| Autor |
Zpráva |
Miju
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:05
- Nahlásit
reneeska
promin, ale tady to uz nema smysl rozebirat... uz me to nebavi... treba se potkame iu Betky
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:08
- Nahlásit
aren
ahaaa, takze podle tebe tvori vetsinu z tech dvaceti (jak rikas), tri lidi...
no na Kocianku tu take padly pozitivni kritiky, takze me to tu zas tak neprevapuje...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:10 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
haji
Nejezdím do Srbců nijak pravidelně ,ale dvakrát do roka se tam zjevím ,podotýkám zcela a absolutně nečekaně,nikdy co jsem se tam zjevila jsem nenarazila na jedinou špínu v domě všude je až neuvěřitelně čisto,kočičí moč smrdí s tím se bohužel nedá vůbec nic dělat a Lišková opravdu nemá čas sedět u záchodů a hned jak se kočka vyčůrá to vyčistit.
Pochybuji,že kdyby pejsy v útulku kopala nebo tloukla po jejím výkřiku Dacani -by se asi těžko jeden přes druhého hrnuli k ní.
Svéráz Liškové mi vůbec nevadí měla jsem takovou bábi a bývala s ní sranda ,pokud je na někoho odměřená asi se jí nezdá-na to si myslím má právo a psa nemusí vydat každému kdo si tam o něho řekne.Jak na ní začnete volat kontroly jenom těm psům ublížíte,pokud tam někdo byl a Lišková na něho byla "hrubá"no tak to holt nesmí být cimprlich a něco skousnout-svět se s ním taky mazlit nebude.A co se týká hladu tak u Liškové opravdu nehrozí-tolika žrádla co tam pejsové mají by jim leckdo mohl závidět.
Závěrem-je svérázná ,útulek nemá žádný řád,ale pejsci jsou tam spokojení a číči vymazlené a to je to oč tu běží,pes ani kočka neví nic o předpisech,ale velice dobře každé to zvíře zná lidskou zrůdnost ,hlad a bolest.
Moc hezky napsané díky.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:12
- Nahlásit
Miju
Tvé podsouvavé přirovnávání Srbců s Kociánkou je nechutné. Nevěřím, že ti jde o dobrou věc.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:13
- Nahlásit
aren
Kocianka je proti Srbcum Intercontinental
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:20
- Nahlásit
Miju
Prosím tě, bež s těmi svými ublíženeckými a hysterickými výlevy jinam, tohle je fakt ubohost, co tu předvádíš...
Kocianka je proti Srbcum Intercontinental
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:21
- Nahlásit
Ebony
tak to smaz a mame vsichni klid...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:24
- Nahlásit
Jsem proti mazání, to by měla Miju hned zase čistý štít a to si nezaslouží.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:25
- Nahlásit
aren
Jsem proti mazání, to by měla Miju hned zase čistý štít a to si nezaslouží.
přesně tak, jen ať si to každý přečte, co tu děvčica vyvádí
Miju
tak to smaz a mame vsichni klid...
ještě se rozplač a bude to komplet
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:25
- Nahlásit
aren
ale mne je to jedno
ja nebojuju na ínternetu
ale aby vas to nezlobilo
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:28
- Nahlásit
Miju
ja nebojuju na ínternetu
aha, a těch sedm stránek tady je co?
ale varuju tě, jestli uděláš něco, co těm psům ublíží, tak budu bojovat já, a věřím, že tady nebudu sama
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:28
- Nahlásit
Ebony
to neni boj
neudelam nic, co psum ublizi... to se neboj
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:30
- Nahlásit
Ebony
a jak rikam, pokud je tam vse tak, jak rikaji tady v diskusi, tak jakekoli podnety utulek neohrozi
|
haji
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 17:22
- Nahlásit
To se tedy velmi pleteš!Jakmile do toho začneš vrtat ,začnou se přidávat všichni v okolí kdo do ted tvrdili ,že jim to ale vůbec nevadí ,protože člověk je silný pouze v hejnu,ale sám se chová jako pštros.Takže houfně budou všichni tvrdit jak strašně jim vadí štěkot psů a běhání koček a ta příšerná opice a všude smrad a puch a přikrčené mikróby a schované plísně a ona nakonec ta Lišková nemá ráda zvířata ona je úchylná.......to bude tak všechno čeho dosáhneš.Na svědomí budeš mít jednu starou ženskou a kupu psů a koček,jenom tobě se bude možná dobře spát.Jestli se někdo cítil uražen chováním Liškové,mohl jít do jiného útulku jsou jich mraky a jsou plné potřebných psů a kdyby měl málo i na Slovensku jsou mraky psů v útulcích.
|
11111
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 17:27
- Nahlásit
haji:
já ten "útulek" neznám. Ale na paní Liškovou již byly podány stížnosti a podle toho, co je na ofiko stránkách Srbců , tak měla dostat i pokutu a bylo jí nařízeno, aby dala psy pryč.
A upřímně, tobě by nevadilo, kdyby sousedka vedle tebe měla několik desítek koček, které by se toulaly i po tvé zahradě, několik desítek psů, kteří jsou také slyšet a jsou cítit ( tomu se nevyhneš) ? Mě by to vadilo a chtěla bych aby se to změnilo. Klidně bych i pomáhala osobně aby se stav zlepšil. Pokud by nic nepomáhalo, stěžovala bych si také. uprostřed obce nemá útulek co dělat.
|
haji
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 17:33
- Nahlásit
Správně, uprostřed obce opravdu ne o umístění útulku se tady nemluvilo -jestli se nepletu.
Tady je jedinou pomocí sehnat prostory kde by mohl útulek být.
To ale nemá nic společného s pomluvou o chování se Liškové ke psům ,o utrpení hladem ,o nemocech ......
Na druhou stranu není tam první den,každý z okolí se mohl ozvat pokud to ještě šlo zastavit a ne to nechat takhle rozjet
|
haji
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 17:37
- Nahlásit
A upřímně asi by mi to vadilo mín, jak sousedka ,která netrpělivě čeká na každou mnou přinesenou kočku aby jí mohla sprovodit ze světa .Jako mít kolem sebe lidi,kteří se vyžívají v házení otráveného jídla psům........
|
11111
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 17:41
- Nahlásit
haji :
ale ono to souvisí ( teda jenom dle mého názoru) . sousedka si ztěžovala, protože jí kočky lezou na zahradu ( kdyby byly kotce - jak kritizuje miju) , opice leze všude ( opět kritika Miju, že není zabezpečena) .
zápach - nevadil by , kdyby nebyl outulek mezi domy - chápu, že se těžko dá udržet totální čistota s tolika psy a prací okolo.
štěkot - taktéž.
A sousedi si již ztěžovali ( viz srbce web )
Vycházím z toho, že kdyby byl lépe situován, tak nejsou stížnosti od starousedlíků. Možná by se dal sehnat jiný dům na okraji, kde by bylo i více místa. a tedy i lépe by se případné kotce a voliéry ( určo by se podařilo vybrat peníze na stavbu kotců). tím pádem by odpadly možné protesty o stavu zvířat a jejich zabezpečení.
chce to "jen" vymyslet, jak pomoci. Kecat na netu umíme všichni.
Ale upřímně se obávám, že se situace nezmění, pokud :
a, se nepodaří zvířata rychleji umistovat
b, nenajde lepší místo pro tento útulek.
bohužel bych to moc nadějně neviděla
|
haji
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 18:02
- Nahlásit
Jenomže v této republice tomu Miju tímhle nepomůže,nebo je tady někdo tak naivní,že si myslí ,že ano?Tady se problém řeší tak ,že se prostě zruší a kam půjdou všechny ty zvířata nikoho z těch lidí nezajímá.
Kdyby to totiž ty lidi zajímalo snažili by se Liškové nezištně pomáhat a spolu se starostou sehnat opravdu něco opuštěného a nejlépe někde v hlubokém lese aby ten problém nebyl ani vidět ani slyšet upřímně někde na horách by mohla Lišková hulákat jak na lesy).
Můj soukromý dojem je spíš ten,že Lišková pro sprosté slovo nejde daleko a holt lidičky kolem to špatně snášejí,těžko sousedka může zabránit všem obyvatelům vesnice mít kočky a na zahradě je bude mít stejně a navíc nekastrované.
Umístění útulku je špatné,ale vymýšlet si abych odstranila opici a kočky ze zahrady pomluvy je asi horší ne?
Já bohužel nejsem milionář takže můžu jenom občas pomoct Liškové krmením pro veškerou zvěř co tam má,ale dům jí nekoupím.
|
11111
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 18:10
- Nahlásit
haji:
naivní nejsem. Lidi tohle nezajímá. Raději at se to zruší a psy a kočky at se někam dají a někdo at se stará.
Pokud Miju docílí toho, aby se tím někdo zabýval, tak doufám, že se i postará aby ta zvířata šla bud do jiného útulku nebo k novým pánům, neb jinak je už jen jedno řešení :-/
( ovšem je rozdíl, jetsli ti po zahradě běhá 5 koček, které občas přeběhnou, nebo ti jich tam běhá 10 a trvale - takže toto já osobně chápu) .
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 18:20
- Nahlásit
Ebony
varuju tě, jestli uděláš něco, co těm psům ublíží, tak budu bojovat já, a věřím, že tady nebudu sama
Nebudeš
|
haji
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 18:31 - Změnil/a: haji
- Nahlásit
Pokud odeberou Liškové zvířata a "dají je jinam" je jenom otázkou času kdy se jí tam zase nakupí další ,toto není řešení,možná tam nebude opice ale vlastnit zvěř jí nikdo nemůže zakázat.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 18:34
- Nahlásit
haji
dají je jinam
Kam by sis tak jako představovala, že je "dají?"
|
haji
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 18:37
- Nahlásit
řešení jsou dvě
1-sousedka se odstěhuje a daruje svůj domeček Liškové a zvířátkům
2-sežene se náhradní objekt pro útulek a přesune se i s Liškovou
ale dopadne to bohužel zrušením útulku ,Liškovou dají do ústavu a všichni kolem budou hrdinové
|
haji
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 18:42
- Nahlásit
aren-já nevím 11111 -ví, prý někam a někdo at se stará.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 18:45
- Nahlásit
haji
prý někam a někdo at se stará.
Nojo, jasně, promiň.
"někam a někdo ať se stará" - takovejch chytrejch by bylo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 18:52
- Nahlásit
nemám čas to tu číst,ale řekněte mi jedno...pořád se tu mluví o chudácích sousedech(nemám iluze teda) a že by bylo vhodné útulek někam přemístit.KDO zajistí odpovídající místo?Obec nebo jak?Kdo tam má povinnost se postarat o "věci" po dobu jednoho roku za zákona?v čí je to kompetenci?Omlouvám se ,jestli to tu padlo,fakt jsem to nečetla celý.
Btw...kdo je z Prahy a zná útulek v Troji a jeho umístění..pochopitelně si také lidičky stěžovali,že je psi ruší atd. atd...Prostě tohle bude vadit vždycky někomu!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 19:02
- Nahlásit
davidkova renata
Samozřejmě, že to bude vadit vždy, já jsem bydlela v řadovce se dvěma absolutně vychovanýma psema a taky vadili, protože byli "ty velký". Že sousedovic bígl tam řval od rána do večera, to nevadilo, on byl "ten malej". Když jsem bydlela v paneláku, psali lidi petice, že moji psi štěkají v noci v bytě, bohužel jaksi vyšlo najevo, že psi byli se mnou každou noc hlídat na noční...takže lidi budou škodit a lhát jak jen můžou...
|
haji
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 19:04
- Nahlásit
Nepadlo to tu ,k umístění útulku jsme se dostali až jako k závěrečné ráně po kecích pomalu o týrání zvířat Liškovou.
Dle mého názoru je umístění hlavním podnětem k založení tohoto fora.
Ale pokud to tak bylo i v Troji(mám ji krapet z ruky, takže neznám)tak vzhledem k tomu,že pořád fungují začínám být optimistou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 19:10
- Nahlásit
Ebony
Já to vím,mám taky toho "vlčáka"
haji
Ale pokud to tak bylo i v Troji(mám ji krapet z ruky, takže neznám)tak vzhledem k tomu,že pořád fungují začínám být optimistou
jo ,fakt bylo,ale je to dýl,ten útulek už nějakou dobu běží,jestli pindaj i ted to netušim
a kdo je teda kompetentní k přidělení pozemku pro útulek??? Miju,víš to?
|