| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:59
- Nahlásit
Vlčáčková
Cigi tu buď není, nebo neodpovídá. Můžeš mi tedy prosím odpovědět ty? Na můj dotaz ohledně Věry. Kuji
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:05
- Nahlásit
Biluška
JO, je to ta samá Věrka. Ale nečekej ode mě, že se jí nebudu zastávat! Budu. Akorát že se mi to všechno nechce psát, takže to jen vem na vědomí, jakoby se stalo, jo?
Heleď, na impact jsem si taky musela zvyknou, i na Tebe (Bože, jak Vy jste mě zpočátku sraly!). Ber to tak, že Věrka má taky svoje.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:10
- Nahlásit
Vlčáčková
(Bože, jak Vy jste mě zpočátku sraly
a jaxi ráda,že nás máš,vid náčelníku ))))))
děckáá se nehádajte né? kor dyš ty prudilky nebyly vodtama esi to chápu..šak ona žumpa má taky svý zvláštnosti,třá uniformy a tak
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:11
- Nahlásit
davidkova renata
svý zvláštnosti,třá uniformy a tak
a kosočtverce a pytlíky paní, nezapomeňte
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:12
- Nahlásit
Vlčáčková
(Bože, jak Vy jste mě zpočátku sraly!
Nápodobně
JO, je to ta samá Věrka. Ale nečekej ode mě, že se jí nebudu zastávat! Budu. Akorát že se mi to všechno nechce psát, takže to jen vem na vědomí, jakoby se stalo, jo?
Jistě, beru na vědomí, že mě veřejně na FB označila za "nějakého chytrolína" jen proto, že jsem se opovážila znát Liškovou osobně. Narozdíl od ní . Beru na vědomí i to, že konverzaci začíná výkřiky "neřvi tady" a "trhni si nohou". Svůj obrázek mám a podle toho se nadále zařídím.
A děkuji za odpověď.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:13
- Nahlásit
Vlčáčková
A já už sem píšu minimálně potřetí, že ty hlavní diskutující vůbec nejsou z Miji, ale přišly tam, udělaly bordel a byly odříznuty zaheslováním knihy než je přestane bavit tam lézt.
Ale to my víme. Nejen ty jsi dostala mejla. Ale nic to nemění na faktu, že se do mě opřela taky Věra.
Ale to je fuk, neřeš. Ty budeš stát na její straně.. Já, ač si vážím její (vaší) práce, už po tomto prostě budu mít zkreslený pohled.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:18
- Nahlásit
makrel
a kosočtverce
v lese,notabene )))
Biluška
že mě veřejně na FB označila za "nějakého chytrolína
to máš z toho,že tam lezeš ,sem ti řikala,že to neni dobrej nápat..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:20
- Nahlásit
davidkova renata
a jaxi ráda,že nás máš,vid náčelníku
No to si piš!
Biluška
že konverzaci začíná výkřiky "neřvi tady" a "trhni si nohou"
mě veřejně na FB označila za "nějakého chytrolína"
Hele, nás sprdává taky tak nějak podobně. Jsme zvyklé a nic si z toho neděláme.
impact
Ty budeš stát na její straně..
Jo a tam zase na Tvý. Jestli to mám, kurva, zapotřebí!!!
už po tomto prostě budu mít zkreslený pohled.
Tak ten se Ti časem zase narovná. Jsem taky musela překousnout žumpice, no, a šlo to...
Veřejné prohlášení: na FB nechodím, nevím, co tam bylo. Tak k tomu se fakt nemůžu vyjadřovat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:21
- Nahlásit
davidkova renata
to máš z toho,že tam lezeš,sem ti řikala,že to neni dobrej nápat..
Nelezu tam, páč to furt ještě neumím. Ale Impact je jmenovaná mým tiskovým mlufčím pro oblast Moravy a Čech a tudíž mi opčas posílá odkazy, na který jenom kliknu a čtu. A opčas se nestačím divit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:23
- Nahlásit
Biluška
posílá odkazy, na který jenom kliknu a čtu. A opčas se nestačím divit
ahááá
no děcka,hlavně se z toho neposrat vono jako my taky nejsme zrovínka mazlícíííí dyš se do někoho navážíme bo se nám zrovínka chce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:24
- Nahlásit
Vlčáčková
Hele, nás sprdává taky tak nějak podobně. Jsme zvyklé a nic si z toho neděláme.
To je vaše věc. Podle mě je rozdíl jestli se bavím se svou kamarádkou (třá gdyž se vzájemně pošlem do špic s Renatou) a je rozdíl když se bavím s naprosto cizím člověk. Notabene v lehce oficiální věci.
Věra je pro mě prostě nevychovaná. Hotovo tečka.
Mimochodem, vážně se neučí u Rudíka? Mazání by jí šlo, heslování by jí šlo (Rudík je teda dál, ten dává bany, ale to se třá Věra taky doučí ), chovat se k lidem taky neumí....
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:27
- Nahlásit
Biluška
Ano, já to četla vše, a tak jestli tys četla taky vše, tak Ti jistě neunikl můj příspěvek, kde nabádám OBĚ strany, ať se hodí do klidu a snaží se spoluprací něco řešit a ne kydat hnůj z jedné strany na druhou, normálně jsem myslela, že se tam všichni pomátli, protože ty cizí dvě psaly pod jménama našich členek. Ano, chápu Tě, mě se takové vulgární vyjadřování taky nelíbí, ale už jsem si dávno zvykla, že prostě pro někoho je to normální. To třeba: asi před deseti lety přišel mezi dveře firmy chlap a haleká na mě: "Tak kde je ta moje stará kráva?" Já na něj s vyvalenýma očima, že první statek je ob jednu vesnici za cedulí města. On na mě: "Hele kočko, si děláš prdel ne?" Já už bez hlesu jen vyvalené bulvy, no tak mi začal vysvětlovat: "No já myslím tu mojí starou šeredku, kde se fláká?" No a v tom vidím, jak k němu přichází rdoucí jedna moje zaměstnankyně, jeho žena, pro kterou přijel do práce. No tak jsem jen suše polkla a tiše nechápala. Postupem času jsem zjistila, že to je príma chlap, kdykoliv mi ochoten pomoci, jen prostě on neumí větu, aby v ní nebylo 80% sprostých slov. Všechny naše feňule ho zbožňujou, už jen jak slyší od branky: "Tak kde jste vy svině, vy pičuliny, o honem!" Tak už se řítěj a hážou záda a předháněj se, která nastaví pupek k podrbání dřív. On si tím vyjadřováním děsně v životě škodí, přitom je to bezvadňáckej chlap. No ale prostě lidi jsou ve vyjadřování různí.
Jinak já se na FB zaregistrovala nedávno, spíš na naléhání ostatních, občas tam kouknu, ale pořád mi nějak uniká smysl FB, asi jsem tupec, ale dle mě na FB jen každej šmejdí u jinejch a hledá, kde by si pokecal a zarejpal aniž zná kolikrát souvislosti, čili já tamní debaty nečtu, čili co se dělo včera na FB netuším, čili nemůžu posoudit. Hlavně na to nemám čas vše prolejzat, i tohle moje blábolení tady si musím nadělat.
All:
přijde mi vykloubené (psala jsem i včera na mije), aby se dvě skupiny lidí, které na úkor soukromí pomáhají zvířatům hádaly místo kvalitní spolupráce.
A vůbec, jdu raději něco dělat
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:29
- Nahlásit
davidkova renata
no děcka,hlavně se z toho neposrat vono jako my taky nejsme zrovínka mazlícíííí dyš se do někoho navážíme bo se nám zrovínka chc
Hele nebuď chytrá jooooo.
Vlčáčková
Nemám moc ráda takový zlý lidi, tže tohle se asi nenarovná.. Pokud někde řeknu, že by se měl někdo zamyslet na udáváním soukromých pejsků a dostane se mi takových odpovědí, tak tudy už příště opravdu nepůjdu..
Btw. Hele, nás sprdává taky tak nějak podobně. Jsme zvyklé a nic si z toho neděláme. ... To zaváním stejným vyhořením, jako má Lišková. Měla by se sebou něco dělat.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:31
- Nahlásit
impact
o zaváním stejným vyhořením, jako má Lišková. Měla by se sebou něco dělat.
Nemám teda nic věcného k diskuzi, NK jsem nečetla, na FB jsem taky nic nečetla... Já si jen na rozdíl od některých osobně k Liškové zajedu a udělám si svůj vlastní názor místo nejrůznějších výkřiků do tmy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:32
- Nahlásit
impact
Hele nebuď chytrá jooooo.
uš taky padám ))
Cigi
OT..co čupka,stále radostná? )
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:32
- Nahlásit
Cigi
Jinak já se na FB zaregistrovala nedávno, spíš na naléhání ostatních, občas tam kouknu, ale pořád mi nějak uniká smysl FB, asi jsem tupec, ale dle mě na FB jen každej šmejdí u jinejch a hledá, kde by si pokecal a zarejpal aniž zná kolikrát souvislosti
Já mám třeba na FB úzkou skupinu přátel, které mám ráda, znám osobně, stýkáme se a beru to jako komunikátor a šetřič paušálu.. Taky když potřebuju dejme tomu starej koberec, je pro mě jednodušší to vyhodit na FB, než každýmu jednotlivě psát. Jinak to, že jsem četla, o čem se na FB točilo, to vím, jelikož jsem byla upozorněna.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:34
- Nahlásit
Cigi
Ano, chápu Tě, mě se takové vulgární vyjadřování taky nelíbí, ale už jsem si dávno zvykla, že prostě pro někoho je to normální.
No já jsem si nezvykla. A zvykat si nechci. V soukromí taky mluvím dost sprostě, většinou stran zvířat a počasí . Ale na jednání s cizími lidmi prostě ne. Vůbec bych se nepozastavila nad tím, kdyby Věře unikla nějaká "prdel, mrtka (nejlépe bílá), nebo tak něco". To mi až tak neva. Ale označit někoho za "chytrolína" není sprosté slovo. To je prostě urážení, nebo jak to nazvat. To samé když Impact oslovila větou "neřvi tady". Už se v tom prostě nehodlám hrabat, podle mě není co řešit. Ty a Vlčáčková se jí prostě budete zastavát (kdyby tu byl někdo jiný tak by vás třá označil za její přicmrndávačky ), já mám prostě názor, že je to nevychovaná pipka a měnit ho nehodlám. Takže navrhuji tuhle diskuzi ukončit a jít dělat něco užitečnýho, třá pytlačit
davidkova renata
vono jako my taky nejsme zrovínka mazlícíííí dyš se do někoho navážíme bo se nám zrovínka chce
Navážím se do spousty lidí gdyž se mi zrovínka chce, ale dost pochybuju o tom, že se do někoho navážím sprostě a urážlivě . Teda do té doby než mi k tomu dá důvod Ofšem za důvod většinou nepovažuju fakt, že pomlouvaný člověk se dogestí ke mě a chce vysvětlení proč je pomlouván
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:36
- Nahlásit
impact
Nemám moc ráda takový zlý lidi Jaký zlí lidi? Hele, nepřeháněj!
Biluška
Věra je pro mě prostě nevychovaná. Může bejt. Ale jak psala náčelník, ono tady to taky není růžový. Jsem si přečetla taky leccos, když jsem tu ještě s nikým nebyla kámoška.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:41
- Nahlásit
Biluška
kdyby tu byl někdo jiný tak by vás třá označil za její přicmrndávačky
A to jako, kurva, není urážení???!!!
Víš, co mám dneska Tobě a impact nejvíc za zlý??? Že jsu odsud radši dělat účto. A to jsem teda fakt NASRANÁ!
Ale zase a druhou stranu, aspoň nebude 25. ledna průšvih.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:47 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Vlčáčková
kdyby tu byl někdo jiný tak by vás třá označil za její přicmrndávačky
Nechytej se slovíček. Biluška naráží na jednu zdejší aférku. Vychladni a dýchej nebo ti rupne céfka a béš tahat nohu. Dyk to znáš.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:48
- Nahlásit
pawLINka
Biluška naráží na jednu zdejší aférku, kdy jsme já, impact atd. byly označeny za její přicmrndávačky, ptž jsme se jí zastávaly.
a to byla dobrá aférka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 14:01 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Vlčáčková
Sorry, jsem myslela, že to už jsi tu byla. Tak asi nebyla. To byla velmi kvalitní hádka v žumpě. Důvodem byl můj šelmyják Kofík. Respektive to, že jsem si ho přivezla z útulku v době gdy mým štěňatům byl týden. Fifi projevila starostlivost na téma "něco si domů dotáhneš a zdechnou ti štěňata". Já jsem jí řekla, že strach nemám, páč mám megabarák a nemám problém držet Kofu v karanténě. Erin se projevila se sprostotou jí vlastní a pravila "hovno máš a né karanténu" a už to jelo . Páč Impact a Pawlinka měli stejný názor na věc jako já (tedy názor:co je vám do toho co si Biluše tahá do baráku) tak byli Neessi označeny jako mé "přicmrndávačky". Od té doby ten termín občas používáme
Edit: A to jsem teda fakt NASRANÁ!
Jako proč? My s Impact fakt nemůžem za to, že Věra se neumí chovat. Tak se jí složte na nějaký kurs slušného chování, nebo tak něco.
Nakonec, ani Liškové jsem netolerovala, aby mi sprostě nadávala (normálně jsem jí to řekla a ona si pak dávala trošku pozor ). Nechápu proč bych to měla tolerovat nějaké Věře.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 14:22
- Nahlásit
pawLINka
Vychladni a dýchej nebo ti rupne céfka a béš tahat nohu. Dyk to znáš.
No jo, znám. 30 let jsem "se starala" o tátu, kterýmu rupaly céfky a občas tahal nohu.
Biluška
byli Neessi označeny jako mé "přicmrndávačky"
No bodejď. Dyť taky jo. Co jinýho, že jo?
Nechápu proč bych to měla tolerovat nějaké Věře
Protože je to moje kámoška a znáš to: Tvůj přítel je i mým přítelem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 14:26
- Nahlásit
Vlčáčková
No bodejď. Dyť taky jo. Co jinýho, že jo?
Ti nějak nerozumím. Asi si sedím na vedení. To se mi stává často
Protože je to moje kámoška a znáš to: Tvůj přítel je i mým přítelem.
To neznám. Já nemám svým přátelům problém říct "chováš se jak degen, nech toho".
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 14:30
- Nahlásit
Lidí, už toho proboha nechte, příště radši nebudu psát nic, nebo jen minimum "jeďte tam, je to nějaký divný" sem třeba myslela, že někdo tam taky teď byl a bude vědět, ale tož toto
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 14:33
- Nahlásit
Dáška
"jeďte tam, je to nějaký divný"
A to si naivně myslíš, že tohle se nedá rozvinout, zneužít, překroutit a zase narovnat do něčeho úplně jinýho?
Biluška
To neznám.
Ty neznáš naprosto základní česká přísloví? A co takhle nějaké anglické verze (stejnak se mi líbí víc, páč je tam mé oblíbené zvíře): love me love my dog.
A né, že řekneš, že sem degen já!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 14:36
- Nahlásit
Vlčáčková
Ty neznáš naprosto základní česká přísloví?
No to teda znám. Třá "tak dlouho se chodí se džbánem pro pivo až ti ho něgdo vypije". Nebo tak ňák podobně to bylo
Ale to o těch přítelích teda neznám.
love me love my dog.
Jakože miluješ milovaného mého psa? To jako miluješ piškoty od mých psů? To bych ti teda neradila... Víš jak, gdo čumí na jejich klacek s tím si to vyřídí
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 14:36
- Nahlásit
Vlčáčková
A to si naivně myslíš, že tohle se nedá rozvinout, zneužít, překroutit a zase narovnat do něčeho úplně jinýho?
No jo no... život je boj
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 14:41
- Nahlásit
Dáška
Ty, pocem.. Tobě ale asi unikla jedna zásadní věc, viď? A to je místo, kde to včera začalo.. A ty ses shodou okolností jen připletla sem, když nám ono místo zamčeli, abychom v tom nemohli pokračovat.
http://blueboard.cz/kniha/fkd08dssr65h77pat4in3k9r 7bxoax?hid=fkd08dssr65h77pat4in3k9r7bxoax
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 14:48
- Nahlásit
impact
No však tam někdo zkopíroval to moje odsaď, ne? No teď už je to fuk
|