Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / "Útulek" Srbce u Kroměříže
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 11:51
- Nahlásit

Ebony
nejsi blazen? napises neverim ti ani slovo a ted po me chces odpovedi? k cemu?

a vsimla sis, s jakym dotazem jsem forum zacala? odpovedel mi snad nekdo? nebo to udelas ty? ja tu nepotrebuji lidi presvedcovat, jak se tam veci maji, ja to vim

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 11:57 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Miju
Ty poslouchej. Všem tady předhazuješ, jak se mají jet podívat do dotyčného útulku a přitom ty sama máš onformace pouze zprostředkované od kamarádky. Tak nemel.

Na rozdíl třá od Kony či Bilušky.

A ještě chvíli mě tu budeš vytáčet a sednu některej den na kolo a zajedu tam. A jestli nebude všechno pravda, tak si mě nepřej.

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 11:59
- Nahlásit

Miju
Ty, neprehanis to trochu?
ja chapu, ze se snazis pomoct, ale asi sis fakt nevybrala to spravny misto, resp. zpusob ... Kony tu popsal dost srozumitelne, jak to v utulku chodi, za utulek se postavila s osobni znalosti biluska a dalsi. Btw. kolikrat jsi tam byla ty, jak tam "pomahas" ty? Krome svyho spravedlivyho hnevu a historkou - jedna kamaradka videla, moje znama veterinarka povidala ... Zni to spis, jakoze se nekomu slaplo na kuri oko ...

Ebony
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:01
- Nahlásit

Miju
aha, tak víš prd, to jsem si myslela...

No opravdu nemám čas s tebou tady plácat nesmysly, a myslím, že asi nikdo tady rozumnej taky ne. Jestli jsi se chtěla zviditelnit tady na foru, tak máš od teď jistě obdivovatelů dost

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:02
- Nahlásit

bullvnouzi
no tak fajn, ja tam byla, preji stastnou cestu

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:04
- Nahlásit

Miju
A kdy jsi tam byla? Povídej. Od začátku mluvíš jen o zprostředkovaných informacích a najednou jsi tam byla? Já myslím, že máš moc bujnou fantazii a celý téma by mělo být smazáno jako sprostá pomluva...

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:05
- Nahlásit

Roxana
ano, nekomu jsem kritikou utulku slapla na kuri oko... a to je cely problem...

nepotrebuji tu nikomu dokazovat a prokazovat, jake tamni pomery jsou...

ja tam byla, ale vetsina z vas, co se tu plamenne utulku a Liskove zastavate jste to nevidela ani z vrtulniku, takze tato pseudodiskuse (spise sikana) je bezpredmetna

reneeska
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:05
- Nahlásit

bullvnouzi
od začátku píše že tam byla ... je to hned na první stránce .... ale to je detail

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:06
- Nahlásit

reneeska
tady nema smysl diskutovat, kazdy vidi jen to, co chce videt, rikas, zes tam nebyla...znas Betku? zeptej se ji...jen pro zajimavost (at vis, odkud tu vitr vane)

reneeska
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:08
- Nahlásit

Miju
Jo znám ji ... a i se k ní chystám, už dva měsíce, ale teď už tam pojedu ... mám tam resty .... ale jak říkám, o Srbcích nic nevím a názor jsem zde řekla.
A opravdu toto nikam nevede, každej si útulky představuje že by měli fungovat jinak.

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:08
- Nahlásit

reneeska
ja vim, ale presto se ji zeptej

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:09
- Nahlásit

Miju
ja se tam chystam tento vikend...

Kony
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:26
- Nahlásit

bullvnouzi
Hele, však když jsme tam měli jet poprvé, tak jsem ti nabízel, že tě cestou naložíme. To pořád platí, pojedeme tam znovu někdy v první půlce září.

btw nejsem ženská

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:38
- Nahlásit

Kony
Já vím, že nejseš ženská.
Ale kdysi jsem si to myslela.

A v půlce září mě klidně naberte. Šak na ajsku se stále máme, ni?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:39
- Nahlásit

Miju
ale vetsina z vas, co se tu plamenne utulku a Liskove zastavate jste to nevidela ani z vrtulniku
Brzdi holka, brzdi. Já tam sbíráním bobků, focením psů a papírováním kolem peněz strávila takových hodin, které ty jsi nejspíš neodpracovala za celý život (kdekoliv).

takze tato pseudodiskuse (spise sikana) je bezpredmetna
Jediný kdo tady šikanuje (když už chceš použít tento výraz) paní Liškovou jsi ty.

Hele, já vím odkud vítr vane. Tak ať si Tibet všechny ty psy a kočky vezme (klidně i po částech), postará se o ně, vyléčí je dle svých představ a umístí. Myslím, že s paní Liškovou bude řeč. Pokud najdeš zájemce pro ty zvířata osobně tam přijedu a přesvědčím paní Liškovou aby do toho šla. Ale jestli hodláš pořád dál akorát plkat na netu tak se radši seber a vypadni než poprosím někoho z moderátorů, aby to tu celé smazal jako bezdůvodné napadání a urážení paní Liškové.

Kony
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:40
- Nahlásit

bullvnouzi
Jojo, dám ti vědět

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:48
- Nahlásit

Miju

Znovu jsem si přečetla co napsal Kony- a myslím, že bez příkas, čistě jen realitu. Předpokládám, že člověk který tam pravidelně jezdí vidí asi víc, než někdo, kdo tam nahlédl.

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 13:01
- Nahlásit

Biluška
vsak tebe jsem nemyslela...

jeste jsem se chtela zeptat, kdo Srbce dotuje?

Tibet? kdo mluvi o Tibetu?

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 13:03
- Nahlásit

Biluška
vsak se neboj, zajemce hledam, prece tam ta zviratka nenecham

a propos, klidne toto tema smazte, vazeni... at zije svoboda slova (a zvirat :smirk

Silwuska
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:31
- Nahlásit

PRE VšETKýCH

Ja osobne si myslim ze najdolezitejsie je toto

http://www.srbce.estranky.cz/stranka/nasli-domov

Našli domov...58 kusov...

haji
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:54
- Nahlásit

Nejezdím do Srbců nijak pravidelně ,ale dvakrát do roka se tam zjevím ,podotýkám zcela a absolutně nečekaně,nikdy co jsem se tam zjevila jsem nenarazila na jedinou špínu v domě všude je až neuvěřitelně čisto,kočičí moč smrdí s tím se bohužel nedá vůbec nic dělat a Lišková opravdu nemá čas sedět u záchodů a hned jak se kočka vyčůrá to vyčistit.
Pochybuji,že kdyby pejsy v útulku kopala nebo tloukla po jejím výkřiku Dacani -by se asi těžko jeden přes druhého hrnuli k ní.
Svéráz Liškové mi vůbec nevadí měla jsem takovou bábi a bývala s ní sranda ,pokud je na někoho odměřená asi se jí nezdá-na to si myslím má právo a psa nemusí vydat každému kdo si tam o něho řekne.Jak na ní začnete volat kontroly jenom těm psům ublížíte,pokud tam někdo byl a Lišková na něho byla "hrubá"no tak to holt nesmí být cimprlich a něco skousnout-svět se s ním taky mazlit nebude.A co se týká hladu tak u Liškové opravdu nehrozí-tolika žrádla co tam pejsové mají by jim leckdo mohl závidět.
Závěrem-je svérázná ,útulek nemá žádný řád,ale pejsci jsou tam spokojení a číči vymazlené a to je to oč tu běží,pes ani kočka neví nic o předpisech,ale velice dobře každé to zvíře zná lidskou zrůdnost ,hlad a bolest.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 15:28
- Nahlásit

haji
Závěrem-je svérázná ,útulek nemá žádný řád,ale pejsci jsou tam spokojení a číči vymazlené a to je to oč tu běží,pes ani kočka neví nic o předpisech,ale velice dobře každé to zvíře zná lidskou zrůdnost ,hlad a bolest.

dík.

aren
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 15:44
- Nahlásit

Sijes
Takže mě z toho hlavně vyplývá, že na lidi serete!!!!!
Kdes to vzal? Můžu Ti klidně slíbit, že když mi bude na dveře klepat zmrzlý hladový člověk, tak pro něj taky udělám co můžu. A pokud si bude nějaký pes stěžovat, že mu to vadí, tak ho stopro taky pošlu někam

aren
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 15:57
- Nahlásit

Mucholabka
když jsem stírala hovna ze stolu
Tývogo, to už je vysoká škola

aren
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 15:59
- Nahlásit

Miju
o to tady vubec nejde...
Už jsem se na to jednou ptala a fakt mě to zajímá - o co Ti vlastně jde? Co chceš konkrétně aby se stalo?

aren
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:02
- Nahlásit

Miju
vsimla sis, s jakym dotazem jsem forum zacala? odpovedel mi snad nekdo?
Jo, odpovídá ti tady průběžně dvacet lidí, že není důvod, aby se něco podnikalo PROTI paní Liškové.

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:02
- Nahlásit

aren
o dobrou vec

reneeska
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:03
- Nahlásit

Miju
Promiň, to není moc konkrétní odpověď

aren
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:03
- Nahlásit

Ebony
Jestli jsi se chtěla zviditelnit tady na foru, tak máš od teď jistě obdivovatelů dost
To jo

aren
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:05
- Nahlásit

Miju
vetsina z vas, co se tu plamenne utulku a Liskove zastavate jste to nevidela ani z vrtulniku
Ty nečteš? Kony tam byl/a, Biluška taky, já taky, přinejmenším.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání