní příspěvek na snesitelnou formu aby zachránila co se dá,tak jí to není nic platný.Viz ten ze 12.57.Mám dobrou pamět,takže můžu uvést původní znění

Zasláno: 7 Zář 2008 12:42

Citát Změnit

Pelikánová
u mne ? výborně.

trochu nechápu smysl Vašeho výskytu zde.Šeltie mě osobně je celkem fuk,ale tenhle způsob komunikace dost nechápu

Paní Pelikánová původně odpověděla toto:
Také nechápu,proč jste tady VY.

aren
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 13:50 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

davidkova renata

"Zasláno: 7 Zář 2008 12:42

Citát Změnit

Pelikánová
u mne ? výborně.

trochu nechápu smysl Vašeho výskytu zde.Šeltie mě osobně je celkem fuk,ale tenhle způsob komunikace dost nechápu

Paní Pelikánová původně odpověděla toto:
Také nechápu,proč jste tady VY."

A tohle Tě naštvalo?
Ne, neznám tady nikoho, ani Harigelovy ani Maixnerovou, jen Tebe.
Jsem normálně ráno kolem deváté vstala, šla se psy na procházku, pak si uvařím kafe, sednu k netu a čtu:
A: "Toho psa mám u sebe já"
B: "Hele, nerej, jo"

Tak čumím, no. Jsem se asi ještě neprobudila. Obvykle Tě většinou chápu.

Michala1
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 13:58 - Změnil/a: Michala1
- Nahlásit

davidkova renata

Já taky nechápu proč jste tam VY ?
Ale už vím že AZYL RITA JÁ osobně sponzorovat budu,
a jestli jste tak šíleně NASRANÁ, že si z toho AZYLU někdo adoptoval psa, tak tu nemáte co dělat !
A já bych Vám info o sobě taky neposkytla, takže se nedivím paní Pelikánové, a myslím že narozdíl od tlachání zde některých,
ona NĚCO UDĚLALA !
A čím se mužete pochlubit VY ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 14:01
- Nahlásit

aren
A tohle Tě naštvalo
Řeknu Ti přesně co mě naštvalo.Byly tu nějaké dohady a skutečnosti,které některým lidem přišly docela podstatný.Mjn. se týkaly nějakého šeltáka.Takže místo aby byly adekvátně zodpovězeny tak,aby byly rozptýleny a nezavdávaly již dále příčinu k nějakým spekulacím ,dostaví se jakási p.Pelikánová,která se domnívá,že hovoří se stádem blbečků co maj IQ veverčího spermatuPatrně jí došlo,že tomu až tak není,jinak nevidím důvod úpravy jejího příspěvku.Takže jestli si někdo myslí,že lidi budou platit a on se k nim bude chovat jako k idiotům,naběhl si
Jinak Tvůj pokus o A a B je fakt klasickej,ale řikám Ti na rovinu,že ho nesežere fakt nikdo
Takže konec charity ,jdu venčit.Kdo chce at solí,kdo to vidí podobně jako já,at s tím přestane.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 14:04
- Nahlásit

Michala1
madam,možná byste měla pozorněji číst,Vaše závěry jsou poněkud mimo mísu,bohužel

Ebony
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 14:05
- Nahlásit

Michala1
že narozdíl od tlachání zde některých,
ona NĚCO UDĚLALA !
A čím se mužete pochlubit VY ?

hele brzdi děvče, nebo až ti vypíšu, co zde většina lidí dělá pro psy, tak budeš číst do rána...

jinak pro mě už taky není in s takovýhlema fanynkama azyl podporovat

Michala1
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 14:08
- Nahlásit

davidkova renata
IQ veverčího spermatu

to jsem opravdu na jiném místě.

Ebony
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 14:10
- Nahlásit

Michala1
mimochodem, proč teď píšete pod jiným nickem? paní Pelikánová?

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 14:10
- Nahlásit

Ebony
Vůbec bych to neřešila,stačí se podívat na zaregistrování obou dvou a je mi to jasné.

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 14:12
- Nahlásit

Ebony
mimochodem, proč teď píšete pod jiným nickem? paní Pelikánová?

Tak sis taky fšimla.....

aren
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 14:14
- Nahlásit

davidkova renata
Tvůj pokus o A a B je fakt klasickej
No nic, jdu si vařit druhé kafe. Nedávno jsem tady četla, jak jsou všichni nas.aní, že paní H šelťáka k adopci nedává, dnes jsou všichni nas.aní, že ho k adopci dala (nebo že by P. byla množitelka? No, nevím) myslím mi ani to druhé kafe nepomůže.
Stejně úvahy lidí, kteří nemrknou nad osudem padesáti starých kříženců NO, zato jsou na větvi z jednoho atraktivního modrého šelťáka s PP, jsou mi odjakživa cizí a takovými asi i zůstanou.

Ebony
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 14:15
- Nahlásit

jablunka
no já už měla pochybnosti dříve. Například já mám doma 15 psů a jedu s časem nadoraz a to skoro nechodím do práce a mám je doma, nemusím nikam jezdit, víc než polovina jsou navíc důchodci, ať už staří nebo zdravotní. Takže mě když někdo řekne, že psi v tomto počtu nestrádají, tak se jen usměju, možná fyzicky, ale ovčoun je pracovní pes, a potřebuje něco dělat, ne jen žrát a chodit do výběhu, a je jedno, jestli byl týranej či ne...

A na množení psů mám velmi radikální názor i psů s PP, natož u bezprizorních vořechů...

Takže u mě paní jen třešinka...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 14:17
- Nahlásit

aren
zato jsou na větvi z jednoho atraktivního modrého šelťáka s PP, jsou mi odjakživa cizí a takovými asi i zůstanou.

mě je šelták putna,jsem na NO,což víšJsem moooc zvědavá s kolika těma křížencema se ukáží na Snu zvířat,je tam celkem dost štěnat.Ale tímhle tonem se mnou nikdo mluvit nebudeA už faaakt du..

aren
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 14:17
- Nahlásit

davidkova renata
čaf

Ebony
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 14:20
- Nahlásit

aren
Nedávno jsem tady četla, jak jsou všichni nas.aní, že paní H šelťáka k adopci nedává, dnes jsou všichni nas.aní, že ho k adopci dala (nebo že by P. byla množitelka? No, nevím) myslím mi ani to druhé kafe nepomůže.

ta jsi mistr překrucování Aren, fakt, ale budiž ti přáno

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 14:22
- Nahlásit

aren
Nedávno jsem tady četla, jak jsou všichni nas.aní, že paní H šelťáka k adopci nedává, dnes jsou všichni nas.aní, že ho k adopci dala (nebo že by P. byla množitelka? No, nevím) myslím mi ani to druhé kafe nepomůže.
Tak si dej do kafe panáka a možná ti to secvakne........podle mě ten šelťák nikde není,jen tady někdo chce asi mlžit!
Ebony
Takže mě když někdo řekne, že psi v tomto počtu nestrádají, tak se jen usměju,
Mě stačí ti moji čtyři a mám dost,tagže tě dost chápu.

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 14:24
- Nahlásit

aren
Stejně úvahy lidí, kteří nemrknou nad osudem padesáti starých kříženců NO, zato jsou na větvi z jednoho atraktivního modrého šelťáka s PP, jsou mi odjakživa cizí a takovými asi i zůstanou.

....a jak konkrétně jsi mrkala nad osudy 50 starých kříženců NO ty?

maixnerova
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2008 15:08
- Nahlásit

Ahoj všechny,

doufám, že šelťák, který zde rozpoutal x stran vášnivé diskuze už našel dobrý domov.

Za sebe můžu říct, že chci dál Azylu Rita pomáhát. Teď je pro mne priorita ve spolupráci s Harigelovými doplnit jejich stávající web - i o sekci pejsci k adopci.

Co se Snu zvířat týče - s paní Kubátovou jsou Harigelovi domluveni. Maličká štěnda z domečku bohužel na umísťovací výstavu nemohou - povinnost je doložené potvrzení o očkování proti vzteklině a to se dává až ve 4 měsících věku štěněte.

Moc děkuju všem, které pomohly věcně, nápady i připomínkami.

Nyní jsem nabyla dojmu, že dalších x stran se bude točit okolo osobních sporů, které roztočil ten nebohej pejs. Proto toto téma teď zamknu. Mějte se všichni fajn a jěště jednou díky.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 .
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání