| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 00:43
- Nahlásit
No, já to sem původně vůbec nechtěla dávat. Šlo to jen mejlama určitým lidem.. Pak se tu ptali v žumpě, tož jsem si řekla, že to sem dám, že to bude jednodušší. Ale měla jsem se na to vyfláknout.
A nekopu.. Jen už je toho teď fakt dost.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 00:45 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
JO a byl to poslední odkaz ode mě na cz-pes. A pravděpodobně poslední odkaz na cz-pes od kohokoliv tam.
Přijde mi to škoda. No ale co už.
|
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 00:54
- Nahlásit
impact
Vlčáčková
Holky, neblázněte, obě...
impact
Pak se tu ptali v žumpě, tož jsem si řekla, že to sem dám, že to bude jednodušší. Ale měla jsem se na to vyfláknout.
Paní Lišková je ti sympatická a chceš jí pomoct. Ta tvoje dnešní reportáž je taky pomoc. Když si někdo bude googlit info, najde i tohle, a to je dobře.
Pokud má někdo jiný názor, tak ho prostě má a nemá cenu se tím nervit.
Ty víš svý, ale nejseš povinna reagovat a nechat se zatáhnout do nějakejch stupidních hádek, kdyby na to přišlo.
Jen už je toho teď fakt dost.
Já cejtím, že si utahaná a smutná... Tak se dobře vychrupej, bude líp... Dobrou
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 02:19
- Nahlásit
impact
Vlčáčková
Ty asi nevidíš, že?
UPOZORNĚNÍ
Velmi nerada uvidím, že jsou text a fotky kradeny a kamkoliv kopírovány bez mého svolení!!!!!!!!!!!
tak to je vazne demence. kdyby ti na tohle slecna vlcackova napsala, ze mas v hlave uplne vym*dano, porad bych mel pocit, ze je zbytecne mirna.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 09:54 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
argosek
Tak o tobě si myslím, že máš v hlavě vymrdáno už delší dobu, takže to je vzájemné.
Vlčáčková
Prosím tě, a proč si myslíš, že jsem to holkám tam posílala jen mejlem.
A pravděpodobně poslední odkaz na cz-pes od kohokoliv tam.
Poněkud dětinské...
Tož si holt napíše na mejl.
Tak se dobře vychrupej, bude líp... Dobrou
Líp by bylo, ale měla jsem skutečně nepříjemnej budíček.
|
Marchanasincuerpo
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2012 20:37
- Nahlásit
Co tady ctu.. nestacim se divit.JDe videt, ze lidi jsou hnusni.Clovek si poridi utulek.. a jeste je pomlouvan!!To nechapu spousta lidi se chova ke zviratum hnusne!!Budme radi, ze si ta pani otevrela takove misto, protoze kdyz by treba toho psa neprijmula.. vite kde by ten pes zkoncil?Hodil by ho nekdo na kraj silnice,psa by nekdo prejel, nebo by pes umrel hlady.JA jsem pred par dnama jela do lesa na houby.. U Medlova a nasla jsem na kraji lesa male kotatka "2" Hned jsem si rekla " Ty lidi jsou takove kurvy!!!! " Tak jsem vzala kotatka.. napadlo me zavezu je do utulku, ale pak jsem po ceste premyslela a rekla jsem si, ze si je necham.Proste proc nekdo hodi male kotatka do lesa??Vzdyt by tam umreli hlady!Nechapu do ted nekterych lidi chovani.KAzdy clovek je nejaky, ale kdyz chce nekdo pomahat... nedelej me mu to tezsi nez jake to ma. Vzdyt jak se rika... Lidi by si meli pomahat.. a nee pomlouvat no ne?Pardon za chyby aby mi tu nekdo neodepisoval, jak neumim psat cesky ... nebo podobne )
|