| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 08:30
- Nahlásit
impact
Tak trupka Veronika Janíčková je tvoje kamarádka?
neee
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 08:31
- Nahlásit
aren
Myslela jsem Dášky kamarádka, ne tvoje.
Dáška
Tak kamarádka byla u Liškové zavézt jí nějaké věci pro psy a prý hrůza..... atd.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 08:33
- Nahlásit
Huž jsem to opravila.. Psala jsem ledva po rozlepení čí z mobilu, než jsem zapla comp.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 08:34
- Nahlásit
Tak já bych jen dodala, že ta Veronika není z Miji! To jen pro pořádek. Tam jsem normálně nejsprostší já, ale ta Veronika mě teda trhla několikrát! Normální nekalá konkurence.
To jen, aby Mija nebyla s Veronikou příliš spojovaná!!! Plus s těmi dalšími, které s Veronikou souzněly.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 08:36
- Nahlásit
impact
V pohodě
Já včera přišla domů pozdě a utahaná a otevřela jsem FB že ještě kliknu na nějaký pěkný fotky že se mi líběj a padnu, no a tam bylo velké pozdvižení a pohoršování, že paní Lišková nechce dát k adopci tu beznohou fenečku, jakoby nebylo dost jinejch psů
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:42 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 11:01
- Nahlásit
Dáška
To je zlej sen totok.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 11:20
- Nahlásit
impact
Já říkám už jen no comment
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 11:21
- Nahlásit
Dáška
Neva.. Zajedem tam a uvidíme sami.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 11:23
- Nahlásit
Tak to je moc aji na mě totok - http://www.mija.estranky.cz/clanky/spolek.html .
(pustit zvuk, prosím...)
A pak, že nejsou fanatičky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 11:26
- Nahlásit
impact
já nic neslyším
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 11:30 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
makrel
Si to zesil woe.. Klikni na Věrčin spolek a chvilku vydrž, než se to rozjede.
Zkus jinej prohlížeč.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 11:44
- Nahlásit
impact
Tak já klikla, poslouchala a můžu konstatovat, že je to mazec.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 11:55
- Nahlásit
Darina1
impact
A co zkouknout ty případy kde ty fanatičky pomohly? Na to by nezbyl čas?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 11:56
- Nahlásit
impact
Tak to je moc aji na mě totok
Simír a Tom sou proti nim béčka!!!
Mám dost!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 11:56
- Nahlásit
impact Símtě, nevíš, co je sranda, nebo co?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 11:58
- Nahlásit
Co blbnete? Víte, co ty holky udělaly práce?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:03
- Nahlásit
Ivčo to jim nikdo nebere. Teda já rozhodně ne! Naopak si myslím, že v mnoha a mnoha případech se jim to skvěle daří. A těch pár krp se prostě v tom množství případů stane.
Ale znělka kobry ve mě evokuje něco nadneseného ve smyslu nemožné ihned, zázraky na počkání.
A to nemluvě o videjku Blbky z facebooku, které má jako podtext taktéž tento song.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:07
- Nahlásit
aren
Vlčáčková
Cigi
Já věřím,že udělaly spoustu práce a v žádném případě jim nechci upírat zásluhy,ale být laik a nevědomky vlézt na tuhle stránku,tak vykulím oči,pomyslím si cosi o pubertálníchch nanynkách fotících se před zrcadlem s vyšpulenou pusou a honem odtud vyběhnu.
Navíc jsem včera četla "diskuzi" v návštěvní knize a to taky o něčem vypovídá.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:08
- Nahlásit
impact
A to nemluvě o videjku Blbky z facebooku, které má jako podtext taktéž tento song.
Koukám,že jsme si vzpoměly obě na totéž!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:17
- Nahlásit
Hele brácha je absolutní psolaik. Ale když slyšel, jak škytám smíchy, tak se došel podívat. A když uviděl, tak chudák jen nevěřícně vyvalil oči a pak se začal šíleně smát. Tohle prostě zavání fanatismem. A to dost těžce.. Jak jsem to psala včera do návštěvky na mija. Jak může být opičí láska ke svým chovancům, tak stejně chorobnou se může stát touha pomáhat. Oboje je špatně.
Jablunka: no upe jsem je viděla. Pro mě je prostě tento song jen doprovod k fantasmagorii.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:29
- Nahlásit
impact
Tak to je moc aji na mě totok - http://www.mija.estranky.cz/clanky/spolek.html .
(pustit zvuk, prosím...)
A pak, že nejsou fanatičky
Fakt nevím proč tohle děláš? Od Tebe mi to nesedí, měla jsem o Tobě jiné mínění. Jasně, vím kde máš moje mínění, to chápu, neznáme se. Ale když jsme Ti my fanatičky přispívaly na cestu pro feňuli na Slovensko, tak proč už ses tenkrát nevysmívala. Jinak kdo nechápe legraci a hlavně nadsázku u znělky spolku, je suchar, bez legrace a nadsázky bychom ani při všech těch případech nemohli existovat, mnoho vyřešených hrůz, plných bolesti a neštěstí, mnohé ani na stránkách není. Jen prosím neshazuj náš spolek, vykašli se na to. Protože se včera navezli do NK nějaké praštěné sebestředné nevímodkudvylelezlé fanatičky, které od nás nikdo nezná, tak nás nemusíš fakt shazovat.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:32
- Nahlásit
Cigi
Hele,ať víš co jsme myslely.
Mě to prostě taky přijde za vlasy přitažený.
http://www.youtube.com/watch?v=9r9w9iUxYks
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:35
- Nahlásit
jablunka
pomyslím si cosi o pubertálníchch nanynkách fotících se před zrcadlem s vyšpulenou pusou a honem odtud vyběhnu.
Takový fotky tam někde vidíš?
Navíc jsem včera četla "diskuzi" v návštěvní knize
No výborně. A já už sem píšu minimálně potřetí, že ty hlavní diskutující vůbec nejsou z Miji, ale přišly tam, udělaly bordel a byly odříznuty zaheslováním knihy než je přestane bavit tam lézt.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:36
- Nahlásit
Cigi
Hele, Věrčin spolek má mou úctu i kdyby měli stránky nevímjak růžový, vím, že mají srdce na pravém místě, jsou obětaví a umí účinně pomoct.
Ale s tou Liškovou brzděte, neznáte ji, nevymáchaná huba je zase její nadsázka, kdoví, jak byste mluvily vy, až byste toho odvedly, obětovaly a vybojovaly tolik co ona.
Kurňa držte záchranářky aspoň při sobě, nepřítel je úplně jinde.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:39
- Nahlásit
Cigi
Protože se včera navezli do NK nějaké praštěné sebestředné nevímodkudvylelezlé fanatičky, které od nás nikdo nezná, tak nás nemusíš fakt shazovat.
Věra taky není z Mija spolku? Jsem měla pocit, že ta ho založila . Takže pro upřesnění, je to tatáž Věra, která mi včera psala, že si mám trhnout nohou (po mém prvním příspěvku), posílala mě do prdele a na Impactin první příspěvek reagovala slovy "neřvi na mě"? Tatáž co na FB ublíženě kňučela, že jí bráníme v pomoci a že tedy pomáhat nebude? Tuhle Věru si taky nemáme spojovat s Mija spolkem?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:42
- Nahlásit
Vlčáčková
viz můj příspěvek nad tebou.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:44
- Nahlásit
jablunka myslela jsem na Mije.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:46 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Cigi mě někdo přispěl na cestu na Slovensko? Ano, řešila jsem, jestli nemá někdo cestu ze Slovenska, že by ji nabral, a ozval se mi jeden člověk. Ale než se to dořešilo, vzala jsem prostě svůj poslední litr, sedla na vlak a jela. Nikdo mi nepřispěl.
A ad ta znělka. To prostě je šílený. K vlastní práci spolku jsem se již vyjádřila, tak mi prosím nepodsunuj, že ji shazuji. Komentuji jen ten song. Nic víc.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:47
- Nahlásit
Vlčáčková
Ty mě asi nechceš pochopit,viď?
Tak ještě jednou zkopíruju co jsem napsala.
Já věřím,že udělaly spoustu práce a v žádném případě jim nechci upírat zásluhy,ale být laik a nevědomky vlézt na tuhle stránku,tak vykulím oči,pomyslím si cosi o pubertálníchch nanynkách fotících se před zrcadlem s vyšpulenou pusou a honem odtud vyběhnu.
|